Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (2 μέλη και 52 επισκέπτες)

tarandino

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
12
Πόντοι
0
συναδελφοι, ποιο μπουρδελο και ποιο studio ειναι το πιο φθηνο? στην αθηνα γαμανε με 10ευρα.. επισης μου αρεσουν πολυ οι μεγαλες σε ηλικια αλλα δεν ειδα κατι να με καλυπτει μονο την justine στο αν.γεωργιου 4 αλλα και παλι ισα ισα πιανει τον ορο milf εχει κανεις να προτεινει κατι?

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ναι φιλε μου

πηδανε με 10 ευρω πανω σε χιλιοχυμενα σεντονια, με 5 λεπτα μεσα, και καμια 15 ατομα τσο σαλονακι αναπασα στιγμη....

βεβαια οι τιμες πρεπει να πεσουν κ εχεις δικιο...40 ειναι πολλα που ζητανε πολλες....οταν η μιση Ελλαδα δουελυει για μεροκαματα 25 ευρω..

.βεβαια για να παραμενουν τα 40αρια σημαινει οτι πολυς κοσμος ακομα εχει κ τα δινει...

προσφορα και ζητηση ειναι τα παντα...εαν δεν υπηρχε ζητηση θα επεφταν αυτοματα..

πιστευω ενα 25αρι θα ηταν μια λογικη τιμη

tarandino

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
12
Πόντοι
0
αδερφε καλησπερα. βασικα σε καποια συμφωνουμε σε καποια οχι. σιγουρα πρεπει να πεσουν οι τιμες και αυτο ειναι δεδομενο. τωρα οσων αφορα τα σεντονια, βασικα η εικονα των μπουρδελων της αθηνας ειναι τοσο χαλια και βρωμικα ωστε να σκεφτεις οτι τα σεντονια ειναι βρωμικα φουλ και χιλιοχιμενα, που αυτη ειναι και η αληθεια βεβαια. αλλα και σε στουνιο να πας που ολο το μαγαζι γυαλιζει, τα σεντονια παλι χιλιοχιμενα ειναι απλα τα ριχνουν ενα ψεκασμα με Merito και μυριζουν φρεσκαδα οποτε εχεις και την ψευδαισθηση οτι ειναι πλημενα και καθαρα. μην ξεχνας οτι και τα στουντιο μπουρδελα ειναι με τρεντυ ονομασια..μεχρι και οι κοπελες πριν πανε εκει δουλευανε σε αλλα μπουρδελα εριπεια της αθηνας και του βαρδαρη. για το θεμα του χρονου δεν ειχα ποτε προβλημα γιατι για να παω να πηδηξω σε μαγαζι θα εχω τρελες καυλες οποτε και τελειωνω εντος 10λεπτου. για ενα χυσιμο παω αντι για μαλακια, δεν παω για να παντρευτω τη πουτανα ;) αυτα απο εμενα.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Δεν ειναι η ιδια. Οσο για το ποια ειναι καλυτερη, περι ορέξεως...

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Εκανε κανεις καμια βολτα σημερα για βραδυνες;  Εχω χασει την μιρελλα. Στο ΕΡΩΣ αυτη την ωραια με τα τατουαζ πως την ειπαμε;;

Και επισης μια Τζεσικα ακουσα πολυ ομορφη (ως γνωστον με ενδιαφερει κυριως εμφανιση)

Αν εχει κανεις καποια προταση ευχαριστως!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Τα περισσοτερα κλειστα. Αλλα γιατι θες να πας εκει, εχεις τοσες επιλογες στο μυλο

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Περασα  πριν κανα 2 ωρες απο Κωλλετη και ρωτησα για την Αφρουλα...Περιεργα πραγματα....μαλλον λενε την αλλη εβδομαδα θα φανει αλλα δεν ειναι και πολυ σιγουρο...Πεπλο μυστηριου καλυπτει την υποθεση......δεν ξερω,.,,,να δουμε..εχω την αισθηση οτι μπορει και να μην την δουμε για αρκετο καιρο την Αφρο...τελος παντων....τωρα εκει ητανε μια Γκρετα η Γκρεκα....καινουργια ειναι αυτη??δεν μπηκα στον κοπο καν να την δω.....το βραδυ ειναι η Ισαμπελλα

μήπως ήταν η Κική Γκρέκα τύπε;  :grin:
hqdefault.jpg

tarandino

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
12
Πόντοι
0
και εγω αναποφασιστος ειμαι, να κατεβω μια βολτα, να μην κατεβω.. δε ξερω

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
ημουν τις προαλλες για καφε στη παραλια με πουτ@ν@ απο τον Μυλο και μετα πηγαμε για ξεσκισμα (ολα επι πληρωμη ενοειται.....)και καποιος συναδελφος αγαπουλης την πηρε τηλεφωνο και εσταζε μελια...."μωρο μου , τι κανεις?","μωρο μου μου λειπεις,ποτε θα σε δω?"....ακουσα ολη τη συζητηση.στο τελος αυτη του ειπε οτι ειναι αρρωστη..με κοιταξε και γελουσε...
σκεφτηκα τον κακομοιρο τον αγαπουλη-μαλακα και για αλλη μια φορα επιβεβαιωσα την γνωμη μου
Φανταζεσαι ομως ο αλλος να την πηδαει τζαμπα? αυτος θα γελαει τελευταιος μετα.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Φανταζεσαι ομως ο αλλος να την πηδαει τζαμπα? αυτος θα γελαει τελευταιος μετα.
το τζαμπα δυσκολο φιλε μου με αυτες τις γυναικες αλλα οχι ακατορθωτο-ποτε μην λες ποτε.....για τον συγκεκριμενο τυπο την ρωτησα και μου ειπε οτι ειναι ενας πελατης που την εχει ζαλισει.της πηγαινει δωρα στο στουντιο που δουλευει,κανει πανακριβα προγραμματα κτλ...αφου εχει το παληκαρι φραγκα ας τα φαει με οποιο τροπο γουσταρει..λεφτα υπαρχουν! :2funny:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Νεκρα εχει πεσει παιδια τελευταιες μερες.  Εκανε κανεισ σημερα βραδυνι βολτα;

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Μεσα στην γενικοτερη μουγκαμαρα που εχει πεσει, πηγα σαν αλλος commando να το δωσω στην Γιασμιν, μη εχοντας καμια καλυτερη επιλογη. Ακολουθει κριτικη. Καλες εντυπωσεις παντως...

Επισκέπτης
καλησπερα μηπως γνωριζετε να μπορω σαν νεος εδω να κανω κρητικη?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Μην το πειράζεις το παιδι βρε!!! :)
Φυσικα και μπορεις. Πήγανε στο μαγαζι που θες και καν το

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
καλησπερα μηπως γνωριζετε να μπορω σαν νεος εδω να κανω κρητικη?

κ βεβαια μπορεις φιλος!! απλα δεν μπορεις ακομα να βαλεις μεγαλες βαθμ!!

καλησπερα στην παρεα!!
επεστρεψα κ εγω μαχημος οσο μπορω βεβαια!!
ελπιζω για ολου να ειχατε ενα ομορφο καλοκαιρι με πολυ ματι κ μερικους τυχερους πολυ γκαμιση!!  :grin:

λοιπον μινι βολτα βραδινη προχθεσινη στα τριδιμα γιατι περισοτερο το γυρισα λιγο στις πιατσες!!
ηθελα να πετυχω ενα βυζαρουδικο μικρο :tits: που καποιος εγραψε σε ενα report του λιγες μερες πριν!!
ειτανε τα δυο ανοιχτα΄!! στο Ν2 ητανε μια αδυνατη πρωτη φορα την εβλεπα πλακα απο στηθος οποτε εφυγα κ στο Ν3 ητανε ενα μικρο σε μαυρο ολοσωμο φορεματακι δεν προλαβα να δω καλα τα βυζια να πω την αληθεια!! μου φανικαν για 2-3?? πολυ ομορφο σωμα ομως κ μελαχρινο με μακρυ μαλλι!! μου αφησε καλη εντυπωση γιατι σαλοναριστικε με χαμογελο!!

κ ερωτηση γενικη κανα  :tits: τις προκοπης πεζει ρε παιδια στην βραδινη βαρδια να παμε να δουμε???
σ.κ μαλλον θα ειμαι φρεε οποτε θα ξεποστισω λιγο κ οτι μπορεσω θα αναφερω!!

Επισκέπτης
Θα σου πρότεινα να περιμένεις να γυρίσει η Ρενάτα. Εκείνο το κοντό στο 2ο τρίδυμο έχει ωραίο βυζί σε πετίτ σώμα αλλά εμένα κάτι με χαλούσε μαζί της κ δεν ξαναπάω. Η Ρεβέκα επίσης έχει ωραίο βυζί όχι υπερβολικά σφιχτό αλλά ωραίο. Επίσης η μικρούλα Λάρα από το Λαφάμ έχει μέτριο/μικρό πολύ σφιχτό ωραίο βυζί.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Θα σου πρότεινα να περιμένεις να γυρίσει η Ρενάτα. Εκείνο το κοντό στο 2ο τρίδυμο έχει ωραίο βυζί σε πετίτ σώμα αλλά εμένα κάτι με χαλούσε μαζί της κ δεν ξαναπάω. Η Ρεβέκα επίσης έχει ωραίο βυζί όχι υπερβολικά σφιχτό αλλά ωραίο. Επίσης η μικρούλα Λάρα από το Λαφάμ έχει μέτριο/μικρό πολύ σφιχτό ωραίο βυζί.

καλημερα στην παρεα!

μαανες την ρενατα ετσι οπως την περιγραψανε μου θυμησε ενα πετιτ μικρο απο το 26ης οκτωμβριου 52!! Την τζουλια αν την θυμασαι κ την γνωρισες!? οταν ειχε ξεκινησει ητανε φοβερο το μικρο δεκτικο σε ολα τις πρωτες φορες που ειχα παει εγω!! μετα χαλασε μολις ξυπνησε κ καταλαβε ποσο χαλβαδες ειμαστε κ μας τα περνουνε για πλακα!!
τελος παντων............
οσο για το λα φαμ φιλε το εχω ριξει ακυρο εδω κ καιρο αυτο το μαγαζι!!

σε αυτην την ρενατα τι δεν σου αρεσε???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom