Bολτα αποψε τη νυχτα ανευ καταθεσεως παλι δυστυχως
-Νικ.Ουρανου 26.η μελαχρινη χοντρουλα Αλεξανδρα που ειχα γαμησει πριν κανα μηνα στο Βαρδαρη.Νεαρη,απειρη αλλα φιλοτιμη περιπτωση για τους μπαζοφαγους
-Μινωταυρου.η Καρλα ενα ξανθο,ομορφο,κοντο πιπινακι με ολοσωμο δαντελωτο σετ.
-Βιλα ερωτικα.η καινουρια Αννα ωραιο ψηλο αλογο αλλα περασε σαν σιφουνας απο το σαλονι προς το δωματιο,απο φατσα συμπαθητικη οσο φανηκε μες το σκοταδι και νομιζω δεν ειναι η ιδια που δουλευε περυσι στο Πριβε
-Φριξου 13.η νεαρη Μονικα με τα πλαστικα βυζια μετρια περιπτωση για μενα.Η Εμμα θα λειψει 1,5 μηνα λεει
-Φριξου 14.η πορνομιλφ Αναστασια με τις βυζαρες απ'εξω
.Για μενα απο τις καλυτερες σε εμφανιση αλλα τα αρνητικα σχολια δυστυχως με αποτρεπουν
-Τσουκαλα 1.Εβελινα μαλλον
-Τσουκαλα 2.Αλεξανδρα πολυ ωραιο πιπινι καμαρωτο με κορμαρα δουλευε σιγουρα στο Τανταλου 9 περυσι το χειμωνα,ισως και στο Προμηθεως 5
-Νικ.Ουρανου 1β.η μουναρα η Αντζελα...η τσατσα την οποια συμπαθω και εμπιστευομαι επιμενει παρα πολυ για την περιπτωση της Αντζελας και αρχιζω να ψηνομαι μαλλον
-Νικ.Ουρανου 1α.Ιζαμπελα καινουρια μελαχρινη κλασσικη ρουμανοφατσα στο ιδιο καλουπι αλλα συμπαθητικο κοριτσακι
-Βιλα πριβε.η Εμμανουελα πολυ ωραιο και χαμογελαστο κοριτσι αλλα ειναι σχεδον ξανθο και οχι μελαχρινο οπως στις φωτο του αλλου σαϊτ.Ζηταει μονο 60ε για γλειφομουνι και 70ε το 69 αλλα δεν κανει γυμνο.Κανουν πλακα εεε???
-Αν.Γεωργιου 21.Τζουλια την ειπε ξανθο μικροσωμο συμπαθητικο πιπινι
-Αν.Γεωργιου 19.ενα νεαρο κοριτσι μες το σκοταδι που ειδα για 2 δευτερολεπτα ισως.Δε τη θυμαμαι καν αυτη τη στιγμη
-Πηγασου.Η Νικη ελληνιδα δηθεν και πραγματι εχει κανονικη προφορα.Αυτος ειναι απο μονος του ενας λογος να μπει κανεις...απο φατσα αδιαφορη,πραγματι φαινεται να εχει βυζαρες αλλα τις ειχε πολυ καμουφλαρισμενες και ζητουσε κατι απιθανα κι αυτη...60ε γυμνο και 70ε 69 αν θυμαμαι καλα
-Αν.Γεωργιου 52.καινουριο ξανθο ομορφο πιπινι με ωραιο κορμι κι εδω 60ε το 69 και μονο 80ε το κωλαρακι
-Αν.Γεωργιου 38.το θεϊκο υπεροχο πλασμα Γωγω που ειχα γνωρισει στο Fever εγω...αυτην βασικα δε σου παει καρδια να τη γαμησεις τοσο ομορφουλα που ειναι.Ο νταβας της ειναι μεγαλος μαλακας μαλλον...τη μια την παει στο κωλομπαρο δε του βγαινει...την παει στο μπουρδελο φαινεται ουτε εκει του βγαινει.Αφου δεν ξερει ελληνικα,δεν ξερει τη δουλεια,κανεις δε τη βοηθαει...εμενα αμα μου'πεφτε τετοιο μωρο στα χερια θα το παντρευομουν κατευθειαν δε θα το'βγαζα στο κλαρι
-Αν.Γεωργιου 32 μελλισες.παλι η Τσεσικα
-Αν.Γεωργιου 30.η Μερτσυ ευτυχως δεν κανει αλλο μαλακιες στο σαλονι
-Αν.Γεωργιου 30β.ειναι μια καινουρια ευγενικη τσατσα,κανει τον προλογο και λεει εχω μια υπεροχη ή Σερβιδα ή Σλοβενα...δε θυμαμαι τωρα...περιμενω κι εγω να βγει το ξανθο αλογο με τα πρασινα ματια...και βγαινει ενα γυφτακι 40 κιλα,1,5 μετρο το πολυ και κακασχημο σχεδον τρομακτικο.Δεν εχω ξαναδει νομιζω τοση ασχημια
-Αν.Γεωργιου 24.το θεϊκο πλασμα Μιρελα που οταν δε βρισκεται σε φαση παιδικης σαχλαμαρας περνας καλα μαζι της
-Αν.Γεωργιου 16.η Ουγγαρεζα Αντρε πολυ ωραιο κοριτσι κι αυτο και πιστευω οτι πραγματι ειναι ουγγαρεζα γιατι τα εχει τα χαρακτηριστικα.Ομορφουλα και προσχαρη φαινεται λιγο μικρο και χαμηλο κωλαρακι εχει ομως
-Τανταλου 9.η Μιχαελα η νταρντανουλα βυζαρου με τα ομορφα ματια
-Σαπφους 20Λουιζα καινουρια,πολυ ομορφο μελαχρινο πιπινακι με 50ε κωλαρακι φουλ εξτρα
-Σαπφους 8.η Αλεξανδρα ροναλντινιο
-Προμηθεως 16.η μικρη Αντζελα η μικροκαμωμενη
Προμηθεως 5.ασχημη γυφτισα εξαντλημενη με το ζορι στεκοταν ορθια και εδειχνε και μεγαλη
Λαφαμ δεν παω πλεον για τους γνωστους λογους που αναφερονται τους τελευταιους μηνες.Θα μπορουσε τουλαχιστον η κυρια Λαφαμ να μας ενημερωνει απο δω ποια κοπελα δουλευει οπως πολυ σωστα κανει το 26ης Οκτωβριου
Το Αν.Γεωργιου 4 για ακομα μια νυχτα κλειστο οπως και η Κατεχακη
Φριξου 15 και Αν,Γεωργιου 50 δεν μπηκα γιατι η Τανια και η Κορινα ειναι πιο μονιμες μαλλον και απο τις υπαλληλους στην εφορια Νεαπολεως
Αυτο που ξεχασα στη δευτερη γυρα ειναι το Godiva που ηθελα να μπω γιατι επιτελους ΔΕΝ ηταν απ'εξω το αμαξι της Βικυς της Μολδαβης
Η κινηση στα σπιτια απο τις 00.30 μεχρι και τις 2.30 που εγινε η ερευνα χαρακτηριζεται απο υποτονικη εως μηδενικη και ειδικα στον Βαρδαρη.
Νυχτερινο στανταρακι πλεον μαλλον δεν υπαρχει εκτος αν μου πει κανεις οτι η Αντζελα ειναι πραγματι τοσο καλη...
Οπωσδηποτε απο αποψη εμφανισης η Αντζελα,η Μιρελα,η Γωγω,η Αννα και η Εμμανουελα δινουν το κατι παραπανω και ξεχωριζουν