papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Πιο ωραία από τη Λιαγουροπούλου Με βάζεις σε αναμμένα κάρβουνα να πάω να τεστάρωΔε ξερω αν ειναι γκομενα κανενος, αλλα η Βικτωρια ειναι ΠΟΛΥ πιο ωραια απο αυτη
Πιο ωραία από τη Λιαγουροπούλου Με βάζεις σε αναμμένα κάρβουνα να πάω να τεστάρωΔε ξερω αν ειναι γκομενα κανενος, αλλα η Βικτωρια ειναι ΠΟΛΥ πιο ωραια απο αυτη
ποτό όχι. Πουτό , ναι ;)tha kerasi poto.??
Γνωρίζει κανείς αν και πότε επιστρέφει η Εμμα;
αυτη οποτε φευγει λεει οτι δε θα γυρισει ξανα αλλα ολο ερχετε.τωρα που εφυγε μου ειχε πει οτι ειναι οριστικο οτι δε θα ξαναερθει....μου ειπε κιολας οτι δε μπορω να κανω αυτη τη δουλεια συνεχεια,θα παω στη ρουμανια και θα βρω μια αλλη δουλεια.εγω της ειπα και να βρεις δουλεια ουτε το ενα δεκατο απο αυτα που βγαζεις εδω δεν προκειτε να τα βγαλεις με αλλη δουλεια...αλλα δεν την πιστεψα οτι δε θα ερθει.η τσατσα στο φριξου 13 μου ειπε οτι τελος του μηνος θα ερθει,το πολυ αρχες σεπτεμβρη.Γνωρίζει κανείς αν και πότε επιστρέφει η Εμμα;
ολα;καλησπερα...θα ηθελα μια ενημερωση για κοπελες που τα κανουν ΟΛΑ!!!!!!!!
λες να ψάχνει πλαστικό για πίσω και να το σερβίρει κομψά;;;;
μπα....μαλλον το γνωστο τρολλ με τα ακαποτα γαμησια ειναι....αμα κατσει λιγο θα μας ξεφουρνισει και για την αλεξαντρα/ροναλντινιο κατιλες να ψάχνει πλαστικό για πίσω και να το σερβίρει κομψά;;;;