Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.622
Πόντοι
7.095
Όταν κάποιος (και ειδικά αν είναι μέλος του μπου) λέει μια μαλακία του τύπου "σε κάποιο μπουρδέλο η κοπέλα είναι εγχειρισμένος" και η τσατσά το αναπαράγει στους πελάτες του μπουρδέλου που δουλεύει είναι απλά τραγικός αυτός και γελοία η άλλη

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Όταν κάποιος (και ειδικά αν είναι μέλος του μπου) λέει μια μαλακία του τύπου "σε κάποιο μπουρδέλο η κοπέλα είναι εγχειρισμένος" και η τσατσά το αναπαράγει στους πελάτες του μπουρδέλου που δουλεύει είναι απλά τραγικός αυτός και γελοία η άλλη

Ε πές όλο το Gossip σωστα... :rolleyes:

Που? πως? πότε? γιατι?

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είναι θέμα gossip...απλά επειδή μας διαβάζουν...ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ!
εμένα μου έχει τύχει να με παρακαλάνε να γράψω εδώ που μιλάμε μεταξύ μας επίσης και για κριτική και σκέφτηκα ότι καρφωνόμαστε από μόνοι μας  :grin:  το σίγουρο είναι ότι μας διαβάζουν.ξέρει κανείς αν η Εβελίνα στην εκκλησία δουλεύει απόψε το βράδυ?

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
καλημερα παιδια.....πηρα χτες μια yiasmin apo ispania se studio.....οσο μουναρα ηταν τοσο χαλια και παλιοκαριολα ηταν μεσα.........συμπερηφορα -1000 ολο μαγκια και ιστορια...στο 4 λεπτο...αντε τελιωνε.......για να μη τα γαμισω ολα σηκωθηκα και εφυγα.....!!!!συμπαιχτες μακριααααααααααααα

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
καταθεση χθες βραδυ βερονικα στο α.γεωργιου 50. Ωραιος χωρος 2 προγραμματα 30-40. Δεν τρελαθηκα. Ειχα να παω καιρο. Αρκετα απομακρη σε πολλα πραγματα εδειξε να ενοχλειται και μου σπασε τα @@ με το να προσπαθει να μου βαλει κωλοδακτυλο μπας και τελειωσω νωριτερα. Πριν παω δευτερη σταση η τσατσα βαρουσε πορτα.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα παιδια.....πηρα χτες μια yiasmin apo ispania se studio.....οσο μουναρα ηταν τοσο χαλια και παλιοκαριολα ηταν μεσα.........συμπερηφορα -1000 ολο μαγκια και ιστορια...στο 4 λεπτο...αντε τελιωνε.......για να μη τα γαμισω ολα σηκωθηκα και εφυγα.....!!!!συμπαιχτες μακριααααααααααααα

Διάβασε και καμιά κριτική [URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%93%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AF%CE%BD/listingid:2628/[/url] πρώτα ρε συναθλητά... Σε όλους τα ίδια λοιπόν.

Κι εδώ [URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%B6%CE%AF%CE%B1/listingid:1649/[/url] η ίδια ώς Τζία!

"Δε βάζει αυτή μυαλό..."

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
....... και μου σπασε τα @@ με το να προσπαθει να μου βαλει κωλοδακτυλο μπας και τελειωσω νωριτερα. Πριν παω δευτερη σταση η τσατσα βαρουσε πορτα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ελα ρε μαν.....ειχες τουλαχιστον πνακιδα no entry σαν τον mr bean ; :2funny: :2funny:
URL]]

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
χαχχαχαα οχι και δεν μου περασε απο το μυαλο μιας που δεν ειναι η πρωτη φορα που το προσπαθει

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
καταθεση χθες βραδυ βερονικα στο α.γεωργιου 50. Ωραιος χωρος 2 προγραμματα 30-40. Δεν τρελαθηκα. Ειχα να παω καιρο. Αρκετα απομακρη σε πολλα πραγματα εδειξε να ενοχλειται και μου σπασε τα @@ με το να προσπαθει να μου βαλει κωλοδακτυλο μπας και τελειωσω νωριτερα. Πριν παω δευτερη σταση η τσατσα βαρουσε πορτα.
Τυχερούλη... :2funny:  :2funny:  :2funny:

Έλα ρε φίλε πες το και είχα ανησυχήσει, νόμιζα ότι μόνο σε μενα προσπαθούσε να το κανει αυτό και ανησύζησα ότι με πέρασε για ντιγκιντάγκα... Βέβαια δεν την άφησα, αντίθετα της το κάρφωσα εγώ στον δικό της εκεί που δεν το περίμενε πριν προλάβει να μου την πεί...  :2funny:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
καλησπερα στην παρεα.......

μινι βολτα σημερα στα.....

φριξου 9/ αντριαννα.com(αν κ ειμαι ο πρωτος που εγραψε καλη κριτηκη για αυτην κ τοτε με...
                        σχολιασατε αρκετα οατν ειτανε στο φριξου 14 τισ επομενες φορε που
                        πηγα δεν........αστο καλυτερα)
κοροβαγκου 5/ σαρα(πολλοι την γνωριζετε κ για να πω την αληθεια δεν την εχω δοκιμασει...
                  καλωσ κακος δεν ξερω αλλα ειπαμε βιλες μποικοταζ)
ανδρ.γεωργιου 52/ μια αδυνατη μελαχρινη απο τον βαρδαρη ονομα δεν θυμαμαι σορρυ δεν μου
                  αρεσε καθολου ασε που βγηκε με τισ παντοφλες κ δυστιχωσ οχι παραλιασ
                  αλλα παντοφλες που φοραμε στο σπιτι ξερετε αυτεσ για να μην λερωνουμε τα
                  ποδια μας θεεεεεεεε μου :headbang:!!
κ τελος ανδρ.γεωργιου 50/ οπου εδω ηταν η ντανιελα(παιδια καλουτσικη μου φανικε αλλα απο 
                          την κριτικη του gl που διαβασα μου κοπηκε η φορα γμτ κ εχει
                          φοβερες βυζαρες :tits:!!! βεβαια πολυ τατουαζ κ για να πω την
                          αληθεια με χαλαει πολυ!! ηθελα να ηξερα ποιος την ειπε οτι θα
                          βρουμε την χαμενη ατλαντιδα επανω της με τοσα τατου??!!)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
ποπωω πωσ τα γραφω ετσι ο ατιμος............ :grin:

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
που σαι ρε φιλε βυζοχολικ, ολα καλα ;  :grin:

Πέρασα από την Κατερίνα τις προάλλες στο ταντάλου 9, αλλά δεν πολυτρελαθηκα τελικα. Σιλικονάτο βυζάκι, τεράστια χαλαρή κωλάρα, αξύριστο μουνάκι, και αρκετά άπειρη στην πίπα, γενικά μέτρια συμμετοχή. Με το που μπήκε πάντως γονάτισε και πήγε να βάλει καπότα στον ημιλιπόθυμο λούτσο ...  Η τσατσά δεν ενοχλησε.

Καμιά βυζαρού μιλφ που θα ξαναβρούμε ...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΣΑ ΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΗ(ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΔΑΡΗ???Η ΤΣΑΤΣΑ ΤΗς ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΝΑ 2 ΜΗΝΟ ΕΙΠΕ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΧΑΡΤΙΑ ...ΑΝ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙΣ...ΑΑΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΙΙΙΙ!!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
που σαι ρε φιλε βυζοχολικ, ολα καλα ;  :grin:

Πέρασα από την Κατερίνα τις προάλλες στο ταντάλου 9, αλλά δεν πολυτρελαθηκα τελικα. Σιλικονάτο βυζάκι, τεράστια χαλαρή κωλάρα, αξύριστο μουνάκι, και αρκετά άπειρη στην πίπα, γενικά μέτρια συμμετοχή. Με το που μπήκε πάντως γονάτισε και πήγε να βάλει καπότα στον ημιλιπόθυμο λούτσο ...  Η τσατσά δεν ενοχλησε.

Καμιά βυζαρού μιλφ που θα ξαναβρούμε ...

καλημερα σε ολους.........
για σου φιλε destro.

δηλαδη δεν σου αρεσε το μελανουρι???
εγω παντοσ περασα καλα μαζι της κ αν ειναι απειρη αυτο ισως μετραει θετικα γιατι μπορεισ να την κανει κουμαντο οπως θελεισ εσυ!! τωρα βεβαια μην ξεχνας οτι ειναι καινουρια στον χωρο κ την πιστεψα να σε πω γιατι πρωτη φορα την βλεπω γενικα!! οσο για την κολαρα εεεε νομιζω το ειπα απο την αρχη :grin:!!

καμια βυζαρου μιλφ που θα βρουμε εεεεε?????
αχ βαχ αστα ρε φιλε πονεμενη ιστορια............απο πιοτητα ειμαστε αστα να πανε!!!
γραψανε τα παιδια οτι ηρθανε κατι καινουρια στο ανδρ.γεωργιου 4 αλλα απο τιμες....
ζουνε στον κοσμο τουσ ακομα!! επρεπε να πανε αθηνα πρωτα,να κανουν κωλαρακι με 15 ευρω να τουσ πεσουν τα μουτρα κ μετα να ρτθουνε στην θεσσαλονικη!!

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
καλημέρες παίδες

Για το φιλαράκι από την Βέροια που με ρώτησε σε πμ ( αλλά δεν μπορώ να του απαντήσω απευθείας γιατί δεν είναι εγγεγραμένο μέλος ), ναι ο βαρδαράκος ακόμα είναι ανοικτός ...

Βυζοχόλικ, ας κάνει πρακτική λίγο καιρό ακόμα και βλέπουμε για την καινούρια, μην την κάψουμε εξ αρχής, όπως λες το κορίτσι θέλει καθοδήγηση ...

chlapatsopaidos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
aderfe bizoholick i andriana stn opoia anaferesai einai aftina p tora lene mixaela k einai i palaia ispanida andriana?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom