You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (5 μέλη και 58 επισκέπτες)
Το site ειναι για να ενημερωνομαστε για το ποια πουτανα ειναι καλη στη δουλεια της.δηλαδη στο να γαμηθει σωστα.ενας συμφορουμιτης εγραψε για την εμεπιρια του με την Νατασσα και νομιζω απο εκει ξεκινησε και η ολη κουβεντα.ο ανθρωπος εγραψε αυτα που εζησε με την συγκεκριμενη ιεροδουλη και καλα εκανε.ανελυσε ολες τις λεπτομερειες οι οποιες θα βοηθησουν οσα ατομα διαβασαν την κριτικη του στο να διαλεξουν η οχι αυτη τη πουτανα για να βγαλουν τα γουστα τους....
-ενα ποσοστο αντρων που του αρεσουν τα γλυφωμουνια-γλυφωκολια κτλ θα την προτιμισουν
-τo υπολοιπο ποσοστο αντρων θα παροτρυνθει να μην επισκεφτει την εν λογω πουτανα
Το συμπερασμα: και οι μεν και οι δε πληροφορηθηκαν-βοηθηθηκαν απο το foroum κατι το οποιο ειναι και το θεμιτο αποτελεσμα.
Ο καθε ενας που διαβαζει το site-foroum πιστευω πως ειναι πανω του μεσου ορου σε εποιπεδο μορφωσης.
Ακομη και τα παιδακια που μπαινουν και μας διαβαζουν εχουν πιστευω πολυ μυαλο ωστε να παρασυρθουν επειδη καποιος γλυφει πουτανες,τις χυνει στο στομα και μετα κανει και γλωσσοφιλα μαζι τους.
Οποιος επιλεγει να κανει τα παραπανω ειναι δικαιωμα του οπως ειναι και δικαιωμα της πουτανας να τα κανει αφου ετσι θα βγαλει περισσοτερα χρηματα.
Η φαση ειναι καπως σα το τζογο...αν δε βρεθεις στο πατο δυσκολα ξεκοβεις...
Εγω τολμω να πω οτι τα ειχα δοκιμασει στο παρελθον...τωρα πλεον οχι γιατι επαθα και εμαθα...
Μυαλο δεν μπορει να βαλει κανεις σε κανεναν.οπως προειπα ολοι πιστευω ειμαστε αρκετα μορφωμενοι εδω μεσα.
Η πουτανα που ειναι στη κυριολεξια πουτανα τα κανει ολα..(γι'αυτο βγηκε και η εκφραση τα εκανες πουτανα..)γλυφωμουνια,γλυφωκολια,χυσιματα,γλωσσοφιλα..και για καποιους ειναι η ιδανικη.
Νομιζετε οτι αυτος που κανει γλυφωμουνι και γλυφωκολι δεν ξερει οτι το ιδιο εκανε και ο προηγουμενος που περασε πριν με την ιδια..νομιζετε οτι δε ξερει οτι το στομα που φιλαει εχει και λιγα χυσια απο τον προηγουμενο..αφου λοιπον τα γραφει στα αρχιδια του αυτα εσεις ποσες πιθανοτητες εχετε να του αλαξετε γνωμη μεσα απο ενα foroum...
-ενα ποσοστο αντρων που του αρεσουν τα γλυφωμουνια-γλυφωκολια κτλ θα την προτιμισουν
-τo υπολοιπο ποσοστο αντρων θα παροτρυνθει να μην επισκεφτει την εν λογω πουτανα
Το συμπερασμα: και οι μεν και οι δε πληροφορηθηκαν-βοηθηθηκαν απο το foroum κατι το οποιο ειναι και το θεμιτο αποτελεσμα.
Ο καθε ενας που διαβαζει το site-foroum πιστευω πως ειναι πανω του μεσου ορου σε εποιπεδο μορφωσης.
Ακομη και τα παιδακια που μπαινουν και μας διαβαζουν εχουν πιστευω πολυ μυαλο ωστε να παρασυρθουν επειδη καποιος γλυφει πουτανες,τις χυνει στο στομα και μετα κανει και γλωσσοφιλα μαζι τους.
Οποιος επιλεγει να κανει τα παραπανω ειναι δικαιωμα του οπως ειναι και δικαιωμα της πουτανας να τα κανει αφου ετσι θα βγαλει περισσοτερα χρηματα.
Η φαση ειναι καπως σα το τζογο...αν δε βρεθεις στο πατο δυσκολα ξεκοβεις...
Εγω τολμω να πω οτι τα ειχα δοκιμασει στο παρελθον...τωρα πλεον οχι γιατι επαθα και εμαθα...
Μυαλο δεν μπορει να βαλει κανεις σε κανεναν.οπως προειπα ολοι πιστευω ειμαστε αρκετα μορφωμενοι εδω μεσα.
Η πουτανα που ειναι στη κυριολεξια πουτανα τα κανει ολα..(γι'αυτο βγηκε και η εκφραση τα εκανες πουτανα..)γλυφωμουνια,γλυφωκολια,χυσιματα,γλωσσοφιλα..και για καποιους ειναι η ιδανικη.
Νομιζετε οτι αυτος που κανει γλυφωμουνι και γλυφωκολι δεν ξερει οτι το ιδιο εκανε και ο προηγουμενος που περασε πριν με την ιδια..νομιζετε οτι δε ξερει οτι το στομα που φιλαει εχει και λιγα χυσια απο τον προηγουμενο..αφου λοιπον τα γραφει στα αρχιδια του αυτα εσεις ποσες πιθανοτητες εχετε να του αλαξετε γνωμη μεσα απο ενα foroum...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Ο χαμιλτον το φοράει το κράνος και είναι μέσα σε ένα όχημα αξίας, ενώ εμείς τι λέμε βάλτε προφυλακτικό που το δίνουν και τζάμπα οι κοπέλες
αντε η παρομοιαση με τον χαμιλτον μπορει να μην ηταν ακριβης, ισως επρεπε να βαλω τον ροσι που μπενει με 200 σε δυο ροδες...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
και οποιος καταλαβε καταλαβε.....εγω ουτε κηρυγματα θα σας κανω,ουτε μαθηματα σεξουαλικης αγωγης και υγειας.....μεγαλα παιδια ειμαστε ολοι ,να τηρουμε τα μετρα ασφαλειας χωρις να γινομαστε και υποχονδριοι
η συζητηση αρχιζει να ξεφευγει και το θρεντ να φθινει και να απομακρυνεται απο τον σκοπο του που ειναι μονο η ενημερωση οπως το ειπε και ο φοιβος
επισης λιγος σεβασμος σε μελη που εχουν λιωσει σολες και γεμισει σελιδες με εκατονταδες αναφορες και κριτικες δεν βλαπτει απο νεοτερα μελη των οποιων η αποψη σαφως ειναι επισης σεβαστη μεσα στα πλαισια των κανονων ορθης συμπεριφορας σε ενα φορουμ...τον σεβασμο τον δικαιουνται οχι για τα χαζοαστερια που εχει διπλα το καθε νικ αλλα γιατι οταν καποιοι τρολαριζαν και ψωλαριζαν στο θρεντ αυτοι χτιζαν την ενημερωση και ανοιγαν νεους οριζοντες και νεα δεδομενα στον αγοραιο ερωτα
επισης οτι καποιοι αξιοι συναγωνιστες απεχουν και θα απεχουν της ενημερωσης ενσυνειδητα επειδη αντιμετωπιζουν χλευη,επιθεσεις και τρολλαρισμα απο αγνωστα και υποπτα μερικες φορες νικνειμς δεν μπορει να γινει αποδεκτο σε ενα σαιτ που ειναι φτιαγμενο απο μπουρδελιαρηδες για μπουρδελιαρηδες και οχι για πουτανες και τους νταβαδες τους που σπερνουν δαιμονια και κακοηθειες σε ποστ στα πλαισια του ανταγωνισμου τους
Λοιπον το αθλημα γαμαω πουτανες ειναι εξισου το ιδιο με το να εισαι ενα οδηγος αγωνων και να τρεχεις με χιλια ξεροντας οτι αν φυγεις απο το δρομο την γαμισες...μπορει να πεθανεις να μηνεις αναπηρος, μπορει να την βγαλεια καθαρη, το ιδιο ρισκο εχει και να γαμας πουτανες, μπορει να κολησεις οτι διποτε. Οποτε δεν νωμιζω να εστηλε κανενας μυνημα στο facebook του χαμιλτον και να τον συμβουλεψε να μην τρεχει με 300km στην πιστα γιατι ειναι επικυνδηνο για την ζωη του.????
...η δικια μας πιστα εδω μεσα ειναι τα μπουρδελα και να το γλυφεις μουνια ειναι το ιδιο με το να πηγαινεις με χιλια κυνηγοντας την πρωτια, αλλα σε εμας ειναι η ευχαρηστηση, ή να πηγαινεις χαλαρα απλα για να δεις τη καρο σημαια.
Ο Χαμιλτον φιλε μου ρισκαρει αλλα βγαζει 10.000.000€ το χρονο.Ενω εμεις τρωμε € στις πουτανες...και ο Σουμαχερ δεν την πατησε απο αγωνα αλλα απο το σκι..
Ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και εχει επιγνωση του τι κανει, εχει κολητους φιλους πιστευω για να τον συμβουλεψει και δεν νωμιζω να θελει συμβουλες απο εδω μεσα. Αυτο που δεχετε ακαποτο ή κανει γλυφομουνια ειναι εξισου το ιδιο με καποιον που βγενει εθνικη και τρεχει με 200, ή μπενει στα στροφιλικα ταπα...απλα ολα στην ζωη εχουν ενα ρισκο. Μπορει να βγεις εξω και να πε πατησει το λεωφορειο...Σωστα το θετεις. α αντρας απο την φυση του ειναι τολμηρο ον.αλλοι περισσοτερο και αλλοι λιγοτερο..
Μερικοι δεν μπορουν να χωνεψουν πως καποιος γλυφει ενα μουνι που πριν χτυπουσαν αλλουν αρχιδια πανω, απλα το θελει και το κανει, με την ιδια λογικη μην τρωτε εξω με ξενα πιρουνια, μην πινενε απο ξενα ποτυρια γιατι πριν καποιος που μπορει να εχει χιλιες δυο αρωστιες το εχει χρησημοποιησει αυτο το πιρουνι, ποτυρι κτλ. Ειναι ιατρικα αποδεδειγμενο οτι στα γεννητικα οργανα υπαρχουν πολλυ περισσοτερες ασθενειες και κυριως μεταδωτικες-μολυσματικες απο οτι στην στοματικη κοιλοτητα,οποτε ατοπο το παραδειγμα σου
οποιος δεν αντεχει το σπορ, υπαρχει και αλλη εναλακτικη λυση της χειρομαλακιας Υπαρχουν και ατομα που δε γουσταρουν τη μαλακια και πανε σε πουτανες αλλα τις θελουν ''πιο καθαρες'' ας πουμε.απο το foroum πληροφορουνται ποιες κανουν ακαποτα-γλυφωμουνια και αναλογως επιλεγουν.-αρα οπως εχω ξαναπει το foroum βοηθαει απαντες- ή να βρει γκομενα, και κατι τελευταιο, αυτος που νωμιζει οτι γαμαει πουτανες φοροντας καποτα και δεν κανει αλλα πραγματα, νωμιζει οτι προστατευετε 100% απο το προφυλακτικο.??? απλα μειωνει τις πιθανοτιτες, Οπως ακριβως τα λες..φαντασου με τα γλυφωμουνια και τα χυσιματα στο στομα δηλαδη..ή αυτος που κανει γλυφομουνι στην γκομενα του την πηρε παρθενα.??? αν ναι τοτε παω πασο.Εδω απαντανε τα μαθηματικα και η στατιστικη.μια απλη γκομενα ηλικιας 25 ,ιδιας ηλικιας δηλαδη με τις περισσοτερες πουτανες που υπαρχουνε στη πολη μας με ποσους διαφορετικους να εχει παει στη ζωη της? 20..? μια πουτανα μπορει να παρει τοσους σε μια μερα...τα κωλομαθηματικα τα μπουρδελα δε κανουν λαθος δυστηχως..
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Με λίγα λόγια είπες όλη την αλήθεια, τη σου είναι η εμπειρία τελικά...να τηρουμε τα μετρα ασφαλειας χωρις να γινομαστε και υποχονδριοι
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
παλι καλα που πεταχτηκες και με ξεφουσκωσες φιλος...σωζεις καταστασεις!!! αυτο το=μας ακουνε πιτσιρικαδες; ποιος 17χρονος εχει 60 να δωσει σε πουτανα να κανει γλυ...νι και κινδυνευει απο την κριτικη του αλ;ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!@!!Λοιπον το αθλημα γαμαω πουτανες ειναι εξισου το ιδιο με το να εισαι ενα οδηγος αγωνων και να τρεχεις με χιλια ξεροντας οτι αν φυγεις απο το δρομο την γαμισες...μπορει να πεθανεις να μηνεις αναπηρος, μπορει να την βγαλεια καθαρη, το ιδιο ρισκο εχει και να γαμας πουτανες, μπορει να κολησεις οτι διποτε. Οποτε δεν νωμιζω να εστηλε κανενας μυνημα στο facebook του χαμιλτον και να τον συμβουλεψε να μην τρεχει με 300km στην πιστα γιατι ειναι επικυνδηνο για την ζωη του.????
...η δικια μας πιστα εδω μεσα ειναι τα μπουρδελα και να το γλυφεις μουνια ειναι το ιδιο με το να πηγαινεις με χιλια κυνηγοντας την πρωτια, αλλα σε εμας ειναι η ευχαρηστηση, ή να πηγαινεις χαλαρα απλα για να δεις τη καρο σημαια.
Ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και εχει επιγνωση του τι κανει, εχει κολητους φιλους πιστευω για να τον συμβουλεψει και δεν νωμιζω να θελει συμβουλες απο εδω μεσα. Αυτο που δεχετε ακαποτο ή κανει γλυφομουνια ειναι εξισου το ιδιο με καποιον που βγενει εθνικη και τρεχει με 200, ή μπενει στα στροφιλικα ταπα...απλα ολα στην ζωη εχουν ενα ρισκο. Μπορει να βγεις εξω και να πε πατησει το λεωφορειο...
Μερικοι δεν μπορουν να χωνεψουν πως καποιος γλυφει ενα μουνι που πριν χτυπουσαν αλλουν αρχιδια πανω, απλα το θελει και το κανει, με την ιδια λογικη μην τρωτε εξω με ξενα πιρουνια, μην πινενε απο ξενα ποτυρια γιατι πριν καποιος που μπορει να εχει χιλιες δυο αρωστιες το εχει χρησημοποιησει αυτο το πιρουνι, ποτυρι κτλ
οποιος δεν αντεχει το σπορ, υπαρχει και αλλη εναλακτικη λυση της χειρομαλακιας ή να βρει γκομενα, και κατι τελευταιο, αυτος που νωμιζει οτι γαμαει πουτανες φοροντας καποτα και δεν κανει αλλα πραγματα, νωμιζει οτι προστατευετε 100% απο το προφυλακτικο.??? απλα μειωνει τις πιθανοτιτες, ή αυτος που κανει γλυφομουνι στην γκομενα του την πηρε παρθενα.??? αν ναι τοτε παω πασο.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
παλι καλα που πεταχτηκες και με ξεφουσκωσες φιλος...σωζεις καταστασεις!!! αυτο το=μας ακουνε πιτσιρικαδες; ποιος 17χρονος εχει 60 να δωσει σε πουτανα να κανει γλυ...νι και κινδυνευει απο την κριτικη του αλ;ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!@!!
Τα χριστουγεννα και το πασχα μπορει να του σταξει χαρτσιλικι η γιαγια...
αυτο το ειδατε.?? το ποσταρανε στα αστεια στο φορουμ...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
o Φλωρινιωτης παει στις Μελισσες και ειναι και η κανονικη τσατσα στο βιντεοαυτο το ειδατε.?? το ποσταρανε στα αστεια στο φορουμ...
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
ναι ειναι κι αυτο ..αλλα και να του τα σταξει στο league of legends θα τα βαλει το παιδακι...Τα χριστουγεννα και το πασχα μπορει να του σταξει χαρτσιλικι η γιαγια...
αυτο το ειδατε.?? το ποσταρανε στα αστεια στο φορουμ...
Επισκέπτης
gl αν ηταν η μπουρδελοκατασταση μονο για ενημερωση τοτε οσοι γραφουμε σε αυτην θα απαιτουσαμε απο το σαιτ να μας πληρωνει για οτι προσφαιρουμε, και φαντασου τι θα γινοταν εδω μεσα μετα απο ενημερωσεις και κριτικες. Θεματα που εχουν να κανουν με την υγεια μας θα λεγονται και θα ξανα λεγονται εδω μεσα τουλαχιστον απο εμενα, προσωπικα τα θεωρω ποιο συμαντικα απο τις ενημερωσεις. Εγραψε ο ποιο πανω ποιος 17 χρονος θα βρει λεφτα να κανει γλυφωμουνη :o με προβληματιζει μερικες φορες το σκεπτικο μερικων... λογικει γιωρικα θα την χαρακτηριζα.
και οποιος καταλαβε καταλαβε.....εγω ουτε κηρυγματα θα σας κανω,ουτε μαθηματα σεξουαλικης αγωγης και υγειας.....μεγαλα παιδια ειμαστε ολοι ,να τηρουμε τα μετρα ασφαλειας χωρις να γινομαστε και υποχονδριοι
η συζητηση αρχιζει να ξεφευγει και το θρεντ να φθινει και να απομακρυνεται απο τον σκοπο του που ειναι μονο η ενημερωση οπως το ειπε και ο φοιβος
επισης λιγος σεβασμος σε μελη που εχουν λιωσει σολες και γεμισει σελιδες με εκατονταδες αναφορες και κριτικες δεν βλαπτει απο νεοτερα μελη των οποιων η αποψη σαφως ειναι επισης σεβαστη μεσα στα πλαισια των κανονων ορθης συμπεριφορας σε ενα φορουμ...τον σεβασμο τον δικαιουνται οχι για τα χαζοαστερια που εχει διπλα το καθε νικ αλλα γιατι οταν καποιοι τρολαριζαν και ψωλαριζαν στο θρεντ αυτοι χτιζαν την ενημερωση και ανοιγαν νεους οριζοντες και νεα δεδομενα στον αγοραιο ερωτα
επισης οτι καποιοι αξιοι συναγωνιστες απεχουν και θα απεχουν της ενημερωσης ενσυνειδητα επειδη αντιμετωπιζουν χλευη,επιθεσεις και τρολλαρισμα απο αγνωστα και υποπτα μερικες φορες νικνειμς δεν μπορει να γινει αποδεκτο σε ενα σαιτ που ειναι φτιαγμενο απο μπουρδελιαρηδες για μπουρδελιαρηδες και οχι για πουτανες και τους νταβαδες τους που σπερνουν δαιμονια και κακοηθειες σε ποστ στα πλαισια του ανταγωνισμου τους
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Επειδη τοση μαζεμενη βλακεια απο χθες δεν μπορω να την καταλαβω πραγματικα,εχω να πω για να κρατησουμε την ουσια λιγο οτι η Νατασα ηταν ετσι κι αλλιως φιρμα και πριν τη δικη μου κριτικη.Δουλευει πανω απο 3 χρονια στην ιδια αλυσιδα και κατα συντριπτικη πλειοψηφια οι κριτικες της και τα σχολια περι αυτης ειναι θετικοτατα.
Η αληθεια ειναι ειχε καιρο να γραφτει μια κριτικη γι'αυτην αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι ηταν φιρμα και πριν απο μενα.Λοιπον μην ενοχλειτε την κοπελα και μην προσπαθειτε δηθεν να τη θιξετε ή να την βγαλετε προβληματικη με υπονοουμενα και ιστοριες.
Το θεμα κλεινει εδω,ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του και λιγο πολυ νομιζω καταλαβαινομαστε ποιοι ειναι οι μορφωμενοι εδω μεσα.Εγω αν διαβασω ενα ιατρικο σαϊτ θα καταλαβω τι λεει...για πολλους αλλους αμφιβαλλω ομως,οποτε αφηστε τις θεωριες.
Μη το συνεχισει κανεις,το εξαντλησαμε το θεμα,γεμισαμε 3 σελιδες με παπαριες και μην ενοχλειτε αυτο το διαμαντακι που ειναι 1 στα 5 ολο κι ολο απ'ολες τις κοπελες της Θεσσαλονικης
Η αληθεια ειναι ειχε καιρο να γραφτει μια κριτικη γι'αυτην αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι ηταν φιρμα και πριν απο μενα.Λοιπον μην ενοχλειτε την κοπελα και μην προσπαθειτε δηθεν να τη θιξετε ή να την βγαλετε προβληματικη με υπονοουμενα και ιστοριες.
Το θεμα κλεινει εδω,ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του και λιγο πολυ νομιζω καταλαβαινομαστε ποιοι ειναι οι μορφωμενοι εδω μεσα.Εγω αν διαβασω ενα ιατρικο σαϊτ θα καταλαβω τι λεει...για πολλους αλλους αμφιβαλλω ομως,οποτε αφηστε τις θεωριες.
Μη το συνεχισει κανεις,το εξαντλησαμε το θεμα,γεμισαμε 3 σελιδες με παπαριες και μην ενοχλειτε αυτο το διαμαντακι που ειναι 1 στα 5 ολο κι ολο απ'ολες τις κοπελες της Θεσσαλονικης
Επισκέπτης
Ο αλλος νομιζει οτι το θεμα μας ειναι η νατασα :S αιντε και καλα κρασια!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Επειδη τοση μαζεμενη βλακεια απο χθες δεν μπορω να την καταλαβω πραγματικα,εχω να πω για να κρατησουμε την ουσια λιγο οτι η Νατασα ηταν ετσι κι αλλιως φιρμα και πριν τη δικη μου κριτικη.Δουλευει πανω απο 3 χρονια στην ιδια αλυσιδα και κατα συντριπτικη πλειοψηφια οι κριτικες της και τα σχολια περι αυτης ειναι θετικοτατα.
+15:52
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
η νατασσα ειναι αστερι και δεν θα την σβησουν υπονοουμενα
καλησπερα.ο τζαμαικανος τα πινει αλονων τα μιαλα μπερδεβοντε η αν δεν μπερδεβοντε κατι δε λειτουργει σοστα τοτε...σε κανενα απο τα μνματα μου δεν αναφερετε τιποτα για καμια γυναικα ποσο μαλον για το ονομα νατασα...στραβομαρα να το πω βλακεια να το πω κουτοπονηρια να το πω οι παλιοι ισοσ καταλαβενετε και καλητερα απο εμενα τι συμβενει...εγω ειχα την απορια πωσ καποιος δεν φοβατε μη κολισει τπτ απο μια πουτανα που τα κανουν ολα γυμνα..τηα ηθελα και εγω αλα εγω φοβαμαι..μηποσ κατι δεν ηξερα και εγω φοβομε ενω αλοι πανε ανετα χορις κανενα φοβο...αυτη ηταν η απορια μου και απαντηθηκε απο τον τζιμιαδι κ τον ευχαρηστω...αναφερθηκα εγω στο ονομα νατασα η καποιασ αλης?και ποιοσ ειπε πως εγω δεν παω στη νατασα?ο καθενας βεβεα για τουσ δικους του λογους και για τις δικες του αναγκες παντα γιατι ειπαμε πως ο κατηενας ειναι και αλοσ ανθρωπος...πατσινο θελεις να κλεισει το θεμα αλα εσυ το συνεχιζεις και με τα ασιρνατητα που λες με αναγαζεις ξανα να απολογουμε και να εξηγω και ζοριζομαι πολυ να γραφω κιολας στα ελληνικα...δεν ειπε κανεις τπτ για τη κοπελα..για θεματα υγειας λεγαμε αν δεν το καταλαβες ακομα
ο τζαμαικανος παντος καταλαβε τι διαβασε.οπως και αλοι.εσυ δεν ξερω γιατι οχι και δεν ξερω και πως αλιος να το πω.φιλικα παντα
ο τζαμαικανος παντος καταλαβε τι διαβασε.οπως και αλοι.εσυ δεν ξερω γιατι οχι και δεν ξερω και πως αλιος να το πω.φιλικα παντα
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τοση κουβέντα για το τίποτα.
Το αν κάποιος γουστάρει ακα ή γλυφομούνια είναι προσωπικό του θέμα
και δικό του ρίσκο. Προσωπικά έχω δώσει ακάποτα τσιμπούκια και δεν έχω πάθει κάτι.
Αλλά αυτό είναι στην κρίση του καθένα. Αν κάποιος δε το θεωρεί καλό για αυτόν ας μη το
κάνει και κυρίως να μη κρίνει αυτούς που ενημερώνουν.
Στο τέλος θα καταλήξουμε να μην ενημερώνει κανείς για να μη δημιουργήσει θέμα.
Και επιτέλους σεβαστείτε τους παλιότερους που έχουν ρίξει χρόνο και χρήμα για τη δική μας ενημέρωση...
Το αν κάποιος γουστάρει ακα ή γλυφομούνια είναι προσωπικό του θέμα
και δικό του ρίσκο. Προσωπικά έχω δώσει ακάποτα τσιμπούκια και δεν έχω πάθει κάτι.
Αλλά αυτό είναι στην κρίση του καθένα. Αν κάποιος δε το θεωρεί καλό για αυτόν ας μη το
κάνει και κυρίως να μη κρίνει αυτούς που ενημερώνουν.
Στο τέλος θα καταλήξουμε να μην ενημερώνει κανείς για να μη δημιουργήσει θέμα.
Και επιτέλους σεβαστείτε τους παλιότερους που έχουν ρίξει χρόνο και χρήμα για τη δική μας ενημέρωση...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά