Επισκέπτης
Καντε γλυφωμουνια και ακαποτα :S ειμαστε που ειμαστε λιγοι μπουρδελιαριδες στο τελος θα μεινουμε κανα δυο εδω μεσα
εγω κι ο πατσινο θα σας θαψουμε ολους μην ανησυχεις.....Καντε γλυφωμουνια και ακαποτα :S ειμαστε που ειμαστε λιγοι μπουρδελιαριδες στο τελος θα μεινουμε κανα δυο εδω μεσα
Καντε γλυφωμουνια και ακαποτα :S ειμαστε που ειμαστε λιγοι μπουρδελιαριδες στο τελος θα μεινουμε κανα δυο εδω μεσα
ανθρωποι χωρις αντισωματα ...τι περιμενεις?εγω κι ο πατσινο θα σας θαψουμε ολους μην ανησυχεις.....
Εδω τα αρχισα εγω ο σιχασιαρης.!! ...και μεχρι στιγμης χαιρω ακρας υγειας
εγω κι ο πατσινο θα σας θαψουμε ολους μην ανησυχεις.....
ανθρωποι χωρις αντισωματα ...τι περιμενεις?
Γιατι ολα γινοται για το χρημα ρε γιοργη μυαλο θελει. και στις περισσοτερες περιπτωσης εξαναγκαζονται να το κανουν. :SΑφού το γουστάρουν ( ας πούμε οι περισσότερες ) γιατί χρεώνεται πάντα παραπάνω η συγκεκριμένη παροχή υπηρεσιών...
1ον θερμη παρακληση να γραφεις ελληνικα το τηρουμε ολοι εδω μεσα πιστα...2ον το βρωμικο σεξ φιλε ειναι και το καλυτερο...αν δεν εισαι ετοιμος για τετοια βρε ενα κοριτσακι και καν του το απλο προγραμμα....3ον εχω εναλλακτικη...ντυσου ολοκληρος προφυλακτικο για να κανεις σεξ εσυ και ασε τους αλλους να ρισκαρουνε..οταν πας 80 ειμαι σιγουρος θα εχεις πολλες ιστοριες να διηγηθεις!!!akapota kai gumna...aporw me ti mialo kai ti diathesh pate kai glufete mia gunaika pou pernei 3 to misawro...ase tis enesis pou kanoun kapies apo aftes...oute oti tis exetazoun giatroi opws tha eprepe pistevw...ala kai na tis exetazoun afou thn idia stigmh opws tha vgoun apo ton giatro tha pane me ton epomeno kai amesos meta me esena me emena...einai vlakeia kai mono pou to sizitame....mia fora tha simvei to kako kai defterh den xreiazete...aporw kai me esas aporw kai me aftes pou den skeftonte ti mporei na kolisoun apo ton pelath gia 30 kai 50 ...kai den einai mono oi gnostes arwstiws aids sifili ktl uparxoun kai dermatopathies eukola metadidomenes pou kai aftes den theraevonte..ala as mh skeftoume tis dermatopathies giati etsi oute apo exw den tha perasoume..
1ον θερμη παρακληση να γραφεις ελληνικα το τηρουμε ολοι εδω μεσα πιστα...2ον το βρωμικο σεξ φιλε ειναι και το καλυτερο...αν δεν εισαι ετοιμος για τετοια βρε ενα κοριτσακι και καν του το απλο προγραμμα....3ον εχω εναλλακτικη...ντυσου ολοκληρος προφυλακτικο για να κανεις σεξ εσυ και ασε τους αλλους να ρισκαρουνε..οταν πας 80 ειμαι σιγουρος θα εχεις πολλες ιστοριες να διηγηθεις!!!
;)Παίχτη Τζιμιάδη πάρτο αλλιώς(για το "χώσιμο" στον άλλο φίλο).Καθένας βάζει ο ίδιος τα όρια.Ασχετα αν αυτό μας βρίσκει σύμφωνους.Ολοι πιθανότατα έχουμε κάνει ...μαλακίες αλλά μη το κάνουμε και πρόταση προς τους άλλους.
Λοιπον αυτη η μαλακια να τελειωνει σιγα σιγα....εδω μεσα υποτιθεται οτι μεταφερουμε τις εμπειριες μας και τις γνωσεις και τις μοιραζομαστε με τα αλλα μελη.Δε σημαινει οτι πρεπει να συμφωνουμε παντα με ολους.Το πως το κανει ο καθενας ειναι δικο του θεμα αλλα το να μπαινει ενας εδω μεσα που εχει ολο κι ολο 3 μηνυματα κι ενας αλλος που η ολη του ενασχοληση με τη γυναικα και το μονο κριτηριο του ειναι τα βυζια και να κρινουν εμενα το πως κανω σεξ,ειναι τουλαχιστον αστειο....
Εσυ που διαβαζεις την κριτικη μου πχ για τη Νατασα πρεπει να αξιολογησεις αν η εικονα που σου δινω γι'αυτην την κοπελα ειναι επαρκης ωστε να σε πεισει ειτε να την επισκεφθεις ειτε να την αποφυγεις.Αυτο κανω σε ολες τις κριτικες μου και νομιζω το κανω καλα.Το πως το κανω εγω με την καθε Νατασα και τι με ευχαριστει ειναι εντελως δικο μου θεμα και ουτε διαφημιση αποτελει ουτε προτυπο...
Ειναι σα να μπω εγω σε ενα σαϊτ με ψαραδες που ειμαι ασχετος με το ψαρεμα και να τους πω ρε παιδια μην πηγαινετε πολυ βαθια γιατι μπορει να πνιγειτε.
Και την τελικη το 95% των κοριτσιων κανουν ειτε γλυφομουνι ειτε γυμνο τσιμπουκι,εφοσον λοιπον δεν πιστευετε οτι οι κοπελες ελεγχονται ιατρικα για ποιο λογο ασχολειστε ακομα με το συγκεκριμενο θεμα?Αλλαξτε χομπι και μην ασχολειστε με τις πουτανες αφου ειναι επικινδυνες...
Αλλα οπωσδηποτε κατι μελη του κωλου που δεν εχετε καμια απολυτως προσφορα στην μπουρδελοκατασταση-θεσσαλονικης ε μη μας κανατε και υποδειξεις απο πανω για το τι θα λεμε
οταν ακουω φρασεις οπως (τι μυαλο κουβαλατε)και (ειναι βλακεια που το συζηταει)η απαντηση μου ητανε πολυ ηρεμη και αυτη που του πρεπει...τωρα παρ το αλλιως εσυ και ξαναδιαβασε τι εγραψε..προταση για κανεναν δεν εκανα και απαντησα μονο σε αυτον..απλα δεν μ αρεσει να κανει καποιος τον κριτη για τους υπολοιπους!!Παίχτη Τζιμιάδη πάρτο αλλιώς(για το "χώσιμο" στον άλλο φίλο).Καθένας βάζει ο ίδιος τα όρια.Ασχετα αν αυτό μας βρίσκει σύμφωνους.Ολοι πιθανότατα έχουμε κάνει ...μαλακίες αλλά μη το κάνουμε και πρόταση προς τους άλλους.
Λοιπον αυτη η μαλακια να τελειωνει σιγα σιγα..
...Αλλα οπωσδηποτε κατι μελη του κωλου που δεν εχετε καμια απολυτως προσφορα στην μπουρδελοκατασταση-θεσσαλονικης ε μη μας κανατε και υποδειξεις απο πανω για το τι θα λεμε