Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
καταθεση στην ιζαμπελα δευτερη φορα και μαλλον και τελευταια. Ωραια η φαση με τα φιλια κτλ αλλα ως εκει ουτε να στηνεται ξερει ουτε να γαμιεται, ασε οταν ανεβηκε πανω μου αρχισε να χτυπιεται σαν λυσασμενη και να με πιανει απο οπου βρει και η αισθηση οτι γαμαω χαθηκε. Τεσπα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
είπαμε.. βαριέμαι να γράψω ολόκληρο κείμενο  :grin: .άλλος ένας λόγος είναι ότι καρφωνόμαστε.το σίγουρο επίσεις είναι μας διαβάζουν και επειδή γράφουμε υπερβολικές λεπτομέρειες για αυτό γινόμαστε αντιληπτοί  ;). μην μου πείς ότι κάποια,η μάλον.. κάποιες δεν σου ζητήσανε να γράψεις μια πολύ καλή κριτική  :think: .εμένα προσωπικά μου έτυχε παλιά...πρώτου να βαφτιστώ  :2funny: να μου το ζητήσει ακόμα και η τσατσά
για αυτό που με ρώτησες δεν θέλω να μακρολογώ για να μην νομίζεις ότι τα παραλέω :). το blog της [URL unfurl="true"]http://ladyntaiana.blogspot.gr/[/url] παρέχει κάθε πληροφορία.το σημαντικό... το απλό είναι 30€.κάτι άλλο σημειωτόν.... είναι αρκετά αδυνατισμένη και ανανεωμένη από τότε όταν πρωτοπήγε στο Godiva
και κριτική ν'ανέβαζα τόσα πολλά δεν θα έγραφα.α ρε Karaman τι μου κάνεις...  :grin:

Σε πληροφορω, αν και το εχω ξαναγραψει, καμια δεν ξερει ποιος ειμαι, ακομα και σε αυτες που εχω παει 10 φορες δεν εχω αποκαλυψει ποιος ειμαι εδω μεσα, μαρεσει να εισπρατω αληθινα συναισθηματα, ακομα και αν ειναι αρνητικα, και οχι ψευτικα επειδη εχουν απεναντι τους ενα νικνειμ σε ενα μπουρδελοσαιτ, στο οποιο πρεπει να κατσουν σουζα και να του κανουν τα χατιρια για 15λεπτα για να μην δυσαρεστηθει...η ανωνυμια μου ειναι το μεγαλυτερο μου ΄΄οπλο΄΄...ακομα και απο τοσες συνεχομενες πατατες που ετρωγα για ενα διαστημα, ποτε δεν διανοηθηκα να χρησημοποιησω το νικνειμ μου...

Τωρα για την κριτικη, θα επρεπε να γραψεις, ...να δουμε τουλαχιστων αν εισαι καλος συγραφεας.!!! :2funny:

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Σε πληροφορω, αν και το εχω ξαναγραψει, καμια δεν ξερει ποιος ειμαι, ακομα και σε αυτες που εχω παει 10 φορες δεν εχω αποκαλυψει ποιος ειμαι εδω μεσα.....
μη γίνεσαι κορόιδο,αν πεις την παραμικρή λεπτομέρεια και ειδικά την ίδια μέρα... σε έχουν τσακώσει ήδη στον αέρα  :2funny: .με την κρίση που βιώνουμε τα άτομα που περνάνε στην κάθε κοπέλα σε στούντιο είναι μετρημένα και αυτό της ευκολύνει για να μας αντιληφθούν με ευκολία
Μην ξεχνάς και κάτι άλλο πως έχουμε να κάνουμε με πουτάνες....  ;)

Επισκέπτης
Παιδια ειχαμε καλο σκηνικο εχθες το βραδυ στον βαρδαρη, περιπου μετα τις εντεκα και ενω σχεδον ολα τα ντελα ηταν ανοιχτα, ξαφνικα την ωρα που σταματησα εξω απο το καινουργιο σβηνουν τα φωτα  :think: λεω ρε γαμωτο για λιγο δεν προλαβα και γυριζω το κεφαλι πισω και βλεπω ενα μπατσικο να σταματαει εξω απ το προμηθεως 5 που ηταν και αυτο ανοιχτο, το τι επακολουθησε το καταλαβαινετε  :grin: φευγω να μην με μαγκοσουν και εμενα  :2funny: και παω μια γυρα στα στουντιο απο μυλο μερια α.γεωργιου. Οταν επιστρεφω τα βρισκω ολα ανοιχτα και τελικα καταληγω στον τοπο του εγκληματος  :grin: προμηθεως 5 οπου ειναι μεσα η μαριαννα, περναω στο δωματιο και μου λεει οτι μολις ηρθε ηταν νωριτερα στην πιατσα και την πηραν τηλ. γιατι η κοπελα που δουλευε ειναι μεσα αυτοφωρο  :police: τωρα ποια ηταν δεν την ρωτησα και μαλλον η κοπελα θα βγαλει το τριημερο μεσα  :(  

Αυτα εγιναν στον βαρδαρη και φανταζομαι θα γινονται αρκετα συχνα απο δω και περα, ας τα αφησουμε ομως αυτα και παμε σε λιγη ενημερωση.
Μπηκα και στο σαπφως 8οπου ηταν η γυφτισα τζουλια καλοστεκουμενη και ομορφη, μελοντικη μου επιλογη.
Στο καινουργιο ειχε μια καινουργια  :grin: πιτσιρικα με γυμνασμενο σωμα, λαχταριστο κωλαρακι και ομορφο προσωπο, ονομα δεν συγκρατησα.
Στο τανταλου 9Μια αδιαφορη προμιλφ, δεν την ξερω την κοπελα.

Κωλεττη 17το κοντοπουτανο η ιζαμπελα, δεν ξαναμπαινω τοσο γρηγορα σε αυτην.
Α. γεωργιου 52 Η γνωστη ξανθια με τα πεταχτα δοντια δεν μου κανει κλικ.
Α. γεωργιου 50 Η βερονικα που δεν εκτασα να την δω γιατι αργη λιγο αυτη στο δωματιο.
Α. γεωργιου 21 το στουντιο στην γωνια, ειχε την τανια εμενα αυτη δεν μου αρεσει καθολου ρε παιδια.
Α.γεωργιου 34 ο επομενος μου στοχος η πιπινα λαρα, θελω να την ξεσκισω την κωλαρα  :helpplea:
Α. γεωργιου 32 μια τζεσικα αν θυμαμαι καλα, ωραια παρουσια και ομορφη κοπελα αλλα απο βυζι, αβυζι πλακα που λεμε.
Α. γεωργιου 30 Εδω ειχαν μια καινουργια, ροξανη μου ειπαν απο ρουμανια, δεν την πολυ τσεκαρα γιατι καθοταν, μαλλον με τον νταβα της και δεν εκατσα να την δω καλα.
Και τελος Α.γεωργιου 16 η ψιλη αντζελα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Σε πληροφορω, αν και το εχω ξαναγραψει, καμια δεν ξερει ποιος ειμαι, ακομα και σε αυτες που εχω παει 10 φορες δεν εχω αποκαλυψει ποιος ειμαι εδω μεσα, μαρεσει να εισπρατω αληθινα συναισθηματα, ακομα και αν ειναι αρνητικα, και οχι ψευτικα επειδη εχουν απεναντι τους ενα νικνειμ σε ενα μπουρδελοσαιτ, στο οποιο πρεπει να κατσουν σουζα και να του κανουν τα χατιρια για 15λεπτα για να μην δυσαρεστηθει...η ανωνυμια μου ειναι το μεγαλυτερο μου ΄΄οπλο΄΄...ακομα και απο τοσες συνεχομενες πατατες που ετρωγα για ενα διαστημα, ποτε δεν διανοηθηκα να χρησημοποιησω το νικνειμ μου...
:thumbsup: :thumbsup:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
μη γίνεσαι κορόιδο,αν πεις την παραμικρή λεπτομέρεια και ειδικά την ίδια μέρα... σε έχουν τσακώσει ήδη στον αέρα  :2funny: .με την κρίση που βιώνουμε τα άτομα που περνάνε στην κάθε κοπέλα σε στούντιο είναι μετρημένα και αυτό της ευκολύνει για να μας αντιληφθούν με ευκολία
Μην ξεχνάς και κάτι άλλο πως έχουμε να κάνουμε με πουτάνες....  ;)

Ακριβως, για αυτο δεν αναφερεις σε μια κριτικη λεπτομερειες που μπορουν να σε προδωσουν, ουτε το τι συζητησεις κανεις με την πουτανα, στις κριτικες μου τουλαχιστων αναφερω ενα 70% τι γινετε μεσα στο δωματιο, το αλλο 30, δεν ενδιαφερει αυτον που θα την διαβασει, αλλα μπορει και να με προδωσει....πχ δεν θα σου πω τι σηζηταω με την Εμμανουελα, ή τι δωρακι μου εχει κανει, ή μια περιεργη σταση που της εχω ζητησει, και ισως να μην την κανει με κανεναν αλλον το ιδιο βραδυ, το δευτερο θα κανει κακο και σε αυτην ισως, ή σηζητησεις/λογομαχιες στο σαλονακι με τις τσατσαδες, εκει γινετε μπαμ...
....εγω θα στα μαθαινω ολα.??

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
μη γίνεσαι κορόιδο,αν πεις την παραμικρή λεπτομέρεια και ειδικά την ίδια μέρα... σε έχουν τσακώσει ήδη στον αέρα  :2funny: .με την κρίση που βιώνουμε τα άτομα που περνάνε στην κάθε κοπέλα σε στούντιο είναι μετρημένα και αυτό της ευκολύνει για να μας αντιληφθούν με ευκολία
Μην ξεχνάς και κάτι άλλο πως έχουμε να κάνουμε με πουτάνες....  ;)
  :)και μερικοι ειμαστε πιο εξυπνοι απο αυτες..

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
παιδες κοντα στο λιμανι θεσσαλονικης υπαρχουν πορδελα και μπαρακια?ειναι κοντα η πρεπει να περνω ταξι? :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδες κοντα στο λιμανι θεσσαλονικης υπαρχουν πορδελα και μπαρακια?ειναι κοντα η πρεπει να περνω ταξι? :sunglasses:
βαρδαρη πας και με τα ποδια,κοντα ειναι.....για μυλο πας και με λεωφορειο  οτι γραφει προς ΚΤΕΛ.....νουμερο 31 κλπ....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.466
Πόντοι
7.095
ειμαι σιγουρος οτι την βγαλανε και αυτην αντρα αν μαθανε οτι θα παει σε αλλο μαγαζι...ειναι της μοδας τωρα τελευταια
αλ...μου τυχε και μενα να μου πουν για εγχειρισμενο,όντως φοριέται πολύ

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
δηλαδη υπαρχει περιπτωση εδω στη σαλονικα να εχουμε ενχιρισμενες τρανς και να παρουσιαζονται και να δουλευουν σαν κοπελες?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.466
Πόντοι
7.095
δηλαδη υπαρχει περιπτωση εδω στη σαλονικα να εχουμε ενχιρισμενες τρανς και να παρουσιαζονται και να δουλευουν σαν κοπελες?
αυτό κατάλαβες από αυτά που γράφω εγώ και ο al?

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
ρε μαγκες μια χοντρουλα με βυζαρες που δουλευε στο 26ης 52 πιτσιρικα βουλγαρα νομιζω νταιζυ την λεγανε, μηπως την εχει παρει το ματι καποιου?? με βγηκε ανωμαλια να πηδηξω χοντρουλα σημερα  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε μαγκες μια χοντρουλα με βυζαρες που δουλευε στο 26ης 52 πιτσιρικα βουλγαρα νομιζω νταιζυ την λεγανε, μηπως την εχει παρει το ματι καποιου?? με βγηκε ανωμαλια να πηδηξω χοντρουλα σημερα  :rockon:
εχει καιρο που μας κουνησε μαντηλι....ηταν και μελος στο σαιτ η ντεσυ να ξερετε :grin:

Επισκέπτης
πηγα με εμμανουελα ξενερα ουτε στο στομα τα πηρε ουτε γλωσσοφιλα που λετε ειστε ψευτες μολις την ειπα για γλωσσοφιλο και υσιμο στομα με εβριζε και με πεταξε εξω καιεδωσα τα λεφτα και δεν εγινε τιποτα και ειπα θελω πισω τα λεφτα και ηρθε ενας μπραβος και με εβγαλε εξω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom