Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Συνεχίστε το "πάρτυ" μόνοι σας.Με τις υγείες σας.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
d56a_110.jpg

agori8

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον...δεν εκρινα κανεναν ουτε ειπα σε κανεναν τι να πει και τι να κανει...ειχα την απορια πως καποιος κανει τα παντα με μια πουτανα χορις να φοβατε...μηπως κατι δεν ξερω γιατι εγω φοβαμε...την απαντηση την πειρα...ρισκαρεις και το βρομικο σεξ ειναι το καλητερο ακομα και αν σε στηλει στον αλον κοσμο με μερικους ακομα μαζι παρεα...θελεις να ζησεις και ως τα 80 τζιμιαδι να λες τις βρομικες ιστοριες σου τρομαρα σου..εχω στο κοντινο μου περιβαλον ανθρωπο με ειτζ και πιστεψτε με πως κανενας μας δεν θελει να περασει στη ζωη του οτι περναει αυτος ο ανθρωπος...του αρεσαν και αυτουνου τα βρομικα...την πληροσε πολυ ακριβα την αγνια του-απερισκεψια-ανοησια-γουστο δεν ξερω πως να το πω..εχει και 2 παιδια...τζιμιαδι και πατσινο δεν ησαστε οι μονοι εδω μεσα που κανουν τα παντα με πουτανες που κανουν και αυτες τα παντα χορις καμια προφυλαξη,μη μηγιαζεστε τζαμπα γιατι δεν σας ειπε κανεις να μη το κανετε η οτιδιποτε αλο..ειμαι πολυ νεος εδω μεσα για να εχω κατι με καποιον..επισις συγνωμη για τα αγγλικα δεν το ηξερα οπως δεν ηξερα οτι πρεπει να εχω πανω απο 3 μνματα για να μιλησω εδω μεσα...για το φιλο που λεει για αποστιρομενα κρεβατια τοσο φτανει το μιαλο του τοσα λεει....

agori8

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω με τον φιλο που λεει γαμα την κυρια σαν πουτανα και τη πουτανα σαν κυρια...ετσι θα ημαστε ολοι ευχαριστιμενοι και χορις προβληματα...γνομη μου παντος ειναι να εχουμε την δικια μας γυναικα (για οσους γινετε)για τα βρομικα και τις πουτανες για αλα..επισισ να πω πωσ με βοηθαει η παρεα εδω γιατι περνω πληροφοριες και ευχαρηστω..φυσικα ο καθενας με τον χαρακτηρα του τα γουστα του τη παιδεια που εχει παρει απο το σπιτι και το περιβαλον του και το τι εχει δει μεχρι τωρα..να ημαστε ολοι καλα

agori8

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
πατσινο αν δεν με εκτιμας γιατι ειμαι νεος και δεν εχω γραψει εδω μεσα οσο θα ηθελες δεν σου δεινει το δικαιομα να μου επιτιθεσε η να ζητατε να διαγραφουν τα μνματα μου(οποιος και να το ζητησε δεν με νιαζει κιολας) λες και λενε κατι κακο η προσβαλουν κανεναν...στο λιγο διαστιμα που ειμαι εδω εχω κρινει με το δικο μου μιαλο ποιοι μου κανουν εδω μεσα σαν επιπεδο ανθρωπου και μιλαv μαζι τους και μου φτανει..τωρα οσο του οτι δεν εχω γραπσει καμια κρητικη ειναι οτι εγω ειμαι πολυ νεος στο αθλημα ισος και στην ηλικια και εγω δεν τα κανω ολα με ολες και τοσο τακτικα...εχω δικο μου κοριτσι εγω για τα βρομικα..ουτε ειμαι σαλονικα για να κανω μια τσαρκα την εβδομαδα...ασε που ιδικα εσενα δεν θα σου εκανε καθολου κουκου να διαβαζες κρητικη απο εμενα...ειμαι σιγουρος γιαυτο...ενω εμενα οι δικες σου κρητικες με βοηθανε για να ξερω που να μη παω..φιλικα παντα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
...ασε που ιδικα εσενα δεν θα σου εκανε καθολου κουκου να διαβαζες κρητικη απο εμενα...ειμαι σιγουρος γιαυτο...ενω εμενα οι δικες σου κρητικες με βοηθανε για να ξερω που να μη παω..φιλικα παντα
σεβαστα αυτα που λες αλλα για ποιο λογο βρισκεσαι εδω μεσα τοτε?...διοτι αν οι κριτικες μου και οσων αλλων γραφουν για γυμνα τσιμπουκια και γλειφομουνια σε αποτρεπουν,περιοριζονται παρα πολυ οι επιλογες σου...
Οποτε τι κανεις εδω μεσα?Λογοκρινεις το τι γραφω?

Και επειδη δεν τηρεις το απορρητο των πμ και μου απαντας εδω σου ειπα οτι πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου ο καθενας μπορει να πει εκ του ασφαλους ο,τι παπαρια θελει και ο,τι θεωρια θελει και γι'αυτο σου εξηγω οτι ο αριθμος των μηνυματων και το στιγμα που εχει δωσει ο καθενας εδω μεσα ειναι ενα κριτηριο του τι ρολο βαραει ο καθενας εδω μεσα σε σχεση με τον αγοραιο ερωτα.Εσυ δεν εχεις δωσει στιγμα και γι'αυτο πολυ εντιμα σου ειπα οτι δε σε εκτιμω σαν μελος,δε σε αναγνωριζω καν σαν μελος της μπουρδελοκαταστασης θεσσαλονικης και γι'αυτο δε σου επιτρεπω να κρινεις τη δικη μου σεξουαλικη συμπεριφορα

agori8

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
δεν σε ειδα να σεβεσε τα λεγομενα μου σε αντιθεση με εμενα που ουτε σε εκρινα ουτε σου ειπα τι να κανεις..μια απορια ειχα..εσυ πολυ εντιμα με αποκαλεσες μελος του κωλου χορις να ξερεις τιποτα για εμενα οπως και εσυ ο ιδιος λες αλα το δικο σου μνμ που με βριζει και με προσβαλει δεν σου το σβισανε..και ναι εγω μπενω εδω μεσα γιαυτο το λιγο που με ενδιαφερει και οχι για τα πολλα σου εξιγισα πωσ και εχω κοριτσι και ειμαι πολυ επιλεκτικος και σε γυναικα και τα γουστα που εγω θελω και δεν ζω και σαλονικα για να βολταρω κατηε μερα και εχω κανει και μερικουσ καλουσ φιλουσ που τα λεμε πριβε...τωρα αν σου πω γιατι σου απανταω εδω και οχι πριβε θα μου το σβησετε παλι το μνμ..και κακος που σου εξηγησα και τοσα για εμενα γιατι και δεν σε ενδιαφερει και εχουμε ζαλησει και τουσ υπολοιπουσ εδω μεσα και δεν υποχρεουμε κιολας να σου εξηγησω γιατι μπενω και γιατι δεν πολυμιλαω εδω αλα μιλαω πριβε πιο πολυ...και μη νομιζεις πως δεν θα παω με μια πουτανα επιδι τα κανει ολα χορις προφυλαξη εγω μπορει να γουσταρω να τη πληρωνω μονο για να τη κοιταζω η μονο για να την πιανω (τηα με βρησεις και γιαυτο)οπως καταλαβενεις ολο και καπια πληροφορια περνω ακομα και απο εσασ τουσ πολουσ που εξιστοριτε τα ακαποτα σας

Επισκέπτης
Πρωινη σουπερ καταθεση στην εφαρα  :rockon: αυριο κριτικη για μια κοπελα που αξιζη πραγματικα δεκα σε ολα.  ;)
Case D'Amore (Τρίδυμα):Νο1 μια ψιλη μαυρομαλα που ηταν πριν λιγες μερες στο ν.ουρανου 26 για να καταλαβετε σαν την σονια στυλ.Νο2 η καλοστεκουμενη μιλφ με τα ωραια  :tits: μαριαννα Νο3 η ζωη με ειπαν ειναι... δεν την ειδα μπορει να ηταν και το μπαζο η ζωιτσα.  :)
Ανδρέου Γεωργίου 21:Η σονια η χωριατοπουλα απ την λιθουανια.
Ανδρέου Γεωργίου 30:Αν δεν κανω λαθος σε αυτο επανεμφανιστηκε η μερτσυ  :cheesy: που την ειχαν κρυμενη τοσο καιρο  :P
Ανδρέου Γεωργίου 38:το χοντρο μπαζακι που δουλευε στον βαρδαρη δεν συγκρατησα ονομα.
Ανδρέου Γεωργίου 50:εδω ηταν στο δωματιο η φλωριτα.
Ανδρέου Γεωργίου 52:Μαρα εδω περα
Νικηφόρου Ουρανού 26:Η ειρηνη, καλα πποιος ηρωας την  :knockinb: αυτην  :2funny:
Φρίξου 14:Μια κοντη αδιαφορη, συνεχεια με παντοφλες ειναι  :grin:
Φρίξου 15:Ισως η καλυτερη της πολης, ενταξει την ειχα παρει και παλιοτερα και ηξερα που πηγαινα.  :grin: κατι νατασες και κατι βερονικες τις τρωει για πρωινο  :P

agori8

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
κουραστικα σημερα με αυτα τα μνματα...δεν ξερω να γραφω και εληνικα και κανω μια ωρα..μου τα σβηνατε κιολας...ειμαι και καλο παιδι και ηθελα να εξηγησω πως δεν εκρινα κανενα ουτε ειπα σε κανενα τι να πει η τι να κανει και εφαγα ολη τη μερα να γραφω...του χρονου ξανα μνμ απο εμενα :)παντος μονο ενας αναρωτιθηκε και με ρωτησε που πσονησε το ειτζ ο γνοστος μου  :think:
καλο βραδυ

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Δεν θέλω να κάνω υποδείξεις σε κανένα ούτε διεκδικώ τον τίτλο του γνώστη-σοφού
ΑΛΛΆ να παραδεχόμαστε και κάποια πράγματα τα οποία είναι δεδομένα περί ασφαλούς sex ειδικά με τα άτομα που έχουν πολλούς ερωτικούς παρτενέρ.
Τα κονδυλώματα παραδείγματος χάριν δεν θεραπεύονται αλλά καταστέλλεται η εμφάνισή τους. Επίσης μεταδίδονται με την επαφή της μολυσμένης περιοχής, οπότε η μη χρήση προφυλακτικού ανεβάζει τις πιθανότητες κατακόρυφα και μάλιστα σε σημεία του σώματος που οδηγούν σε επώδυνες θεραπείες κάποιες φορές.
Βέβαια το ίδιο ισχύει δε όλες τις στενές επαφές με την οποιαδήποτε κυρία είτε σε studio, strip και ass-bar.
Ακόμα και εάν εμπιστευόμαστε την ιατρική παρακολούθηση όλων των κυριών του κλάδου (εγώ την εμπιστεύομαι) η <<στραβή>> από πελάτη σε πελάτη δεν θέλει και πολύ για να συμβεί, ενώ για τις ίδιες είναι πλέον κορώνα γράμματα η υπόθεση. (κάτι που δείχνει και τον μηδενικό σεβασμό στις κυρίες αυτές και σε όποια άλλη έρχεστε σε επαφή)

Γιατί σε αυτούς που αρέσκονται να ρισκάρουν, να γνωρίζουν τα ρίσκα που παίρνουν και μαζί με αυτούς και όλοι οι άλλοι.

googlαρετε κονδυλώματα και συναφή ΣΜΝ.
Π.χ Κονδυλώματα
www.formamag.gr/health/item/527-15-sos-questions-about-genital-warts]http://www.formamag.gr/health/item/527-15-sos-questions-about-genital-warts[/url]

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
δεν σε ειδα να σεβεσε τα λεγομενα μου σε αντιθεση με εμενα που ουτε σε εκρινα ουτε σου ειπα τι να κανεις..μια απορια ειχα..εσυ πολυ εντιμα με αποκαλεσες μελος του κωλου χορις να ξερεις τιποτα για εμενα οπως και εσυ ο ιδιος λες αλα το δικο σου μνμ που με βριζει και με προσβαλει δεν σου το σβισανε..και ναι εγω μπενω εδω μεσα γιαυτο το λιγο που με ενδιαφερει και οχι για τα πολλα σου εξιγισα πωσ και εχω κοριτσι και ειμαι πολυ επιλεκτικος και σε γυναικα και τα γουστα που εγω θελω και δεν ζω και σαλονικα για να βολταρω κατηε μερα και εχω κανει και μερικουσ καλουσ φιλουσ που τα λεμε πριβε...τωρα αν σου πω γιατι σου απανταω εδω και οχι πριβε θα μου το σβησετε παλι το μνμ..και κακος που σου εξηγησα και τοσα για εμενα γιατι και δεν σε ενδιαφερει και εχουμε ζαλησει και τουσ υπολοιπουσ εδω μεσα και δεν υποχρεουμε κιολας να σου εξηγησω γιατι μπενω και γιατι δεν πολυμιλαω εδω αλα μιλαω πριβε πιο πολυ...και μη νομιζεις πως δεν θα παω με μια πουτανα επιδι τα κανει ολα χορις προφυλαξη εγω μπορει να γουσταρω να τη πληρωνω μονο για να τη κοιταζω η μονο για να την πιανω (τηα με βρησεις και γιαυτο)οπως καταλαβενεις ολο και καπια πληροφορια περνω ακομα και απο εσασ τουσ πολουσ που εξιστοριτε τα ακαποτα σας
τζαμπα "σαλιο" ξοδευεις αδερφε...καποιοι δεν προκειται ποτε να καταλαβουν...δικαωμα τους για το τί και πως θα κανουν...ομως το τί γράφουν σε ένα δημόσιο βημα όπως εδω,εχει μεγαλο αντικτυπο σε νεα παιδια που δεν εχουν την ωριμοτητα να κρατηθουν για να προφυλαξουν τον εαυτό τους.Και με την μαλακια που καλλιεργειται εδω "εχω πολλα μηνυμα αρα εχω προσφερει εδω πολλα αρα εχω δικαιωμα περισσοτερου λογου απο αλλους" δειχνει κι αλλα στοιχεια για το πως σκεφτονται και το τί συμπλεγματικες συμπεριφορες εχουν.Και δυστυχως εδω,αρκετοι πιτσιρικαδες τους εχουν και για "προτυπα" και ακολουθουν τις εμπειρριες αλλων που εχουν εντονη παρουσια εδω.Αλλα δυστυχως δεν το καταλαβαινουν.Αλλο περιγραφω το πως περασα,καιάλλο να υπαρχει εμμεση προτροπη προς κινησεις που απειλουν τη δημοσια υγεια.Αυτα και δεν ξανασχολουμαι...Οπως μην ξανασχολεισαι κι εσυ

Επισκέπτης
τζαμπα "σαλιο" ξοδευεις αδερφε...καποιοι δεν προκειται ποτε να καταλαβουν...δικαωμα τους για οτ τί και πως θα κανουν...ομως το τί γράφουν σε ένα δημόσιο νημα όπως εδω,εχει μεγαλο αντικτυπο σε νεα παιδια που δεν εχουν την ωριμοτητα να κρατηθουν για να προφυλαξουν τον εαυτό τους.Και με την μαλακια που καλλιεργειται εδω "εχω πολλα μηνυμα αρα εχω προσφερει εδω πολλα αρα εχω δικαιωμα περισσοτερου λογου απο αλλους" δειχνει κι αλλα στοιχεια για το πως σκεφτονται και το τί συμπεγματικες συμπεριφορες εχουν.Και δυστυχως εδω,αρκετοι πιτσιρικαδες τους εχουν και για "προτυπα" και ακολουθουν τις εμπειρριες αλλων που εχουν εντονη παρουσια εδω.Αλλα δυστυχως δεν το καταλαβαινουν.Αλλο περιγραφω το πως περασα,κα ιάλλο να εκθειαζονται και να υπαρχει εμμεση προτροπη προς κινησεις που απειλουν τη δημοσια υγεια.Αυτα και δεν ξανασχολουμαι...Οπως μην ξανασχολεισαι κι εσυ
Σωστος.

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
φοβαμε χέζομαι και μόνο με την ιδεα, έχω ιδια αποψη απο ατυχη συμβαντα 2 φορες (για καποιους ισως ειναι μηδαμινα) με πηρε πολυ χρονο να πιστω οτι ειμαι οκ, και ευτυχως ειμουν παντα, περασα την πορτα πολλών αιμοληπτηριων μετα απο τα συμβάντα αυτα τρυπιόμουν μέχρι να ειμαι 100% σίγουρος οτι δεν άρπαξα τιποτα πηγα στα ποιο εξειδικευμένα  (που είναι τα δημοσιά..)
τελος παντος ειδα και την αλλη μερια!!!

αυτο με αλλαξε εντελος ισως και να εχω γινει υπερβολικος αλλα αμα μιλισω με αριθμούς απο ολα αυτα που εχω μαθει λογο των περιπετιων μου δεν νομιζω οτι θα σας κάνει καλο!!!

για αυτο θεωρω ακρος επικυνδινο αυτο που κανει o al ΑΛΛΑ γουστο του καπελο του δεν περιοριζει κανεναν γυρω του δεν στερει κατι απο κανεναν αλλα οποιος εχει μια αποψη αντιθετη πρατει αναλογος στην μαχη!!! δεν κραζει εδω σαν λεκτορας κατακουζινος, το φορουμ αυτο το διαβαζουν κατα κόρων ατομα οχι και τοσο σκεπτόμενα σε αυτό το θεμα ισως λογο του νεαρου τις ηλικίας τους η της μόρφωσης τους, αυτοι λοιπον που εχουν ενα επιπεδο κριτικης και σκεψης δεν εχουν αναγκη απο κανενα καθοδιγιτη ξερουν απλα τι να κανουν, και οσοι αλλοι επισης κατεχουν τα ιδια προσοντα αλλα γουστάρουν τον κινδυνο εχουν το λογο τους.

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Το να θέτει κάποιος τον εαυτό του σε κίνδυνο, ας το αποδεχτούμε ως δικαίωμά του, τουλάχιστον όμως  ας γνωρίζει τον κίνδυνο και μετά ας αναλογιστεί και ποιους άλλους θέτει σε κίνδυνο.

προσέχω και προσέχετε για να έχω και να έχετε..

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
επειδη λοιπον αυτο που λεει ο συναγωνιστης παραπανω ισχυει και δεν μπορεις να κανεις τιποτα , προσεχεις παντα , .....απλα δεν μπορεις απο κανεναν σε αυτο το "αθλημα" να στερησεις την στάση του.

λοιπον οι κοπελες αυτες εχουν τουλάχιστον μια φορα τον τρίμηνο  επαφη με οροθετικο ατομο βάση πιθανοτήτων στην πολη αυτη, αν λοιπον κολαγαν ετσι απλα... θα ειμασταν ολοι αρρωστοι!!!!
επισης οι οροθετικοι στην πληοψηφια του ειναι πολυ ποιο προσεκτικοι απο καθε εναν απο εμας εκτος φυσικα του μπινέ που δεν παει παντα με γυναίκες ομως.

φυσικα δεν ειναι μονο ο hiv το θεμα αλλα και η c και η βητα Kαι το hpv (κονδυλωματα-καρκινος του δερματος κτλ κτλ) παρασημα που δεν τα χανεις ευκολα αμα τα κολησεις,

επειδη ομως η κουβεντα ειναι πολυ βαρια και πολυ απιθανο αν προσεχεις να παθεις κατι τετοιο, ποιο πιθανο ειναι το καρδιοαγγειακο επεισοδιο σε 30ρι  παρα αυτο, χαλαρώστε και προσεχετε!

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Συμφωνούμε, αλλά να δώσω ένα παράδειγμα, που πάλι δεν σημαίνει και τίποτα ιδιαίτερο γιατί ίσως και να είναι ψέμα,
αλλά όταν ακούω πριν περάσω στα ενδότερα πως η εν λόγω κυρία δεν προσφέρει υπηρεσίες χωρίς προφυλακτικό μπορώ να πω ότι εγώ είμαι πιο χαλαρός αλλά συνεχίζω να είμαι προσεκτικός.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Λοιπον το αθλημα γαμαω πουτανες ειναι εξισου το ιδιο με το να εισαι ενα οδηγος αγωνων και να τρεχεις με χιλια ξεροντας οτι αν φυγεις απο το δρομο την γαμισες...μπορει να πεθανεις να μηνεις αναπηρος, μπορει να την βγαλεια καθαρη, το ιδιο ρισκο εχει και να γαμας πουτανες, μπορει να κολησεις οτι διποτε. Οποτε δεν νωμιζω να εστηλε κανενας μυνημα στο facebook του χαμιλτον και να τον συμβουλεψε να μην τρεχει με 300km στην πιστα γιατι ειναι επικυνδηνο για την ζωη του.????

...η δικια μας πιστα εδω μεσα ειναι τα μπουρδελα και να το γλυφεις μουνια ειναι το ιδιο με το να πηγαινεις με χιλια κυνηγοντας την πρωτια, αλλα σε εμας ειναι η ευχαρηστηση, ή να πηγαινεις χαλαρα απλα για να δεις τη καρο σημαια.

Ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και εχει επιγνωση του τι κανει, εχει κολητους φιλους πιστευω για να τον συμβουλεψει και δεν νωμιζω να θελει συμβουλες απο εδω μεσα. Αυτο που δεχετε ακαποτο ή κανει γλυφομουνια ειναι εξισου το ιδιο με καποιον που βγενει εθνικη και τρεχει με 200, ή μπενει στα στροφιλικα ταπα...απλα ολα στην ζωη εχουν ενα ρισκο. Μπορει να βγεις εξω και να πε πατησει το λεωφορειο...

Μερικοι δεν μπορουν να χωνεψουν πως καποιος γλυφει ενα μουνι που πριν χτυπουσαν αλλουν αρχιδια πανω, απλα το θελει και το κανει, με την ιδια λογικη μην τρωτε εξω με ξενα πιρουνια, μην πινενε απο ξενα ποτυρια γιατι πριν καποιος που μπορει να εχει χιλιες δυο αρωστιες το εχει χρησημοποιησει αυτο το πιρουνι, ποτυρι κτλ

οποιος δεν αντεχει το σπορ, υπαρχει και αλλη εναλακτικη λυση της χειρομαλακιας ή να βρει γκομενα, και κατι τελευταιο, αυτος που νωμιζει οτι γαμαει πουτανες φοροντας καποτα και δεν κανει αλλα πραγματα, νωμιζει οτι προστατευετε 100% απο το προφυλακτικο.??? απλα μειωνει τις πιθανοτιτες, ή αυτος που κανει γλυφομουνι στην γκομενα του την πηρε παρθενα.??? αν ναι τοτε παω πασο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom