hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Τακτικη και περιποιημένη η αναφορα Να ειχε και καλυτερα νεα...Ξεκιναω την πρωτη μου αναφορα με μερικα στουντιο που επισκευτηκα εχθες το βραδυ.
Case D' Amore (τριδυμα). Περασα με σκοπο να μπω και στα τρια αλλα ξενερωσα απο το πρωτο κιολλας! εκει συναντησα την καρινα γνωστη απο τον βαρδαρη και ποιο συγκεκρημενα απο το μαρινοσπιτο.Εμφανισιακα εχει αλλαξει λιγο και ο κωλο φαρδυνε λιγο αλλα αν δεν διαβασω καλα λογια για αυτην μεσα στο δωματιο δεν ξαναπερναω μαζι της.
ΦΡΙΞΟΥ 13. Ενταξει μπαινεις μεσα και το πρωτο πραγμα που σκευτεσαι ειναι αν η τσατσα σου κατσει, μιλαμε φοβερο κομματι ειναι οτι πρεπει για τους λατρεις του ειδους. Απο κοπελα δυστυχως ηταν η ανιτα η γνωστη γυρολογος ιταλιδα, που σιγουρα σε ξεγελαει εμφανισιακα.
La casa d' irene. To καινουργιο στουντιο που βρισκετε στον ποιο σκοτεινο δρομο της περιοχης, αλλα μεσα το εχουν κανει λες και ειναι ντισκο δεκαετιας 80 η κοπελα που βρηκα εκει ηταν η χριστινα η ρουμανα αν δεν κανω καποιο σοβαρο λαθος, εμφανισιακα καλοστεκουμενη αλλα μεσα ειχα μια ασχημη εμπειρια στο φριξου 15 και απο τοτε δυσταζω να ξανα μπω.
GODIVA (Αχελωου 10). Ενα απο τα καλυτερα στουντιο της πολης, πραγματικα τεραστιο μιας και στεγαζετε σε ενα πρωην γνωστο μαγαζι της περιοχης. Μεσα η βικυ απο την μολδαβια παλια γνωστη απο το μπλε στον βαρδαρη, οχι ομως και κατι το ιδιαιτερο.
Golden star of sex (26ης οκτωβριου 35Α).Σαν τσιρκο εχει γινει γνωστο το εν λογο στουντιο. εδω ηταν η μπελα οπως μου την παρουσιασε η τσατσα του μαγαζιου. η κοπελα δοκιμαστηκε και η λεπτομερειες θα γραφουν στην πρωτη μου κριτικη.
Aνδρεου γεωργιου 16 ΕΡΩΣ. Εδω ηταν η ποιο ομορφη κοπελα που συναντησα εχθες το βραδυ, η ντανιελα με τα πολλα τατουαζ. Πραγματικα πολυ ομορφη και πολυ ωραιο σωμα, αλλα εμενα με χαλανε λιγο τα πολλα τατουαζ.
Περιμενουμε την κριτικη μπας και ξεκαθαρισει το τοπιο για την Ιζαμπέλα, γιατι γραφτηκαν αμφιλεγομενα απο καλους παικτες.
Για την Ντάνιελα τα τατου ειναι μαλλον το λιγοτερο...