Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (2 μέλη και 43 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
πρωί-πρωί επίσκεψη στο στούντιο Godiva.ομολογουμένως έχω μείνει έκπληκτος με την καύλα!!! από τότε που παρακολουθώ το σάιτ η σημερινή ήτανε μια τρίτη επίσκεψη.
η πρώτη επίσκεψη ήταν η Αφρούλα.είχα διαβάσει πολλά κολακευτικά σχόλια και όντως όσα λέτε αληθεύουν.η κοπέλα είναι πάρα πολύ καλή και φαίνεται ότι γουστάρει όλη την φάση
η δεύτερη επίσκεψη ήτανε με την Κάρμεν.η Κάρμεν είναι μια όμορφη κοπέλα,λίγο κοντούλα αλλά με τα ψηλοτάκουνα καλό δείχνει.στο δωμάτιο δεν εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω γιατί ήταν κρύα και μου το έπαιζε κάπως.
η τρίτη και σημερινή επίσκεψη  ήτανε όπως είπα με την Νταιάνα.για την Νταιάνα είχα τις αμφιβολίες από κάποια σχόλια που διάβασα εδώ στο φόρουμ για την εμφάνιση της.ομολογουμένως η Νταιάνα είναι πολύ γυναικάρα και δεν είδα κάτι το υπερβολικό πάνω της εκτός τις εντυπωσιακές και σέξι τούμπανο βυζάρες(δεν κρέμονται).στο δωμάτιο καθίσαμε πάνω από 15 λεπτά και γενικά η κοπέλα έδειξε full διάθεση
από τις τρεις καταθέσεις μου η τελευταία ήταν η καλύτερη.για να δω αν ο επόμενος στόχος θα ανατρέψει την κατάσταση ......
για κριτική είμαι νέος ακόμα.με την δεύτερη επίσκεψή θα ανεβάσω τις κριτικές για όλες

Συγγρατισου λιγο....στο 3ο μυνημα εκδηλωθηκες κιωλας...!!?? :headbang:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
από τις τρεις καταθέσεις μου η τελευταία ήταν η καλύτερη.για να δω αν ο επόμενος στόχος θα ανατρέψει την κατάσταση ......
για κριτική είμαι νέος ακόμα.με την δεύτερη επίσκεψή θα ανεβάσω τις κριτικές για όλες
μα γιατι το λες αυτο?...νομιζω πως η κριτικη σου θα ειχε πολυ καλη υποδοχη

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.703
Πόντοι
38.177
Γνωρίζει κανεις άμα σήμερα δουλεύει η Νατασα στο Ερως;

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Εσυ λες την ψιλη και αδυνατη, που ειναι τελευταια στο 15,  η αλλη ειναι κοντη με ατσουμπαλο σωμα, μεγαλες διαστημικες βυζαρες, αλλα κανει καλο κρεβατι μεσα, τελευταια ηταν απεναντι στο 14, εχω καιρο να την δω.
Την είδα την προηγούμενη εβδομάδα κανονικά στο πόστο της..

Σαπφως 5 βραδυ την ειδα πριν απο μια εβδομαδα την μιρελα
Την έχω πετύχει και Προμηθέως 11

Κάραμαν πολύ καλή αναφορά, αλλά τα ίδια και τα ίδια δυστυχώς...

Χτες επισκέφτηκα την Έφη.. Πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.
Μια καθημερινή γυναίκα που όμως γουστάρει κάργα το σεξ.

Μου έβγαλε φαντασίωση τύπου γειτόνισσας που την βλέπω να καθαρίζει τα μπαλκόνια σαββάτο πρωί με φανελίτσα
και έτσι πως είναι βρεγμένη χωρίς σουτιέν να με καλεί για καφέ και στο τέλος να κάνουμε ένα σεξ γεμάτο πάθος και θαλπωρή ταυτόχρονα.
Αυτό που μου άρεσε είναι η συστολή που έχει και το πονηρό χαμόγελό της. Συστήνεται κυρίως για αρχάριους και lounds τύπους
Συμβουλή: Αφήστε την να κάνει παιχνίδι ακολουθήστε τις οδηγίες της και θα περάσετε τέλεια.
Είναι πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία όπως είπα και αξίζει αδιαμφισβήτητα να την ζήσεις.
Είτε σου αρέσει είτε όχι δεν θα βγεις χαμένος, γιατί θα έχεις βιώσει κάτι διαφορετικό.
Επιβεβαιώνω τους χρόνους που ακούγονται ότι μένει στο δωμάτιο 25+ min και τις εναλλαγές στάσεων τουλάχιστον 5-6 αλλάξαμε!

Εdit: Από πρωινή βάρδια μου μένει να δοκιμάσω Αφρούλα, Νατάσσα Τσαρίνα και Νταϊάνα-Μενεγάκη (εκ του Ξανθιά μουνάρα με πράσινο μάτι, βυζί τούμπανο και βασίλισσα της πρωινής ζώνης της περιοχής του μύλου)

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Συγγρατισου λιγο....στο 3ο μυνημα εκδηλωθηκες κιωλας...!!?? :headbang:
αγαπητε μου φιλε karaman,οφειλουμε να καλωσορισουμε το καινουριο μελος αντι να κανουμε αυτο που κανεις παντα οταν καποιος εκφραζει μια καλη γνωμη για την Νταιανα.ειλικρινα γινεσαι ενοχλητικος για ολους μας επισεις πιο πολυ για εναν καινουργιο μελο που θελει να μοιραζει της εμπειριες του μαζι μας.ειναι φανερο που εχεις προσωπικο προβλημα με την Νταιανα.δεν ειναι αυτος ο σοβαρος λογος που χειριζεσαι για τις παλιες κριτικες... που εχουν γραφτει αλλα καποιος αλλος λογος.συνεχεια να αναφερεσαι για αυτην??!αυτο καταλαβαινουμε ολοι.για να μην χαλασουμε το φορουμ καλο ειναι να δειξουμε εμεις πρωτα το καλο παραδειγμα.
μας ειχες πει οτι θα πηγαινες χθες το σαββατο να την  :fuck1:  :grin: εχουμε τιποτα νεα ? ;) περιμενουμε με κομμενη την ανασα το σχολιο σου πανω σε αυτο το πονεμενο θεμα για σενα  :grin:

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
χθες βραδυ εισβολη στην Ιζαμπελα , Κωλεττη 17  :knockinb: μου το επιβεβαιωσε με τον καλυτερο τροπο οτι ειναι μια αξια του χωρου και σας τη συστηνω  :rockon:

Επισκέπτης
χθες βραδυ εισβολη στην Ιζαμπελα , Κωλεττη 17  :knockinb: μου το επιβεβαιωσε με τον καλυτερο τροπο οτι ειναι μια αξια του χωρου και σας τη συστηνω  :rockon:
Kαλα ολοι στην πορτογαλεζα πηγαμε εχθες το βραδυ  :2funny:

Σε εσενα φιλε ειχε πονοκεφαλο;  :grin:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Γνωρίζει κανεις άμα σήμερα δουλεύει η Νατασα στο Ερως;

Ναι, από κει έρχομαι.

Μια μικρή περιγραφή για το παίζει εκεί γύρω, δυο καινούργιες.

-Κεφαλληνίας. Η ξανθιά σουμπουρλού Αφροδίτη. Πάντοτε τσατίζεται αν δεν μπεις μέσα.
-Α. Γεωργίου 21. Η Ουκρανή Τίνα με την βραζιλιάνικη κωλάρα της.
-Α. Γεωργίου 52 (σκάλες). Μια καινούργια ξανθιά με καρέ κοντό μαλλί, μιλφίζουσα με σώμα ανάλογο της ηλικίας της, την βρήκα ενδιαφέρουσα περίπτωση. Όνομα Ρωξάνη από Ρουμανία.
-Α. Γεωργίου 32 (Μέλισσες). Καινούργια και εδώ, Εβίτα, πολύ ασυνήθιστη εμφάνιση, εμένα μου φάνηκε μιγάδα, μελανούρι με καλό σώμα, όχι όμορφο πρόσωπο, από Αργεντινή τάχα μου αλλά μιλάει Ισπανικά που την δοκίμασα. Φουλ πρόγραμμα.
-Α. Γεωργίου 24. Η ελληνίδα μιλφ Ζωή.
-Α. Γεωργίου 4. Τζαστίν, η καλύτερη μιλφ εμφανισιακά μάλλον από όλες της περιοχής, πολύ κεφάτη στο σαλόνι αλλά οι τιμές τσιμπημένες.

geogate4

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: το ωραιο ειναι αυτο που εγραψε: Νταιάνα είχα τις αμφιβολίες από κάποια σχόλια που διάβασα εδώ στο φόρουμ για την εμφάνιση της.
ποιό είναι <το ωραίο> που σου προκαλεί το γέλιο ρε φιλαράκι?για να το καταλάβω δηλαδή....

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Ωραια αναφορα Καραμαν.Κριμα που εχει χαλασει τοσο η κατασταση.
Με την Παολα στο τσιρκο εχω κανει ενα απο τα καλυτερα γαμησια ever.Την ειχα παρει οταν ειχε πρωτοερθει.Θα ανεβασω κριτικη καποια στιγμη.
Την Αντριαννα.com την πηρα τελευταια φορα στο μεσοδιαστημα που δουλεψε στο αλουμινατο.Η πρωτη και τελευταια καταθεση σ'αυτην ειχε γινει τον Μαη του '10 μονο και μονο για την κωλαρα της.Οταν την πηρα στο αλουμινατο πριν μερικους μηνες ητανε φωτια στο δωματιο,footjob,αλλαγες στασεων,χαλαροτητα χρονου και ολα αυτα με 25 ευρω.Τωρα πλεον οσο καλη και να εχει γινει 40 δε δινω.
Nα συμπληρωσω για τον συναγωνιστη που ρωτησε για τη Μιρελα πως περα απο Προμηθεως 11 και Σαπφως 5 την εχω πετυχει και (Μυλος)Ανδρ.Γεωργ 24 παντα βραδυνη.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Ωραια αναφορα Καραμαν.Κριμα που εχει χαλασει τοσο η κατασταση.
Με την Παολα στο τσιρκο εχω κανει ενα απο τα καλυτερα γαμησια ever.Την ειχα παρει οταν ειχε πρωτοερθει.Θα ανεβασω κριτικη καποια στιγμη.
Την Αντριαννα.com την πηρα τελευταια φορα στο μεσοδιαστημα που δουλεψε στο αλουμινατο.Η πρωτη και τελευταια καταθεση σ'αυτην ειχε γινει τον Μαη του '10 μονο και μονο για την κωλαρα της.Οταν την πηρα στο αλουμινατο πριν μερικους μηνες ητανε φωτια στο δωματιο,footjob,αλλαγες στασεων,χαλαροτητα χρονου και ολα αυτα με 25 ευρω.Τωρα πλεον οσο καλη και να εχει γινει 40 δε δινω.
Nα συμπληρωσω για τον συναγωνιστη που ρωτησε για τη Μιρελα πως περα απο Προμηθεως 11 και Σαπφως 5 την εχω πετυχει και (Μυλος)Ανδρ.Γεωργ 24 παντα βραδυνη.

Τωρα η Αντριανα ισως ειναι ποιο μουναρα απο ποτε, παντως χτες την περημεναμε να βγει απο το δωματιο γυρω στο 20λεπτο, η τσατσα ειπε οτι εχει απλο προγραμμα και ακουγοταν απο μεσα ο συναθλητης να ριχνει και σκαμπιλακια.!!!  :2funny: ....ποιος ηταν.?????  :think:

Σχετικα με την κατασταση, ειχα ενα μηνα να κανω γυρα, δεν ειδα καμια διαφορα στα σπιτια, οι ιδιες κοπελες, ριζομενες στα ιδια σπιτια, επιλογες για κατι καινουριο...μηδεν, και αν βρεις κανα καινουριο κοματι, αυτο δεν αξιζει μια, οπως πχ η καινουρια που ειδα στο Α.Γεωργιου 16....κλαφτα.!!

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Την είδα την προηγούμενη εβδομάδα κανονικά στο πόστο της..
Την έχω πετύχει και Προμηθέως 11

Κάραμαν πολύ καλή αναφορά, αλλά τα ίδια και τα ίδια δυστυχώς...

Χτες επισκέφτηκα την Έφη.. Πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.
Μια καθημερινή γυναίκα που όμως γουστάρει κάργα το σεξ.

Μου έβγαλε φαντασίωση τύπου γειτόνισσας που την βλέπω να καθαρίζει τα μπαλκόνια σαββάτο πρωί με φανελίτσα
και έτσι πως είναι βρεγμένη χωρίς σουτιέν να με καλεί για καφέ και στο τέλος να κάνουμε ένα σεξ γεμάτο πάθος και θαλπωρή ταυτόχρονα.
Αυτό που μου άρεσε είναι η συστολή που έχει και το πονηρό χαμόγελό της. Συστήνεται κυρίως για αρχάριους και lounds τύπους
Συμβουλή: Αφήστε την να κάνει παιχνίδι ακολουθήστε τις οδηγίες της και θα περάσετε τέλεια.

που θα την εβρουμε δαυτην φιλε μου?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Ωραιος ο καραμαν  :thumbsup:
αναφερω και γω καποια σπιτακια που επισκευτηκα εχθε το βραδυ στον βαρδαρη
Σαπφως 7 Δεν περιμενα να βγει η κοπελα αλλα μου ειπαν για καποια καρινα.
Διπλα στο σαπφως 8 μια μαυρομαλα με λιγα παραπανω κιλα στην μεση ονομα δεν θυμαμαι. Στο σκαλατο το καινουργιο ηταν η μαριαννα η ντεμεκ ελληνιδα, ειναι ωραιο μουνακι παιδια, παραλιγο να ξανα μπω μεσα σε μια εβδομαδα. και τελος στο τανταλου 9 απο τι με ειπε η τσατσα του σκαλατου ηταν μια ελενα μαλλον ο ροναλντινιο αλλα δεν πηγα να το τσεκαρω. Τελικα δοκιμασα την ισαβελα το κοντοπουτανο στη κωλετη, ενταξει η μικρη ειναι λυσαρα και να φανταστειτε οτι εχθες ειχε και τρομερο πονοκεφαλο :2funny:

Δηλαδις οταν δεν εχει πονοκεφαλο να υποθεσω θα μας κινηγαει μεσα στο δωματιο.???  :2funny:
Μια ελαφρια υπνιλια την συναντησα στην συμπεριφορα της, ηρθαν στο μυαλο μου τα γραφομενα του al pacino πριν μερικες μερες περι μαστουρας...αλλα οι λεξεις βγενανε καθαρα απο το στομα της μολις τελειωσαμε και κατσαμε και τα ειπαμε λιγακι, κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη, αλλα για να την κανω στανταρακι δεν νωμιζω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η εφάρα νομίζω δουλεύει μόνο τέσσερις φορές την εβδομάδα,δηλαδή δευτέρα-πέμπτη.εμένα έτσι μου είχε πει
γενικα ετσι ειναι.....το μονιμα πηγαινε στο σπιτι....παντως την ειχα πετυχει και παρασκευη νομιζω μια φορα

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Kαλα ολοι στην πορτογαλεζα πηγαμε εχθες το βραδυ  :2funny:

Σε εσενα φιλε ειχε πονοκεφαλο;  :grin:
όχι φιλαράκι,δεν είδα να είχε σημάδια υπερκόπωσης  :grin: .πάντως εγώ την είδα ανεβασμένη στα χάι της επειδή είχε εμένα πλάι  :2funny:
επειδή την γουστάρω,την επόμενη φορά θα έχω μαζί μου το cd με τα αλανιάρικα τραγούδια.άντε τώρα να της αφιερώσω το ένα  :rockon: :rockon:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
που θα την εβρουμε δαυτην φιλε μου?

Πλέον μου φαίνεται Πέμπτη-Κυριακή 10:00-19:00 στο Φρίξου 15 όπως ειπώθηκε.

Μια ελαφρια υπνιλια την συναντησα στην συμπεριφορα της, ηρθαν στο μυαλο μου τα γραφομενα του al pacino πριν μερικες μερες περι μαστουρας...αλλα οι λεξεις βγενανε καθαρα απο το στομα της μολις τελειωσαμε και κατσαμε και τα ειπαμε λιγακι, κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη, αλλα για να την κανω στανταρακι δεν νωμιζω...

Κι εγώ το διαπίστωσα και μάλλον πρέπει να ισχύει...

Θα συμφωνήσω απόλυτα! Είναι για να πας να ξεδώσεις η κοπέλα, αλλά σίγουρα όχι για στανταράκι...Θα το σκεφτόμουν σοβαρά για 2η φορά, στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom