Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (1 μέλη και 57 επισκέπτες)

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Την ειχα παρει μια φορα στις αρχες οταν ειχε πρωτοερθει και δεν ξετρελαθηκα,ειχα δει και κατι τομες στην κοιλια της και κατι τετοια με ξενερωνουν.
δηλαδη αυτη την στιγμη μονο η τσαρινα αξιζει

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Η γνωστη αφρο φιλε...Τη θεωρω απο τις πλεον κακασχημες στην πολη...Οι φαν της να με συγχωρεσουν

Δεν είμαι φαν της αλλά την θεωρούσα από τις όμορφες... Έχω να την δω καιρό όμως! Με κάνεις να θέλω να πάω να την δω!

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Δεν είμαι φαν της αλλά την θεωρούσα από τις όμορφες... Έχω να την δω καιρό όμως! Με κάνεις να θέλω να πάω να την δω!

Αν εχεις μηχανακι πανε,αν εχεις αμαξι κρατα τη βενζινη σου  :grin: :grin:

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Έλα ρε Al μουτράκια σου κάνουμε που μας άφησες μόνους να βαστάμε τα τείχη της πόλης μέσα στον καύσωνα!
Άντε με το καλό να γυρίσεις και να επιθεωρήσεις με το iso-Al001  :fuck1: 2-3 καινούρια κομμάτια που έχουν έρθει...

To επίσημο καλωσόρισμα και στον Hagem... Εγώ ήξερα ότι μας παρακολουθεί..  :grin:  :birdman:

Και κάτι ακόμα, είχα την υποψία ότι η Νατάσσα η τσαρίνα είναι γειτόνισσα μου!
Τώρα με αυτό που είπε κάποιος ότι έχει ένα σκυλάκι σαν να σιγουρεύτηκα... Ένα μινιόν με άσπρο τρίχωμα είναι?
Κρίμα ρε πούστη και ήθελα να τη δοκιμάσω, τώρα λίγο δύσκολο...
Γιορκσαιρ εχει .μικρο χρωματος καφε με μαυρο..ολα αυτα ιδια ειναι..αν ειναι αυτη τοτε καλοσορισε την στην γειτονια

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Γιορκσαιρ εχει .μικρο χρωματος καφε με μαυρο..ολα αυτα ιδια ειναι..αν ειναι αυτη τοτε καλοσορισε την στην γειτονια
Not true  :crazy: Ο δικός μου είναι ξανθός στο κεφάλι με γκρίζο σταχτί τρίχωμα πλάτη.
Θηλυκό είναι της τσαρίνας? Ψάχνουμε νύφη  :2funny:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
H Lilly απο φατσα τι λεει αρχηγε; απο κορμι φαινεται απο τις φωτος οτι σκιζει

Επισκέπτης
Γεία σας, κ εμένα δεν με τρέλανε η Αλεξάνδρα για να λέμε την αλήθεια χώρια που δεν μπορούσα να καταλάβω το βυζί της πως είναι. Μου φάνηκε νερουλό κ όχι σφιχτό αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.. μόνο κάποιος που έχει δοκιμάσει μπορεί να μας πεί.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
H Lilly απο φατσα τι λεει αρχηγε; απο κορμι φαινεται απο τις φωτος οτι σκιζει

Καλη ειναι και στο προσωπο,γενικως απο εμφανιση ειναι απο τις καλυτερες , τωρα μεσα δεν ξερω πως ειναι

uomo4444

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
συγνωμη αλ αλλα αν αυτη ειναι απο τις καλυτερες δρν ξαναπαω ρδελα...δεν μπηκα καν μεσα,τι φατσα ειναι αυτη?

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Γεία σας, κ εμένα δεν με τρέλανε η Αλεξάνδρα για να λέμε την αλήθεια χώρια που δεν μπορούσα να καταλάβω το βυζί της πως είναι. Μου φάνηκε νερουλό κ όχι σφιχτό αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.. μόνο κάποιος που έχει δοκιμάσει μπορεί να μας πεί.
σκατα ειναι το βυζι
κρεμεται μεχρι το μουνι της
σκατα γενικα ολη η φαση
την εφαγα προχθες

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

Δεν είναι αυτή τελικά, μετά από έγκυρες πληροφορίες που έλαβα..

Η Άφρο θα δουλεύει αύριο, ξέρει κανείς?

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
Ποσο ωραια μπορεί να είναι μια τσατσα ρε παιδια; Θα με κανετε να παω να τη δω...
πρεπει να πας  :grin: :grin: :grin:  σκυλι του πολεμου μακαρι να εκανε duo με την καθε κοπελια στην βαρδια της :dancing: :dancing: :dancing:

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Μεσημεριανη τσαρκα γυρω στις 13.00

26ης οκτωβριου 35Α η Γιουλη

Godiva η Ρενατα

Τριδυμα στο πρωτο μελαχροινη Ρωσιδα με κωλαρα,μετριο προσωπο,στο δευτερο Ξανθια Ρωσιδα κοντα στα 60 125 κιλα και στο τριτο η αγενεστατη Ζωη

Φριξου 15 η Γκρετα,μελαχροινο μπαζακι εκ Βουλγαριας

Φριξου 13 δεν μπηκα για να μη δω τα ξινα μουτρα της Μιραμπελας

Φριξου 9 η Λαρα πρωην Μαντυ

Εκκλησια η Ελενα η Ουκρανη

Κωλεττη 17 η Αφρο,μεγιστο μπαζο μιλαμε,κουρεψε κοντο καρε το μαλλι της... :jerking: :jerking: ηταν που ηταν μπαζο εγινε ακομα μεγαλυτερο

Κοροβαγγου 5 η Λιλυ,ξανθια ψηλη μουναρα με βυζαρες,αλλα ισα που βγαινει για να τη δεις στο σαλονι κι αυτα δεν τα γουσταρω...

Κεφαλληνιας η Αφροδιτη η γεματουλα Ελληνιδα

Αν.Γεωργιου 52 η Μονικα,στο 50 η Φλωρη

Ερως 16 η Νατασσα

Καταθεση πουθενα

ωραίος  :thumbsup:

Ανδρ.Γεωργ.30 => Η Βικυ που δουλευε πριν κανα 6μηνο στον Βαρδαρη απεναντι απο το ανορθογραφο.Ειναι λεπτο κοριτσι γυρω στο 1.70,μετριο στηθος και ωραιο κωλαρακι.Τοτε την παρουσιαζαν σαν ελληνιδα.Απο 25 εδω.

Υπάρχουν πληροφορίες/κριτικές για τη συγκεκριμένη; Τις προάλλες που την είδα στο σαλόνι μου φάνηκε δυνατό τεμάχιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom