House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Συνεχίστε το "πάρτυ" μόνοι σας.Με τις υγείες σας.
ολλα μασημενα τα θελουν.παλη καλα που δε ρωτησε κανεισ ποιεσ ειναι αυτεσΣυνεχίστε το "πάρτυ" μόνοι σας.Με τις υγείες σας.
Ποιες είναι αυτές???ολλα μασημενα τα θελουν.παλη καλα που δε ρωτησε κανεισ ποιεσ ειναι αυτεσ
χαχαχα κλαιωωω
σεβαστα αυτα που λες αλλα για ποιο λογο βρισκεσαι εδω μεσα τοτε?...διοτι αν οι κριτικες μου και οσων αλλων γραφουν για γυμνα τσιμπουκια και γλειφομουνια σε αποτρεπουν,περιοριζονται παρα πολυ οι επιλογες σου......ασε που ιδικα εσενα δεν θα σου εκανε καθολου κουκου να διαβαζες κρητικη απο εμενα...ειμαι σιγουρος γιαυτο...ενω εμενα οι δικες σου κρητικες με βοηθανε για να ξερω που να μη παω..φιλικα παντα
τζαμπα "σαλιο" ξοδευεις αδερφε...καποιοι δεν προκειται ποτε να καταλαβουν...δικαωμα τους για το τί και πως θα κανουν...ομως το τί γράφουν σε ένα δημόσιο βημα όπως εδω,εχει μεγαλο αντικτυπο σε νεα παιδια που δεν εχουν την ωριμοτητα να κρατηθουν για να προφυλαξουν τον εαυτό τους.Και με την μαλακια που καλλιεργειται εδω "εχω πολλα μηνυμα αρα εχω προσφερει εδω πολλα αρα εχω δικαιωμα περισσοτερου λογου απο αλλους" δειχνει κι αλλα στοιχεια για το πως σκεφτονται και το τί συμπλεγματικες συμπεριφορες εχουν.Και δυστυχως εδω,αρκετοι πιτσιρικαδες τους εχουν και για "προτυπα" και ακολουθουν τις εμπειρριες αλλων που εχουν εντονη παρουσια εδω.Αλλα δυστυχως δεν το καταλαβαινουν.Αλλο περιγραφω το πως περασα,καιάλλο να υπαρχει εμμεση προτροπη προς κινησεις που απειλουν τη δημοσια υγεια.Αυτα και δεν ξανασχολουμαι...Οπως μην ξανασχολεισαι κι εσυδεν σε ειδα να σεβεσε τα λεγομενα μου σε αντιθεση με εμενα που ουτε σε εκρινα ουτε σου ειπα τι να κανεις..μια απορια ειχα..εσυ πολυ εντιμα με αποκαλεσες μελος του κωλου χορις να ξερεις τιποτα για εμενα οπως και εσυ ο ιδιος λες αλα το δικο σου μνμ που με βριζει και με προσβαλει δεν σου το σβισανε..και ναι εγω μπενω εδω μεσα γιαυτο το λιγο που με ενδιαφερει και οχι για τα πολλα σου εξιγισα πωσ και εχω κοριτσι και ειμαι πολυ επιλεκτικος και σε γυναικα και τα γουστα που εγω θελω και δεν ζω και σαλονικα για να βολταρω κατηε μερα και εχω κανει και μερικουσ καλουσ φιλουσ που τα λεμε πριβε...τωρα αν σου πω γιατι σου απανταω εδω και οχι πριβε θα μου το σβησετε παλι το μνμ..και κακος που σου εξηγησα και τοσα για εμενα γιατι και δεν σε ενδιαφερει και εχουμε ζαλησει και τουσ υπολοιπουσ εδω μεσα και δεν υποχρεουμε κιολας να σου εξηγησω γιατι μπενω και γιατι δεν πολυμιλαω εδω αλα μιλαω πριβε πιο πολυ...και μη νομιζεις πως δεν θα παω με μια πουτανα επιδι τα κανει ολα χορις προφυλαξη εγω μπορει να γουσταρω να τη πληρωνω μονο για να τη κοιταζω η μονο για να την πιανω (τηα με βρησεις και γιαυτο)οπως καταλαβενεις ολο και καπια πληροφορια περνω ακομα και απο εσασ τουσ πολουσ που εξιστοριτε τα ακαποτα σας
Σωστος.τζαμπα "σαλιο" ξοδευεις αδερφε...καποιοι δεν προκειται ποτε να καταλαβουν...δικαωμα τους για οτ τί και πως θα κανουν...ομως το τί γράφουν σε ένα δημόσιο νημα όπως εδω,εχει μεγαλο αντικτυπο σε νεα παιδια που δεν εχουν την ωριμοτητα να κρατηθουν για να προφυλαξουν τον εαυτό τους.Και με την μαλακια που καλλιεργειται εδω "εχω πολλα μηνυμα αρα εχω προσφερει εδω πολλα αρα εχω δικαιωμα περισσοτερου λογου απο αλλους" δειχνει κι αλλα στοιχεια για το πως σκεφτονται και το τί συμπεγματικες συμπεριφορες εχουν.Και δυστυχως εδω,αρκετοι πιτσιρικαδες τους εχουν και για "προτυπα" και ακολουθουν τις εμπειρριες αλλων που εχουν εντονη παρουσια εδω.Αλλα δυστυχως δεν το καταλαβαινουν.Αλλο περιγραφω το πως περασα,κα ιάλλο να εκθειαζονται και να υπαρχει εμμεση προτροπη προς κινησεις που απειλουν τη δημοσια υγεια.Αυτα και δεν ξανασχολουμαι...Οπως μην ξανασχολεισαι κι εσυ