Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 93 άτομα (12 μέλη και 81 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
βρε αυτο το ληξαμε το θεμα...τελειωσε
επειδη εγω δε θα μπορεσω αυτη τη βδομαδα,σε παρακαλω να με ενημερωσεις εσυ εμενα οπως εχω ενημερωσει εγω εσενα απειρες φορες για την κινηση στα σπιτια.
Και σου λεω θα εχει και καταπληκτικο καιρο και αυριο και μεθαυριο το μεσημερι οποτε βολευει καλυτερα για μεσημεριανη τσαρκα.Θα περιμενω νεα σου...μη με κρεμασεις  :huh:
www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=1]http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=1[/url]

Τι ζητας ποιο πολλες πιθανοτητες εχεις να σου κατσει το τζοκερ....

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
η ενημερωση δεν γινετε σε προσωπικο επιπεδο,δεν την εκανες εσυ για εμενα ουτε εγω για εσενα.τις κανουμε ΟΛΟΙ για ΟΛΟΥΣ.
αλλα και παλι...φιλε μου οκ θα προσπαθησω..εξαλλου τι αλλο σημαινει συναδελφικη αλληλεγγυη??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Εεεεε οχι και μιλφ η Γιασμιν, προμιλφ ισως, εχει κορμαρα, αλλα φατσα τραβελε και αγρια...πρεπει να δορυφοριζει στα 30 και ισως πανω...
μην περιμενει κανα πιπινι ο ανθρωπος

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Ρε τωρα που το θυμηθηκα που χαθηκε ο gabetsos???

Eπισης δε θυμαμαι αν ξαναγραφτηκε αλλα το Αν.Γεωργιου 18 ειναι ετοιμο μαλλον ειναι θεμα ημερων να ανοιξει

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μας φώτισες τώρα, θα είναι new entry η ανακυκλώσιμο προϊών...

ithan

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τωρα το πες καλα που ειπε και εκεινος απο το βατερλο σερρων στο πασχαλη καμόρα  new entry

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
αχ θεε μου.............

τρεις μερεσ ειχα να διαβασω το φορουμ κ τι να πω.......
τι παθατε ρε παιδια?? :grin: :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Τι εγινε πολυ νεκρα.... :think:....σημερα νιωθω ευαλωτος...και μαλον θα κυλιστω στος δρομους της πληρωμενης ιδωνης.... :knockinb:

31 ημερες εχουν περασει απο την τελευταια επισκεψη μου...μαλλον δεν θα καταριψω το περσινο ρεκορ μου με 35 ημερες... :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Bολτα πριν λιγη ωρα με πετυχημενη καταθεση στην Καρμεν στο Φριξου 9 red light district.Ειχα 3 χρονια να την παρω και αν και τοτε ηταν καλη σε μενα,οπωσδηποτε τωρα εχει αλλον αερα,πιο επαγγελματικο,τη βοηθαει σιγουρα και το περιβαλλον.Βεβαιως η πιπα της παραμενει ατεχνη για μενα,τα βυζια της εχουν χασει τη δυναμικη τους αλλα στο συνολο κρινεται επαρκεστατη και καλα εκανα και πηγα...

Στα υπολοιπα:

