Παιδια ειχαμε καλο σκηνικο εχθες το βραδυ στον βαρδαρη, περιπου μετα τις εντεκα και ενω σχεδον ολα τα ντελα ηταν ανοιχτα, ξαφνικα την ωρα που σταματησα εξω απο το καινουργιο σβηνουν τα φωτα
λεω ρε γαμωτο για λιγο δεν προλαβα και γυριζω το κεφαλι πισω και βλεπω ενα μπατσικο να σταματαει εξω απ το προμηθεως 5 που ηταν και αυτο ανοιχτο, το τι επακολουθησε το καταλαβαινετε
φευγω να μην με μαγκοσουν και εμενα
και παω μια γυρα στα στουντιο απο μυλο μερια α.γεωργιου. Οταν επιστρεφω τα βρισκω ολα ανοιχτα και τελικα καταληγω στον τοπο του εγκληματος
προμηθεως 5 οπου ειναι μεσα η μαριαννα, περναω στο δωματιο και μου λεει οτι μολις ηρθε ηταν νωριτερα στην πιατσα και την πηραν τηλ. γιατι η κοπελα που δουλευε ειναι μεσα αυτοφωρο
τωρα ποια ηταν δεν την ρωτησα και μαλλον η κοπελα θα βγαλει το τριημερο μεσα
Αυτα εγιναν στον βαρδαρη και φανταζομαι θα γινονται αρκετα συχνα απο δω και περα, ας τα αφησουμε ομως αυτα και παμε σε λιγη ενημερωση.
Μπηκα και στο
σαπφως 8οπου ηταν η γυφτισα τζουλια καλοστεκουμενη και ομορφη, μελοντικη μου επιλογη.
Στο καινουργιο ειχε μια καινουργια
πιτσιρικα με γυμνασμενο σωμα, λαχταριστο κωλαρακι και ομορφο προσωπο, ονομα δεν συγκρατησα.
Στο
τανταλου 9Μια αδιαφορη προμιλφ, δεν την ξερω την κοπελα.
Κωλεττη 17το κοντοπουτανο η ιζαμπελα, δεν ξαναμπαινω τοσο γρηγορα σε αυτην.
Α. γεωργιου 52 Η γνωστη ξανθια με τα πεταχτα δοντια δεν μου κανει κλικ.
Α. γεωργιου 50 Η βερονικα που δεν εκτασα να την δω γιατι αργη λιγο αυτη στο δωματιο.
Α. γεωργιου 21 το στουντιο στην γωνια, ειχε την τανια εμενα αυτη δεν μου αρεσει καθολου ρε παιδια.
Α.γεωργιου 34 ο επομενος μου στοχος η πιπινα λαρα, θελω να την ξεσκισω την κωλαρα
Α. γεωργιου 32 μια τζεσικα αν θυμαμαι καλα, ωραια παρουσια και ομορφη κοπελα αλλα απο βυζι, αβυζι πλακα που λεμε.
Α. γεωργιου 30 Εδω ειχαν μια καινουργια, ροξανη μου ειπαν απο ρουμανια, δεν την πολυ τσεκαρα γιατι καθοταν, μαλλον με τον νταβα της και δεν εκατσα να την δω καλα.
Και τελος
Α.γεωργιου 16 η ψιλη αντζελα.