Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.860
- Πόντοι
- 11.585
πρωί-πρωί επίσκεψη στο στούντιο Godiva.ομολογουμένως έχω μείνει έκπληκτος με την καύλα!!! από τότε που παρακολουθώ το σάιτ η σημερινή ήτανε μια τρίτη επίσκεψη.
η πρώτη επίσκεψη ήταν η Αφρούλα.είχα διαβάσει πολλά κολακευτικά σχόλια και όντως όσα λέτε αληθεύουν.η κοπέλα είναι πάρα πολύ καλή και φαίνεται ότι γουστάρει όλη την φάση
η δεύτερη επίσκεψη ήτανε με την Κάρμεν.η Κάρμεν είναι μια όμορφη κοπέλα,λίγο κοντούλα αλλά με τα ψηλοτάκουνα καλό δείχνει.στο δωμάτιο δεν εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω γιατί ήταν κρύα και μου το έπαιζε κάπως.
η τρίτη και σημερινή επίσκεψη ήτανε όπως είπα με την Νταιάνα.για την Νταιάνα είχα τις αμφιβολίες από κάποια σχόλια που διάβασα εδώ στο φόρουμ για την εμφάνιση της.ομολογουμένως η Νταιάνα είναι πολύ γυναικάρα και δεν είδα κάτι το υπερβολικό πάνω της εκτός τις εντυπωσιακές και σέξι τούμπανο βυζάρες(δεν κρέμονται).στο δωμάτιο καθίσαμε πάνω από 15 λεπτά και γενικά η κοπέλα έδειξε full διάθεση
από τις τρεις καταθέσεις μου η τελευταία ήταν η καλύτερη.για να δω αν ο επόμενος στόχος θα ανατρέψει την κατάσταση ......
για κριτική είμαι νέος ακόμα.με την δεύτερη επίσκεψή θα ανεβάσω τις κριτικές για όλες
Συγγρατισου λιγο....στο 3ο μυνημα εκδηλωθηκες κιωλας...!!??