-Κατεχακη.Μαλλον η Βικυ η Ουκρανη μουναρα,ειδα το αμαξι απ'εξω
-Κωλετη.Κλειδωμενα καθονται κι εκει τελοσπαντων ηταν η Αφροδιτη.Σημερα που την ειδα καλυτερα και παλι δε με ενθουσιασε σαν εμφανιση αλλα οπωσδηποτε δε μπορω να αμφισβητησω τις τοσο καλες κριτικες της εφοσον δε την εχω δοκιμασει.Παντως και την πρωτη φορα αλλα και σημερα δε μου εκανε το κλικ για να περασω
-Φριξου 13.η καριολα η Μιραμπελα...μιλαω με την γνωστη μου τσατσα και μου λεει ειναι η Μιραμπελα...κανει μια κινηση να βγει απο την κουζινα προς το σαλονι και μολις με βλεπει κουναει ταχα το χερι της στο στυλ 'παλι εσυ"...νομιζω οτι πρωι εκει εχω να παω πανω απο ενα χρονο.Δε μπορω να καταλαβω πως την κρατανε ακομα και ποιος περναει μαζι της πλεον
-Φριξου 15.η Στεφη
-Φριξου 14.η μιλφ Αννα(οχι η γνωστη) η φερομενη ως ιδιοκτητρια του σπιτιου.Αδιαφορη σαν εμφανιση αλλα νομιζω εχω ακουσει ειναι καλη μεσα και επεμενε πολυ και η τσατσα
-Τσουκαλα 1.Η Αμελι μια πανυψηλη καινουρια κοπελα,χαμογελαστη και πολυ προσχαρη με ομορφες μπουκλες.Τα βογγητα της ακουγονταν ως το σαλονι και βγηκε πολυ ευχαριστημενη απο το δωματιο.Μαλιστα η τσατσα που επεμενε παρα πολυ οτι θα περασω τελεια μου προτεινε να περιμενω να βγει ο αλλος απο το δωματιο για να τον ρωτησω πως περασε.Μα τοση σιγουρια ρε παιδι μου?  :think:...ποιος θα θυσιαστει? :grin: :grin:
-Τσουκαλα 2.η Μαρινα λεει η τσατσα...λεω η γνωστη,η μεγαλη?...ε οχι και μεγαλη 30 χρονων ειναι η κοπελα...Και πραγματι ηταν η μιλφ Μαρινα οπως εχω ξαναπει πλεον ειναι εντελως μπαζο και πρεπει να αποσυρθει
-Τσουκαλα 3.η βυζαρου Ειρηνη η οποια σημερα ηταν αβαφη και φαινεται μεγαλουτσικη κι αυτη
-Νικ.Ουρανου 26.η γνωστη μιλφ Ειρηνη
-Μινωταυρου.η ξανθια ομορφουλα Καρλα
-Βιλα ερωτικα.η Αντριαννα αλλα δεν μπηκα να τη δω ειδα το αμαξι απ'εξω

Δυστυχως κατα τις 5 παρα που περασα απο Αν,Γεωργιου και ενω ειχα και διαθεση για τσαρκα δεν υπηρχε ουτε μια θεση παρκινκ ελευθερη απο την αρχη μεχρι το τελος και ουτε και στην Πηγασου οποτε ηταν αδυνατη η προσβαση.Τι σκατα εχει τοσο πολυ απο δουλειες εκει τη μερα και εχει τοσο  αυτοκινητο??

Καινουργιο σπιτι ξυλινο προκατ επεσε ακριβως διπλα στο Μινωταυρου.Εστρωσαν το εδαφος με μια πλακα τσιμεντο και αυτο απο πανω αλλα δε λειτουργει ακομα.

Τελος σημερα προσεξα οτι στη Φριξου οσο ανεβαινεις φατσα μπροστα σου εκει στα καγκελα διπλα στις γραμμες εχει μια μεγαλη πινακιδα με ενα βελος που δειχνει προς τα τριδυμα και γραφει SEX  :cheesy: :cheesy:

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Bολτα πριν λιγη ωρα με πετυχημενη καταθεση στην Καρμεν στο Φριξου 9 red light district.Ειχα 3 χρονια να την παρω και αν και τοτε ηταν καλη σε μενα,οπωσδηποτε τωρα εχει αλλον αερα,πιο επαγγελματικο,τη βοηθαει σιγουρα και το περιβαλλον.Βεβαιως η πιπα της παραμενει ατεχνη για μενα,τα βυζια της εχουν χασει τη δυναμικη τους αλλα στο συνολο κρινεται επαρκεστατη και καλα εκανα και πηγα...

-Φριξου 13.η καριολα η Μιραμπελα...μιλαω με την γνωστη μου τσατσα και μου λεει ειναι η Μιραμπελα...κανει μια κινηση να βγει απο την κουζινα προς το σαλονι και μολις με βλεπει κουναει ταχα το χερι της στο στυλ 'παλι εσυ"...νομιζω οτι πρωι εκει εχω να παω πανω απο ενα χρονο.Δε μπορω να καταλαβω πως την κρατανε ακομα και ποιος περναει μαζι της πλεον

πριν καποιες μερες που ειχα περασει για να πληροφορηθω την αφιξη της Εμμας ειδα την Μιραμπελα και ''φοβηθηκα'' να ρωτησω..φαντασου να ρωτουσα και να με ακουγε........

ΥΓ.δεν εχω ενημερωσει..δυστηχως λογω αννιλεπων υποχρεωσεων

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Στα υπολοιπα:

-Κατεχακη.Μαλλον η Βικυ η Ουκρανη μουναρα,ειδα το αμαξι απ'εξω
-Κωλετη.Κλειδωμενα καθονται κι εκει τελοσπαντων ηταν η Αφροδιτη.Σημερα που την ειδα καλυτερα και παλι δε με ενθουσιασε σαν εμφανιση αλλα οπωσδηποτε δε μπορω να αμφισβητησω τις τοσο καλες κριτικες της εφοσον δε την εχω δοκιμασει.Παντως και την πρωτη φορα αλλα και σημερα δε μου εκανε το κλικ για να περασω
-Φριξου 15.η Στεφη
-Φριξου 14.η μιλφ Αννα(οχι η γνωστη) η φερομενη ως ιδιοκτητρια του σπιτιου.Αδιαφορη σαν εμφανιση αλλα νομιζω εχω ακουσει ειναι καλη μεσα και επεμενε πολυ και η τσατσα
-Τσουκαλα 1.Η Αμελι μια πανυψηλη καινουρια κοπελα,χαμογελαστη και πολυ προσχαρη με ομορφες μπουκλες.Τα βογγητα της ακουγονταν ως το σαλονι και βγηκε πολυ ευχαριστημενη απο το δωματιο.Μαλιστα η τσατσα που επεμενε παρα πολυ οτι θα περασω τελεια μου προτεινε να περιμενω να βγει ο αλλος απο το δωματιο για να τον ρωτησω πως περασε.Μα τοση σιγουρια ρε παιδι μου?  :think:...ποιος θα θυσιαστει? :grin: :grin:
-Τσουκαλα 2.η Μαρινα λεει η τσατσα...λεω η γνωστη,η μεγαλη?...ε οχι και μεγαλη 30 χρονων ειναι η κοπελα...Και πραγματι ηταν η μιλφ Μαρινα οπως εχω ξαναπει πλεον ειναι εντελως μπαζο και πρεπει να αποσυρθει
-Τσουκαλα 3.η βυζαρου Ειρηνη η οποια σημερα ηταν αβαφη και φαινεται μεγαλουτσικη κι αυτη
-Νικ.Ουρανου 26.η γνωστη μιλφ Ειρηνη
-Μινωταυρου.η ξανθια ομορφουλα Καρλα
-Βιλα ερωτικα.η Αντριαννα αλλα δεν μπηκα να τη δω ειδα το αμαξι απ'εξω

Δυστυχως κατα τις 5 παρα που περασα απο Αν,Γεωργιου και ενω ειχα και διαθεση για τσαρκα δεν υπηρχε ουτε μια θεση παρκινκ ελευθερη απο την αρχη μεχρι το τελος και ουτε και στην Πηγασου οποτε ηταν αδυνατη η προσβαση.Τι σκατα εχει τοσο πολυ απο δουλειες εκει τη μερα και εχει τοσο  αυτοκινητο??

Καινουργιο σπιτι ξυλινο προκατ επεσε ακριβως διπλα στο Μινωταυρου.Εστρωσαν το εδαφος με μια πλακα τσιμεντο και αυτο απο πανω αλλα δε λειτουργει ακομα.

Τελος σημερα προσεξα οτι στη Φριξου οσο ανεβαινεις φατσα μπροστα σου εκει στα καγκελα διπλα στις γραμμες εχει μια μεγαλη πινακιδα με ενα βελος που δειχνει προς τα τριδυμα και γραφει SEX  :cheesy: :cheesy:
Ωραιος al.!  :thumbsup: ...μαλλον θα βγω και εγω αλλα θα παω καρφι για  :knockinb: δεν εχω ορεξη για βολτα εκτος αν αλαξει κατι...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
ΥΓ.δεν εχω ενημερωσει..δυστηχως λογω αννιλεπων υποχρεωσεων
αστα αυτα ρε αρχισες τις δικαιολογιες?...σε ειπα μη με κρεμασεις  :s&m_1:

Ωραιος al.!  :thumbsup: ...μαλλον θα βγω και εγω αλλα θα παω καρφι για  :knockinb: δεν εχω ορεξη για βολτα εκτος αν αλαξει κατι...
Καραμαν αμα εχεις στοχο πανε κατευθειαν εκει,μην κανεις ασκοπες βολτες...ετσι κι αλλιως Τριτη ειναι εχει μερες ακομα ο foibos22 για την ενημερωση που χρωσταει  :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Και την προηγουμενη βδομαδα απογευμα και σημερα,αλλα και εδω και πολυ καιρο τη νυχτα το Αν.Γεωργιου 4 ειναι παντα κλειστο.Μπας και εκλεισε οριστικα κι αυτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom