Βραδυνη αναφορα 06-09-2013 γενικα μια απ τα ιδια τα πραγματα στην γυρα που εκανα εχθες το βραδυ. Αρκετα καλες εντυπωσεις μου αφησε η καινουργια κοπελα, η βικτωρια (κοροβαγκου 5 διπλα απ τον μυλο)αλλα τελικα δεν περασα εκει, την εχω στην λιστα σαν επομενο στοχο εκτος συγκλονιστικου απροοπτου.Στα υπολοιπα που επισκευτηκα..
ΦΡΙΞΟΥ 13. Παλι συναντησα οπως και την προηγουμενη εβδομαδα, την ιταλιδα απ' τα τιρανα αλβανιας ΑΝΙΤΑ θα τα ξανα γραφουμε μπας και γλιτωσουμε κανενα.. οτι εμφανισιακα ξεγελαει αλλα μεσα δεν λεει και πολλα.
ΦΡΙΞΟΥ 14. Καινουργια κοπελα με ειπαν θα δεις απ' την γαλλια μερια, Μπραβο ακρες λεω το μαγαζι. Η κοπελα Κατια την λενε, αρκετα κοντη, μελαψη με ωραιο βυζακια, αυτα. οταν θα δοκιμαστει θα εχω και γνωμη για τα του δωματιου.
ΦΡΙΞΟΥ 15. Αρκετο λαο συναντησα μεσα, με τα βιας εκατσα διπλα στην ΠΑΟΚΤΣΟΥ τσατσα. Η κοπελα που ειχε ηταν η αρκετα γνωστη ισπανιδα ΤΑΝΙΑ βαρβατη πιτσιρικα με καλες εντυπωσεις οταν ειχε δοκιμαστει πριν απο περιπου ενα χρονο.
ΚΟΡΟΒΑΓΚΟΥ 5 (Villa Prive). Εδω ειχαμε ενα απο τα ποιο δυνατα κομματια που συναντησα εχθες στην τσαρκα μου, καινουργια κοπελα η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ψιλη μαυρομαλα με πολυ καλο σωμα, παρατηρησα οτι εχει και ενα μεγαλο τατουαζ, αυτα για πρωτη φορα που την ειδα.
ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 52. Πολυ λαθος μου φερθηκε εδω η τσατσα, λεγοντας μου οταν μπηκα μεσα οτι εχει την ΜΟΝΙΚΑ 'την ξερεις εσυ και δεν περνας μεσα' ε και μπορει να αλλαξω γνωμη και να περασω της λεω... τι μου την κρυβεις μεσα στο δωματιο. τελικα για να μην τα πολυ λογο εφυγα χωρις καν να δω την κοπελα.
ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 50. ανεβενοντας τα πολλα σκαλια σκευτομουνα αν πετυχω την παλια μου γνωστη απ τον βαρδαρη την βερα θα περασω να δω πως ειναι μαζι της σε στουντιο. Τελικα ηταν μια ξανθια ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ οχι και κατι το ιδιαιτερο εμφανισιακα.
26ΗΣ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 35Α ( Golden Stars Of Sex ). Εδω η ξανθια πιτσιρικα ΣΟΦΙΑ οπου εγινε και η καταθεση με αρκετα καλλες εντυπωσεις της οποιες θα γραψω αργοτερα στην κριτικη μου.