Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (2 μέλη και 72 επισκέπτες)

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
οταν λεω κινκι δεν εννοουσα καποιο συγκεκριμενο προγραμμα..αλλα μεσα οπως ειπε και ο μπλαστ ηταν τσοντα χαρντ κορ απο τις λιγες!!!! και ουτε βιασυνες ουτε τιποτα!! Ισως να πετυχα και σωστο ταιμινγκ δεν ξερω

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Επισης σαν γκομενα μου αρεσει πολυ!! γαμω τις φατσες και απο τα ωραιοτερα θηλυκα κορμια!!! βυζαρες απο τις λιγες και κωλαρα ονειρο στα 4!!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εμ αφού το κορίτσι ενημερώθηκε για τις αντιφατικές στάσεις της ( σαλόνι vs δωμάτιο ) άλλαξε πορεία και καλά έκανε διότι από κορμί-φάτσα-ηλικία χαραμιζόταν με τις κουταμάρες που έκανε.

Επισκέπτης
Η Αλίνα που λέτε παιδία είναι μια που δούλευε Φρίξου?

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αλίνα Ρουμάνα περίπου στα 21-22, πολύ όμορφη ( ξανθιά, η καστανόξανθη, η κοκκινομάλλα ) με μαλλάκι καρέ συνήθως και ένα εκπληκτικό αφράτο κορμί και ναι ήταν και στο κατάστημα της Φρίξου ( έχει γραφτεί επαλειμμένα ).

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Αλίνα Ρουμάνα περίπου στα 21-22, πολύ όμορφη ( ξανθιά, η καστανόξανθη, η κοκκινομάλλα ) με μαλλάκι καρέ συνήθως και ένα εκπληκτικό αφράτο κορμί και ναι ήταν και στο κατάστημα της Φρίξου ( έχει γραφτεί επαλειμμένα ).
που δουλευει αυτη

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αν κάνεις μια βόλτα στον Μύλο ( N.Ουρανού 26, Φρίξου 13, Α.Γεωργίου 50-52 ) θα την βρεις βράδυ. Επειδή δεν τριγυρνώ κάποιος θα γράψει συνήθως κάτι.

Επισκέπτης
Κατάλαβα λοιπόν ποιά λέτε, εμένα προσωπικά δεν μου φάνηκε κ τόσο μουνάρα.. η βυζαρού που ανέφερε ο Αλ θα τσεκαριστεί. Αλ φαντάζομαι έχει ΟΚ σώμα δεν είναι χοντρή η γεματή ετσι?

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πάντα θα δημιουργείται η παρεξήγηση της γυναίκας χοντρής με την γυναίκα καμπυλωτή. Η συγκεκριμένη ανήκει στις γυναίκες με καμπύλες (ωραίες και θηλυκές για όσους ξέρουν από γυναίκες).

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Συναντηση κορυφης...επετευχθη.!! αν και δεν θα πηγαινα αλλο μεσα στον Ιουνη για  :knockinb: ...σε μια στιγμη αδυναμιας...πηγα. :grin:
Θα ανεβει και κριτικη σαφως με τον ιδιο τιτλο, προς στο παρον ας σας κρατησω με αγωνια...!!  :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αγαπητοί συναγωνιστές καλημέρα ... Χθεσινό πέραασμα από Αν. Γεωργίου 34 "La Famme" ... Εντός μια 30αρα καλοστεκούμενη milf ... Ξανθιά, ομορφούλα, με στήθος  :tits2:  :tits:  :tits2:  "βυζάρες" που λέμε (4; 5; 6; δεν είμαι καλός στους υπολογισμούς με το μάτι ... Γενικώς πάντως αξιαγάμευτη. Αλλά λίγο η βιασύνη, λίγο η πεσμένη μου διάθεση ... δεν ενέδωσα. Και το όνομα αυτής Γιάννα αν άκουσα καλά. Και στην ερώτησή μου "καινούργια;" η απάντηση ήταν με πλατύ χαμόγελο ... "όχι ... παλιά στο επάγγελμα, αλλά με μεγάλο χρόνο αποχής" ... και αυτή η "αποχή" φαινόταν και στο μάτι ... με μεγάλη διάθεση δηλαδή για ...  :knockinb:  :zfuck:  :fuck1: ... Έψαξα να βρώ κριτικές αλλά τζίφος. Γνωρίζει κανείς κάτι; ... γιατί μετάνιωσα που δεν ενέδωσα ... από τους παλιούς μάλλον του χώρου θα μάθουμε... Ευχαριστώ.

Η Γιάννα είναι αυτή που έκανε όνομα το Λαφάμ, δούλευε από το ξεκίνημα του καταστήματος, στην εποχή το site ήταν ακόμη στα σπάργανα του και δεν έχει κριτικές. Δεκάδες ήταν οι φορές που είχα συνευρεθεί μαζί της τότε, και τώρα που ξαναγύρισε την πέτυχα στην πρώτη της μέρα, στην επανεμφάνιση της,  ήταν Κυριακή 2 Ιουνίου, λίγες μέρες πριν και αυτή είναι η καθυστερημένη κριτική για την κοπέλα.

Εντελώς τυχαία σήμερα το πρωί ήμουν παρκαρισμένος έξω από το Λαφάμ και μιλούσα στο κινητό, και πέρασε από μπροστά μου, θεά μιλάμε, πρέπει να έχασε και κάποια κιλάκια σε αυτό το διάστημα, με είδε και μου έριξε και ένα αεράτο φιλί από μακριά, λίγο αργότερα η λάμπα του Λαφαμ άναβε, για όσους ψήνονται υποθέτω ότι η κοπέλα θα εργάζεται μέχρι τις 7 ή 8 το βραδάκι, υποθέτω…….

Εντός των ημερών μάλιστα θα υπάρξει και δεύτερος γύρος, τώρα που την βρήκαμε  :rockon: :rockon: :rockon:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Νέα παρουσία, λέει το άλλο σάιτ, στις βίλες με το όνομα Μάρα.
Έχουμε τώρα λοιπόν την Σάρα την Μάρα, να δούμε αν θα μας φέρουν και το κακό συναπάντημα  :P

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
καλησπερα αλανια...τι κανετε?????
να ρωτησω κατι ........αναμεσα σε εφη και αφρο τι θα προτεινατε???????

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Μιας και μιλουσαμε για Αλινα τα αντιφατικα σχολια ειχαν γραφτει πολυ μετα απο οταν την ειχα πρωτοπαρει και μου ειχε κανει εντυπωση.Οποτε δε νομιζω να αλλαξε συμπεριφορα επειδη διαβασε κατι εδω μεσα.Τελευταια φορα την ειδα παλι στο Νικ.Ουρανου 26 πριν ενα μηνα περιπου απεριποιητη τελειως,καμμια σχεση με την καβλα Αλινα με τα stocking που ειχαμε συνηθισει.

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
καλησπερα αλανια...τι κανετε?????
να ρωτησω κατι ........αναμεσα σε εφη και αφρο τι θα προτεινατε???????

Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Πες μας με τι κριτήρια να κάνουμε τη σύγκριση και θα σου πούμε....
Είναι δύο κορυφαίες κυρίες του επαγγέλματος με άριστους βαθμούς αλλά με διαφορές στα σημεία!
Γιατί δεν πας και στις δύο?

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Γεια σας συναδελφοι.
κατι καλο να προτεινετε για πρωινα γιατι εχασα επαφη λογο απουσιας.
εκανα μια γυρα αλλα δεν ειδα κατι αξιο.
Αυτη η Μιραμπελα στην οδο Φριξου τι λεει?
Για την Μιραμπελα μαπα το καρπουζι..ειναι και καλοκαιρι,αστο καλυτερα.Φυσικα αυτη ειναι η αποψη μου,μπορει  αλλοι συναθλητες να εχουν αλλη αποψη.
κανε και μια γυρα το απογευμα αν μπορεσεις,νομιζω θα εχεις πιο πολλες επιλογες.

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
αυτη που μας δειχνεις στο βιντεο ποια ειναι?δουλευει καπου τωρα?
υπηρχε κ ενα βιντεο που την εδειχνε,οταν ολες οι ιεροδουλες της Θεσ/κης ειχαν παει να παραπονεθουν στον Μπουταρη...
ειναι η κοπελα με το ροζ κασκολ κ την ριγε μπλουζα κ τα γυαλια ηλιου στα ματια...δεν ξερω εαν σε βοηθαει...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Επισης σαν γκομενα μου αρεσει πολυ!! γαμω τις φατσες και απο τα ωραιοτερα θηλυκα κορμια!!! βυζαρες απο τις λιγες και κωλαρα ονειρο στα 4!!
:rockon: :rockon: :rockon:
Εγώ βασικά είχα περάσει μαζί της επειδή μου θύμιζε αρκετά και στο πρόσωπο αλλά  και στο σώμα ένα τεράστιο απωθημένο μου. Δε ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλο συνάδελφο από εσάς. Να περάσει δλδ με μια τάνα επειδή του θυμίζει μια καψούρα του που δε μπόρεσε να την φάει.. :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom