Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καντε γλυφωμουνια και ακαποτα  :S ειμαστε που ειμαστε λιγοι μπουρδελιαριδες στο τελος θα μεινουμε κανα δυο εδω μεσα  :priest:  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καντε γλυφωμουνια και ακαποτα  :S ειμαστε που ειμαστε λιγοι μπουρδελιαριδες στο τελος θα μεινουμε κανα δυο εδω μεσα  :priest:  :grin:
εγω κι ο πατσινο θα σας θαψουμε ολους μην ανησυχεις..... :2on1:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585

Εδω τα αρχισα εγω ο σιχασιαρης.!! ...και μεχρι στιγμης χαιρω ακρας υγειας  :rockon: :rockon: :rockon:

URL]]

Επισκέπτης
Για μενα Κακως δινουν αδειες στα μαγαζια ενο κανουν τετοια προγραμματα, αλλα λες απο την αλλη μετα θα γεμισουμε μαγαζια σαν του βαρδαρη  :grin: τουλαχιστον ετσι λεμε οτι μπορει να πανε και σε κανενα ντοκτορ  :rolleyes:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εδω τα αρχισα εγω ο σιχασιαρης.!! ...και μεχρι στιγμης χαιρω ακρας υγειας  :rockon: :rockon: :rockon:

εγω κι ο πατσινο θα σας θαψουμε ολους μην ανησυχεις..... :2on1:

ανθρωποι χωρις αντισωματα  :jerking: :jerking:...τι περιμενεις?

Ναι ήμουν κι΄ εγώ σιχασιάρης, αλλά απ΄ τη μια διαβάζοντας εδώ μέσα κι΄ απ΄ την άλλη ένα κορίτσι που με ενέπνευσε, τα άρχισα κι΄ εγώ, και έχω να πω ένα πράγμα, πως η ηδονή που προκαλώ είναι αβάσταχτη, κυρίως με το γλυφοκώλι, σε ιερόδουλες και μη, αρκεί να μην είναι κομπλεξαρισμένη η κοπέλα και να είναι λίγο open mind και εννοείται να είναι πολύ καθαρή, και μέσα από την ηδονή που προκαλώ έρχεται και η δικιά μου ηδονή, και γενικά στο sex τα πάντα αμφίδρομα είναι  :sunglasses:

Επισκέπτης
Αφού το γουστάρουν ( ας πούμε οι περισσότερες ) γιατί χρεώνεται πάντα παραπάνω η συγκεκριμένη παροχή υπηρεσιών...
Γιατι ολα γινοται για το χρημα ρε γιοργη μυαλο θελει. και στις περισσοτερες περιπτωσης εξαναγκαζονται να το κανουν.  :S

agori8

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
akapota kai gumna...aporw me ti mialo kai ti diathesh pate kai glufete mia gunaika pou pernei 3 to misawro...ase tis enesis pou kanoun kapies apo aftes...oute oti tis exetazoun giatroi opws tha eprepe pistevw...ala kai na tis exetazoun afou thn idia stigmh opws tha vgoun apo ton giatro tha pane me ton epomeno kai amesos meta me esena me emena...einai vlakeia kai mono pou to sizitame....mia fora tha simvei to kako kai defterh den xreiazete...aporw kai me esas aporw kai me aftes pou den skeftonte ti mporei na kolisoun apo ton pelath gia 30 kai 50 ...kai den einai mono oi gnostes arwstiws aids sifili ktl uparxoun kai dermatopathies eukola metadidomenes pou kai aftes den theraevonte..ala as mh skeftoume tis dermatopathies giati etsi oute apo exw den tha perasoume..

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
akapota kai gumna...aporw me ti mialo kai ti diathesh pate kai glufete mia gunaika pou pernei 3 to misawro...ase tis enesis pou kanoun kapies apo aftes...oute oti tis exetazoun giatroi opws tha eprepe pistevw...ala kai na tis exetazoun afou thn idia stigmh opws tha vgoun apo ton giatro tha pane me ton epomeno kai amesos meta me esena me emena...einai vlakeia kai mono pou to sizitame....mia fora tha simvei to kako kai defterh den xreiazete...aporw kai me esas aporw kai me aftes pou den skeftonte ti mporei na kolisoun apo ton pelath gia 30 kai 50 ...kai den einai mono oi gnostes arwstiws aids sifili ktl uparxoun kai dermatopathies eukola metadidomenes pou kai aftes den theraevonte..ala as mh skeftoume tis dermatopathies giati etsi oute apo exw den tha perasoume..
1ον θερμη παρακληση να γραφεις ελληνικα το τηρουμε ολοι εδω μεσα πιστα...2ον το βρωμικο σεξ φιλε ειναι και το καλυτερο...αν δεν εισαι ετοιμος για τετοια βρε ενα κοριτσακι και καν του το απλο προγραμμα....3ον εχω εναλλακτικη...ντυσου ολοκληρος προφυλακτικο για να κανεις σεξ εσυ και ασε τους αλλους να ρισκαρουνε..οταν πας 80 ειμαι σιγουρος θα εχεις πολλες ιστοριες να διηγηθεις!!!

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
1ον θερμη παρακληση να γραφεις ελληνικα το τηρουμε ολοι εδω μεσα πιστα...2ον το βρωμικο σεξ φιλε ειναι και το καλυτερο...αν δεν εισαι ετοιμος για τετοια βρε ενα κοριτσακι και καν του το απλο προγραμμα....3ον εχω εναλλακτικη...ντυσου ολοκληρος προφυλακτικο για να κανεις σεξ εσυ και ασε τους αλλους να ρισκαρουνε..οταν πας 80 ειμαι σιγουρος θα εχεις πολλες ιστοριες να διηγηθεις!!!
:jerking: :jerking: :jerking:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Παίχτη Τζιμιάδη πάρτο αλλιώς(για το "χώσιμο" στον άλλο φίλο).Καθένας βάζει ο ίδιος τα όρια.Ασχετα αν αυτό μας βρίσκει σύμφωνους.Ολοι πιθανότατα έχουμε κάνει ...μαλακίες αλλά μη το κάνουμε και πρόταση προς τους άλλους.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
Παίχτη Τζιμιάδη πάρτο αλλιώς(για το "χώσιμο" στον άλλο φίλο).Καθένας βάζει ο ίδιος τα όρια.Ασχετα αν αυτό μας βρίσκει σύμφωνους.Ολοι πιθανότατα έχουμε κάνει ...μαλακίες αλλά μη το κάνουμε και πρόταση προς τους άλλους.
;)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Λοιπον αυτη η μαλακια να τελειωνει σιγα σιγα....εδω μεσα υποτιθεται οτι μεταφερουμε τις εμπειριες μας και τις γνωσεις και τις μοιραζομαστε με τα αλλα μελη.Δε σημαινει οτι πρεπει να συμφωνουμε παντα με ολους.Το πως το κανει ο καθενας ειναι δικο του θεμα αλλα το να μπαινει ενας εδω μεσα που εχει ολο κι ολο 3 μηνυματα κι ενας αλλος που η ολη του ενασχοληση με τη γυναικα και το μονο κριτηριο του ειναι τα βυζια και να κρινουν εμενα το πως κανω σεξ,ειναι τουλαχιστον αστειο....

Εσυ που διαβαζεις την κριτικη μου πχ για τη Νατασα πρεπει να αξιολογησεις αν η εικονα που σου δινω γι'αυτην την κοπελα ειναι επαρκης ωστε να σε πεισει ειτε να την επισκεφθεις ειτε να την αποφυγεις.Αυτο κανω σε ολες τις κριτικες μου και νομιζω το κανω καλα.Το πως το κανω εγω με την καθε Νατασα και τι με ευχαριστει ειναι εντελως δικο μου θεμα και ουτε διαφημιση αποτελει ουτε προτυπο...

Ειναι σα να μπω εγω σε ενα σαϊτ με ψαραδες που ειμαι ασχετος με το ψαρεμα και να τους πω ρε παιδια μην πηγαινετε πολυ βαθια γιατι μπορει να πνιγειτε.
Και την τελικη το 95% των κοριτσιων κανουν ειτε γλυφομουνι ειτε γυμνο τσιμπουκι,εφοσον λοιπον δεν πιστευετε οτι οι κοπελες ελεγχονται ιατρικα για ποιο λογο ασχολειστε ακομα με το συγκεκριμενο θεμα?Αλλαξτε χομπι και μην ασχολειστε με τις πουτανες αφου ειναι επικινδυνες...
Αλλα οπωσδηποτε κατι μελη του κωλου που δεν εχετε καμια απολυτως προσφορα στην μπουρδελοκατασταση-θεσσαλονικης ε μη μας κανατε και υποδειξεις απο πανω για το τι θα λεμε

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Λοιπον αυτη η μαλακια να τελειωνει σιγα σιγα....εδω μεσα υποτιθεται οτι μεταφερουμε τις εμπειριες μας και τις γνωσεις και τις μοιραζομαστε με τα αλλα μελη.Δε σημαινει οτι πρεπει να συμφωνουμε παντα με ολους.Το πως το κανει ο καθενας ειναι δικο του θεμα αλλα το να μπαινει ενας εδω μεσα που εχει ολο κι ολο 3 μηνυματα κι ενας αλλος που η ολη του ενασχοληση με τη γυναικα και το μονο κριτηριο του ειναι τα βυζια και να κρινουν εμενα το πως κανω σεξ,ειναι τουλαχιστον αστειο....

Εσυ που διαβαζεις την κριτικη μου πχ για τη Νατασα πρεπει να αξιολογησεις αν η εικονα που σου δινω γι'αυτην την κοπελα ειναι επαρκης ωστε να σε πεισει ειτε να την επισκεφθεις ειτε να την αποφυγεις.Αυτο κανω σε ολες τις κριτικες μου και νομιζω το κανω καλα.Το πως το κανω εγω με την καθε Νατασα και τι με ευχαριστει ειναι εντελως δικο μου θεμα και ουτε διαφημιση αποτελει ουτε προτυπο...

Ειναι σα να μπω εγω σε ενα σαϊτ με ψαραδες που ειμαι ασχετος με το ψαρεμα και να τους πω ρε παιδια μην πηγαινετε πολυ βαθια γιατι μπορει να πνιγειτε.
Και την τελικη το 95% των κοριτσιων κανουν ειτε γλυφομουνι ειτε γυμνο τσιμπουκι,εφοσον λοιπον δεν πιστευετε οτι οι κοπελες ελεγχονται ιατρικα για ποιο λογο ασχολειστε ακομα με το συγκεκριμενο θεμα?Αλλαξτε χομπι και μην ασχολειστε με τις πουτανες αφου ειναι επικινδυνες...
Αλλα οπωσδηποτε κατι μελη του κωλου που δεν εχετε καμια απολυτως προσφορα στην μπουρδελοκατασταση-θεσσαλονικης ε μη μας κανατε και υποδειξεις απο πανω για το τι θα λεμε

Ακριβώς έτσι είναι, μπαίνεις, διαβάζεις, μαθαίνεις και ακολουθείς ή αποφεύγεις, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία σου, εγώ όμως ένα έχω να πω, πως παρόλη την πολύ μεγάλη μου εμπειρία σε θέματα αγοραίου έρωτα, σε αυτά τα 3μιση χρόνια που βρίσκομαι εδώ σε αυτή την παρέα, έχω μάθει πολλά και τα έχω εφαρμόσει σε γυναίκες, ιερόδουλες και μη, και το προσωπικό μου όφελος είναι τεράστιο, έχω προσφέρει και έχω πάρει πολλά εδώ μέσα, και είμαι κοντά στην παρέα περισσότερο από όσο φαίνεται, ναμαστε όλοι καλά.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
οταν ακουω φρασεις οπως (τι μυαλο κουβαλατε)και (ειναι βλακεια που το συζηταει)η απαντηση μου ητανε πολυ ηρεμη και αυτη που του πρεπει...τωρα παρ το αλλιως εσυ και ξαναδιαβασε τι εγραψε..προταση για κανεναν δεν εκανα και απαντησα μονο σε αυτον..απλα δεν μ αρεσει να κανει καποιος τον κριτη για τους υπολοιπους!!

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Δεν ειναι troll ο ggannis....κακως σβηστηκαν τα μηνύματα του...

schwarz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Snorkeling στη μαλακια!!!! Πατσινο και οι συν αυτω, η αποψη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα . Ολοι εχουν απο μια. και δικαιωμα να την λενε. αν δε σε βολευει μην εξαπτεσαι!

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Λοιπον αυτη η μαλακια να τελειωνει σιγα σιγα..

...Αλλα οπωσδηποτε κατι μελη του κωλου που δεν εχετε καμια απολυτως προσφορα στην μπουρδελοκατασταση-θεσσαλονικης ε μη μας κανατε και υποδειξεις απο πανω για το τι θα λεμε

ετσι ειναι τα πραγματα ,ο καθε ενας στο κρεβατι κανει ο,τι του γουσταρει και στην τελικη καποια <αποστειρωμενα> μελη πρεπει στα σοβαρα να σκευτουν οτι θα πρεπει να εχουν μονο μια μονιμη συντροφο,μονο να φροντησουν να γινουν η σκια της γιατι οπως λενε την γυναικα και σε μπουκαλι να την κλεισεις..... :rolleyes: γιατι αλλιως  θα φορτωθουν τα δωρακια της που θα αποχτησει στην προσπαθεια της να βρει το μη <αποστειρωμενο> κρεβατι :birdman:

schwarz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τρατζικ!!! αδιαφορια; αγνοια; ανωρημοτητα; ολα μαζι και θρασσος! και μαλιστα απο πολλους! τραγικ! και το γεγονος κι εσεις...

marioss288

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
θα μασ τα κανετε τουμπανο τωρα σε 5-6 σελιδεσ γιαυτη τι μαλακια?στα παπαρια μασ αν γαματε η τσιμπουκονετε καπιοι εδω μεσα τανεσ ακαποτα.ενα να ξερετε,γιατι καπιοσ εγραψε περνανε γιατρο ολεσ.πριν.απλα σαν ενημερωση να του πω οτι οι τανεσ που εχουν κονδιλοματα και πιστεψτεμε εχουν παρα πολεσσσσσσσσ κατω,πανε για καυτηριασμο και μετα σε γιατρο και παιρνανε γιατρο και δουλευουν μετα απο 3 ωρεσ.το πψσ  ειναι αλο θεμα.σασ τα γραφει ατομο που τα ζει αυτα καθε μερα.σταματηστε το θεμα οτι ολεσ παιρνανε γιατρουσ καθε 15 μερεσ.παπαρια μεντολεσ που λεει και ο φαφουτησ
warnwarn.gif
 τελευταία ευκαιρία ever. αν ξαναβρίσεις έχεις φύγει όπως και τις άλλες 23423 φορές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom