Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (10 μέλη και 64 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
αστα αυτα ρε αρχισες τις δικαιολογιες?...σε ειπα μη με κρεμασεις  :s&m_1:
Καραμαν αμα εχεις στοχο πανε κατευθειαν εκει,μην κανεις ασκοπες βολτες...ετσι κι αλλιως Τριτη ειναι εχει μερες ακομα ο foibos22 για την ενημερωση που χρωσταει  :grin:

τι αποδοση εχει λες.?? να το παιξουμε στοιχημα... :2funny:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Αυτή την ψηλή την Αμελί ποιος θα την τεστάρει  :think:

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
αστα αυτα ρε αρχισες τις δικαιολογιες?...σε ειπα μη με κρεμασεις  :s&m_1:
Καραμαν αμα εχεις στοχο πανε κατευθειαν εκει,μην κανεις ασκοπες βολτες...ετσι κι αλλιως Τριτη ειναι εχει μερες ακομα ο foibos22 για την ενημερωση που χρωσταει  :grin:
ε δεν αφησες και τιποτα ρε συ! εκανες ενδελεχη γυρα!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Bολτα πριν λιγη ωρα με πετυχημενη καταθεση στην Καρμεν στο Φριξου 9 red light district.Ειχα 3 χρονια να την παρω και αν και τοτε ηταν καλη σε μενα,οπωσδηποτε τωρα εχει αλλον αερα,πιο επαγγελματικο,τη βοηθαει σιγουρα και το περιβαλλον.Βεβαιως η πιπα της παραμενει ατεχνη για μενα,τα βυζια της εχουν χασει τη δυναμικη τους αλλα στο συνολο κρινεται επαρκεστατη και καλα εκανα και πηγα...

Στα υπολοιπα:

-Κατεχακη.Μαλλον η Βικυ η Ουκρανη μουναρα,ειδα το αμαξι απ'εξω
-Κωλετη.Κλειδωμενα καθονται κι εκει τελοσπαντων ηταν η Αφροδιτη.Σημερα που την ειδα καλυτερα και παλι δε με ενθουσιασε σαν εμφανιση αλλα οπωσδηποτε δε μπορω να αμφισβητησω τις τοσο καλες κριτικες της εφοσον δε την εχω δοκιμασει.Παντως και την πρωτη φορα αλλα και σημερα δε μου εκανε το κλικ για να περασω
-Φριξου 13.η καριολα η Μιραμπελα...μιλαω με την γνωστη μου τσατσα και μου λεει ειναι η Μιραμπελα...κανει μια κινηση να βγει απο την κουζινα προς το σαλονι και μολις με βλεπει κουναει ταχα το χερι της στο στυλ 'παλι εσυ"...νομιζω οτι πρωι εκει εχω να παω πανω απο ενα χρονο.Δε μπορω να καταλαβω πως την κρατανε ακομα και ποιος περναει μαζι της πλεον
-Φριξου 15.η Στεφη
-Φριξου 14.η μιλφ Αννα(οχι η γνωστη) η φερομενη ως ιδιοκτητρια του σπιτιου.Αδιαφορη σαν εμφανιση αλλα νομιζω εχω ακουσει ειναι καλη μεσα και επεμενε πολυ και η τσατσα
-Τσουκαλα 1.Η Αμελι μια πανυψηλη καινουρια κοπελα,χαμογελαστη και πολυ προσχαρη με ομορφες μπουκλες.Τα βογγητα της ακουγονταν ως το σαλονι και βγηκε πολυ ευχαριστημενη απο το δωματιο.Μαλιστα η τσατσα που επεμενε παρα πολυ οτι θα περασω τελεια μου προτεινε να περιμενω να βγει ο αλλος απο το δωματιο για να τον ρωτησω πως περασε.Μα τοση σιγουρια ρε παιδι μου?  :think:...ποιος θα θυσιαστει? :grin: :grin:
-Τσουκαλα 2.η Μαρινα λεει η τσατσα...λεω η γνωστη,η μεγαλη?...ε οχι και μεγαλη 30 χρονων ειναι η κοπελα...Και πραγματι ηταν η μιλφ Μαρινα οπως εχω ξαναπει πλεον ειναι εντελως μπαζο και πρεπει να αποσυρθει
-Τσουκαλα 3.η βυζαρου Ειρηνη η οποια σημερα ηταν αβαφη και φαινεται μεγαλουτσικη κι αυτη
-Νικ.Ουρανου 26.η γνωστη μιλφ Ειρηνη
-Μινωταυρου.η ξανθια ομορφουλα Καρλα
-Βιλα ερωτικα.η Αντριαννα αλλα δεν μπηκα να τη δω ειδα το αμαξι απ'εξω

Δυστυχως κατα τις 5 παρα που περασα απο Αν,Γεωργιου και ενω ειχα και διαθεση για τσαρκα δεν υπηρχε ουτε μια θεση παρκινκ ελευθερη απο την αρχη μεχρι το τελος και ουτε και στην Πηγασου οποτε ηταν αδυνατη η προσβαση.Τι σκατα εχει τοσο πολυ απο δουλειες εκει τη μερα και εχει τοσο  αυτοκινητο??

Καινουργιο σπιτι ξυλινο προκατ επεσε ακριβως διπλα στο Μινωταυρου.Εστρωσαν το εδαφος με μια πλακα τσιμεντο και αυτο απο πανω αλλα δε λειτουργει ακομα.

Τελος σημερα προσεξα οτι στη Φριξου οσο ανεβαινεις φατσα μπροστα σου εκει στα καγκελα διπλα στις γραμμες εχει μια μεγαλη πινακιδα με ενα βελος που δειχνει προς τα τριδυμα και γραφει SEX  :cheesy: :cheesy:
θα θυσιαστω εγω φιλος για αμελι αν ειναι εκει καθε μερα και δεν πεσω σε καμια αλλη...θα το παιξω λοταρια...

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
-Φριξου 14.η μιλφ Αννα(οχι η γνωστη) η φερομενη ως ιδιοκτητρια του σπιτιου.Αδιαφορη σαν εμφανιση αλλα νομιζω εχω ακουσει ειναι καλη μεσα και επεμενε πολυ και η τσατσα

Οταν λες milf? περιπου ηλικια?

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Πήγα χθες βράδυ 11 η ώρα στο Ανδρέου Γεωργίου 16. Ήταν μια κοπελίτσα μικρή σε ηλικία, αδύνατη με λίγο κενό στα μπροστινά δόντια. Μου είπε ότι την λένε Αλεξάνδρα. Ξέρετε τίποτα γι'αυτήν?

steliossol79

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Like
128
Πόντοι
0
μαγκες , η γιασμην ειναι μια ξανθια με πρασινομπλε ματι σκυλοφατσα, η οποια δηλωνει ισπανιδα?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Καλησπέρα παιδιά. Πήγα χθες βράδυ 11 η ώρα στο Ανδρέου Γεωργίου 16. Ήταν μια κοπελίτσα μικρή σε ηλικία, αδύνατη με λίγο κενό στα μπροστινά δόντια. Μου είπε ότι την λένε Αλεξάνδρα. Ξέρετε τίποτα γι'αυτήν?

Αμα την ξανα δεις τρεχα να φυγεις,κλασικη φατσα Ροναλντινιο

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
-Τσουκαλα 1.Η Αμελι μια πανυψηλη καινουρια κοπελα,χαμογελαστη και πολυ προσχαρη με ομορφες μπουκλες.Τα βογγητα της ακουγονταν ως το σαλονι και βγηκε πολυ ευχαριστημενη απο το δωματιο.Μαλιστα η τσατσα που επεμενε παρα πολυ οτι θα περασω τελεια μου προτεινε να περιμενω να βγει ο αλλος απο το δωματιο για να τον ρωτησω πως περασε.Μα τοση σιγουρια ρε παιδι μου?  :think:...ποιος θα θυσιαστει? :grin: :grin:
την είδα κι΄ εγώ, ωραίο μπαζάκι, αλλά….όλως περιέργως δεν μου έκανε κλικ, :P πάντως η τσατσά είναι από τις πιο εντάξει τύπισες της πιάτσας…. :sunglasses:

θα θυσιαστω εγω φιλος για αμελι αν ειναι εκει καθε μερα και δεν πεσω σε καμια αλλη...θα το παιξω λοταρια...

Σου βρήκα και τίτλο για την κριτική…Η θυσία του jimiadis  :grin: :grin: :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
την είδα κι΄ εγώ, ωραίο μπαζάκι, αλλά….όλως περιέργως δεν μου έκανε κλικ, :P πάντως η τσατσά είναι από τις πιο εντάξει τύπισες της πιάτσας…. :sunglasses:

Σου βρήκα και τίτλο για την κριτική…Η θυσία του jimiadis  :grin: :grin: :grin:
χαχαχα κλαιω  :2funny: κατσε να πεταχτω να δω θα ειναι εκει

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
Αμα την ξανα δεις τρεχα να φυγεις,κλασικη φατσα Ροναλντινιο

Μου την έπεσε πολύ χοντρά στο σαλόνι. Από εμφάνιση δεν με τρέλανε αλλά φάνηκε πολύ πρόθυμη και μου έδωσε την εντύπωση ότι θα είναι καλή μέσα στο δωμάτιο. Δεν το ρίσκαρα.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Θα το είχε ρίξει έξω, μέρα που ήταν...

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
τελικα αυτη η αννα στην φριξου που λεει ο καραμαν ειναι η πρωην καρμεν(που πηγε ο πατσινο?)? η' ειναι διαφορετικες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom