Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
πηγα με εμμανουελα ξενερα ουτε στο στομα τα πηρε ουτε γλωσσοφιλα που λετε ειστε ψευτες μολις την ειπα για γλωσσοφιλο και υσιμο στομα με εβριζε και με πεταξε εξω καιεδωσα τα λεφτα και δεν εγινε τιποτα και ειπα θελω πισω τα λεφτα και ηρθε ενας μπραβος και με εβγαλε εξω

Τι καρτα εισαι ρε δικε μου?
Δλδ αμα καποιος εδω μεσα γραψει οτι η Εμμανουελα κανει λεσβιακα,θα πας εκει με την κοπελα σου και θα της το ζητησεις?
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
τρωω λιγο καρπουζι για να συνελθω να δροσιστω και να δωσω το ρεπορταζ :S :S...ο κληρος επεσε στην Εμμα τελικα αποψε μιας και στο πρωτο περασμα ηταν πολυ καυλιαρα και τα ειπεμα αρκετη ωρα στο σαλονι και επειδη μετα δε βρηκα και τιποτα αλλο επεστρεψα εκει.Παλι τα καναμε ολα παθιασμενα αν και ειχαμε ενα μικρο προβλημα συντονισμου αλλα ολα καλα.Θα φυγει σε 2 βδομαδες γι'αυτο και την εχυσα στο στομα για να με θυμαται...η τσατσα ηταν παλι καυλιαρα και προσπαθησα να την ψησω να ερθει για ενα τριο  :rolleyes: :rolleyes:

Στα υπολοιπα...
-Νικ.Ουρανου 26.η Αλινα η οποια τρωει γενικα θαψιμο  :rolleyes:
-Μινωταυρου.ενα νεαρο μελαχρινο μοντελοειδες πιπινι...φιδια,ενυδρεια,ψησταριες  :jerking: σε λιγο θα βαλουν την κοπελα να καταπινει και τιποτα σπαθια στο σαλονι
-Τσουκαλα 1.η Καρινα η αρχαια με τα κοντα ποδια που δουλευε συνηθως Τανταλου 8 και ολοι την εβριζαν
-Τσουκαλα 2.η Μαρα
-Τσουκαλα 3.η μιλφ Ζωη(πρωην Λενα)σκυλοφατσα εντελως.Πριν ενα χρονο τετοιες μερες την πηρα και βρωμουσε απο πανω μεχρι κατω
-Φριξου 15.η Τανια
-Φριξου 13.η Εμμα
-Φριξου 14.η Γιασμιν παλι...ελεος.Κουτσομπολια λενε οτι προσφατα χρειαστηκε η επεμβαση της αστυνομιας για να συγκρατησουν δυσαρεστημενο πελατη της.Τοσο καλα δηλαδη...
-Νικ.Ουρανου 1α.ενα μελαχρινο μπαζακι κοντοπουτανο ονοματι Λιλα
-Κωλετη.η Ιζαμπελα η ανερχομενη δυναμη οπως δειχνουν τα πραματα
-Κατεχακη.Η Ιζαμπελα ενα μελαχρινο μπαζακι αλλα συμπαθητικο με μεγαλο κωλο.Η χτικιαρα τσατσα με τα γυαλακια μου'πρηξε τ'αρχιδια παλι με τον προλογο της
-Αν.Γεωργιου 52.η Μονικα με τα πλαστικα  :tits: δε μου'χε αρεσει μεσα
-Αν.Γεωργιου 21.Η Ελενα η Ουκρανη ενα ωραιο ομορφο μελαχρινο με καμπυλες και εκφυλο υφος.Στην επομενη ακριβως γωνια σα να ετοιμαζεται κατι κι εκει...
-Αν.Γεωργιου 32.η Τζεσικα
-Αν.Γεωργιου 30.Καλα νεα για τους βυζολαγνους...Εσμεραλντα Ισπανιδα(πρεπει να'ναι πολυ τρομπας ο νονος της  :2funny: :2funny:)με μεγαλες ωραιες φυσικες βυζαρες που ειχε πεταμενες εξω.Ειχε και μαλλακι προς το κοκκινο και ομορφη γλυκεια φατσα

-Προμηθεως 5.πετυχαινω στην πορτα τον Ροναλντινιο...τι γινεσαι καλα?Μηπως ξαναδινεις κωλο?...ναι στα 60ε  :new_shocked: τι λες μωρη την αλλη φορα με 40ε τον εδωσες...τα γουστα πληρωνονται μου λεει.Το'μαθε και το γυφτακι το ποιημα...
-Προμηθεως 11.μια μελαχρινη Βουλγαρα με αδιαφορη φατσα που εμφανιστηκε μες το σκοταδι με ενα ολοσωμο διχτυωτο ουτε καλα καλα την ειδα δηλαδη
-Προμηθεως 14.η Τζουλια η γυφτορουμανα που κανει καλα κολπα μεσα
-Σαπφους 8.η Μιχαελα η μελαχρινη νταρντανουλα με τα ομορφα ματια και τις βυζαρες
-Σαπφους 7.η Μιρελα
-Τανταλου 9ειχαν καινουρια μου ειπαν αλλα βαρεθηκα να παω να δω

Τα Μαντζαρου οπως και το Αχελωου ακομα μια νυχτα κλειστα.Επισης το μπλε στο Βαρδαρη το ξηλωνουν απ'οτι ειδα  :-

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
τριτη στην σειρα αποτυχημενη καταθεση και σειρα μου να αποχωρισω απο καταθεσεις σε μπουρδελα/στουντιο θεσσαλονικης. Μιας που βαρεθηκα τα στανταρακια μου και γενικα τπτ αξιολογο στην πιατσα. Αφου ηταν αποτυχια η βερονικα, συνεχισε η ισαμπελλα και χθες βραδυ η Εμμα. Βαριοταν απειρα και τα εκανε ολα απο αγγαρεια. Περιμενει να φυγει και εχει αυτη την διαθεση την αντε να τελειωνουμε. Μπηκα και ημουν μονος μου. Παρολα αυτα εκανε 20λεπτα να μπει και παω στοιχημα περιμενε κανα πελατη. Καθολη τη διαρκεια και αφου τελειωσα και βγηκα δεν μπηκε κανενας. Και παλι με ειπε αντε τελειωνε.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.466
Πόντοι
7.095
ΝΑΙ ΝΑΙ Η ΕΜΜΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ!!!!!

Επισκέπτης
μαζι ''ξηλωνουν'' κ τις αναμνησεις μας.... :- :-
Ωραια αναφορα Πατσινο. :rockon: :rockon:

Ναι το μπλέ για μένα ήταν η ναυαρχίδα του Βαρδάρη.. το καλύτερο σαν χώρος και είχε τις πιο όμορφες κοπέλες.. τις μοντελάρες δηλαδή Μαίρη και Σουζάνα. Κρίμα ρε πούστη μου...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Ναι το μπλέ για μένα ήταν η ναυαρχίδα του Βαρδάρη.. το καλύτερο σαν χώρος και είχε τις πιο όμορφες κοπέλες.. τις μοντελάρες δηλαδή Μαίρη και Σουζάνα. Κρίμα ρε πούστη μου...
:thumbsup: :thumbsup:
την Μαιρουλα κ τα θεσπεσια βυζόμπαλα της ,παιζει να τα ετιμησα - ατιμασα,πανω απο 50 φορες.... :grin: :grin: :tits:

Επισκέπτης
σορρυ κιολασ αλλα αν λεμε για την ιδοια μερουλα που ηταν παλια  εγνατια στο 2οροφο πριν το βαρδαρι δεξια,γιατι εχω την εντιπωση ηταν ενχιρισμενη?σορρυ κιολασ.πολυ σιλικονα παντου ειχε και τα παντα ολα εκανε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
50x30=1500!!! παίζει να έβαζες δικές σου σιλικόνες :P
να σου πω την αληθεια,δεν το χα σκεφτει ετσι... :tooth: :tooth:
edit:Της Μαιρουλας πρεπει να ηταν φυσικο το βυζομπαλο...δεν παιρνω κ ορκο... :grin:

Επισκέπτης
μητσαρα  φερτην λιγο στο μυαλο σου αν λεμε για την ιδοια.ετσι νομιζω εγω

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
μητσαρα   φερτην λιγο στο μυαλο σου αν λεμε για την ιδοια.ετσι νομιζω εγω
εγω την πρωτοπηρα Βαρδαρη σαν φοιτητης.
Μαυρα μαλλια,πολυ λευκο δερμα,αδυνατη με βυζαρες που ψιλοκρεμουσανε ομορφα,ωραιες ''γαλακτερες΄΄ ρωγες...στην φατσα εχανε λιγο,αλλα επ'ουδενι δεν τραβελιζε...εκανε καλο γυμνο στοματικο,στις στασεις ψιλο-εμενε ακινητη,αλλα αφηνε κ μουνοχαδακια κ ελευθερο αρμεγμα στο στηθος....ειχε ακουστει οτι ηταν κ ιδιοκτητρια στο μπλε επι της Προμηθεως...δεν πρεπει ομως να λεμε την ιδια.... :)

Επισκέπτης
καμια σχεση.μαλον αλλη λεω εγω.η μαιρουλα που λεω εγω τα βιζια τησ κοιτουσαν το θεο σαν τησ μπαστα ενα πραμα και γεματο καρουμπαλα αν τα χαιδευεσ.και στωμα σαν μουνοχιλα απο τι σιλικονα.μαλον αλλη λεμε.μιλφ ηταν πριν 15 χρονια.45 σιν.

Επισκέπτης
τελευταια φωρα δουλευε σαπφωσ 7 πριν 5 χρονια.μετα τελοσ.τωρα ποια ειναι σαν τι νικολ ενα πραμα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
υπηρχε κ ενα βιντεο που την εδειχνε,οταν ολες οι ιεροδουλες της Θεσ/κης ειχαν παει να παραπονεθουν στον Μπουταρη...
ειναι η κοπελα με το ροζ κασκολ κ την ριγε μπλουζα κ τα γυαλια ηλιου στα ματια...δεν ξερω εαν σε βοηθαει...

Επισκέπτης
υπηρχε κ ενα βιντεο που την εδειχνε,οταν ολες οι ιεροδουλες της Θεσ/κης ειχαν παει να παραπονεθουν στον Μπουταρη...
ειναι η κοπελα με το ροζ κασκολ κ την ριγε μπλουζα κ τα γυαλια ηλιου στα ματια...δεν ξερω εαν σε βοηθαει...

ναι σωστα.αλλη ειναι.καταλαβα ποια λεσ.στο 1και 58 με την ασπρη μπολουζα μπρωστα μπρωστα φενετε η ροναλδινιο ακα αλεχαντρα ακα ελενα ακα τσεχα ακα ρουμανα ακα μολδαβη και πολλα αλλα ακα ακα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Μπηκα και ημουν μονος μου. Παρολα αυτα εκανε 20λεπτα να μπει και παω στοιχημα περιμενε κανα πελατη. Καθολη τη διαρκεια και αφου τελειωσα και βγηκα δεν μπηκε κανενας. Και παλι με ειπε αντε τελειωνε.
ρε μπας και μιλουσε μαζι μου στο σαλονι γι'αυτο αργησε?  :2funny: αφου αναγκαστηκα να την πω αντε μπες περιμενει ο αλλος αλλιως δεν ειχε διαθεση να σηκωθει μαλλον και πραγματι ηταν ο μονος που μπηκε εκεινη τη στιγμη.
Τι ωρα μπηκες?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
παντως παιδια δεν εινα τυχαιο που ειχα να βολταρω καμια 3 βδομαδες και παλι και να μην εμπαινα δηλαδη δε θα εχανα και τιποτα...εχω αρχισει να το βαριεμαι απιστευτα,κανενα ενδιαφερον,κανενα στοιχειο εκπληξης,τα ιδια και τα ιδια...σε μερικα λενε ακομα 60ε το 69  :jerking: :jerking: :jerking:

vourvou κανε διαλλειμα εδω και καιρο βλεπω δε σου βγαινει τιποτα.Ψυχολογικα δεν εισαι καλα μαλλον...

και καποιο καλο παιδι που του αρεσουν τα βυζια να θυσιαστει με αυτη την Εσμεραλντα για να μαθουμε κι εμεις τι παιζει  :tits: :tits:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
ααα και ξεχασα να πω οτι η Εμμα εχει επαναφερει στα προγραμματα της το κωλαρακι στα 70ε αλλα η σουφρα της ηταν πολυ σφιχτη.Κανεις δε την παιρνει απο πισω? :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom