Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (2 μέλη και 66 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μεσημεριανη βολτα στον βαρδαρη.προμηθεως14 κλειστο.προμηθεως19 κλειστο.προμηθεως11 κλειστο.σαπφως5 κλειστο.τανταλου 8ακλειστο.ΜΑΛΑΚΑ μπουταρη βαρεθηκες να γαμας το σπιτι σου και ειπες να γαμησεις την ζωντανη ιστορια της πολης. :tickedoff: :tickedoff:μετο να κανεις τον βαρδαρη γκετο τον κινεζων νομιζεις οτι αναβαθμιζεις την περιοχη :jerking: :jerking:εγινα 40 χρονων και σημερα αισθανθηκα σαν ενα παιδι που του στερουν το παιχνιδι του. :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:μου εφυγε και η διαθεση για σεξ.αστα διαλα μαλακες πολιτικοι πατε να μου στερησετε τοσες ευχαριστες αναμνησεις. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Mαγκες οι διακοπες μου ολοκληρωθηκαν και γυρισα χθες...αντε να πουμε και καλο χειμωνα σιγα σιγα.

Διαβασα τα παντα απο τοτε που εφυγα και ολες τις κριτικες και απ'οτι καταλαβα δε συνεβη και τιποτα το τρομερο τους τελευταιους 2 μηνες.Ενας ψιλοντορος εγινε μαλλον με την Ιζαμπελα αλλα οι τελευταιες κριτικες της δε με επεισαν και πολυ.Ειναι δυνατον να ειναι η νεα Εμμα αυτη??...λιγο υπερβολικο μου ακουγεται

Αρα τι στοχους εχουμε τωρα?απο καινουριες δεν μου τραβαει καμια την περιεργεια με βαση αυτα που διαβασα αρα τι να κανω?να ξαναπιασω με τη σειρα τις γνωστες?Ειρηνη,Βερονικα,Νταιανα και παει λεγοντας

Νομιζω οτι αμα δω τα στενα του Βαρδαρη χωρις μπουρδελα θα στεναχωρεθω πολυ.Και ποια ειναι η αναβαθμιση?να φυγουν οι πουτανες για να απλωθουν κι αλλο οι Κινεζοι?δε το καταλαβαινω...
Τελοσπαντων αποψε ισως κανω μια βολτα να δω τι παιζει

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Mαγκες οι διακοπες μου ολοκληρωθηκαν και γυρισα χθες...αντε να πουμε και καλο χειμωνα σιγα σιγα.

Διαβασα τα παντα απο τοτε που εφυγα και ολες τις κριτικες και απ'οτι καταλαβα δε συνεβη και τιποτα το τρομερο τους τελευταιους 2 μηνες.Ενας ψιλοντορος εγινε μαλλον με την Ιζαμπελα αλλα οι τελευταιες κριτικες της δε με επεισαν και πολυ.Ειναι δυνατον να ειναι η νεα Εμμα αυτη??...λιγο υπερβολικο μου ακουγεται

Αρα τι στοχους εχουμε τωρα?απο καινουριες δεν μου τραβαει καμια την περιεργεια με βαση αυτα που διαβασα αρα τι να κανω?να ξαναπιασω με τη σειρα τις γνωστες?Ειρηνη,Βερονικα,Νταιανα και παει λεγοντας

Νομιζω οτι αμα δω τα στενα του Βαρδαρη χωρις μπουρδελα θα στεναχωρεθω πολυ.Και ποια ειναι η αναβαθμιση?να φυγουν οι πουτανες για να απλωθουν κι αλλο οι Κινεζοι?δε το καταλαβαινω...

καλωςορισες, οσο για Ιζαμπελα, εεε οχι και νεα Εμμα, ποιος τι ειπε αυτο.?? Εμμα ειναι μονο Μια... :rockon:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525

περασα και με τις 2 κοπελες σοφια/ιζαμπελα. Και οι 2 γλωσσοφιλα, τριψηματα κτλ, και οι 2 τρελη διαθεση για παιχνιδι κτλ. Βεβαια την σοφια την βρηκα πιο σφικτή στο μουνι σε συγκριση με ιζαμπελα και λιγο πιο ελευθερη. Ανεση χρονου και με τις 2.

neos_3

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα.υπαρχει κανενα στουντιο με μιλφ...?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
καλησπερα.υπαρχει κανενα στουντιο με μιλφ...?
Tελευταια ειχα δει στις Μελισσες μια...gilf, η οποια μαλιστα ηταν και εξαιρετικα συνεσταλμενη  :grin:
Δεν ξερω τιποτα αλλο, μη ρωτατε  :)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Καλως τον!!!
Αντε κανε καμια γυρα, γιατι αν περιμενεις απο δω... :grin:
Το χαρακτηριστικο παντως του καλοκαιριου, ηταν η Ουκρανικη εισβολη που επικρατησαν των Ρουμανικων δυναμεων  :grin:
με αξιοτερη εκπροσωπο για μενα τη Γιουλη.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Λες να την πετυχω αυριο?για να δουμε...

Εγω παντος πρωτη φορα την εβλεπα,πρεπει να ειναι καινουργια.
Την εβαλε η τσατσα να κατσει διπλα μου και ουτε με κοιτουσε,τοσο ντροπαλη  :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Η Βικη ρε παιδια απο τις Βιλλες που εξαφανιστικε,δεν προλαβα να τη δω πως ειναι  :helpplea:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

Καταρχάς καλώς όρισες και από μένα αξιότιμε Al

Κατα δεύτερον με στεναχωρεί η σκέψη σου περί μη δοκιμής καινούριων στόχων...

Πρώτον γιατί απολαμβάνω τις κριτικές σου και δεύτερον γιατί είναι που είναι λίγοι οι αξιόπιστοι δοκιμαστές μην μειωθούν κι άλλο!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Καταρχάς καλώς όρισες και από μένα αξιότιμε Al

Κατα δεύτερον με στεναχωρεί η σκέψη σου περί μη δοκιμής καινούριων στόχων...

Πρώτον γιατί απολαμβάνω τις κριτικές σου και δεύτερον γιατί είναι που είναι λίγοι οι αξιόπιστοι δοκιμαστές μην μειωθούν κι άλλο!
ε ναι αλλα δε μου τραβηξε κατι την περιεργεια απο τα γραφομενα εκτος αμα δω καμια πια και ενθουσιαστω

Και εχουμε και fever ανοιχτο παλι και επισκεψη εν οψει  :fuck1: :fuck1:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Welcome to the hood Al.
Χθεσινη πορνοεπιστροφη στη Σαλονικα και για μενα και μινι τσαρκα.

-Τριδυμο 1 => Η Αντζελα μεταγραφη απο Ερως 16.Ψηλη,μοντελισια με πολυ γυμνασμενο σωμα,κωλο αλλα μικρο στηθος.Στο δωματιο μεχρι στιγμης μεγαλη ανεση χρονου.

-Τριδυμο 2 => Η Εβελινα μεταγραφη απο εκκλησια.Εχει γινει πολυ μουναρα αλλα οσες φορες κι αν της το εδωσα  :knockinb: δε ξεπερασε την μετριοτητα.

-Τριδυμο 3 => Η Αλεξανδρα.Μελαχρινη με βυζαρες (εκτος κι αν ηταν ενισχυμενη αυτη η παπαρια) σκυλοφατσα και κωλαρα.Καπως συνεσταλμενη μου φανηκε στο σαλονι.Εχω την εντυπωση πως κατα καιρους την ειχα δει Βαρδαρη στο παρελθον εκτος κι αν καηκαν ολα τα εγκεφαλικα μου κυτταρα απο τη βοτκα και βλεπω οραματα.

-Φριξου 14 => Η Γιασμιν.Τεταρτη καταθεση στη συγκεκριμενη οπου εφαγα την ξεπετα της ζωης μου.Φαινεται πως αυτο το κοριτσι εχει περασει η περναει φοβερα λουκια με σοβαρο αντικτυπο στην ψυχολογια της.Θα αργησω πολυ να την ξαναδοκμασω.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
-Φριξου 14 => Η Γιασμιν.Τεταρτη καταθεση στη συγκεκριμενη οπου εφαγα την ξεπετα της ζωης μου.Φαινεται πως αυτο το κοριτσι εχει περασει η περναει φοβερα λουκια με σοβαρο αντικτυπο στην ψυχολογια της.Θα αργησω πολυ να την ξαναδοκμασω.

Να ρε Al στόχος... Ότι πρέπει για τον καποτορίπτη που κρύβεις μέσα σου  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom