Bολτα πριν λιγη ωρα με πετυχημενη καταθεση στην Καρμεν στο Φριξου 9 red light district.Ειχα 3 χρονια να την παρω και αν και τοτε ηταν καλη σε μενα,οπωσδηποτε τωρα εχει αλλον αερα,πιο επαγγελματικο,τη βοηθαει σιγουρα και το περιβαλλον.Βεβαιως η πιπα της παραμενει ατεχνη για μενα,τα βυζια της εχουν χασει τη δυναμικη τους αλλα στο συνολο κρινεται επαρκεστατη και καλα εκανα και πηγα...
Στα υπολοιπα:
-Κατεχακη.Μαλλον η Βικυ η Ουκρανη μουναρα,ειδα το αμαξι απ'εξω
-Κωλετη.Κλειδωμενα καθονται κι εκει τελοσπαντων ηταν η Αφροδιτη.Σημερα που την ειδα καλυτερα και παλι δε με ενθουσιασε σαν εμφανιση αλλα οπωσδηποτε δε μπορω να αμφισβητησω τις τοσο καλες κριτικες της εφοσον δε την εχω δοκιμασει.Παντως και την πρωτη φορα αλλα και σημερα δε μου εκανε το κλικ για να περασω
-Φριξου 13.η καριολα η Μιραμπελα...μιλαω με την γνωστη μου τσατσα και μου λεει ειναι η Μιραμπελα...κανει μια κινηση να βγει απο την κουζινα προς το σαλονι και μολις με βλεπει κουναει ταχα το χερι της στο στυλ 'παλι εσυ"...νομιζω οτι πρωι εκει εχω να παω πανω απο ενα χρονο.Δε μπορω να καταλαβω πως την κρατανε ακομα και ποιος περναει μαζι της πλεον
-Φριξου 15.η Στεφη
-Φριξου 14.η μιλφ Αννα(οχι η γνωστη) η φερομενη ως ιδιοκτητρια του σπιτιου.Αδιαφορη σαν εμφανιση αλλα νομιζω εχω ακουσει ειναι καλη μεσα και επεμενε πολυ και η τσατσα
-Τσουκαλα 1.Η Αμελι μια πανυψηλη καινουρια κοπελα,χαμογελαστη και πολυ προσχαρη με ομορφες μπουκλες.Τα βογγητα της ακουγονταν ως το σαλονι και βγηκε πολυ ευχαριστημενη απο το δωματιο.Μαλιστα η τσατσα που επεμενε παρα πολυ οτι θα περασω τελεια μου προτεινε να περιμενω να βγει ο αλλος απο το δωματιο για να τον ρωτησω πως περασε.Μα τοση σιγουρια ρε παιδι μου?
...ποιος θα θυσιαστει?
-Τσουκαλα 2.η Μαρινα λεει η τσατσα...λεω η γνωστη,η μεγαλη?...ε οχι και μεγαλη 30 χρονων ειναι η κοπελα...Και πραγματι ηταν η μιλφ Μαρινα οπως εχω ξαναπει πλεον ειναι εντελως μπαζο και πρεπει να αποσυρθει
-Τσουκαλα 3.η βυζαρου Ειρηνη η οποια σημερα ηταν αβαφη και φαινεται μεγαλουτσικη κι αυτη
-Νικ.Ουρανου 26.η γνωστη μιλφ Ειρηνη
-Μινωταυρου.η ξανθια ομορφουλα Καρλα
-Βιλα ερωτικα.η Αντριαννα αλλα δεν μπηκα να τη δω ειδα το αμαξι απ'εξω
Δυστυχως κατα τις 5 παρα που περασα απο Αν,Γεωργιου και ενω ειχα και διαθεση για τσαρκα δεν υπηρχε ουτε μια θεση παρκινκ ελευθερη απο την αρχη μεχρι το τελος και ουτε και στην Πηγασου οποτε ηταν αδυνατη η προσβαση.Τι σκατα εχει τοσο πολυ απο δουλειες εκει τη μερα και εχει τοσο αυτοκινητο??
Καινουργιο σπιτι ξυλινο προκατ επεσε ακριβως διπλα στο Μινωταυρου.Εστρωσαν το εδαφος με μια πλακα τσιμεντο και αυτο απο πανω αλλα δε λειτουργει ακομα.
Τελος σημερα προσεξα οτι στη Φριξου οσο ανεβαινεις φατσα μπροστα σου εκει στα καγκελα διπλα στις γραμμες εχει μια μεγαλη πινακιδα με ενα βελος που δειχνει προς τα τριδυμα και γραφει SEX