Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (5 μέλη και 57 επισκέπτες)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
γειά σας  παλικάρια  :grin: βλέπω  μετά από καιρό τα θέματα παραμένουν ίδια   :)κ θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι...το πρώτων αν περνάνε κοπέλες γιατρους η όχι-αυτές που δουλεύουν σε νόμιμα μαγαζιά περνάνε γιατρό μόνο κ μόνο γιατί κανένας δεν θέλει να χάσει την άδεια καταστήματος ,στα  παράνομα μπορεί να μην περάσει ( όχι όλες σίγουρα )...και τώρα θέλω να κάνω μια ερωτήσει σε αυτούς που φοβούνται για αρρώστιες και αμφισβητούν τις ιερόδουλες ,με αυτές κοπελίτσες  που βγαίνετε ξέρετε στα σίγουρα τη παίζει ? ποτέ πήγαν να κάνουν εξετάσεις τελευταία φορά ?(το τεστ ΠΑΠ δεν δείχνει τπτ )... πάντα βάζουν  προφυλακτικό ? κ μπορώ να ρωτήσω πολλά αλλά δεν χρειάζεται ...κ όσους ξέρω από διάφορα μασατζαδικα ,  κλαπακια και μπαράκια έχουν κολλήσει.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ενώ απ τα μπουρδέλα κανείς ε?
Ασε μας κυρία μου.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Ενώ απ τα μπουρδέλα κανείς ε?
Ασε μας κυρία μου.
ξέρεις κάτι δεν ξέρω σίγουρα δεν έτυχε να ακούσω κ αν ναι γιατί δεν το λέει κανένας εδώ τάδε και τάδε ςε αυτό το μαγαζί τη φοβούνται να μη την προσβάλλουν ?και δεν σε κρατάω  :sunglasses:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ξέρεις κάτι δεν ξέρω σίγουρα δεν έτυχε να ακούσω κ αν ναι γιατί δεν το λέει κανένας εδώ τάδε και τάδε ςε αυτό το μαγαζί τη φοβούνται να μη την προσβάλλουν ?και δεν σε κρατάω  :sunglasses:
Αν δε τα ξέρεις να στα πω ευχαρίστως.Αλλά νομίζω πως και ξέρεις και ξέρω.
Μη δουλευόμαστε μεγάλα παιδιά είμαστε.Φυσικά και στους υπόλοιπους χώρους παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών τα ίδια και ίσως και παραπάνω γίνονται.Κοπέλες με θέματα υγείας πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν στη δουλειά αυτή.
Και γιατροί και "γιατροί"
Θες να κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας?

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Αν δε τα ξέρεις να στα πω ευχαρίστως.Αλλά νομίζω πως και ξέρεις και ξέρω.
Μη δουλευόμαστε μεγάλα παιδιά είμαστε.Φυσικά και στους υπόλοιπους χώρους παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών τα ίδια και ίσως και παραπάνω γίνονται.Κοπέλες με θέματα υγείας πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν στη δουλειά αυτή.
Και γιατροί και "γιατροί"
Θες να κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας?
κιτα ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από το δάχτυλο μου κι όση με γνωρίζουν το ξέρουν αυτό ,αλλά πράγματι δεν έτυχε να το ακούσω μπορείς να μου πεις καμία ιστορία ίσως λόγο ηλικίας το έχω ξεχάσει :think:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
αλλά βασικά με αυτό που έγραψα δεν αποκλησα τπτ απλά κ κοπέλες εκτός αυτής της δουλειάς δεν ξέρουμε τη έχουν

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπορεί να είμαι και μεγαλύτερός σου.
Το ξαναλέω ο καθένας ας προσέχει τον εαυτό του πρώτα κι αν ειναι εργαζόμενος ας εργάζεται με σεβασμό στον εαυτό του και τη δημόσια υγεία.
Ιστορίες δε θα ακούσεις από μένα.Σέβομαι όσες εργάζονται.Ας σεβαστούν κι αυτές,στο μέτρο του δυνατού,και το μέρος αυτό των πελατών τους που θέλουν να διαφυλλάξουν την υγεία τους με όποιο τρόπο νομίζουν και μπορούν.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
χθες περασα απο ερημιτη.βρηκα την γιασμιν μεσα.Περασα πολυ ομορφα μεσα με 30 ευρω... ςραια γκομενα,και περασα και ομορφα για 2ρη φορα :boff:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
αλλά βασικά με αυτό που έγραψα δεν αποκλησα τπτ απλά κ κοπέλες εκτός αυτής της δουλειάς δεν ξέρουμε τη έχουν
Ναι απλά η κοπέλα της δουλειάς λόγω της συχνότητας και της ποικιλότητας μπορεί να κινδυνεύει παραπάνω.Γεωμετρική πρόοδος που αν βάλεις και το γαμημένο το χρημα στη μέση άστα να πάνε που φτάνει.
Αυτά,φιλικά πάντα.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Μπορεί να είμαι και μεγαλύτερός σου.
Το ξαναλέω ο καθένας ας προσέχει τον εαυτό του πρώτα κι αν ειναι εργαζόμενος ας εργάζεται με σεβασμό στον εαυτό του και τη δημόσια υγεία.
Ιστορίες δε θα ακούσεις από μένα.Σέβομαι όσες εργάζονται.Ας σεβαστούν κι αυτές,στο μέτρο του δυνατού,και το μέρος αυτό των πελατών τους που θέλουν να διαφυλλάξουν την υγεία τους με όποιο τρόπο νομίζουν και μπορούν.
μαζί σου ...

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
γειά σας  παλικάρια  :grin: βλέπω  μετά από καιρό τα θέματα παραμένουν ίδια   :)κ θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι...το πρώτων αν περνάνε κοπέλες γιατρους η όχι-αυτές που δουλεύουν σε νόμιμα μαγαζιά περνάνε γιατρό μόνο κ μόνο γιατί κανένας δεν θέλει να χάσει την άδεια καταστήματος ,στα  παράνομα μπορεί να μην περάσει ( όχι όλες σίγουρα )...και τώρα θέλω να κάνω μια ερωτήσει σε αυτούς που φοβούνται για αρρώστιες και αμφισβητούν τις ιερόδουλες ,με αυτές κοπελίτσες  που βγαίνετε ξέρετε στα σίγουρα τη παίζει ? ποτέ πήγαν να κάνουν εξετάσεις τελευταία φορά ?(το τεστ ΠΑΠ δεν δείχνει τπτ )... πάντα βάζουν  προφυλακτικό ? κ μπορώ να ρωτήσω πολλά αλλά δεν χρειάζεται ...κ όσους ξέρω από διάφορα μασατζαδικα ,  κλαπακια και μπαράκια έχουν κολλήσει.
μια κοπελα που θα γνωρισεις εξω σε ενα κλαμπ-μπαρ ηλικιας 25 χρονων με ποσους διαφορετικους αντρες λες να εχει παει στη ζωη της??? πες ενα αριθμο..οτι αριθμο και να πεις θα ειναι τουλαχιστο ισος με οσους αντρες παει μια πουτανα σε ΜΙΑ ημερα...οποτε δεν υπαρχει συγκριση..
Νομιζω το θεμα ειναι ληξαν...
ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! τελευταια φορα εκανα μονο βολτα με το αυτοκινητο απο τα μαγαζια ..η κινηση ηταν ελαχιστη και δεν μου εκανε κεφι να κατεβω να περπατησω..σορυ..χρωσταω και εγω ενημερωση

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
μια κοπελα που θα γνωρισεις εξω σε ενα κλαμπ-μπαρ ηλικιας 25 χρονων με ποσους διαφορετικους αντρες λες να εχει παει στη ζωη της??? πες ενα αριθμο..οτι αριθμο και να πεις θα ειναι τουλαχιστο ισος με οσους αντρες παει μια πουτανα σε ΜΙΑ ημερα...οποτε δεν υπαρχει συγκριση..
ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! τελευταια φορα εκανα μονο βολτα με το αυτοκινητο απο τα μαγαζια ..η κινηση ηταν ελαχιστη και δεν μου εκανε κεφι να κατεβω να περπατησω..σορυ..χρωσταω και εγω ενημερωση
ξέρεις το καko για να γίνει δεν χρειάζεται κ πολύ...κ μια πουτάνα που σέβεται την υγεία της πάνω από όλα θα πάει σε γιατρό η κοπελίτσα όμως που λες όχι ...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
χθες περασα απο ερημιτη.βρηκα την γιασμιν μεσα.Περασα πολυ ομορφα μεσα με 30 ευρω... ςραια γκομενα,και περασα και ομορφα για 2ρη φορα :boff:
Τι εστί Γιασμίν ? Μιλφ? Η Νάντια έφυγε από ερημίτη, που δουλεύει πλέον  :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.....μας συγχωρεις που σε αφησαμε ανενημερωτο
επειδη τις τελευταιες 3 μερες εισαι ενας απο αυτους που μας εσπασαν τ'αρχιδια με τις θεωριες τους πιστευω πως πρεπει ΕΣΥ να κανεις μια βολτα αυτες τις μερες,θα εχει και πολυ καλο καιρο και να μας γραψεις κι εσυ κατι ουσιαστικο εδω μεσα σε σχεση με την ουσια του θεματος.

Λοιπον θα περιμενω να με ενημερωσεις για την κινηση της εβδομαδας ειτε πρωινη ειτε βραδυνη βαρδια γιατι εγω μαλλον δε θα μπορεσω να βγω αυτη τη βδομαδα.Ειναι η σειρα σου αυτη τη βδομαδα αποδειξε μας οτι εχεις λογο υπαρξης εδω μεσα  ;) ;)

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
δεν χωριζω τις γυναικες σε πουτανες και σε μη πουτανες που συναντας εξω στα κλαμπ...χωριζω τις γυναικες σε ανθρωπους με μυαλο που ξερουν να προφυλαγουν τον εαυτο τους και σε ανθρωπους χωρις μυαλο που δεν ξερουν.
και απο τα 2 ειδη υπαρχουν πολλες...
οπως φυσικα το ιδιο ισχυει και για εμας τους αντρες

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
δεν χωριζω τις γυναικες σε πουτανες και σε μη πουτανες που συναντας εξω στα κλαμπ...χωριζω τις γυναικες σε ανθρωπους με μυαλο που ξερουν να προφυλαγουν τον εαυτο τους και σε ανθρωπους χωρις μυαλο που δεν ξερουν.
και απο τα 2 ειδη υπαρχουν πολλες...
οπως φυσικα το ιδιο ισχυει και για εμας τους αντρες
ετσι

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.....μας συγχωρεις που σε αφησαμε ανενημερωτο
επειδη τις τελευταιες 3 μερες εισαι ενας απο αυτους που μας εσπασαν τ'αρχιδια με τις θεωριες τους πιστευω πως πρεπει ΕΣΥ να κανεις μια βολτα αυτες τις μερες,θα εχει και πολυ καλο καιρο και να μας γραψεις κι εσυ κατι ουσιαστικο εδω μεσα σε σχεση με την ουσια του θεματος.

Λοιπον θα περιμενω να με ενημερωσεις για την κινηση της εβδομαδας ειτε πρωινη ειτε βραδυνη βαρδια γιατι εγω μαλλον δε θα μπορεσω να βγω αυτη τη βδομαδα.Ειναι η σειρα σου αυτη τη βδομαδα αποδειξε μας οτι εχεις λογο υπαρξης εδω μεσα  ;) ;)
ρε καρντασι δεν καταλαβες γιατι το εγραψα αυτο?????
για να κλεισει το θεμα.....να τελειωνει..αλλα δε το επιασες....δυστηχως..
Υ.Γ1 εγω ο ιδιος ειπα οτι εχω καιρο να ενημερωσω και ζητησα και συγνωμη ;)
Υ.Γ2 αν εγω εσπασα αρχιδια με αυτα που γραφω που στην ουσια ειναι λογια που προσπαθουν να δωσουν ενα τελος στην ολη παπρια τοτε ας σωπασω εδω περα.. :sunglasses:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
ρε καρντασι δεν καταλαβες γιατι το εγραψα αυτο?????
για να κλεισει το θεμα.....να τελειωνει..αλλα δε το επιασες....δυστηχως..
Υ.Γ1 εγω ο ιδιος ειπα οτι εχω καιρο να ενημερωσω και ζητησα και συγνωμη ;)
Υ.Γ2 αν εγω εσπασα αρχιδια με αυτα που γραφω που στην ουσια ειναι λογια που προσπαθουν να δωσουν ενα τελος στην ολη παπρια τοτε ας σωπασω εδω περα.. :sunglasses:
βρε αυτο το ληξαμε το θεμα...τελειωσε
επειδη εγω δε θα μπορεσω αυτη τη βδομαδα,σε παρακαλω να με ενημερωσεις εσυ εμενα οπως εχω ενημερωσει εγω εσενα απειρες φορες για την κινηση στα σπιτια.
Και σου λεω θα εχει και καταπληκτικο καιρο και αυριο και μεθαυριο το μεσημερι οποτε βολευει καλυτερα για μεσημεριανη τσαρκα.Θα περιμενω νεα σου...μη με κρεμασεις  :huh:
www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=1]http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=1[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom