marioss288
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν καταλαβα.κρεμετε τιποτα απο κατω?και πωσ δε εγραψε καποιοσ γιαυτο/ενω εχει 300 σχολεια αυτη.παραξενο.Δε λες για έναν που είχε κάνει στρατό στο Βασλούι πριν 25-30 χρόνια ελπίζω
δεν καταλαβα.κρεμετε τιποτα απο κατω?και πωσ δε εγραψε καποιοσ γιαυτο/ενω εχει 300 σχολεια αυτη.παραξενο.Δε λες για έναν που είχε κάνει στρατό στο Βασλούι πριν 25-30 χρόνια ελπίζω
καμια αναφορα για αυτην την ΑΝΝΑ την καινουργια στις βιλες;γιατι για την παμελα-παλτο μαθαμε...
Ρωσίδα Ρωσίδα παίχτη πρέπει να έχει να πατησει Θεσσαλονίκη απ την εποχή του ΚωσταΜαρίνα.
ψέμματα είναι?
ψέμματα είναι?
έχει; απόλυτο δίκιο και για έξω και για μέσα.σωστα τα λες, αφου οταν ακουω να λενε για ελληνιδα γελαω. (και με ρωταει η τσατσα προχτες γιατι γελας;)
Παντως εγω ποτε δεν βλεπω εθνικοτητα-φυλη σε κανονικο πεσιμο σε γυναικα, ποσο μαλλον για ενα γαμισι σε μπουρδελο.... απορω με αυτους που κοιτανε τετοια πραματα.
κωστα μαρινα ενωεισ το μαρινα σερεσσ τα παλια hotel στα λαδαδικα?γιατι αυτο αρχισε με φιλιπινα και κινα και μετα με ολεσ τησ φιλεσ.σορρυ αν κανω λατηοσ.ψέμματα είναι?
δεκαετια 90 πάντως αρχές είχε ρωσίδες.και τα δωματια με τα στενά κρεβάτια.που διάλεγες στο καφέ στον 6ο όροφο πρώτα.κωστα μαρινα ενωεισ το μαρινα σερεσσ τα παλια hotel στα λαδαδικα?γιατι αυτο αρχισε με φιλιπινα και κινα και μετα με ολεσ τησ φιλεσ.σορρυ αν κανω λατηοσ.
σωστοτατοσ.μπραβο τα προλαβεσ ολα.τον κοθτσο κοντοχοντρο στην πορτα εξω τον προλαβεσ?με το μιμι κουπερ τον ποδιλατα νταβα?με μια χοντρη που εβγαζε στησ λασπεσ ακομα χωρισ πλακακιδεκαετια 90 πάντως αρχές είχε ρωσίδες.και τα δωματια με τα στενά κρεβάτια.που διάλεγες στο καφέ στον 6ο όροφο πρώτα.
ο κουτσός είναι ο ψηλός ο χρήστος που ήταν πάνω με τον ασύρματο?
πρόλαβα μπουρδέλα στα λαδάδικα πάντως για να καταλάβεις πόσο παλιός ειμαι.
Ήταν κι ένα με μια απότομη ξύλινη σκάλα οπως κοιτάς την πλατεία προς τη θάλασσα δεξιά.Εκεί μία έδινε κωλο,όχι δε δοκιμασα θυμάμαι όμως το όνομά της, Γκέλυ οχι αυτοσ αλοσ ηταν.το καλητερο μουνι ηταν εκει που εγινε μετα βερικοκο κλαμπ με τα σκαλακια απο δεξια.δε τηυμαμε ονομα αλλα ενα μελαχρινο με βραζιλιανικο κολο.με βιζια στιτα δικα τησ ,εβγαινε και απο ενα παρατηυρακι απο τον οροφο μπρωστα και εδειχνε τα ωιζια τησ στο δρομο.μετα στο στενο απεναντη απο μαρινα ανοικσε ο δοξησ ενα στουντιο.πολυ καλα κοματια.εσυ λεσ μπαινοντασ στο στενο απο λιμανι αριστερα στα 20 μετρα πριν το παλιο μπαρακι στη γονια κατω απο μαρινα με τα σκαλια που ειχε μια γιαγια για χρονια ,τα παντα ολα.φαντασου ποσω παλιοσ ειμαι και εγω.αν και 38
Απ το Βαγγέλη
εγώ πάντα μόνος ήμουν,ποτέ στη ζωή μου δεν πήγα τσάρκα με άλλον φίλο.γαμισετα.τωρα μονο κσεπληματα εχει στα ντελα και στουντιο.παλια μονοσ σου εκει κατω βολτα δεν εκανεσ χωρισ καποιον παλιο διπλα σου μετα τησ 9.τωρα αλαξαν ολλα.