Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
στα γιαννιτσα ενα ειναι το μαγαζι βγενοντας απο γιαννιτσα ο δρομος που παη για εδεσσα αριστερα μεσημερι ανοιγη μεχρη της 12 το βραδυ αξακριβομενο

Εκει που ηταν η Γουεντυ δηλ, και τωρα δουλευει η Βερονικα εκει λες, εσυ αυτη την βερονικα την εχεις δει να δουλευει σαλονικα.? ειναι οντως η ιδια που δουλευε βαρδαρη και τελευταια στο Α.Γεωργιου 50.? Η μηπως ειναι απλη συνονυμια...συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις, αλλα πρεπει να μαθουμε, αν οντως ειναι η ιδια...

giegies45

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
η ιδια ειναι δουλευε σαπφως 20 την εχω παρει εκει

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
καταθεση χτες βραδυ στην εμμα, προσφερε και κρασακι στους πελατες. Πολυ κουρασμενη και ταλαιπωρημενη. Καλα ρε  :pipa1: :fuck2: την πατε :2funny: :2funny: :2funny:. Σημερα ειπε οτι θα παρει ρεπο και επισης θα φυγει για την πατριδα της αλλα δεν θυμαμαι αν ειπε ιανουαριο η φεβρουαριο θυμαμαι οτι θα γυρισει μαρτιο.

onoufrianoulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες, ξερει κανεις που δουλευει η Ρουμανα η Μιρελα που μεχρι αυγουστο ηταν στο σαπφους 5? αφου εκλεισε ο βαρδαρης ξερει κανεις που πηγε? (ψηλη αδυνατη μελαχρινη η τυπισσα). plz answer asap danke :cheesy:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
ρε παιδες, ξερει κανεις που δουλευει η Ρουμανα η Μιρελα που μεχρι αυγουστο ηταν στο σαπφους 5? αφου εκλεισε ο βαρδαρης ξερει κανεις που πηγε? (ψηλη αδυνατη μελαχρινη η τυπισσα). plz answer asap danke :cheesy:

Στην περιοχή του μύλου στην οδό ανδρεου γεωργιου το νούμερο δε το θυμαμαι αλλα αμα δεις 2-3 σελίδες πίσω θα το βρεις σιγουρα.το απλό το εχει 25€ ειναι η μονη που το εχει τόσο χαμηλά

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Η Καντυ γυρησε.?  :think: Την εχουν στο προγραμμα σημερα το βραδυ Φριξου 9 κεντρικο, αν περασει κανενας και την δει, ας ενημερωσει... :grin:
:grin:...2 μερες πριν την ελευση του 2014, και πρεπει να ριξω ενα τελευταιο αποχερετηστηριο  :knockinb:

swta

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
254
Πόντοι
280
Ξέρουμε που χάθηκε η Άντζελα από την Ουκρανία; Η ψηλή με το ωραίο σώμα που δούλευε στη Νικ. Ουρανου κ στα τρίδυμα;

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
καταθεση χτες βραδυ στην εμμα, προσφερε και κρασακι στους πελατες. Πολυ κουρασμενη και ταλαιπωρημενη. Καλα ρε  :pipa1: :fuck2: την πατε :2funny: :2funny: :2funny:. Σημερα ειπε οτι θα παρει ρεπο και επισης θα φυγει για την πατριδα της αλλα δεν θυμαμαι αν ειπε ιανουαριο η φεβρουαριο θυμαμαι οτι θα γυρισει μαρτιο.
προς τελει ιανουαριο θα την κανει μου το ειπε πριν τα χριστουγεννα σε  :fuck2: :fuck2: :fuck2:  :pipa2: :pipa2: :pipa2: που καναμε και γαμω τα γουστα  :grin: :grin: :grin: πριν το αποχωρισμο θα υπαρξει και ενα καλο :fuck2: :fuck2: :fuck2:  :rockon: :rockon: :rockon:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
καθε μερα στο ανδρεου γεωργιου 24...εκτος πρωτοχρονιας...θα παει μπουζουκια..

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Η Καντυ γυρησε.?  :think: Την εχουν στο προγραμμα σημερα το βραδυ Φριξου 9 κεντρικο, αν περασει κανενας και την δει, ας ενημερωσει... :grin:
:grin:...2 μερες πριν την ελευση του 2014, και πρεπει να ριξω ενα τελευταιο αποχερετηστηριο  :knockinb:
28 γυρισε...και ειπε να πας πριν κλεισει ο χρονος...το συνολακι δεν θα το φορεσει..παντως ειναι καυλα στα ψηλοτακουνα με τις καλτσουλες μεχρι το γονατο...σε λιγο πιανει δουλεια...απο εξω ειμαι και περιμενω...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
28 γυρισε...και ειπε να πας πριν κλεισει ο χρονος...το συνολακι δεν θα το φορεσει..παντως ειναι καυλα στα ψηλοτακουνα με τις καλτσουλες μεχρι το γονατο...σε λιγο πιανει δουλεια...απο εξω ειμαι και περιμενω...

:rockon:

Θα παω αυριο τελικα, αν δεν σκαλωσω πουθενα, σιγουρα θα ειμαι στο δωματιο της αν δουλευει...καλα να περασεις...

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
προς τελει ιανουαριο θα την κανει μου το ειπε πριν τα χριστουγεννα σε  :fuck2: :fuck2: :fuck2:  :pipa2: :pipa2: :pipa2: που καναμε και γαμω τα γουστα  :grin: :grin: :grin: πριν το αποχωρισμο θα υπαρξει και ενα καλο :fuck2: :fuck2: :fuck2:  :rockon: :rockon: :rockon:
Με βοηθησε αρκετα το post σου φιλε, να εισαι καλα!!!!! :thumbsup: :thumbsup:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Σημερα που περασα εγω εκει ηταν κανονικα στη βαρδια της,αντε καλα γαμησια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom