Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (2 μέλη και 46 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
aderfe bizoholick i andriana stn opoia anaferesai einai aftina p tora lene mixaela k einai i palaia ispanida andriana?
η αντριαννα που ηταν παλια στο ουρανου 1β ειναι και την λενε μιχαελα τωρα.....καμια σχεση με αντριαννα ισπανιδα

εντιτ σορι βασιλη δεν ειδα οτι απαντησες ηδη ,ημουν στην προηγουμενη σελιδα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τηλεφωνικα για πρωι ετσι για να χουμε να λεμε

-φριξου 14 αννα και αυριο πρωι χριστινα
-φριξου 15 εφη
-λαφαμ γιαννα αλλα αργοτερα θα παει τωρα κλειστο
-ματζαρου 14 κλειστο
-ερως 16 Ρενατα
-εκκλησια ουρανου 1β Αντζελα
-golden stars τζουλι
-αχελωου η νταιανα
-βιλα εροτικα η λαρα/μαντυ
-κοροβαγκου η μουναρα καρμεν
-κωλετη η βικτωρια
-μινωταυρου μια μελισσα δεν την ξερω
-κεφαλληνιας η μελινα επισης πρωτη φορα την ακουω δεν ηταν κλασικα η αφροδιτη οπως περιμενα
-ανδρεου γεωργιου 21 η ουκρανεζα τινα

αν παει κανενας απο κοντα ας μας πει καμια λεπτομερεια για τις δυο αγνωστες σε εμενα που ανεφερα....

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

-κεφαλληνιας η μελινα επισης πρωτη φορα την ακουω δεν ηταν κλασικα η αφροδιτη οπως περιμενα

Ποια άννα είναι αυτή? Που αλλού έχει θητεύσει?
Αν και σε αυτό το στούντιο δεν ξαναπατάω μετά τη φόλα που έφαγα από τη σπανιόλα τη Γιασμίν.
Απορώ γιατί την έχουν ακόμα?

Για την Μελίνα έχω ένα προαίσθημα ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο με την Αφροδίτη  :grin:

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11

-φριξου 15 εφη
-λαφαμ γιαννα αλλα αργοτερα θα παει τωρα κλειστο
-ματζαρου 14 κλειστο
-ερως 16 Ρενατα
-εκκλησια ουρανου 1β Αντζελα
-golden stars τζουλι
-αχελωου η νταιανα
-βιλα εροτικα η λαρα/μαντυ
-κοροβαγκου η μουναρα καρμεν
-κωλετη η βικτωρια
-μινωταυρου μια μελισσα δεν την ξερω
-ανδρεου γεωργιου 21 η ουκρανεζα τινα

αν παει κανενας απο κοντα ας μας πει καμια λεπτομερεια για τις δυο αγνωστες σε εμενα που ανεφερα....

Στο κεφαλληνιας,η Μελινα που αναφερεσαι ειναι η πρωην Αντζελικα,για λατρεις τεραστιων διαστασεων κυβικων εκατοστων...

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η νατασα απο το ερως δουλευε αυτη βδομαδα;

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
xa προχτες δουλευε παντως...

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ρεσιτάλ πίπας deep throat έδωσε χθες το απόγευμα η εκλεκτή Νταϊάνα η Μολδαβή.αφού πληροφορήθηκα πως είναι εκεί τραβάω χειρόφρενο μπροστά στην Αχελώου και βουρ μέσα.την βρήκα όλο κέφι και όλο νάζι με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.δεν είχε σταματήσει λεπτό όπως με είπε  :fuck1: :fuck1:
α ρε Νταϊάνα για σένα  δουλεύουμε εγώ και ο Ζάιτσεφ...  :grin:  

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
νομιζω οτι ηρθε και η σειρα μου πλεον...βρισκομαι στις 99 κριτικες και οπωσδηποτε η Νο100 πρεπει να εχει και τιμητικο χαρακτηρα και να πεσει σε ενα απο τα αγαπημενα στανταρακια μου και επειδη η Νταϊανα εχει μεινει πισω στη σειρα μαλλον θα πεσει σ'αυτην

Α προσφατα καποιος εγραψε οτι ειδε την μιλφ Αννα τη Ρουμανα στα τριδυμα.Ισχυει?γιατι εγω ηξερα οτι εφυγε και θα ξαναρθει απο Σεπτεμβριο.Αν καποιος την ειδε ή την δει αυτες τις μερες να μου το πει

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ανεβασα κριτικη για Σαρα Καροβαγκου για οποιον ενδιαφερεται, μαλλον στην τελευταια μας συναντηση...

latsiali

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
H Aντριαννα Τουμπανιεθ,επιστρεφει θεσσαλονικη απο βδομαδα.Αμφιβολο αν θα ''δουλεψει'' στο ιδιο μαγαζι..λιγο πιο πανω ισως!!!

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.459
Πόντοι
1.720

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
H Aντριαννα Τουμπανιεθ,επιστρεφει θεσσαλονικη απο βδομαδα.Αμφιβολο αν θα ''δουλεψει'' στο ιδιο μαγαζι..λιγο πιο πανω ισως!!!

Αν υσχιει αυτο, η τσατσα που δουλευε Σαββατο στο Κοροβαγκου, η γνωστη ξανθια με την γλυκια ταχα ευγενικη φωνη, που ηταν συνηθως φριξου....απλα πολυ ΚΑ-ΚΙ-Α.!!!!

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Αν ισχυει αυτο, η τσατσα που δουλευε Σαββατο στο Κοροβαγκου, η γνωστη ξανθια με την γλυκια ταχα ευγενικη φωνη, που ηταν συνηθως φριξου....απλα πολυ ΚΑ-ΚΙ-Α.!!!!
Ρώτησες για την Τουμπάνιεθ και την έκραξε;
Αλήθεια σε ποιό θα πάει;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ρώτησες για την Τουμπάνιεθ και την έκραξε;
Αλήθεια σε ποιό θα πάει;

Αν θα ξαναδουλεψει θα γραψω τι ειπωθηκε, αλλιως ασε να περασει κανα 15ημερο να ξεχαστει μην βγω καρτα μπας και μας διαβαζει και θα γραψω τι συζητηθηκε...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
ρεσιτάλ πίπας deep throat έδωσε χθες το απόγευμα η εκλεκτή Νταϊάνα η Μολδαβή.αφού πληροφορήθηκα πως είναι εκεί τραβάω χειρόφρενο μπροστά στην Αχελώου και βουρ μέσα.την βρήκα όλο κέφι και όλο νάζι με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.δεν είχε σταματήσει λεπτό όπως με είπε  :fuck1: :fuck1:

Καμια κριτικη θα μας χαρισεις.??  :think: :think:
Ριξε και τον τιμοκαταλογο αν ξερεις τι κανει, πχ ποσο ξεκιναει και τι εχει το προγραμμα της, αν ξερεις παντα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Αν θα ξαναδουλεψει θα γραψω τι ειπωθηκε, αλλιως ασε να περασει κανα 15ημερο να ξεχαστει μην βγω καρτα μπας και μας διαβαζει και θα γραψω τι συζητηθηκε...
ειμαι σιγουρος οτι την βγαλανε και αυτην αντρα αν μαθανε οτι θα παει σε αλλο μαγαζι...ειναι της μοδας τωρα τελευταια

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
ειμαι σιγουρος οτι την βγαλανε και αυτην αντρα αν μαθανε οτι θα παει σε αλλο μαγαζι...ειναι της μοδας τωρα τελευταια
Αίσχος από όλες τις απόψεις!!! Μα είναι τόσο μπούφοι που δε καταλαβαίνουν πως αυτό αποτελεί τεράστια δυσφήμιση και γι' αυτούς;

l@kis2

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αναζητείται η Κασσάνδρα από έρως 16  :helpplea:, η μελαχρινή με το καρέ μαλλί :boobies:, μήπως ξέρει κανείς που δουλεύει, αν έχει φύγει από Ελλάδα και αν θα ξαναέρθει ???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αναζητείται η Κασσάνδρα από έρως 16  :helpplea:, η μελαχρινή με το καρέ μαλλί :boobies:, μήπως ξέρει κανείς που δουλεύει, αν έχει φύγει από Ελλάδα και αν θα ξαναέρθει ???
αθηνα θα ξαναγυρισε μαλλον

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Καμια κριτικη θα μας χαρισεις.??  :think: :think:
Ριξε και τον τιμοκαταλογο αν ξερεις τι κανει, πχ ποσο ξεκιναει και τι εχει το προγραμμα της, αν ξερεις παντα...
είπαμε.. βαριέμαι να γράψω ολόκληρο κείμενο  :grin: .άλλος ένας λόγος είναι ότι καρφωνόμαστε.το σίγουρο επίσεις είναι μας διαβάζουν και επειδή γράφουμε υπερβολικές λεπτομέρειες για αυτό γινόμαστε αντιληπτοί  ;). μην μου πείς ότι κάποια,η μάλον.. κάποιες δεν σου ζητήσανε να γράψεις μια πολύ καλή κριτική  :think: .εμένα προσωπικά μου έτυχε παλιά...πρώτου να βαφτιστώ  :2funny: να μου το ζητήσει ακόμα και η τσατσά
για αυτό που με ρώτησες δεν θέλω να μακρολογώ για να μην νομίζεις ότι τα παραλέω :). το blog της [URL unfurl="true"]http://ladyntaiana.blogspot.gr/[/url] παρέχει κάθε πληροφορία.το σημαντικό... το απλό είναι 30€.κάτι άλλο σημειωτόν.... είναι αρκετά αδυνατισμένη και ανανεωμένη από τότε όταν πρωτοπήγε στο Godiva
και κριτική ν'ανέβαζα τόσα πολλά δεν θα έγραφα.α ρε Karaman τι μου κάνεις...  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom