Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

Επισκέπτης
-Αν.Γεωργιου 30β.ειναι μια καινουρια ευγενικη τσατσα,κανει τον προλογο και λεει εχω μια υπεροχη ή Σερβιδα ή Σλοβενα...δε θυμαμαι τωρα...περιμενω κι εγω να βγει το ξανθο αλογο με τα πρασινα ματια...και βγαινει ενα γυφτακι 40 κιλα,1,5 μετρο το πολυ και κακασχημο σχεδον τρομακτικο.Δεν εχω ξαναδει νομιζω τοση ασχημια  2funny
mychannel.jpg
:S

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Στο 19 Αl μηπως ηταν η Αννα? Μαυρα μακρια μαλια???
Την εψαχνα προχθες αλλα ηταν η βυζαρου Νικολ.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Στο 19 Αl μηπως ηταν η Αννα? Μαυρα μακρια μαλια???
Την εψαχνα προχθες αλλα ηταν η βυζαρου Νικολ.
δεν ειπαν ονομα αλλα ειχε πολυ μακρια μαλλια...καλη ειναι δηλαδη?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
-Νικ.Ουρανου 1β.η μουναρα η Αντζελα...η τσατσα την οποια συμπαθω και εμπιστευομαι επιμενει παρα πολυ για την περιπτωση της Αντζελας και αρχιζω να ψηνομαι μαλλον

Αντζελα λες την αδυνατη-αβυζι ψηλη μελαχρινη ουκρανεζα...Η ειναι καμια αλλη?

Πολυ καλη αναφορα al μπραβο.....
ναι αυτη

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Οντως φουριοζα γιατι ηταν η μονη που ειχε ολα τα δωματια γεματα!!!! Και πολυ ωραιο κορμι!!!!
Κατι μου λεει οτι ειναι η ιδια η κοκκινομαλα Αννα που ηταν και περισυ εκει, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.

Aυτη η ΑΝΝΑ απο κορμι σε ψηνει να μπεις.Αλλα συνηθως αυτες με τα κορμια δυσκολα να σε κανουν να περασεις καλα μεσα.

Η παλιά είναι...Η ρωσίδα πού λέγανε.

Είχα φάει τρελό σκαλωμα μαζί της πέρσυ,μέχρι Αθήνα την είχα ψάξει.
Προσωπικά είχα περάσει πολύ καλά μαζί της.Έχει αρκετές κριτικές για όποιον ενδιαφέρεται.
Ευχαριστώ τον Hagem για το χαρμόσυνο χαμπερι...

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310

Προσωπικά είχα περάσει πολύ καλά μαζί της.Έχει αρκετές κριτικές για όποιον ενδιαφέρεται.
My pleasure...:)
Παντως μαλλον την περιμεναν πολλοι. Αν δεν ειχε κοσμο κι εγω θα περνουσα. Απ το προηγούμενο περασμα της, ολο και κατι τύχαινε και δεν πηγα ποτε.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
δεν ειπαν ονομα αλλα ειχε πολυ μακρια μαλλια...καλη ειναι δηλαδη?
Απο μενα εχει παρει ISO μετα απο τρεις επισκέψεις. Αλλα τελευταια δεν την πετύχαινα κι ανησύχησα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585

Τελικα αυτη ειναι.??? Εχει βαλει καποια κιλακια και πρεπει να της πηγαινει το ξανθο...μεχρι την Κυριακη θα παω  :knockinb: να με φωναξει με το χαιδευτικο μου......  :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Τελικα αυτη ειναι.??? Εχει βαλει καποια κιλακια και πρεπει να της πηγαινει το ξανθο...μεχρι την Κυριακη θα παω  :knockinb: να με φωναξει με το χαιδευτικο μου......  :grin:
συγκρινωντας τις περσινες φωτογραφιες με τις φετινες το στομα και τα χειλη ειναι ιδια αρα αυτη ειναι...απλα μου φανηκε πολυ ψηλοτερη και πρεπει να εχει παρει στην περιφερεια.
Οπωσδηποτε σαν κοκκινομαλλα και οσο τη θυμαμαι ηταν πιο ωραια πιο κλασατη

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
Αποτυχημενη επισκεψη προχθες βραδυ στην Φριξου, στο πρωτο αριστερα οπως προχωρας, αυτο με τον κοκκινο τοιχο.

Μονικα ξανθια λεπτη με καλο μεγεθος στο στηθος λογω σιλικονης. Αν και αποτυχημενη η επεμβαση. ειχε ανομοιομορφια το ενα στηθος απο το αλλο.
μαθητευομενος θα ηταν ο πλαστικος.
πολυ γκρινια στο δωματιο και καμια ανοχη στις υποδιεξεις μου για το πως να βελτιωθει. στα 10 λεπτα αρχισε να ποναει και μου τα επρηξε. Της ειπα αν δεν αντεχεις τη δουλεια κανε αλλη η δωσε μου πισω τα λεφτα.

Η γκρινια συνεχιστηκε και εφυγα.....Προσοχη συναθλητες...

επισης κατι αλλο που προσεξα ειναι οτι τα σπιτια δεν εχουν τον αριθμο της διευθυνσης σε καποιο σημειο του τοιχου οπως τα βλεπεις. το κανουν επιτηδες για να μας εμποδισουν να τους κανουμε σχολια.....χαχαχα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Αποτυχημενη επισκεψη προχθες βραδυ στην Φριξου, στο πρωτο αριστερα οπως προχωρας, αυτο με τον κοκκινο τοιχο.

Μονικα ξανθια λεπτη

Η γκρινια συνεχιστηκε και εφυγα.....Προσοχη συναθλητες...
τι προσοχη ρε φιλαρακι...2 χρονια τα λεμε για τη Μονικα πως την πατησες ετσι?
και απορω πως τους εμεινε αυτο το μπαζο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ξερει κανεις αμα δουλευει η Νατασα τωρα?...νομιζω την πεθυμησα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.697
Πόντοι
38.177
συγκρινωντας τις περσινες φωτογραφιες με τις φετινες το στομα και τα χειλη ειναι ιδια αρα αυτη ειναι...απλα μου φανηκε πολυ ψηλοτερη και πρεπει να εχει παρει στην περιφερεια.
Οπωσδηποτε σαν κοκκινομαλλα και οσο τη θυμαμαι ηταν πιο ωραια πιο κλασατη

Σε χθεσινη ερωτηση μου,μου ειπαν οτι ειναι αυτη η ιδια που ηταν και παλια.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Moλις γυρισα απο Νατασα...ακομα προσπαθω να συνελθω...μιλαμε για ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!
Υπεροχο πλασμα,τρυφερο,μυρωδατο  :smitten: :smitten: :smitten:
ολο αγκαλιες,φιλια,παθος,ενταση στο γαμησι που κρατησε κανα μισαωρο...

Βεβαιως προηγηθηκε το σπεσιαλ γλειφομουνι και επιβεβαιωθηκε για ακομα μια φορα οτι καμια γυναικα δε μπορει να ανστισταθει σ'αυτο και φυσικα μετα σου δινεται ολοκληρωτικα.
Αφου σε καποια στιγμη το μουνι της ειχε γινει σαν ζελε που δεν προλαβε να πηξει απο τα πολλα υγρα...Δαχτυλιασματα,ολες οι στασεις,να ανοιγει τερμα τα ποδια της και να σε τραβαει με μανια μεσα της,να σφιγγομαστε αγκαλια με ολη μας τη δυναμη

δεν ξερω τι να πω...εχασα και τα λογια μου και το μυαλο μου.Αφου οταν ντυθηκε πλεον μετα το αποχαιρετιστηριο χαμουρεμα την κοιτουσα μες τα ματια ολο νοημα χωρις να μιλαω και ξαναεπεσε στο κρεβατι και μ'αρχισε στα φιλια και στις αγκαλιες παλι...ερωτευτηκαμε και δεν μπορουσαμε να ξεκολλησουμε  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
τετοιας εντασης παθος πραγματικα δυσκολευομαι να θυμηθω με αλλη κοπελα

οι καυτες λεπτομερειες στην κριτικη...

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
Moλις γυρισα απο Νατασα...ακομα προσπαθω να συνελθω...μιλαμε για ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!
Υπεροχο πλασμα,τρυφερο,μυρωδατο  :smitten: :smitten: :smitten:
ολο αγκαλιες,φιλια,παθος,ενταση στο γαμησι που κρατησε κανα μισαωρο...

Βεβαιως προηγηθηκε το σπεσιαλ γλειφομουνι και επιβεβαιωθηκε για ακομα μια φορα οτι καμια γυναικα δε μπορει να ανστισταθει σ'αυτο και φυσικα μετα σου δινεται ολοκληρωτικα.
Αφου σε καποια στιγμη το μουνι της ειχε γινει σαν ζελε που δεν προλαβε να πηξει απο τα πολλα υγρα...Δαχτυλιασματα,ολες οι στασεις,να ανοιγει τερμα τα ποδια της και να σε τραβαει με μανια μεσα της,να σφιγγομαστε αγκαλια με ολη μας τη δυναμη

δεν ξερω τι να πω...εχασα και τα λογια μου και το μυαλο μου.Αφου οταν ντυθηκε πλεον μετα το αποχαιρετιστηριο χαμουρεμα την κοιτουσα μες τα ματια ολο νοημα χωρις να μιλαω και ξαναεπεσε στο κρεβατι και μ'αρχισε στα φιλια και στις αγκαλιες παλι...ερωτευτηκαμε και δεν μπορουσαμε να ξεκολλησουμε  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
τετοιας εντασης παθος πραγματικα δυσκολευομαι να θυμηθω με αλλη κοπελα

οι καυτες λεπτομερειες στην κριτικη...

Aδερφε,εκτιμω πολυ την εντονη παρουσια σου εδω και τα σχολια σου....Αληθεια,και καθολου διαθεση ειρωνιας...Αλλα ρε συ...γλυφομουνι σε πουτανα??????????? :S :S  Δικαιωμα σου φυσικα,αλλα ρε παιδια κοντα στο νου κι η γνωση.....Τελος παντων..τι να πω?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Aδερφε,εκτιμω πολυ την εντονη παρουσια σου εδω και τα σχολια σου....Αληθεια,και καθολου διαθεση ειρωνιας...Αλλα ρε συ...γλυφομουνι σε πουτανα??????????? :S :S   Δικαιωμα σου φυσικα,αλλα ρε παιδια κοντα στο νου κι η γνωση.....Τελος παντων..τι να πω?
νταξει...παμε παρακατω...αυτα τα'χω γραψει αλλες 200 φορες τι να αναλυσουμε τωρα?τα'χουμε ξαναπει αυτα...

Σε χθεσινη ερωτηση μου,μου ειπαν οτι ειναι αυτη η ιδια που ηταν και παλια.
βρε αυτη ειναι απο τις φωτο την καταλαβα κι εγω αλλα νομιζω περυσι ηταν πολυ ωραια...ας μας πουν κι αυτοι που την ηξεραν αμα τη δουν.

Επισης σημερα περασα απο Βαρδαρη και τα Σαπφους 5-7 ηταν παλι κλειστα οπως προχτες τη νυχτα.Μπας και εχουμε οριστικο τελος κι εδω??

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
νταξει...παμε παρακατω...αυτα τα'χω γραψει αλλες 200 φορες τι να αναλυσουμε τωρα?τα'χουμε ξαναπει αυτα...
βρε αυτη ειναι απο τις φωτο την καταλαβα κι εγω αλλα νομιζω περυσι ηταν πολυ ωραια...ας μας πουν κι αυτοι που την ηξεραν αμα τη δουν.

Επισης σημερα περασα απο Βαρδαρη και τα Σαπφους 5-7 ηταν παλι κλειστα οπως προχτες τη νυχτα.Μπας και εχουμε οριστικο τελος κι εδω??
ΔΕΝ ειναι προσωπικο...Ακου λιγο,εδω διαβαζουν και πιτσιρικαδες που δεν εχουν επμπειρα..Μπαινουν,διαβαζουν,καβλωνουν και πανε να γαμησουν.Ετσι,τοσο απλα...Αν διαβαζουν τετοιες διθυραμβικες κριτικες απο αλλους που κανουν γλυφομουνια ή χυνουν στο στομα,κανουν γλωσσοφιλα κτλ,πως το διαχειριζονται?Τι προτροπη διαβαζουν?Περα απο το χαβαλε μας και το χομπι μας,ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ...αυτο πρεπει να δινουμε ως μηνυμα...Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις ή οποιος αλλος διαβαζει...Γλυφομουνι,ακαποτα κτλ σε πουτανα = Στ αρχιδια μου αν κλαιει η μανα κι ο πατερας μου επειδη εγω δεν μπορω να ελεγξω την καβλα μου....Γι αυτο επιμενω.....με αφορμη εσενα το γραφω σαν να το γραφε ο οποιοσηποτε αλλος και οχι μονο εσυ.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ενας τροπος υπαρχει να ξεχωρισεις αν η Αννα ειναι η ιδια που δουλευε πριν κανα χρονο στις Βιλλες.

Το ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ σακουλιασμενο κρεμαστο βυζι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom