Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Τι φωτογραφιες ανεβασε η Καντυ στο αλλο σαιτ...?? ...με τις πυτζαμες ημουν ετοιμος να παω χτες μολις τις ειδα... :cum: :cum:

...που ειναι ο τζο να σχολιασει γμτ.!!!

... και από κοντά είναι ακόμα καλύτερη αγαπητέ κάραμαν ... είμαι απολύτως σίγουρος ότι ο jo την επισκέφτηκε μιας και έχω να την δω την Κάντυ τόσο καλά εδώ και χρόνια (από τότε που εξαφανίστηκε ο φίλτατος jo) ... Επίσης έχω την εντύπωση ότι το καινούργιο μαγαζί (που από ότι κατάλαβα θα δουλεύει αποκλειστικά η Κάντυ) ... είναι το μαγαζί του jo ... που πάντα ονειρευόταν και μάλλον το έκανε πραγματικότητα ... Φίλε εμφανίσου και πες την πάσα αλήθεια ... αχαχαχαχαχαχ ... !!!!  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :grin:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Μήπως γνωρίζει κανείς πότε, που ή πως μπορεί να βει κανείς την Βερόνικα από Α.Γεωργιου 50; Έφυγε στην Ουκρανία και την χάσαμε....

Θα λείπει τουλάχιστον ως το καλοκαίρι σίγουρα, εγώ το βλέπω χλωμό να ξαναεπιστρέψει...

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Σκοπος ειναι να φερουν καμια καινουρια μεταγραφη απο την Αθηνα, τι μου βαλανε τωρα το πτωμα την Εβελινα να δουλεψει εκει μεσα και το αλλο το φερετρο την Αντριανα την κομοδινοπουλου.???  :headbang:

Η Μιχαελα που δειχνει το αλλο site δε πρεπει να ειναι η παλι;α Αντριαννα, τουλαχιστον απο τις φωτος δε μου φαινεται αυτη κι ας τις εβαλαν στο παλιο της προφιλ

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Η Μιχαελα που δειχνει το αλλο site δε πρεπει να ειναι η παλι;α Αντριαννα, τουλαχιστον απο τις φωτος δε μου φαινεται αυτη κι ας τις εβαλαν στο παλιο της προφιλ

Κι ομως αυτή ειναι,μη σε γελάνε τα ματια σου!!!

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Καλήμερα, αφού εδώ γράφετε για τα μπουρδέλα, μάλλον πρέπει να το γράψω εδώ.
Λοιπόν, είχα σήμερα πάνω από 2ωρο φουλ παθητικό σεξ με την καλύτερη πουτάνα του πιο διάσημου μπουρδέλου της Ευρώπης.
Ώρα συνουσίας, περίπου από της 08:30 έως 10:40.  Κόστος 464,70€. Και ακόμα τσούζει ο κώλος μου.

ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΦΟΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν, είχα σήμερα πάνω από 2ωρο φουλ παθητικό σεξ με την καλύτερη πουτάνα του πιο διάσημου μπουρδέλου της Ευρώπης.
Ώρα συνουσίας, περίπου από της 08:30 έως 10:40.  Κόστος 464,70€. Και ακόμα τσούζει ο κώλος μου.

Γνωστή η αμπελοκήπων και άκρως επικίνδυνη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά έκανες και μίλησες, δεν είσαι μόνος. :grin: :grin: :grin: :grin:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το καλυτερο post ever

Επισκέπτης
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΣΑΝΤΑΛ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΝΟΜΙΖΩ VILLA EROTICA ΚΑΙ ΚΟΡΟΒΑΓΚΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ;
ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ ΜΠΟΛΙΚΑ
ΤΙ ΜΠΟΛΙΚΑ; ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΜΠΟΛΙΚΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΒΙΖΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ
ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΦΑΤΣΑΡΑ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΝΕΑΝΙΚΗ ΠΟ ΠΟ ΠΟ ΠΟ ΕΧΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ... ΚΟΥΚΛΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης

Τελικά δεν πηδιούνται όλες με τη θέλησή τους στα μπουρδέλα. Άμα τη δέρνει ο άλλος για να βγει στην πιάτσα, πώς να σου έχει όρεξη για καλό sex; Κομοδίνο θα είναι...
Παλιότερα (εποχή 1995) ήξερα μια γερμανίδα ΚΙΜ που δούλευε σε μια κάθετη της Εγνατίας, ανάμεσα Αριστοτέλους και Βενιζέλου. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. Έ λοιπόν, έτρωγε φάπες κάθε μέρα για να πάει στο μαγαζί και τα λεφτά τα έπαιρνε ο ελληνάρας γκόμενος. Έφυγε κρυφά με ένα βαλιτσάκι με τα καλλυντικά της από τη Θεσσαλονίκη. Για να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις και περιμένουμε σούπερ απόδοση από τις γυναίκες.         

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1

Τελικά δεν πηδιούνται όλες με τη θέλησή τους στα μπουρδέλα. Άμα τη δέρνει ο άλλος για να βγει στην πιάτσα, πώς να σου έχει όρεξη για καλό sex; Κομοδίνο θα είναι...
Παλιότερα (εποχή 1995) ήξερα μια γερμανίδα ΚΙΜ που δούλευε σε μια κάθετη της Εγνατίας, ανάμεσα Αριστοτέλους και Βενιζέλου. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. Έ λοιπόν, έτρωγε φάπες κάθε μέρα για να πάει στο μαγαζί και τα λεφτά τα έπαιρνε ο ελληνάρας γκόμενος. Έφυγε κρυφά με ένα βαλιτσάκι με τα καλλυντικά της από τη Θεσσαλονίκη. Για να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις και περιμένουμε σούπερ απόδοση από τις γυναίκες.           
αυτη σε ποιο δουλευε? ποια ειναι?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Πράγματι ... Άννα η Πολωνέζα ... απίστευτη μέσα, full πρόγραμμα με τα πάντα και κάνει τα πάντα, απεριόριστος χρόνος, κορμί πραγματική λαμπάδα, συνεχές υπέροχο χαμόγελο και για gfe kai pse καταστάσεις, καταλαβαίνει τι θέλεις και το ακολουθεί μέχρι τελικής πτώσης. Τό χει η κοπέλα, μου κάνε πολύυυυυυυυ καλή εντύπωση ... ακολουθεί κριτική με την πρώτη ευκαιρία.
Στο μονο που θα διαφωνησω ειναι το χαμόγελο.
Εμενα δεν μου το χαρισε, και τις λιγες φορες που το εκανε, ηταν καθαρα επαγγελματικό.
Κατα τ αλλα, ξερει πολύ καλα τη δουλεια της, ειναι δεκτικη σε οτι φυσιλογικο ζητησεις.
Το κορμι της ειναι μοντελου, αλλα με παραπανω tattoo απ οσα πρεπει για να τη χαρακτηρισεις θυληκη. Το μαλι της κοντο και...διχρωμο.
Θα...ξαναπαω...:)

Επισκέπτης
Καταθεση στην πολωνεζα αννα, ειναι παιδια η κοπελα που ειδα πριν περιπου μια εβδομαδα στο α.γεωργιου 52 ξανθια με κοντο μαλλι.
26ης Οκτωβρίου 35Α: δεν πηγα καθολου προς τα εκει.  :)
Case D'Amore (Τρίδυμα):δυστυχως καταντια εδω, μπηκα και στα τρια αλλα απογοητευτικα πληρος. λιγο βλεποταν μια μικρωκαμωμενη με στητο βυζακι στο 2, αλλα ειχα ξενερωσει ηδη κι εφυγα.
La Casa d' Irene: μια κοντη ξανθια ονομα δεν συγκρατησα  :grin:
Ανδρέου Γεωργίου 16:κλασικα η ντανιελα με τα πολλα τατουαζ, γλυκο κοριτσακι  ;)
Ανδρέου Γεωργίου 21:Η μεξικανα αλεξανδρα, ηταν μεσα.
Ανδρέου Γεωργίου 24:ανοιχτο.
Ανδρέου Γεωργίου 30:κλειστο.
Ανδρέου Γεωργίου 32 (Μέλισσες):ανοιχτο.
Ανδρέου Γεωργίου 34:ανοιχτο αλλα δεν μου ανοιγαν  :tickedoff:
Ανδρέου Γεωργίου 38:εδω μια ψιλο στρουμπολη κοπελα, ισαμπελαδεν μου αρεσε και πολυ.
Ανδρέου Γεωργίου 4:ανοιχτο.
Ανδρέου Γεωργίου 50:μια μαυρομαλα ρουμανα, ονομα δεν μας ειπαν  :grin: δεν ηταν παντως και κατι το ιδιαιτερο.
Ανδρέου Γεωργίου 52:η μονικα εδω
Αχελώου 10:ανοιχτο.
Ι. Κωλέττη 17:κλειστο.
Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου):ανοιχτο.
Κοροβάγκου 5:εδω ηταν στο δωματιο με προγραμμα η σαρα, ετσι μου ειπαν.  :dunno:
Μαντζάρου 14 (πρώην 10)
Μαντζάρου 1Α:
δεν πηγα καθολου προ τα εκει.
Μινωταύρου 16 (Venus Angels):ανοιχτο.
Νικηφόρου Ουρανού 1Α:ανοιχτο.
Νικηφόρου Ουρανού 1Β:ανοιχτο.
Νικηφόρου Ουρανού 26:ανοιχτο.
Πέτρου Ερημίτη 2:κλειστο αυτο στης νταλικες
Φρίξου 13:Η πολωνεζα αννα που σας ειπα πριν.
Φρίξου 14:ανοιχτο.
Φρίξου 15:η τανια μεσα στο δωματιο.
Φρίξου 9 (Villa Erotica):στο ενα το καινουργιο κτιριο μια ζαιρα με αρτσουμπαλο σωμα. και στο παλιο με εντελως αλλαγμενο το εσωτερικο του, η γνωστη καντυ

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
πες μας τιποτα για την αννα την πολωνεζα;;

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16

Μια ψηλοχοντρούλα που δουλευει φριξου 15 πρωι και μοιαζει σε Δαναη που ειναι τωρα Κοζανη ποια είναι? Επισης ξερουμε ποτε δουλευει η κοκκινομαλλα Ισαβέλλα απο Κωλετη? Μια χριστινα ρουμανα ξανθια πρασινομματα με πλαστικες βυζαρες πετυχα Μινωταυρου. Ειναι η γνωστη που δουλευε παλια La femme? Σορρυ για τις πολλες αποριες αλλα λόγω μικρης αποχης εχω χασει τη μπαλα στην κατασταση...  :)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Η πρωτη ειναι μαλλον η Στεφη. Εγραψε χθες ο Karaman.
Αν οχι, ειναι η Γρετα.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Μήπως γνωρίζει κανείς πότε, που ή πως μπορεί να βει κανείς την Βερόνικα από Α.Γεωργιου 50; Έφυγε στην Ουκρανία και την χάσαμε....
η βερονικα δινει εξετασεις στο μεταπτυχιακο της ουκρανια και μην την περιμενετε νωρις(δεν ξερει κι αν θα κατεβει κι ολας)...το πως το ξερω μην το ρωτας αλλα ειναι 100% επιβεβαιωμενο..απο την ιδια!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom