Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255
η αφρο ειναι αδεια, η ισαβελα λογικα δουλευει παντα βραδυνη, αν εχεις υποψην σου το γκρισ λειντις εκει εχει φωτογραφιες, αλλα το προγραμμα μην το εμπιστευεσε...

Eυχαριστω,Φιλε μου!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255
Εχω μερικες ωρες που γυρισα απο Κωλλετη......η Ιζαμπελα ειναι τωρα εκει..............εχω γραψει κριτικη για την 1η μου επισκεψη στην Ιζαμπελα και γνικως μετα απο πολλα χρονια σε στουντιο

Η τσατσα μου ειπε οτι μαλλον την απομενη εβδομαδα εβδομαδα ερχεται η Αφρουλα(ειναι αδεια)

Ρε παιδια,να ρωτησω....μονο 2 προγραμματα εχει εκει στην Κωλλετη???γιατι αυτο μου ειπε η τσατσα...των 50 ευρω και των 60

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Η Χριστινα οπως και η παλια συνοδοιπορος της στην κοροβαγκου αννα μαρια δεν αφηνει ουτε γυμνο τσιμπουκι ,ουτε γλειφομουνι....η αφρουλα επισης το τηρουσε αυστηρα αυτο και η εφη αλλα λειπουν μαλλον....
ευχαριστω συναδελφε!

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Ενημερωση για Αφροδιτη στο Venus Angels.Καταθεση σε προγραμμα των 50.Επεσα θυμα της στρογγυλης κολαρας και του φαινομενικα μεγαλου βυζιου.Η πιπα απο τις χειροτερες διεκπεραιοτικες με δυναμη απο το χερι σε σημειο να ποναω και μετα αντε να χυσεις να τελειωνουμε.  :tickedoff: τα κλαιω τα 50.  :headbang:

Εγγρ.
12 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ενημερωση για Αφροδιτη στο Venus Angels.Καταθεση σε προγραμμα των 50.Επεσα θυμα της στρογγυλης κολαρας και του φαινομενικα μεγαλου βυζιου.Η πιπα απο τις χειροτερες διεκπεραιοτικες με δυναμη απο το χερι σε σημειο να ποναω και μετα αντε να χυσεις να τελειωνουμε.   :tickedoff: τα κλαιω τα 50.  :headbang:
σμφν και επαυξανω

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Μικρη βολτα λιγο μετα τις 8

Godiva: Η Βικυ. Ποτε δεν μ αρεσε

Φριξου 13: Η Μαρα. Ωραιο κορμι, γνωστη απο καιρο.

Φριξου 15: Η αδυνατη Χριστίνα απ το Καζακσταν. Δεν ειναι κακη.

Κωλεττη: Η Ιζαμπέλα. Δυο φορες ηταν αρκετες. Τιμαει ομως τα λεφτα της

Αν. Γεωργίου 21: Γκρέτα. Εμφανισιακα δεν λεει πολλα, αλλα η διαθεση της στο σαλονι φαίνεται πολυ καλη. Μα κανενας δεν την εχει δοκιμασει?? Δεν θυμαμαι να εχω διαβασει τιποτα γι αυτην...

Αν. Γεωργίου 16: Η κορμαρα Ρενατα με τις αντιφασκουσες κριτικές. Θα εμπαινα αν δεν εβρισκα την...

Αν. Γεωργίου 50: Κορινα. Εικοσαχρονη πολύ γλυκια Ρουμανουλα. Πηγα για την Ρεβέκκα, αλλα επεσα σ αυτην, η οποια εχει ιδιο σωμα με τη Ρεβέκκα, αλλα πολυ πιο γλυκο προσωπο. Πρωτη της...ωρα κατα την τσατσα στη Θεσσαλονίκη. Λεπτομερειες στην κριτικη...

runaway

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Έχω επιστρέψει στη πόλη εδώ και λίγες μέρες. Τα ξημερώματα του Σαββάτου πέρασα μια βόλτα μόνο για να απογοητευτώ. Είναι πολύ πεσμένα τα πράματα σε σχέση με άλλες χρονιές. Θέλω να ρωτήσω που θα βρω κάποια με ικανοποιητικό στήθος ΦΥΣΙΚΟ ή τουλάχιστον να μοιάζει φυσικό. Επίσης να είναι θερμή στην όλη διαδικασία και όχι να ιδρώνω μόνος μου καλοκαιριάτικα. Αν έχετε να προτείνετε και κάτι από μόνοι σας δεκτό. Ευχαριστώ

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Αυτη η βικτωρια στις βιλλες ειναι η μελαχρινη που ειχε πριν λιγο καιρο φωτο στο αλλο σαιτ εξω απο μια πισινα?

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
ρε παιδια ξερει κανεις που στο πουτσο πηγε η σαρα η σλοβακα??? πολυ θα γουσταρα να της τον δωσω τωρα αλλα λειπει. Που διαολο πηγε  :tickedoff:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
παιδια πληροφοριες για Ντανιελα στο Α Γεωργιου 16, και μια Αντριανα στο Α Γεωργιου 50?

ευχαριστω

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Αυτη η βικτωρια στις βιλλες ειναι η μελαχρινη που ειχε πριν λιγο καιρο φωτο στο αλλο σαιτ εξω απο μια πισινα?

Οχι, εκεινη ηταν μια που δουλεψε καμια βδομαδα. Αυτη ειναι πολλες κλασεις καλυτερη!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Τhnx boy :rockon:
Μα εκεινη ηταν ηδη αρκετα καλη απο εμφανιση
τι γινεται τοπ μοντελ ηρθε??
που ειναι οι μοντελοπχνιχτες του σαιτ?! :grin:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
H Αντριανα- Μιχαελα ειναι Ρουμανια και εκανε επεμβαση γιατι ειχε κατι στον λαιμό. Θα επιστρεψει, αλλα οχι συντομα.

foivos88

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Φωτογραφίες της Βικτώριας δεν υπάρχουν?Είναι πράγματι τόσο όμορφη όσο ακούγεται?
Σαν ποια θα μπορούσατε να πείτε πως μοιάζει?(μη πείτε με ποια πουτάνα μοιάζει γιατί δεν τις ξέρω)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26

Επισκέπτης
Που κ να μην ήτανε αριστερός και προοδευτικός δηλαδή ε? ΜΠΟΥΡΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom