τρωω λιγο καρπουζι για να συνελθω να δροσιστω και να δωσω το ρεπορταζ :S :S...ο κληρος επεσε στην Εμμα τελικα αποψε μιας και στο πρωτο περασμα ηταν πολυ καυλιαρα και τα ειπεμα αρκετη ωρα στο σαλονι και επειδη μετα δε βρηκα και τιποτα αλλο επεστρεψα εκει.Παλι τα καναμε ολα παθιασμενα αν και ειχαμε ενα μικρο προβλημα συντονισμου αλλα ολα καλα.Θα φυγει σε 2 βδομαδες γι'αυτο και την εχυσα στο στομα για να με θυμαται...η τσατσα ηταν παλι καυλιαρα και προσπαθησα να την ψησω να ερθει για ενα τριο
Στα υπολοιπα...
-Νικ.Ουρανου 26.η Αλινα η οποια τρωει γενικα θαψιμο
-Μινωταυρου.ενα νεαρο μελαχρινο μοντελοειδες πιπινι...φιδια,ενυδρεια,ψησταριες
σε λιγο θα βαλουν την κοπελα να καταπινει και τιποτα σπαθια στο σαλονι
-Τσουκαλα 1.η Καρινα η αρχαια με τα κοντα ποδια που δουλευε συνηθως Τανταλου 8 και ολοι την εβριζαν
-Τσουκαλα 2.η Μαρα
-Τσουκαλα 3.η μιλφ Ζωη(πρωην Λενα)σκυλοφατσα εντελως.Πριν ενα χρονο τετοιες μερες την πηρα και βρωμουσε απο πανω μεχρι κατω
-Φριξου 15.η Τανια
-Φριξου 13.η Εμμα
-Φριξου 14.η Γιασμιν παλι...ελεος.Κουτσομπολια λενε οτι προσφατα χρειαστηκε η επεμβαση της αστυνομιας για να συγκρατησουν δυσαρεστημενο πελατη της.Τοσο καλα δηλαδη...
-Νικ.Ουρανου 1α.ενα μελαχρινο μπαζακι κοντοπουτανο ονοματι Λιλα
-Κωλετη.η Ιζαμπελα η ανερχομενη δυναμη οπως δειχνουν τα πραματα
-Κατεχακη.Η Ιζαμπελα ενα μελαχρινο μπαζακι αλλα συμπαθητικο με μεγαλο κωλο.Η χτικιαρα τσατσα με τα γυαλακια μου'πρηξε τ'αρχιδια παλι με τον προλογο της
-Αν.Γεωργιου 52.η Μονικα με τα πλαστικα
δε μου'χε αρεσει μεσα
-Αν.Γεωργιου 21.Η Ελενα η Ουκρανη ενα ωραιο ομορφο μελαχρινο με καμπυλες και εκφυλο υφος.Στην επομενη ακριβως γωνια σα να ετοιμαζεται κατι κι εκει...
-Αν.Γεωργιου 32.η Τζεσικα
-Αν.Γεωργιου 30.Καλα νεα για τους βυζολαγνους...Εσμεραλντα Ισπανιδα(πρεπει να'ναι πολυ τρομπας ο νονος της
)με μεγαλες ωραιες φυσικες βυζαρες που ειχε πεταμενες εξω.Ειχε και μαλλακι προς το κοκκινο και ομορφη γλυκεια φατσα
-Προμηθεως 5.πετυχαινω στην πορτα τον Ροναλντινιο...τι γινεσαι καλα?Μηπως ξαναδινεις κωλο?...ναι στα 60ε
τι λες μωρη την αλλη φορα με 40ε τον εδωσες...τα γουστα πληρωνονται μου λεει.Το'μαθε και το γυφτακι το ποιημα...
-Προμηθεως 11.μια μελαχρινη Βουλγαρα με αδιαφορη φατσα που εμφανιστηκε μες το σκοταδι με ενα ολοσωμο διχτυωτο ουτε καλα καλα την ειδα δηλαδη
-Προμηθεως 14.η Τζουλια η γυφτορουμανα που κανει καλα κολπα μεσα
-Σαπφους 8.η Μιχαελα η μελαχρινη νταρντανουλα με τα ομορφα ματια και τις βυζαρες
-Σαπφους 7.η Μιρελα
-Τανταλου 9ειχαν καινουρια μου ειπαν αλλα βαρεθηκα να παω να δω
Τα Μαντζαρου οπως και το Αχελωου ακομα μια νυχτα κλειστα.Επισης το μπλε στο Βαρδαρη το ξηλωνουν απ'οτι ειδα :-