You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πρεπει να ειναι ο μονος εδω και καιρο που εχει να πει κατι θετικο για αυτην....Φιλαρακι πηγε στην Γιασμιν και εμεινε πολυ ευχαριστημενος..ηταν και πολυ ορεξατη μου ειπε...
Επισκέπτης
Την είδα την εσμεράλδα στο Ανδ.Γεωργίου 30 είναι μεγάλη ρε συ Αλ 45άρα φάση με ότι συνεπάγεται αυτό στο σώμα της.. και μεσογειάκη στο σωματότυπο της. Δύσκολα δηλαδή. Στο βαρδάρη στο Προμ 16 που ξαναάνοιξε ήτανε μια σαν έγγυος! Γουατ δε φακ?
Djole_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
πρεπει να ειναι ο μονος εδω και καιρο που εχει να πει κατι θετικο για αυτην....
χαχαχα και γω απορησα οταν μου το ειπε!Και το θεμα ειναι οτι ειχε διαβασει και τις αρνητικες κριτικες της...
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
Την είδα την εσμεράλδα στο Ανδ.Γεωργίου 30 είναι μεγάλη ρε συ Αλ 45άρα φάση με ότι συνεπάγεται αυτό στο σώμα της.. και μεσογειάκη στο σωματότυπο της. Δύσκολα δηλαδή. Στο βαρδάρη στο Προμ 16 που ξαναάνοιξε ήτανε μια σαν έγγυος! Γουατ δε φακ?
ΚΑΙ βυζαρες κ γλυκια φατσα(οπως μας περιεγραψε ο αλ) κ 45αρα κ μεσογειακη.........
Τι λετε ρε παιδιααααααα???? αυτο πρεπει να το δουμε!!!!!!!!
μακαρι να μας τυχη καμια καινουρια νικολ(στον χαρακτηρα τουλαχιστον)
η νικολ ομως στο τελος ειχα σπασει παρα πολυ!!!
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
απ τις τελευταιες φορες που την ειχα παρει την Νικολ,μου ειχε παρει μια πιπα αξεχαστη...κοντεψα να χυσω πανω στην πιπα της...η νικολ ομως στο τελος ειχα σπασει παρα πολυ!!!
κ να φανταστεις ειμαι πολυ δυστροπος κ σπανια ευχαριστιεμαι την πιπα στα μπουρδελα ...;)
manowar30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και ήδη τα παράτησε όπως η Κάντυ ;) το σαραντάρη δεν σηκώνει πια....Τι αν...? Ζήτησε ήδη!
μια άλλη όμορφη παρουσία μας αποχαιρέτησε λόγω διακοπών Καλές διακοπές Μιρέλα
ρε παιδιά,κανά ποδήλατο για να βρεθεί λύση για την μιλφ Εμμανουέλα το κορίτσι έχει κουραστεί να πηγαινοέρχεται με τα πόδια στη δουλειά.
ακόμα και το τηλέφωνο δεν το ξεκολλάει από το αυτί . σε είδα.......... ;)
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
και ήδη τα παράτησε όπως η Κάντυ ;) το σαραντάρη δεν σηκώνει πια....
μια άλλη όμορφη παρουσία μας αποχαιρέτησε λόγω διακοπών Καλές διακοπές Μιρέλα
Τι εννοεις τα παρατησε. Και τι οπως η Καντυ; Δε παιρνει η καντυ 40αρι;
manowar30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η Κάντυ σταμάτησε να δουλεύει γιατί τα πήρε στο κρανίο επειδή δεν περνάει κανείς με το απλό 40€Τι εννοεις τα παρατησε. Και τι οπως η Καντυ; Δε παιρνει η καντυ 40αρι;
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Στο πρόγραμμα την έχει πως δουλεύει κανονικάη Κάντυ σταμάτησε να δουλεύει γιατί τα πήρε στο κρανίο επειδή δεν περνάει κανείς με το απλό 40€
Επισκέπτης
Bολτουλα εχθες το βραδυ σε καποια στουντιο, τελικα περασα στην μελίσσα την ρουμανα που ειναι στο μινωταυρου 16, θα ανεβασω κριτικη λιγο αργοτερα.
Στα αλλα που επισκευτηκα
Τρυδιμα: Ηταν το πρωτο ανοιχτο και μεσα ηταν μια μιλφ ρωσιδα που την βρισκουμε αρκετα συχνα στο παρκινγκ στις νταλικες, αν θυμαμαι καλα την λενε χριστινα.
Φριξου 15: Εδω ηταν η τανια η και καλα ισπανιδα, νταρντανουλα λιγο
Φριξου 14: χριστινα που δουλευε παλια στο λαφαμ με τα μεγαλα εχει ξεφυγει λιγο, μου ειπε οταν εφυγα μηπως ψαχνεις καμια εγχειρισμενη και δεν περνας
Νικηφορου ουρανου 1β: μου ειπαν οτι ηταν μια ρουμανα μαλλον η γνωστη εβελινα.
Νικηφορου ουρανου 1α: Μια λορι η ενας λορι με εβαλε ιδεες η χριστινα, παντως μιαζει λιγο.
Στον βαρδαρη ανοιχτα σχεδον ολα οσα λειτουργουν τελευταια,
Προμηθεως 5: ο ροναλντινιο απ' τα παλια, μου τα αρπαξε τα @ κανονικα
Σαπφως 8: η μαριαννα που αλλαζει τα μπουρδελα καθε μερα στο διπλα η τσατσα τρεις φορρες μου εριξε ακυρο, και καλα ειναι στο δωματιο και μην μπαινεις μεσα, ε αμα ειναι ετσι να δουλευεις με ρεζερβε της λεω
Προμηθεως 16: παλι δεν συγκρατησα το ονομα τις πιτσιρικας, θα την δοκιμασω συντομα ομως
Τερμα πανω προμηθεως 25: Μια πιτσιρικα με μπουκλες, λουιζα την λενε Εχει αρκετο καιρο εκει σχεδον ολο τον χειμωνα την εβλεπα.
Τανταλου 9: Μια προ μιλφ με το ονομα νταρια ψιλο αδιαφορη εμφανισιακα.
Στα αλλα που επισκευτηκα
Τρυδιμα: Ηταν το πρωτο ανοιχτο και μεσα ηταν μια μιλφ ρωσιδα που την βρισκουμε αρκετα συχνα στο παρκινγκ στις νταλικες, αν θυμαμαι καλα την λενε χριστινα.
Φριξου 15: Εδω ηταν η τανια η και καλα ισπανιδα, νταρντανουλα λιγο
Φριξου 14: χριστινα που δουλευε παλια στο λαφαμ με τα μεγαλα εχει ξεφυγει λιγο, μου ειπε οταν εφυγα μηπως ψαχνεις καμια εγχειρισμενη και δεν περνας
Νικηφορου ουρανου 1β: μου ειπαν οτι ηταν μια ρουμανα μαλλον η γνωστη εβελινα.
Νικηφορου ουρανου 1α: Μια λορι η ενας λορι με εβαλε ιδεες η χριστινα, παντως μιαζει λιγο.
Στον βαρδαρη ανοιχτα σχεδον ολα οσα λειτουργουν τελευταια,
Προμηθεως 5: ο ροναλντινιο απ' τα παλια, μου τα αρπαξε τα @ κανονικα
Σαπφως 8: η μαριαννα που αλλαζει τα μπουρδελα καθε μερα στο διπλα η τσατσα τρεις φορρες μου εριξε ακυρο, και καλα ειναι στο δωματιο και μην μπαινεις μεσα, ε αμα ειναι ετσι να δουλευεις με ρεζερβε της λεω
Προμηθεως 16: παλι δεν συγκρατησα το ονομα τις πιτσιρικας, θα την δοκιμασω συντομα ομως
Τερμα πανω προμηθεως 25: Μια πιτσιρικα με μπουκλες, λουιζα την λενε Εχει αρκετο καιρο εκει σχεδον ολο τον χειμωνα την εβλεπα.
Τανταλου 9: Μια προ μιλφ με το ονομα νταρια ψιλο αδιαφορη εμφανισιακα.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
δε πειραζει θα τα παιρνει απο τους Πολωνους τωρα...η Κάντυ σταμάτησε να δουλεύει γιατί τα πήρε στο κρανίο επειδή δεν περνάει κανείς με το απλό 40€
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
θελουν ξεφορτωθουν τη Γιασμιν μαλλον και δεν μπορουνΦριξου 14: χριστινα που δουλευε παλια στο λαφαμ με τα μεγαλα εχει ξεφυγει λιγο, μου ειπε οταν εφυγα μηπως ψαχνεις καμια εγχειρισμενη και δεν περνας
Επισκέπτης
Αν το κανουν αυτο θα στραβωσει και η κολλητη της η καρινα και δεν θα παει αλλο για εξτραδακιαθελουν ξεφορτωθουν τη Γιασμιν μαλλον και δεν μπορουν
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
+1δε πειραζει θα τα παιρνει απο τους Πολωνους τωρα...
περαστικα στην Καντυ...μερικοι απο εμας δουλευουμε 20-25 ευρω μεροκαματο...αμα ηθελε η Καντυ κ η καθε Καντυ ας συμβιβαστει με τα ''νεα'' οικονομικα δεδομενα της χωρας (την τελευταια τριετια).... ;)
@The wanderers,ωραια αναφορα.
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Φιλαρακι πηγε στην Γιασμιν και εμεινε πολυ ευχαριστημενος..ηταν και πολυ ορεξατη μου ειπε...
Μη φάς...Γλαρόσουπα!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Tις πεταει αυτες τις ομορφιες η χριστινα....εμενα μου χε πει,που πας;παω μια βολτα......ναι λεει φεραν καινουριες κοπελες απο βαρδαρη μερια (με ενα υποτιμητικο υφος σαν να ελεγε ολες οι βρωμιαρες ηρθαν στα στουντιο)......Λες και αυτη δεν ξεκινησε απο κατεχακη κλπ κλπ....Φριξου 14: χριστινα που δουλευε παλια στο λαφαμ με τα μεγαλα εχει ξεφυγει λιγο, μου ειπε οταν εφυγα μηπως ψαχνεις καμια εγχειρισμενη και δεν περνας
Djole_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Μη φάς...Γλαρόσουπα!
Πιστεψε με δεν εχω κανεναν λογο να λεω μπαρουφες..αλλη ορεξη δεν εχω να πουμε..
Περασε με το απλο 30αρι με ειπε..ειναι κ μελος εδω αλλα μπαινει πολυ σπανια πλεον..
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
απ τις τελευταιες φορες που την ειχα παρει την Νικολ,μου ειχε παρει μια πιπα αξεχαστη...κοντεψα να χυσω πανω στην πιπα της...
κ να φανταστεις ειμαι πολυ δυστροπος κ σπανια ευχαριστιεμαι την πιπα στα μπουρδελα ...;)
+1000
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
η Κάντυ σταμάτησε να δουλεύει γιατί τα πήρε στο κρανίο επειδή δεν περνάει κανείς με το απλό 40€
ΝΑΙ ΚΑΛΑ..................!!!!!
Γιαυτο δεν περνουσανε μεσα επιδη τους εφτεγε το 40αρι .....
αυτο στο ειπε αυτη ρε manowar?? Η το υπεθεσες εσυ???
δεν ξερω πως θα το παρετε μερικοι,αλλα κοπελες σαν αυτη που δουλεψαν στην αθηνα δεν νομιζω να φυγανε επιδη ΝΕΔ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ 40ΑΡΙΑ Η ΤΑ 100ΣΤΑΡΙΑ ΤΩΝ 10ΛΕΠΤΩΝ ΔΙΑΡΚΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ!!!!
Απλα δεν ποιανουν μια εκει κ τωρα μας το παιζουνε κ ντιβες εδω........
αντε να μην πω κ αλλα τωρα συγχιστηκα !!!
Να ηρεμησω τωρα κ να σκευτω κατι ευχαριστω.....οτι πρεπει να δουμε την καινουρια μας εσμεραλντα η πωσ τη λενε τελως παντων στο ανδρ.γεωργιου 30........
ειχαμε κανενα νεο........????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38