Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (11 μέλη και 34 επισκέπτες)

marioss288

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
και γω.απλα για τα αβγαλτα το εγραψα ,αν και μικροσ τοτε ειμουν μεσα σε αυτα.μια φωρα στο μαρινα εκανα το λαθοσ εβγαλα σκουφο και τα φλοκια πηγαν στο σεντονι σε μια ταιλανδεζα και με ενα κουμπι που πατησε ερθηαν δυο ασβερκοι σε 20 δευτερα.ζητησα συγνωμη και τελοσ.ετοιμοι ηταν.α πριν ελεγεσ αυτον στον 9 νατο που ηξερε 15 γλωσεσ?που σε ελεγε σε ποιο να πασ απο  τα δοματια?ρε φιλε τον ελεγεσ θελω μια μαυρη με πρασινα ματια με 8 δαχτυλα στο ποδι και 9 στο χερι και 6 ελεσ στην πλατη και και και και και ο καριολησ σελεγε περιμενε,και τετοια σεφερνε που λεει ο λογοσ.που τωρα αυτα.γεμισαμε ρουμανεσ τωρα

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Ιταλίδα(Αλβανίδα),Ουγγαρέζα(Τσιγγανορουμάνα-Βουλγαρογύφτισσα),Γαλλίδα(Ρουμάνα όχι τόσο μαυριδερή)
Ισπανίδα(Γύφτισσα βαμμενη ξανθιά).ελληνίδα(ρωσοπόντια-γεωργιανή).Μπορει να ξεχνάω και μερικές.

"Η εξέλιξη των ειδών" volume ΙΙ

Ο Δαρβίνος τώρα δικαιώνεται

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πηγα σημερα μετα απο 2μηνες. Ηθελα να παω εφουλα μου ειπε η τσατσα απο πεμπτη. Οποτε πηγα νατασσα στο ερως κομπλε. Πουθενα αλλου δεν μπηκα. Πλεον επιστροφη παλι στα βαρετα στανταρακια...

Επισκέπτης
Βραδυνη αναφορα που λογο ακαταληλης ωρας γραφεται σημερα  :grin: ισως η χειροτερη βολτα απο αποψη κοριτσιων.  :( τωρα πως καταφερα και κατεθεσα εχθες ενας θεος ξερει, το θυμα η λουιζα στην κατεχακη  :grin:
Case D'Amore (Τρίδυμα):Εδω ηταν ανοιχτο μονο το πρωτο και ειχε μεσα την μπαζιτσα... συγνωμη την ζωιτσα ηθελα να πω   :2funny:
La Casa d' Irene:μια τα χα μου ελληνιδα, μεγαλο μπουστο  :grin: αλλα γενικα αδιαφορη παρουσια.
Ανδρέου Γεωργίου 16:Μια κοντουλα που το παιζει σοβαρη οταν σε πλησιαζει, ηταν καιρο στο αγ. 50 ονομα δεν θυμαμαι.
Ανδρέου Γεωργίου 19: Η νταρντανα ξανθια/μπαζο κατεμε νικολ
Ανδρέου Γεωργίου 21:Η πιτσιρικα τζουλια, χαριτωμενη κοπελα με αρκετη συμμετοχη στο δωματιο  :grin:
Ανδρέου Γεωργίου 34:Πηγα για την μικρη, τελικα ηταν η τζαστιν και απο βδομαδα θα ειναι βραδινη η λαρα.
Ανδρέου Γεωργίου 38:το ομορφο πιπινακη γωγω!
Κοροβάγκου 5:Μια αννα εδω, την ειδα λιγο φουριοζα εχθες  :think:
Μινωταύρου 16 (Venus Angels):Μια μικρη κοντουλα με ωραιο κωλαρακι και καθολου βυζι, παντα ξεχναω το ονομα της  :)
Νικηφόρου Ουρανού 1Α:εδω μια μελαχρινη κοπελα που ηταν απασχολημενει με καποιον που πουλουσε κατι και με εγραψε κανονικα, οποτε τους εγραψα και εγω και εφυγα. ετσι μαγαζια δεν κρατανε,ας κλειδωναν την πορτα και την ανοιγαν οταν θα εφευγε ο πωλητης δεν ειναι δυσκολο αυτο  :uglystupid:
Νικηφόρου Ουρανού 1Β:ανοιχτη μετα απο καιρο η εκκλησια  :grin: βοηθεια μας.  :2funny: μεσα η ψιλη αντζελα
Φρίξου 13:Η μονικα μαλλον αντικαθιστα την εμμα μεχρι να γυρισει. Η τσατσα με ειπε γυρω στις 10 με 15 του μαρτη θα επιστρεψη
Φρίξου 14:Η αφροδιτη εδω πρεπει να την εχουν καθε μερα ολοι μερα δεν εξηγειτε αλλιως  :2funny:
Φρίξου 15:Τανια εδω
Φρίξου 9 (Villa Erotica):Εδω και στα δυο μαγαζια ειχαν εμμανουελες η μια η γνωστη η πρωην βαρδαρισια και την αλλη πρωτη φορα την βλεπω.
Τελος να πω οτι ανοιξε το α. γεωργιου αναμεσα απο το 30 και το 24 μεσα μια σε γυφτισα εμοιαζε περοσσοτερο, ψιλο ασχημη ηταν.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
α ρε τρελε............

μολις ειδα στην αρχικη σελιδα τις ανανεωσεις το ονομα σου ειπα απο μεσα μου.......
ΠΑΛΙ αναφορα θα γραψει ο ατιμος!!??

μπραβο μπρο...... :thumbsup:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Βραδυνη αναφορα που λογο ακαταληλης ωρας γραφεται σημερα  :grin:
Κοροβάγκου 5:Μια αννα εδω, την ειδα λιγο φουριοζα εχθες  :think:
Οντως φουριοζα γιατι ηταν η μονη που ειχε ολα τα δωματια γεματα!!!! Και πολυ ωραιο κορμι!!!!
Κατι μου λεει οτι ειναι η ιδια η κοκκινομαλα Αννα που ηταν και περισυ εκει, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
α ρε τρελε............

μολις ειδα στην αρχικη σελιδα τις ανανεωσεις το ονομα σου ειπα απο μεσα μου.......
ΠΑΛΙ αναφορα θα γραψει ο ατιμος!!??

μπραβο μπρο...... :thumbsup:

Αυτος παει να σαρωσει τα βραβεια του 2014....  :2funny:  :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Γιατι σβηστηκε το μυνημα μου.???  :think:

Επισκέπτης
Οντως φουριοζα γιατι ηταν η μονη που ειχε ολα τα δωματια γεματα!!!! Και πολυ ωραιο κορμι!!!!
Κατι μου λεει οτι ειναι η ιδια η κοκκινομαλα Αννα που ηταν και περισυ εκει, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.
Μπορει αλλα και εγω δεν ειμαι σιγουρος.
:2funny: :2funny:
μακαρι.......φρεσκος ειναι.......νεο παιδι!!!
Αυτος παει να σαρωσει τα βραβεια του 2014....  :2funny:  :2funny: :2funny:
Ειναι σκοπος ζωης τα βραβεια για εμενα  :birdman:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.277
Πόντοι
6.817
Φρίξου 13:Η μονικα μαλλον αντικαθιστα την εμμα μεχρι να γυρισει. Η τσατσα με ειπε γυρω στις 10 με 15 του μαρτη θα επιστρεψη 

Η μιλφ Μονικα απ τα τριδυμα ειναι; Επισης ρε παιδια αυτη η Αννα απ τα Ανδ. Γεωργιου 30 μηπως ειναι η μιλφ Αννα που λεγαμε παλια απο το Προμηθεως 25;

omgk3lol

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
28
Πόντοι
0
Επειδή δεν παρακολουθώ το φόρουμ τελευταία και έχω χάσει τη μπάλα μπορεί κάποιος να μου πεί τα στάνταρ αυτήν την περίοδο στην βραδυνή βάρδια ?

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
Η Βυζαρου στη βραδινη βαρδια του CASA D'IRENE ειναι πολυ καλη περιπτωση! Για βυζολατρεις δε το συζηταμε ειναι το απολυτο ΒΥΖΙ!!! Το ονομα της ειναι Νικη η Νικολ, δε θυμαμαι, κ ηλικια γυρω στα 25! Στο σωμα ειναι μετρια αλλα δεν ειναι κ χοντρη, απλα λιγο νταρντανα! Το σημαντικο ειναι η πολυ καλη συμμετοχη της στη δουλεια σε σημειο που δε καταλαβαινεις οτι εισαι σε μπουρδελο! Δε συστηνεται σε πιπινοφαγους!   :tits:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Aυτη η ΑΝΝΑ απο κορμι σε ψηνει να μπεις.Αλλα συνηθως αυτες με τα κορμια δυσκολα να σε κανουν να περασεις καλα μεσα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Bολτα αποψε τη νυχτα ανευ καταθεσεως παλι δυστυχως  :dunno: :dunno:

-Νικ.Ουρανου 26.η μελαχρινη χοντρουλα Αλεξανδρα που ειχα γαμησει πριν κανα μηνα στο Βαρδαρη.Νεαρη,απειρη αλλα φιλοτιμη περιπτωση για τους μπαζοφαγους  :grin:
-Μινωταυρου.η Καρλα ενα ξανθο,ομορφο,κοντο πιπινακι με ολοσωμο δαντελωτο σετ.
-Βιλα ερωτικα.η καινουρια Αννα ωραιο ψηλο αλογο αλλα περασε σαν σιφουνας απο το σαλονι προς το δωματιο,απο φατσα συμπαθητικη οσο φανηκε μες το σκοταδι και νομιζω δεν ειναι η ιδια που δουλευε περυσι στο Πριβε
-Φριξου 13.η νεαρη Μονικα με τα πλαστικα βυζια μετρια περιπτωση για μενα.Η Εμμα θα λειψει 1,5 μηνα λεει
-Φριξου 14.η πορνομιλφ Αναστασια με τις βυζαρες απ'εξω  :tits: .Για μενα απο τις καλυτερες σε εμφανιση αλλα τα αρνητικα σχολια δυστυχως με αποτρεπουν
-Τσουκαλα 1.Εβελινα μαλλον
-Τσουκαλα 2.Αλεξανδρα πολυ ωραιο πιπινι καμαρωτο με κορμαρα δουλευε σιγουρα στο Τανταλου 9 περυσι το χειμωνα,ισως και στο Προμηθεως 5
-Νικ.Ουρανου 1β.η μουναρα η Αντζελα...η τσατσα την οποια συμπαθω και εμπιστευομαι επιμενει παρα πολυ για την περιπτωση της Αντζελας και αρχιζω να ψηνομαι μαλλον
-Νικ.Ουρανου 1α.Ιζαμπελα καινουρια μελαχρινη κλασσικη ρουμανοφατσα στο ιδιο καλουπι αλλα συμπαθητικο κοριτσακι
-Βιλα πριβε.η Εμμανουελα πολυ ωραιο και χαμογελαστο κοριτσι αλλα ειναι σχεδον ξανθο και οχι μελαχρινο οπως στις φωτο του αλλου σαϊτ.Ζηταει μονο 60ε για γλειφομουνι και 70ε το 69 αλλα δεν κανει γυμνο.Κανουν πλακα εεε???
-Αν.Γεωργιου 21.Τζουλια την ειπε ξανθο μικροσωμο συμπαθητικο πιπινι
-Αν.Γεωργιου 19.ενα νεαρο κοριτσι μες το σκοταδι που ειδα για 2 δευτερολεπτα ισως.Δε τη θυμαμαι καν αυτη τη στιγμη
-Πηγασου.Η Νικη ελληνιδα δηθεν και πραγματι εχει κανονικη προφορα.Αυτος ειναι απο μονος του ενας λογος να μπει κανεις...απο φατσα αδιαφορη,πραγματι φαινεται να εχει βυζαρες αλλα τις ειχε πολυ καμουφλαρισμενες και ζητουσε κατι απιθανα κι αυτη...60ε γυμνο και 70ε 69 αν θυμαμαι καλα
-Αν.Γεωργιου 52.καινουριο ξανθο ομορφο πιπινι με ωραιο κορμι κι εδω 60ε το 69 και μονο 80ε το κωλαρακι
-Αν.Γεωργιου 38.το θεϊκο υπεροχο πλασμα Γωγω που ειχα γνωρισει στο Fever εγω...αυτην βασικα δε σου παει καρδια να τη γαμησεις τοσο ομορφουλα που ειναι.Ο νταβας της ειναι μεγαλος μαλακας μαλλον...τη μια την παει στο κωλομπαρο δε του βγαινει...την παει στο μπουρδελο φαινεται ουτε εκει του βγαινει.Αφου δεν ξερει ελληνικα,δεν ξερει τη δουλεια,κανεις δε τη βοηθαει...εμενα αμα μου'πεφτε τετοιο μωρο στα χερια θα το παντρευομουν κατευθειαν δε θα το'βγαζα στο κλαρι  :jerking: :jerking:
-Αν.Γεωργιου 32 μελλισες.παλι η Τσεσικα
-Αν.Γεωργιου 30.η Μερτσυ ευτυχως δεν κανει αλλο μαλακιες στο σαλονι
-Αν.Γεωργιου 30β.ειναι μια καινουρια ευγενικη τσατσα,κανει τον προλογο και λεει εχω μια υπεροχη ή Σερβιδα ή Σλοβενα...δε θυμαμαι τωρα...περιμενω κι εγω να βγει το ξανθο αλογο με τα πρασινα ματια...και βγαινει ενα γυφτακι 40 κιλα,1,5 μετρο το πολυ και κακασχημο σχεδον τρομακτικο.Δεν εχω ξαναδει νομιζω τοση ασχημια  :2funny:
-Αν.Γεωργιου 24.το θεϊκο πλασμα Μιρελα που οταν δε βρισκεται σε φαση παιδικης σαχλαμαρας περνας καλα μαζι της
-Αν.Γεωργιου 16.η Ουγγαρεζα Αντρε πολυ ωραιο κοριτσι κι αυτο και πιστευω οτι πραγματι ειναι ουγγαρεζα γιατι τα εχει τα χαρακτηριστικα.Ομορφουλα και προσχαρη φαινεται λιγο μικρο και χαμηλο κωλαρακι εχει ομως

-Τανταλου 9.η Μιχαελα η νταρντανουλα βυζαρου με τα ομορφα ματια
-Σαπφους 20Λουιζα καινουρια,πολυ ομορφο μελαχρινο πιπινακι με 50ε κωλαρακι φουλ εξτρα
-Σαπφους 8.η Αλεξανδρα ροναλντινιο
-Προμηθεως 16.η μικρη Αντζελα η μικροκαμωμενη
Προμηθεως 5.ασχημη γυφτισα εξαντλημενη με το ζορι στεκοταν ορθια και εδειχνε και μεγαλη

Λαφαμ δεν παω πλεον για τους γνωστους λογους που αναφερονται τους τελευταιους μηνες.Θα μπορουσε τουλαχιστον η κυρια Λαφαμ να μας ενημερωνει απο δω ποια κοπελα δουλευει οπως πολυ σωστα κανει το 26ης Οκτωβριου

Το Αν.Γεωργιου 4 για ακομα μια νυχτα κλειστο οπως και η Κατεχακη
Φριξου 15 και Αν,Γεωργιου 50 δεν μπηκα γιατι η Τανια και η Κορινα ειναι πιο μονιμες μαλλον και απο τις υπαλληλους στην εφορια Νεαπολεως

Αυτο που ξεχασα στη δευτερη γυρα ειναι το Godiva που ηθελα να μπω γιατι επιτελους ΔΕΝ ηταν απ'εξω το αμαξι της Βικυς της Μολδαβης

Η κινηση στα σπιτια απο τις 00.30 μεχρι και τις 2.30 που εγινε η ερευνα χαρακτηριζεται απο υποτονικη εως μηδενικη και ειδικα στον Βαρδαρη.
Νυχτερινο στανταρακι πλεον μαλλον δεν υπαρχει εκτος αν μου πει κανεις οτι η Αντζελα ειναι πραγματι τοσο καλη...
Οπωσδηποτε απο αποψη εμφανισης η Αντζελα,η Μιρελα,η Γωγω,η Αννα και η Εμμανουελα δινουν το κατι παραπανω και ξεχωριζουν

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
-Νικ.Ουρανου 1β.η μουναρα η Αντζελα...η τσατσα την οποια συμπαθω και εμπιστευομαι επιμενει παρα πολυ για την περιπτωση της Αντζελας και αρχιζω να ψηνομαι μαλλον

Αντζελα λες την αδυνατη-αβυζι ψηλη μελαχρινη ουκρανεζα...Η ειναι καμια αλλη?

Πολυ καλη αναφορα al μπραβο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom