Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (10 μέλη και 60 επισκέπτες)

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Καλημέρα σας αλάνια, λείπω καιρό λόγο δουλειάς, ίσως έχω λίγη ώρα το απόγευμα για να πάω σε κάποιο κοριτσάκι, θέλω προτάσεις. Επίσης η Νταίανα που λέτε είναι η ιδία από βαρδάρη σωστά; Ξέρει κανένας αν δουλεύει σήμερα;
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πηγα με εμμανουελα ξενερα ουτε στο στομα τα πηρε ουτε γλωσσοφιλα που λετε ειστε ψευτες μολις την ειπα για γλωσσοφιλο και υσιμο στομα με εβριζε και με πεταξε εξω καιεδωσα τα λεφτα και δεν εγινε τιποτα και ειπα θελω πισω τα λεφτα και ηρθε ενας μπραβος και με εβγαλε εξω
σου καναν μανουρα δικε μου;επεσε και καμια ψιλη;

:grin: :grin:

ΥΓ ολες οι μορφες εδω εχουν μαζευτει παλι..... :grin:
Ευχαριστώ, μάλλον θα πάω εκεί να μην χάνω χρόνο, Εσείς ποια είστε κυρία/δεσποινίς μου; :grin:
ο κωστακης ειναι βρε

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.588
Πόντοι
7.195
απογοήτευση η τσάρκα......πριν καμία βδομάδα....
Λεω να πεταχτώ σημερα απόγευμα μια βόλτα αλλά δεν υπάρχει κάτι καλό απο αυτά που είδα.Θα περάσω και απο Εσμεράλντα και θα σας πώ τις απόψεις μου.....

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
πηγα με εμμανουελα ξενερα ουτε στο στομα τα πηρε ουτε γλωσσοφιλα που λετε ειστε ψευτες μολις την ειπα για γλωσσοφιλο και υσιμο στομα με εβριζε και με πεταξε εξω καιεδωσα τα λεφτα και δεν εγινε τιποτα και ειπα θελω πισω τα λεφτα και ηρθε ενας μπραβος και με εβγαλε εξω
και εσυ ρε φιλε οτι διαβασες εδω μεσα πηγες και της το ζητησες? αυτα δεν γινονται ετσι....επρεπε να το αφησεις να κυλησει μονο του.θα εκανε την δουλεια της μια χαρα...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.530
Πόντοι
7.095
και εσυ ρε φιλε οτι διαβασες εδω μεσα πηγες και της το ζητησες? αυτα δεν γινονται ετσι....επρεπε να το αφησεις να κυλησει μονο του.θα εκανε την δουλεια της μια χαρα...
εσύ πάλι που απαντάς στο στημένο μήνυμα???? δεν αντιλαμβάνεσαι ότι είναι μόντα???

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
εσύ πάλι που απαντάς στο στημένο μήνυμα???? δεν αντιλαμβάνεσαι ότι είναι μόντα???
μπορει ομως να ειναι κανας πιτσιρικας και να  εκανε το λαθος λογο αγνοιας..ας του δωσουμε τα φωτα μας...κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο

Επισης να ρωτησω η Αφρο στην Κωλλετη ποτε δουλευει.(δεν εμπιστευομναι το αλλο σαιτ)δεν την εχω πετυχει ποτε..παντα την ιζαμπελα βλεπω και μου ξηλωνει το χερι τραβοντας με μεσα..

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.530
Πόντοι
7.095
δε νομίζω ρε συ φοίβο...μακάρι να ήταν έτσι

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Οφειλω να αναφερω 2 παρα πολυ ομορφα γαμησια που εκανα με τζαστιν στο ανδρεου γεωργιου 4 και αλινα στο νικηφορου ουρανου 26 πριν καποιες μερες!! περασα γαματα και με τις 2. με την αλινα ειχα και πιο kinky καταστασεις με περισσοτερα χρηματα. και η τζαστιν πολυ  ομορφη γυναικα και πολυ  ωραιο κορμι. κατεχει τα παντα!!! ωραιο γαμησακι!

Επισκέπτης
αφου οταν πηγα να την φιλησω την εμμα με τραβηξε πισω και δεν ηθελε στομα χυσ....... δεν επεσαν ψιλες αν και ειπα νεξτ ταημ με κανα rpg7 και uzi  θα ξαναμπω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπορει ομως να ειναι κανας πιτσιρικας και να  εκανε το λαθος λογο αγνοιας..ας του δωσουμε τα φωτα μας...κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο

Επισης να ρωτησω η Αφρο στην Κωλλετη ποτε δουλευει.(δεν εμπιστευομναι το αλλο σαιτ)δεν την εχω πετυχει ποτε..παντα την ιζαμπελα βλεπω και μου ξηλωνει το χερι τραβοντας με μεσα..
ΔΕ ΤΡ ΤΕ Πρωινα ειναι φοιβο......κλασικα πραγματα
αφου οταν πηγα να την φιλησω την εμμα με τραβηξε πισω και δεν ηθελε στομα χυσ....... δεν επεσαν ψιλες αν και ειπα νεξτ ταημ με κανα rpg7 και uzi  θα ξαναμπω
ετσι δικε μου.....μ αρεσεις  :uzi: :uzi:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Σε πληροφορω, αν και το εχω ξαναγραψει, καμια δεν ξερει ποιος ειμαι, ακομα και σε αυτες που εχω παει 10 φορες δεν εχω αποκαλυψει ποιος ειμαι εδω μεσα, μαρεσει να εισπρατω αληθινα συναισθηματα, ακομα και αν ειναι αρνητικα, και οχι ψευτικα επειδη εχουν απεναντι τους ενα νικνειμ σε ενα μπουρδελοσαιτ, στο οποιο πρεπει να κατσουν σουζα και να του κανουν τα χατιρια για 15λεπτα για να μην δυσαρεστηθει...η ανωνυμια μου ειναι το μεγαλυτερο μου ΄΄οπλο΄΄...ακομα και απο τοσες συνεχομενες πατατες που ετρωγα για ενα διαστημα, ποτε δεν διανοηθηκα να χρησημοποιησω το νικνειμ μου...

Τωρα για την κριτικη, θα επρεπε να γραψεις, ...να δουμε τουλαχιστων αν εισαι καλος συγραφεας.!!! :2funny:

Για άλλη μια φορά θα συμφωνήσω απόλυτα!
Εμένα μια φορά ψιλιάστηκα ότι ίσως με κατάλαβε μια τάνα ποιος είμαι γιατί μου ζήτησε να γράψω καλά λογια και δεν ξαναπήγα σ' αυτήν!

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
σου καναν μανουρα δικε μου;επεσε και καμια ψιλη;

:grin: :grin:

ΥΓ ολες οι μορφες εδω εχουν μαζευτει παλι..... :grin:ο κωστακης ειναι βρε

Κωστάκης και Μαρινάκι, πως πάνε μαζί;  :think:
Λοιπόν πήγα Νταιάνα, η γυναίκα είναι επαγγελματίας στο είδος της, αν η εξωτερική εμφάνιση της ήταν κριτήριο να περάσω μέσα, δεν θα το έκανα, εμπιστευτικά κάποια γραφόμενα αξιότιμων μελλών, ότι είναι καλή στο δωμάτιο και μπήκα για αυτό και μόνο, να περάσω καλά, και πέρασα ένα ευχάριστο δεκαπεντάλεπτο περίπου. Χρωστώ κριτική κάποια στιγμή όταν ευκαιρήσω,  και για Νατάσσα από το Έρως 16, που δοκιμάστηκε προ δίμηνου .
Δυστυχώς δεν κάνω βόλτες στα σπιτάκια, για να γράψω ποιες δουλεύουν, λόγο περιορισμού εξόδου, αλλά πάντα διαβάζω τις βόλτες σας όπως του μέλους al pacino, σήμερα, και κάποια καλά σχόλια και κριτικές , που είναι πολύ χρήσιμες , για άτομα σαν έμενα που δεν έχουμε την πολυτέλεια για βόλτα, από έμενα ένα ευχαριστώ σε όλους όσους προσφέρουν ενημέρωση.

scanner25

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναδελφοι.
κατι καλο να προτεινετε για πρωινα γιατι εχασα επαφη λογο απουσιας.
εκανα μια γυρα αλλα δεν ειδα κατι αξιο.
Αυτη η Μιραμπελα στην οδο Φριξου τι λεει?

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Γεια σας συναδελφοι.
κατι καλο να προτεινετε για πρωινα γιατι εχασα επαφη λογο απουσιας.
εκανα μια γυρα αλλα δεν ειδα κατι αξιο.
Αυτη η Μιραμπελα στην οδο Φριξου τι λεει?

Για πρωί Έφη, Άφρο, Νταίάνα.. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά

Μιραμπέλα μέτρια πράματα, αλλά έχει περάσει κι ένας χρόνος από τότε που την δοκίμασα!

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Οφειλω να αναφερω 2 παρα πολυ ομορφα γαμησια που εκανα με τζαστιν στο ανδρεου γεωργιου 4 και αλινα στο νικηφορου ουρανου 26 πριν καποιες μερες!! περασα γαματα και με τις 2. με την αλινα ειχα και πιο kinky καταστασεις με περισσοτερα χρηματα. και η τζαστιν πολυ  ομορφη γυναικα και πολυ  ωραιο κορμι. κατεχει τα παντα!!! ωραιο γαμησακι!
Με Αλίνα είχα περάσει κι εγώ πολύ καλά παρόλο τις αμφιλεγόμενες κριτικές. Είχα πάρει πρόγραμμα με 40 ευρώ βέβαια κ όχι το απλό. Ίσως να είναι και αυτή από αυτές που βγάζουν γούστα σε όσους βάλουν το χέρι στη τσέπη κ δε τιμάν αυτούς που παίρνουν το απλό προγραμμα. Είχε αφιερώσει κ πολύ χρόνο σε προκαταρκτικά αλλά και social time λέγοντας μου ότι έχει γκόμενο Έλληνα  :huh: και άλλα τέτοια και δεν έλεγε να φύγει απ το δωμάτιο. Άν επιτρέπεται τι kinky πρόγραμμα ακριβώς πήρες εσύ ?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
+1 για Αλινα.Ειχα περασει και γαμω και με 25 ευρω.Μπηκαμε μαζι με εναν φιλο και καναμε παζαρι η απο 25 ο καθενας η τιποτα και οκ.Μας κατακαβλωσε αρχικα στο σαλονι με κολπα και κωλοτριψιματα και μετα στο δωματιο εξελιχθηκε σε τσοντοκατασταση. :fuck1:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
+1 για Αλινα.Ειχα περασει και γαμω και με 25 ευρω.Μπηκαμε μαζι με εναν φιλο και καναμε παζαρι η απο 25 ο καθενας η τιποτα και οκ.Μας κατακαβλωσε αρχικα στο σαλονι με κολπα και κωλοτριψιματα και μετα στο δωματιο εξελιχθηκε σε τσοντοκατασταση. :fuck1:
Παρτούζα τύπε ή ο ένας μετά τον άλλον  :think:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
O ενας μετα τον αλλον.Ειχε πει και το θρυλικο,βασικα επρεπε να το βαλω στο θρεντ με τις αστειες ιστοριες,λεει τελευταιο φορα με 25 ευρω και πεταγεται η τσατσα και λεει "Οχι να ερθετε και αυριο τετοια ωρα(3.30) να μπειτε παλι με 25 ευρω αλλα να μας πατε και πισω στο σπιτι για να μη χρεωθουμε το ταξι  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom