Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Κεφαληνιας. Καρλα ξανθο πιπινακι ψιλομπαστυ με κοτσιδουλες πεσμενες, οχι σχολικες, γαμευσιμο θα ελεγα...

Αρκετά γαμεύσιμο μάλιστα, την επισκεφτηκα Παρασκευή βράδυ, πριν ενάμιση χρόνο που την είχα ξαναεπισκεφτει ήταν ναυάγιο αλλά χθες με κάλυψε, πολύ βελτιωμένη η μικρή, είναι και πανέμορφη και έχει μακράν την απαλότερη επιδερμίδα που έχει κοπέλα αυτή τη στιγμή στην πόλη, βυζάκι super και κολάρα κόλαση, και είναι και πιπίνι ακόμα, σίγουρα μια καθοδήγηση την χρειάζεται αλλά έχει βελτιώσει πολύ την αποδοση της σε σχεση με παλιά, αν βρω χρόνο θα γράψω και κάτι τις παραπάνω σε κριτική, όσως πάλι να την ξαναεπισκευτώ στα σύντομα και να γραψω μια και καλή, ήδωμεν  :sunglasses:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
καραμαν μιας που διαβασα την αναφορα για την εμμα και τις γευσεις χαχαχα, μια φορα που πηγα εμμα, ενας ηρθε πιο νωρις την ρωτησε κατι και μετα εφυγε και ηρθε πιο μετα. Μου ειπε στο δωματιο πως πηγε να παρει γιαουρτακι. Το οποιο το αλοιφει πανω της και μετα αυτος την γλυφει χααχαχ. Δεν ξερω αν τρολλαρε η τυπισσα η οχι αλλα με την ανωμαλια του καθενος δεν μου φαινεται και τελειως περιεργο  :headbang:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
καραμαν μιας που διαβασα την αναφορα για την εμμα και τις γευσεις χαχαχα, μια φορα που πηγα εμμα, ενας ηρθε πιο νωρις την ρωτησε κατι και μετα εφυγε και ηρθε πιο μετα. Μου ειπε στο δωματιο πως πηγε να παρει γιαουρτακι. Το οποιο το αλοιφει πανω της και μετα αυτος την γλυφει χααχαχ. Δεν ξερω αν τρολλαρε η τυπισσα η οχι αλλα με την ανωμαλια του καθενος δεν μου φαινεται και τελειως περιεργο  :headbang:

Μαλλον απο αυτον θα πηραν την ιδεα, κατα μια αποψη ειναι καλο αν πεινας, πας εκει και φευγεις και φαγωμενος.!!  ή στην τελικη πας με το ταπερακι, ριχνεις το παστιτσιο πανω στα κολωμερια και γινετε παστιτσιο του κωλου.!!!  :2funny:
Αλλα σαν βιτσιο/φαση ειναι σκετη καυλα, να το κανεις με κοπελα/γκομενα ναι, μυρηζεις σοκολατατα για κανα 2 μερες και καυλωνεις, αλλα να το κανεις με την πουτανα.???  :2funny:

Επισκέπτης
Αρκετά γαμεύσιμο μάλιστα, την επισκεφτηκα Παρασκευή βράδυ, πριν ενάμιση χρόνο που την είχα ξαναεπισκεφτει ήταν ναυάγιο αλλά χθες με κάλυψε, πολύ βελτιωμένη η μικρή, είναι και πανέμορφη και έχει μακράν την απαλότερη επιδερμίδα που έχει κοπέλα αυτή τη στιγμή στην πόλη, βυζάκι super και κολάρα κόλαση, και είναι και πιπίνι ακόμα, σίγουρα μια καθοδήγηση την χρειάζεται αλλά έχει βελτιώσει πολύ την αποδοση της σε σχεση με παλιά, αν βρω χρόνο θα γράψω και κάτι τις παραπάνω σε κριτική, όσως πάλι να την ξαναεπισκευτώ στα σύντομα και να γραψω μια και καλή, ήδωμεν  :sunglasses:

Αυτή είναι η κοντούλα ρουμάνα που δούλευε εκκλησία και Κατεχάκη? Που είχα κάνει το θρυλικό αεροχύσιμο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αφου δεν πηγε να φερει κανενα πιτογυρο με τζατζικι παλι καλα (για σενα που ακολουθουσες δλδ περισσοτερο) :grin: :grin:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
εκτοσ απο αφροδιτη κ μερικες απο τισ βιλλες δεν ξερω αν εχει πουθενα αλλου :tits:!!
κ στισ βιλλες δεν παω γιατι συγνωμη αλλα απο τιμες......... :s&m_2:!!
τελος παντων αν ξερει να προτινει κανεις κατι τισ προκοπης για  :tits: :tits2: καθε πληροφορια ευπροδεκτη...........!!

Φριξου 14 εχει  :tits: :tits2: Χριστινα συνηθως πρωινη και Γιασμιν βραδυ,Εβελινα εκκλησια, αλλα ειναι ολες σιλικονατες καθως επισης και Νταιανα μολβαδη στο Αχελωου.Αυτες μου ερχονται με μια πρωτη σκεψη στο μυαλο...αλλα σιγουρα υπαρχουν και αλλες....

καλησπερα στην παρεα.........
φιλε μου chucky66 να πω κατι για χριστινα η για εβελινα που εχουν ακουστει πολλα......

τετοιου ειδουσ κοπελες δυστιχως ΓΝΩΜΗ μου βεβαια αλλα ειναι αρκετα εξυπνες για να μας τα περνουνε χοντρα.........
κ να εξηγησω για μην παρεξηγηθω απο μερικουσ!!!
αν τισ δωσεισ πακετο τοτε σε κανουνε παπαδες κ περνας μια χαρα μαζι τουσ......
αν ομος παρεισ το απλο(που συγνωμη απο οσο θυμαμαι η χριστινα οταν ξεκηνησε επερνε κ 25 ευρω στην αρχη της καριερας τησ στο προμηθεω 25 τοτε εκανε τρομερο  :fuck1:)
τι ελεγα...... α ναι!! αν τησ δωσεισ μια φορα το απλο(30 στα στουντιο που καλομαθε) τοτε το μονο που την νοιαζει αινε να σε ξεπεταξει να φυγουμε!!
ε οχι νται...........αυτα να τα κανανε σε αλλεσ εποχεσ!!!
τωρα να πανε να γ.........!!!
Καμια σχεση δηλαδη με ειρηνη-αφρο-νικολ κ πολλες αλλεσ κοπελες........
που αυτες ειτε τισ εδινες 20 ευρω ειτε τις εδινεσ 100 το ιδιο καλο  :fuck1: :zfuck: θα κανατε!!! απλα βεβαια με το κατι παραπανω επερνες κ το κατις εξτρα!!
γνωμη μου............

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Φριξου 14 αν λες την Χριστινα την ρουμανα με τα μεγαλα βυζια, ειναι φυσικα, οπως και της Εβελινας ειναι φυσικα και πολυ καλης ποιοτητας  :tits:
Γενικα εχουμε ελειψη απο καλο φυσικο μεγαλο βυζι στην θεσσαλονικα.

αυτο ειναι αληθεια.........μεγαλη αληθεια......
κ οχι μονο εχουμε ελειψη απο φυσικα αλλα το θεμα ειναι οτι εχουμε ελειψη απο ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ(ανεξαρτητου κατασκευησ :tits:)!!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
θέλω βοήθεια  :helpplea: πώς μπορώ να αλλάξω το όνομά του προφίλ στο φόρουμ???

δυστιχως φιλε μου μονο ο admin ξερει!!
κ εγω που προσπαθησα δεν πειρα απαντηση!!!!
εγω αναγκαστηκα να κανω καινουριο μαιλ κ παλι απο την αρχη!!
εκτος αν ξερει καποιος να μασ πει..........

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αυτή είναι η κοντούλα ρουμάνα που δούλευε εκκλησία και Κατεχάκη? Που είχα κάνει το θρυλικό αεροχύσιμο?

Αυτή είναι maanes ναι, έχει βελτιωθεί κάπως, βέβαια χρειάζεται καθοδήγηση, είναι όμως καυλάκι μούρλια !!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Μολις ανεβασα κριτικη για Μιχαελα στο villa erotica, για οποιον μπορει να ενδιαφερεται

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
η δεύτερη επίσκεψη ήτανε με την Κάρμεν.η Κάρμεν είναι μια όμορφη κοπέλα,λίγο κοντούλα αλλά με τα ψηλοτάκουνα καλό δείχνει.στο δωμάτιο δεν εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω γιατί ήταν κρύα και μου το έπαιζε κάπως.
από τη Κάρμεν έχω φύγει με καλές εντυπώσεις.την έχω πάρει πάντα στο πρόγραμμα μεγάλης διάρκειας και απορώ με την άποψή σου

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
όχι φιλαράκι,δεν είδα να είχε σημάδια υπερκόπωσης  :grin: .πάντως εγώ την είδα ανεβασμένη στα χάι της επειδή είχε εμένα πλάι  :2funny:
επειδή την γουστάρω,την επόμενη φορά θα έχω μαζί μου το cd με τα αλανιάρικα τραγούδια.άντε τώρα να της αφιερώσω το ένα  :rockon: :rockon:
manowar,είσαι άπαικτος ρε αλάνι  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μολις ανεβασα κριτικη για Μιχαελα στο villa erotica, για οποιον μπορει να ενδιαφερεται
την διαβασα και μου αρεσε.....αν οντως αλλαξε τοσο αξιζει να καταθεσει κανεις....απο εμφανιση και μενα μου αρεσε απο παλια ουτως ή αλλως

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
την διαβασα και μου αρεσε.....αν οντως αλλαξε τοσο αξιζει να καταθεσει κανεις....απο εμφανιση και μενα μου αρεσε απο παλια ουτως ή αλλως

Παντως εμενα απο ολη την κριτικη μου αρεσε αυτο στα ορθια με το ποδι της πανω στο κρεβατι...  :cum: και γαμω τις στασεις.!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παντως εμενα απο ολη την κριτικη μου αρεσε αυτο στα ορθια με το ποδι της πανω στο κρεβατι...  :cum: και γαμω τις στασεις.!!
το χω κανει κοροβαγκου παλια με την γνωστη.... ;)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
από τη Κάρμεν έχω φύγει με καλές εντυπώσεις.την έχω πάρει πάντα στο πρόγραμμα μεγάλης διάρκειας και απορώ με την άποψή σου

καλησπερα στην παρεα.....
mixalisspa ειναι αυτο που ελεγα σε προηγουμενο ποστ......
πανε μια φορα με το απλο το προγραμα να δεις επιδοσεις......???
οχι τιποτα αλλο αλλα η καρμεν ειναι κ του γουστου μου γμτ!!!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716

Την κανω με ΟΛΕΣ αυτη τη σταση, με απαραιτητη προυποθεση τα τακουνια γιατι ειμαι και 1.87...  Το πιο πετυχημενο ηταν με την Καντυ λογω υψους νομιζω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom