Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (2 μέλη και 60 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
φιλε αινιγμα ποια χριστινα εννοεις? την βραδινη στο νικηφορου ουρανου διπλα απο την εκκλησια? αν εννοεις αυτο την εχω δοκιμασει πολλες φορες αλλα ευχαριστω για την πληροφορια εκτιμαται δεοντως!
επι την ευκαιρια θελω να ριξω μαυρο στο νο3 απο τα τριδυμα στην τσατσα και την κοπελα εκει μια λενα νομιζω ηταν οπου μου αρνηθηκαν να εμφανιστει η κοπελα αν δε περασω απευθειας στο δωματιο απαραδεκτη συμπεριφορα και το εκαναν και σε αλλους αυτο
εχω ριξει ακυρο ακριβως για τον ιδιο λογοοοοο!!! μου λεει θα την παντρευτεις και θελεις να την δεις;και απαντησα γιατι θα γινεις κουμπαρα και θελεις να σε πληρωσω;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Ακομα οχι.!!  :dancing:

Καλα μονο το βιντεο ειδες.?? το λινκ που εβαλα.?? Μπες στο θεμα της μινωταυρου...
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι η Ντανιελα, η καινούργιο κορίτσι στο Venus. Σας περιμένο κάτι μέρα στο μαγαζι με πόλι όρεξη! Σας δείχνο ένα βίντεο, να με δείτε λίγο, καλα να περάσετε! (Είμαι η κορίτσι με τα μεγάλα τατουάζ, όχι η τραγουδίστρια )

XAxaxaxXAXAXaXxaxaxa, ε ρε θα τρελλαθούμε. Τέρμα fail  :headbang:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
The Natasha quest is over.
Μετα απο 3 χρονια αποτυχημενων προσπαθειων την πετυχα χθες!Παραμενει φοβερο μουνι και στο δωματιο βαζει φωτιες.Ακριβως οπως την θυμομουν απο εκεινο το λαγνο βραδυ του Δεκεμβρη 2010 :knockinb:
Ο κυκλος των καταθεσεων για το 2013 εκλεισε με σημερινη διπλη επιθεση,repeat σε Νατασα και μετα απο λιγη ωρα Εφη.Ηταν το καλυτερο τελειωμα για τη φετινη χρονια με τις δυο καλυτερες κατα την αποψη μου κοπελες της μπουρδελοκαταστασης.
Ευχομαι καλες γιορτες σε ολους τους μυστες.
Επιστροφη στο πορνορεπορταζ απο αρχες Γεναρη. :rockon:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Μετα απο 3 χρονια αποτυχημενων προσπαθειων την πετυχα χθες!Παραμενει φοβερο μουνι και στο δωματιο βαζει φωτιες.Ακριβως οπως την θυμομουν απο εκεινο το λαγνο βραδυ του Δεκεμβρη 2010 :knockinb:
Ο κυκλος των καταθεσεων για το 2013 εκλεισε με σημερινη διπλη επιθεση,repeat σε Νατασα και μετα απο λιγη ωρα Εφη.Ηταν το καλυτερο τελειωμα για τη φετινη χρονια με τις δυο καλυτερες κατα την αποψη μου κοπελες της μπουρδελοκαταστασης.

α καλα τα περασες εσυ  :dancing: :dancing: :dancing: ωραιος :) Και εγω πηγα πριν μερες νατασσα και μετα καντυ. Ε θελει και μια εφουλα τωρα να στρωσω για πριν το νεο ετος

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Μεσα στο μυαλο μου ειστε.!! και εγω με Εφη και Καντυ λεω να κλεισω φετος...ποιο πολυ θελω Εφη, ρωτησατε μηπως αν θα δουλεψει απο βδομαδα.?? ή θα σταματησει.??  :think:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Tην Νατάσα που μπορούμε να την βρούμε;

Επισκέπτης
Παιδια μακρια απο την κατια στα τριδυμα.Απλα χαλια και μου ζητησε αλλα 30 ευρω ενω δεν ειχα τελειωσει για να μου ξαναπαρει πιπα  :headbang: πρωτη φορα στα τοσα χρονια μου το λενε αυτο  :uglystupid: τεσπα, μια αναφορα απο εχθες το βραδυ που δεν εχει καθολου μυλο γιατι δεν υπηρχε περιπτωση με τοσα αυτοκινητα να παρκαρις εκει κοντα.   :grin:

26ης Οκτωβρίου 35Α: Η γιαννα, ξανθια μικρο βυζι.
Case D'Amore (Τρίδυμα):νο1 η κοντοπουτανη με τον φαρδυ κωλο καρινα. νο2 η κατια μακρια νο3 μονικα παντελως αδιαφορη/ος  :grin: μακραν η χειροτερη εμφανιασιακα στην πολη.
Αχελώου 10: βικυ μολδαβοι, γνωστη απο το μπλε του βαρδαρη.
Ι. Κωλέττη 17: αυτο παιζει να εχει κλεισει οριστικα.   :-
Μινωταύρου 16 (Venus Angels): μια μαυρομαλα με πιασιματα ονομα δεν θυμαμαι, σχεδον τελειωνε την βαρδια της. ρωτησα την τσατσα αλλα δεν ηξρερε ποια θα ηταν μετα. παντως περνοντα απο το αγ. 16 ειδα να μπαινει μια ψιλη με κοντο μαλλι που πριν απο λιγες εβδομαδες την ειχα δει στο μινωταυρου.
Νικηφόρου Ουρανού 26: αλινα, καυλακι μαζι με το αλλο το καυλακι  :cum: κακως δεν μπηκα εδω.  :headbang: αλλα μαλλον με αυτην θα κλεισω την χρονια.
Φρίξου 14: η χριστινα νομιζω, εχει πεσει αρκετα εμφανισιακα παλιοτερα ηταν ποιο  :tits:
Φρίξου 15: εδω η τανια.
Φρίξου 9 (Villa Erotica): στο ρεντ δεν μου ανοιγαν  :cheesy: στο αλλο η εβελινα.
παω μια παραλιακα για  :coffee: και μετα θα γραψω την κριτικη. αυτα  :grin:
543394_313503048750020_1210098743_n.jpg
:rockon: :rockon:
URL]] :headbang3: :headbang3:

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
συνευρεση με την καινουρια Ελίσα στη βιλα ερωτικα.
μετρια πραγματα..τυπικα νομιζω ειναι η λεξη που ταιριαζει περισσοτερο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Δεν ειναι καινουρα η Ελισα, ειναι ανακυκλωση, παει και ερχετε, αν διαβαζες κριτικες ισως να μην εμπενες αν ζητουσες πολλα, μονο εμφανησιακα αξιζει, το μαυρο το μαλι δεν πιστευω να της πηγαινει οσο το ξανθο...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
κανε και εσυ 1-2 ερωτησεις πριν πας...μονο να την βλεπεις ειναι...δοκιμαστηκε 1 και εφαγε κοκκινο!!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
η νατασσα θα παει στην πατριδα της αλλα δεν θυμαμαι ποτε μου ειπε. Λογικα προσεχως!

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Λέγωντας repeat εννοείς πήρες 2 φορές στο καπάκι Νατάσσα και μετά πήγες Έφη? Θα έχουμε κριτικές  :think:

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Παρα τις αντιθετες αποψεις των φιλων απο τη Θεσσαλονικη αποφασισα να κανω μια βολτα απο τα σπιτια του Βαρδαρη στο διαστημα 8 με 9 το βραδακι. Δουλευουν πολυ λιγα σπιτια πλεον , και με μετρα ασφαλειας οπως τσιλιαδορους και τσατσαδες να βολταρουν εξω απο τα σπιτια . Υποθετω οτι αν τους φανεις υποψηφιος πελατης και κοιταζεις το μαγαζι σου ανοιγουν... Ολο αυτο το χαλι εχει σαν αποτελεσμα να εχει πεσει πολυ η ποιοτητα των κοριτσιων . Σε οσα μπηκα εφυγα σχεδον τρεχοντας... μονο σε ενα ειχε κοσμο αλλα λογω πολυκοσμιας δεν εμινα να δω το κοριτσι. Στο 20 λοιπον δουλευε η Μονικα, μιλφ απο Ρουμανια. ανεβασα κριτικη.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ναι γραψε κριτικες για νατασσα και εφη blast γιατι δεν εχουμε ιδεα αν ειναι καλες η οχι.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Μεσα στο μυαλο μου ειστε.!! και εγω με Εφη και Καντυ λεω να κλεισω φετος...ποιο πολυ θελω Εφη, ρωτησατε μηπως αν θα δουλεψει απο βδομαδα.?? ή θα σταματησει.??  :think:
Δε ρωτησα δυστυχως για το αν θα δουλευει αυτη τη βδομαδα,αν και λογικα θα δουλευει.Αλλα μου ειπε πως Παρασκευη και Σαββατο δουλευει ως τις 8 και οχι ως τις 7.
Λέγωντας repeat εννοείς πήρες 2 φορές στο καπάκι Νατάσσα και μετά πήγες Έφη? Θα έχουμε κριτικές  :think:
Πηγα την Παρασκευη Νατασσα και το Σαββατο πηγα Νατασσα και μετα αφου τσιγαρισα αναλογα πηγα στην Εφαρα.Κριτικες δε νομιζω να βαλω γιατι ολοι γνωριζουμε οτι και οι 2 ειναι απο τις καλυτερες της πολης.Κατα την αποψη μου παντα η Εφη βρισκεται στην κορυφη. :rockon:

ναι γραψε κριτικες για νατασσα και εφη blast γιατι δεν εχουμε ιδεα αν ειναι καλες η οχι.
:2funny: :2funny:

sfaliaras84

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια μακρια απο την Κατια ... Περασα παρασκευη βραδυ .. μπαινει με χαλια μουτρα την λεω τι επαθες? λεει δεν εχει καθολου δουλεια. Την λεω ελα να σε κανω μια αγκαλιτσα και μου λεει με 30 ευρω δεν εχει αγκαλιτσες.. λιγο πιπα λιγο γκαμισι και τελος.. Αν ειναι δυνατονννν... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Γιατί ειρωνεύεσαι ρε φιλαράκι? Οι κριτικές δλδ γράφονται μόνο για να δει κάποιος εδώ μέσα αν μια κοπέλα βγάζει ΄γούστα ή όχι? Αν ήταν να βάζαμε ένα όριο για το πόσες κριτικές πρεπει να γραφτούν για κάθε κοπέλα και να μην γράφαμε ξανά. Οι κριτικές γν΄ψμη μου γράφονται και για να διαβάζει ο κοσμάκης πίνωντας το καφέ του και διασκεδάζοντας  :coffee:

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Για Εφη δεν ξερω.....αλλα ναι γραψετε ρε ποσα 50€+ τις σταζεται καθε φορα την τσαρινα και κατι αλλες κακομαθημενες....γιατι δεν το ξεραμε οτι πρεπει να κοβουμε 50αρικα + για να βγαζουμε γουστακια για να γαμαμε καλα κιολας,και σαν καλοι αγαπουληδες και προμοτωρες  να της κανουμε finos film εδω μεσα.......γραψετε ρε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom