Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:rockon: :rockon: :rockon:
Εγώ βασικά είχα περάσει μαζί της επειδή μου θύμιζε αρκετά και στο πρόσωπο αλλά  και στο σώμα ένα τεράστιο απωθημένο μου. Δε ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλο συνάδελφο από εσάς. Να περάσει δλδ με μια τάνα επειδή του θυμίζει μια καψούρα του που δε μπόρεσε να την φάει.. :-
εμενα παλι μου χει τυχει να περασω με πουτανα επειδη μου θυμιζε αλλη πουτανα..... :grin:

και να καψουρευτω γκομενα για τον ιδιο λογο...... :2funny:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
εμενα παλι μου χει τυχει να περασω με πουτανα επειδη μου θυμιζε αλλη πουτανα..... :grin:

Να φανταστώ πρόεδρε ότι πέρασες με Νταίσυ επειδή σου θύμισε Δανάη  :think:  :2funny: :2funny:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
...Δε ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλο συνάδελφο από εσάς. Να περάσει δλδ με μια τάνα επειδή του θυμίζει μια καψούρα του που δε μπόρεσε να την φάει.. :-
Μου ειχε τυχει με μια Αλεξανδρα που δουλεψε για ενα διαστημα στο Ανδρ.Γεωργ.21 .Μου θυμιζε εντονα ενα μωρο που ειχα παει να κανω σκηνικο στο λυκειο και τελευταια στιγμη μας εκανε χαλαστρα μια φιλη της καραπουταναρα. :2funny:
Τελικα τη συναντησα μετα απο χρονια αλλα δεν μου βγηκε να κανω κατι μαζι της γιατι ειχε επιστρεψει καταξεσκισμενη(σωματικα και ψυχολογικα) απο τις σπουδες της στη Θεσσαλονικη.
Οποτε η Αλεξανδρα ειχε λειτουργησει για αυτον τον σκοπο ικανοποιητικα(πρεπει να την ειχα παρει τις πρωτες μερες του Γεναρη 2013). :P

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Εμένα πάλι μου έχει τύχει να περάσω με πουτάνα για να ξεκαψουρευτώ γκόμενα που δεν της έμοιαζε όμως, αλλά έκανε καλήτερο κρεβάτι από δαύτην  :grin:

άβυσσος φιλαράκι   :2funny:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Νέα παρουσία, λέει το άλλο σάιτ, στις βίλες με το όνομα Μάρα.
Έχουμε τώρα λοιπόν την Σάρα την Μάρα, να δούμε αν θα μας φέρουν και το κακό συναπάντημα  :P

Μην τρελαίνεστε... Η γνωστη Μάρα είναι από Τσουκαλά (τρίδυμα) προσφάτως κι από θητεία
σε Νικ. Ουρανού 26, Αν. Γεωργίου 50 και Προμηθέως 25!

Εντάξει όταν μια εβδομάδα πριν την πήρα με 30 δεν μου πάει η καρδιά να δώσω το 40άρι  :-

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μην τρελαίνεστε... Η γνωστη Μάρα είναι από Τσουκαλά (τρίδυμα) προσφάτως κι από θητεία

Εντάξει όταν μια εβδομάδα πριν την πήρα με 30 δεν μου πάει η καρδιά να δώσω το 40άρι  :-
ακόμα το ίδιο βιολί οι βίλες?? :jerking:  αν ζητήσει και η Μάρα η κοκκινομάλλα 40€ για απλό που την έχω πάρει με 20€  :grin: τι άλλο θα ακούσω....!!!

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.214
Πόντοι
2.300
Παίδες  υπάρχει κανένα νεότερο  στην πιάτσα  για  κάποια Victoria μελαχρινη που έκανε παπάδες με το γλύψιμό της??????    kissass kissass pipa1 pipa1 pipa1

Είχε αναφερθεί ότι μπορεί να ήταν προς καλαμαρία αλλα  μήπως έχουμε κάτι  νεότερο????

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
και τελευταια στιγμη μας εκανε χαλαστρα μια φιλη της καραπουταναρα. :2funny:
Τελικα τη συναντησα μετα απο χρονια αλλα δεν μου βγηκε να κανω κατι μαζι της γιατι ειχε επιστρεψει καταξεσκισμενη(σωματικα και ψυχολογικα) απο τις σπουδες της στη Θεσσαλονικη.

σημερα ημουν στο δρομο κ περνανε διπλα μου δυο πιτσιρικια (κοπελιτσες) που ηταν -δεν ηταν 14-15 ετων...
ακουω να λεει η μια στην αλλη:θα τον δω (μαλλον τον υποψηφιο γκομενο) κ γω κ θα σου πω αν τον εγκρινω για σενα,ενταξει?? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
θλιψη με κυριεψε για το εκκολαπτομενο νεο ειδος Ελλεΐνιδας... :S :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ακόμα το ίδιο βιολί οι βίλες?? :jerking:  αν ζητήσει και η Μάρα η κοκκινομάλλα 40€ για απλό που την έχω πάρει με 20€  :grin: τι άλλο θα ακούσω....!!!
αν το γκαρσονι στην καφετερια της αριστοτελους δουλευε παλια σε συνοικιακο μαγαζι θα τα βαλεις με το γκαρσονι που σου λεει 5 ευρω ο καφες ή με την διευθυνση του μαγαζιου;

αυτο το μαγαζι εχει αυτην την πολιτικη .....τελος...και οποιος δεν θελει δεν αγοραζει.....στην τελικη ετσι θα πεσουν και οι τιμες.....αν δεν παμε....οσο παμε και βαζω και μενα μεσα δεν με εξαιρω προφανως βρισκουν και κανουν.....και λενε σαραντα χωρις παζαρια

σημερα ημουν στο δρομο κ περνανε διπλα μου δυο πιτσιρικια (κοπελιτσες) που ηταν -δεν ηταν 14-15 ετων...
ακουω να λεει η μια στην αλλη:θα τον δω (μαλλον τον υποψηφιο γκομενο) κ γω κ θα σου πω αν τον εγκρινω για σενα,ενταξει?? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
θλιψη με κυριεψε για το εκκολαπτομενο νεο ειδος Ελλεΐνιδας... :S :S
αυτα ηταν 15χρονα μαν.....δικαιολογουνται

εδω εχω ακουσει γαιδουρες 30αρες να συζηταν για τον νεο γκομενο της μιας και να την συμβουλευει η αλλη κοιτα να του φας οσα πιο πολλα μπορεις τωρα....... :grin:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
-Σαπφους 7.η Μιρελα

καλησπερα στην παρεα.......

al μηπως κανεισ καποιο λαθος για το σαμπφους 7??????? :think: :think:
το ιδιο βραδυ κατα τις 22,00 ειμουνα κ εγω στην γυρα κ ειδα κ εγω ακριβως τα ιδια που εγραψες!!
αλλα για το σαμπφους 7 εγω ειδα ενα πιτσιρικι καινουριο......
εμφανιση μικρο μινιον με παρα πολυ ωραιο σωματακι θα ελεγα κ καμπυλοτο,μαλλι μακρυ κ λιγο σπαστο,βιζακι μετριο ισα που γεμιζε χουφτα!!
καινουριο εγω τουλαχιστον πρωτη φορα το εβλεπα..........
ΑΛΛΑ το καλυτερο δεν σας το ειπα........ειτανε με την σπορου την τσατσα :headbang:!!!
τι θα γινει ρε γαμωτο παλι καινουρια κοπελα με χαλια τσατσα :headbang:ειναι δυνατον????
κ απορησα οταν ειδα το report σου?? να φανταστεις ηθελα να γραψω πως κ πως για το μικρο γιατι ειμαι σιγουρος οι πιπινολατρες θα  :zfuck:!!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
-Νικ.Ουρανου 1α.ενα μελαχρινο μπαζακι κοντοπουτανο ονοματι Λιλα

εκεινη το βραδυ στο νικ.ουρανου 1α ειτανε η τσατσα με τα γυαλια η σπαστικια που εγραψα γιαυτην στο τανταλου 9 κ οταν πηγα μου ειπε οτι η κοπελα θα ερχοτανε στις 11(με υφος βεβαια γιατι με θυμηθηκε :grin:)........
μηπως εγινε πασα το πιτσιρικι εφυγε απο σαπφους 7 κ πηγε εκει????
παιζει τετοιο σκινικο ρε παιδια??

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
:thumbsup: :thumbsup:
την Μαιρουλα κ τα θεσπεσια βυζόμπαλα της ,παιζει να τα ετιμησα - ατιμασα,πανω απο 50 φορες.... :grin: :grin: :tits:

και εδω που τα λεμε ητανε κ κορμαρα ετσιιιι.........????
:thumbsup: :thumbsup:οι καλες εποχες του βαρδαρη!!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
και καποιο καλο παιδι που του αρεσουν τα βυζια να θυσιαστει με αυτη την Εσμεραλντα για να μαθουμε κι εμεις τι παιζει  :tits: :tits:

γκουχου γκουχου.........
σορρυ παιδες αλλα κασκαντεριλικι με 30??? πρεπει να ειναι αρχες του μηνα κ να εχει πανσελινο με πολυ σελινο!!!

ξεχασα ρε αλ να πω οτι το βραδυ που πηγα στο σαμπους 7 κ θα περνουσα με το μικροκαμωμενο
λεω την τσατσα την σπορου να περασω με 20 κ κλασικα εφαγα  :uzi:!!!
οχι πως δεν το περιμενα αλλα ειπα να δοκιμασω!!
τα 20 βεβαια για κασκαντερ καλα ειναι δεν τα κλαις πολυ!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
ξεχασα ρε αλ να πω οτι το βραδυ που πηγα στο σαμπους 7 κ θα περνουσα με το μικροκαμωμενο
λεω την τσατσα την σπορου να περασω με 20 κ κλασικα εφαγα  :uzi:!!!
πω πω εκανα κι εγω το κλασσικο λαθος...στο 5 ηταν η Μιρελα στο γωνιακο δηλαδη αλλα το 7 ηταν ετσι κι αλλιως κλειστο την ωρα που πηγα εγω,προφανως περασε η αστυνομια τους εκλεισε και δεν ξανανοιξαν

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
ΑΛΛΑ το καλυτερο δεν σας το ειπα........ειτανε με την σπορου την τσατσα :headbang:!!!
τι θα γινει ρε γαμωτο παλι καινουρια κοπελα με χαλια τσατσα :headbang:ειναι δυνατον????
κ απορησα οταν ειδα το report σου?? να φανταστεις ηθελα να γραψω πως κ πως για το μικρο γιατι ειμαι σιγουρος οι πιπινολατρες θα  :zfuck:!!!
η σπορου επι μηνες ολοκληρους την ειχαν στα Βιλα,τι σου κανει εντυπωση το Σαπφους 7?δεν νομιζω να υπαρχει κατι χειροτερο πλεον

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
η σπορου επι μηνες ολοκληρους την ειχαν στα Βιλα,τι σου κανει εντυπωση το Σαπφους 7?δεν νομιζω να υπαρχει κατι χειροτερο πλεον

εντυπωση μου κανει κανει-καινουρια κοπελα με μια απο τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ τσατσαδες!!!
η κωλο τσατσα να παει γιαννιτσων να την μαζεψουν τα μπατσικα μπας κ υσηχασουμε απο δαυτην!!!!!!!!!!!!!!
τελευταια την θυμαμαι στο κεφαλληνιας 8 που δουλευε με μια χοντρη ξανθια!!
παει κ αυτο το στουντιο εσβησε απο τον χαρτη..........
ηθελα να ηξερα αν θα φερουν καμια κοπελα τησ προκοπης εκει!!??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
εντυπωση μου κανει κανει-καινουρια κοπελα με μια απο τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ τσατσαδες!!!
η κωλο τσατσα να παει γιαννιτσων να την μαζεψουν τα μπατσικα μπας κ υσηχασουμε απο δαυτην!!!!!!!!!!!!!!
τελευταια την θυμαμαι στο κεφαλληνιας 8 που δουλευε με μια χοντρη ξανθια!!
παει κ αυτο το στουντιο εσβησε απο τον χαρτη..........
ηθελα να ηξερα αν θα φερουν καμια κοπελα τησ προκοπης εκει!!??
μετα τις 2 Χριστινες το μαγαζι αυτο γαμηθηκε

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1

Εντάξει όταν μια εβδομάδα πριν την πήρα με 30 δεν μου πάει η καρδιά να δώσω το 40άρι  :-
περασε απ'ολα τα καταστηματα το Μαρακι??
θα το ριξουν το 40ρι...αργα η γρηγορα..
αργα αν περιμενουν να περασει το καλοκαιρι μιας και τωρα λογο καιρου και διαθεσης υπαρχει λιγο δουλεια
η γρηγορα αν αλλαξουν νοοτροπια και πουνε ''καλυτερα φτηνα και με περισσοτερους πελατες παρα ακριβα και με λιγοτερους'' γιατι τα ωραια τα πιπινια τα εχουν ουτως η αλλως..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom