Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)

latsiali

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εχω εγκυροτατη πληροφορια..Η Αντριαννα[Τουμπανιεθ]ζει και εργαζεται στην Γερμανια!!δεν ξερω ποτε και αν γυρισει ξανα Θεσσαλονικη

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.062
Πόντοι
11.585
Εχω εγκυροτατη πληροφορια..Η Αντριαννα [Τουμπανιεθ] ζει και εργαζεται στην Γερμανια!!δεν ξερω ποτε και αν γυρισει ξανα Θεσσαλονικη

μην κολας τις αγγυλες για να φανει ή βγαλτες

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
καταθεση πριν κανα δυορο  κωλετη στην ιζαμπελα.δε την ειχα ξαναδει την κοπελα αλλα απο αυτα που διαβασα με εκαναν να παω για μια δοκιμη.30 ευρο το απλο αλλα η ολη η φαση ηταν κοντα στο εικοσαλεπτο,τα μεγαλα της συν ειναι οτι δεν βιαζετε και δινει πολλα γλωσσοφιλα δειαρκειας.μπλακεντεκερ η γλωσσα της.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Εχω εγκυροτατη πληροφορια..Η Αντριαννα Τουμπανιεθ ζει και εργαζεται στην Γερμανια!!δεν ξερω ποτε και αν γυρισει ξανα Θεσσαλονικη
Μας έκανες την καρδιά περιβόλι  :'(

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ !!!

Περασαν σχεδον 2 χρονια απο την τελευταια φορα που συνδεθηκα και ισως 4 η 5 απο την τελευταια φορα που εκανα πορνορεπορταζ.Απομακρυνθηκα για ενα διαστημα απο το forum γιατι ειχε καταγαμηθει με spam και off topic και η οποιαδηποτε πληροφορια χανοταν αμεσως.Δεν επαψα να ειμαι μαχιμος ομως.Τα τελευταια 4 χρονια
εκανα ενα σερι 300 καταθεσεων πανω κατω σε περιπου 100 τανες σε Ελλαδα και εξωτερικο.
Οσον αφορα την πολη της Θεσσαλονικης πολλες απο αυτες που επισκεφτηκα δεν δουλευουν πλεον αλλα καποια στιγμη θα γραψω μερικες εμπειριες.Συντομα θα ανεβασω μερικες κριτικες απο κοπελες που δουλευον την παρουσα περιοδο ωστε να δωσω το πρωτο πορνοστιγμα ενημερωσης μετα απο τοσα χρονια.
Γενικα παντως τα πραγματα ειναι πεσμενα,οπως εχει γραφτει πολλες φορες απο συναγωνιστες, και το επιπεδο υπηρεσιων/κοριτσιων δεν ειναι οπως πχ 2-3 χρονια πριν.
Υπαρχουν ομως και παλι περιπτωσεις για να περασει καποιος καλα αλλα και να περασει στον ενδοτερο χωρο του φετιχισμου. :lheel:
Χαιρομαι που επεστρεψα στο forum και θα τα λεμε τακτικα απο δω και περα. :rockon:

Καλως ηρθες και παλι!!!!το μπουρδελοσκουτερ μαχιμο οπως παντα στη διαθεση σου να οργωσουμε ολα τα σκοτεινα στενα της πολης!!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.598
Πόντοι
17.065
Πσσσσσσσσσσσσσσ χυνω,αυτα ειναι.Θα το κανονισουμε στανταρ. :rockon:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.206
Πόντοι
25.165
ΩΧ Blastbeat!!!! Καλως μας γυρισες!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
κυριοι καλησπερα σας.....
σας χρωσταω μια ενημερωση για την κατερινα απο τανταλου 9.....
πηγα προχθες κ για καλη μου τυχη η κολοτσατσα που σας ελεγα ειχε ρεπο :dancing:...
οποτε δεν επεσε  :s&m_1: :s&m_2:!!! ευτηχωσ κ για καλη μου τυχη δηλαδι!!
λοιπον επιβεβαιωνω τα καλα μου λογια που ειχα κανει στο προηγουμενο ποστ μου δηλαδη....
καλη διαθεση αντεχει το σφυροκοπημα,χαμογελαστη δαχτυλιασματα χωρις οχι κ μη.....
κ βεβαια να μην ξεχασω να πω οτι ολα αυτα με ενα μικρο χαρτζιλικι επιπλεων που προτημησα να τησ το δωσω μεσα πρωσωπικα!!
το μονο κακο ειναι οτι περημενα να ειναι ποιο χαλαρη στον χρονο τησ μιασ κ η αλλη τσατσα ειχε ρεπο αλλα παλι λιγο με ξενερωσε κ εφυγε κατευθειαν μολισ τελειωσαμε!!
οποτε μια δοκιμη πιστευω αξιζει για καποιουσ που θελουν  :tits: μιασ κ που εχει λειψει πολυ απο την πολη μας!!!!

εκτοσ απο αφροδιτη κ μερικες απο τισ βιλλες δεν ξερω αν εχει πουθενα αλλου :tits:!!
κ στισ βιλλες δεν παω γιατι συγνωμη αλλα απο τιμες......... :s&m_2:!!
τελος παντων αν ξερει να προτινει κανεις κατι τισ προκοπης για  :tits: :tits2: καθε πληροφορια ευπροδεκτη...........!!
παιδια καλο σ.κ.!!

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1

εκτοσ απο αφροδιτη κ μερικες απο τισ βιλλες δεν ξερω αν εχει πουθενα αλλου :tits:!!
τελος παντων αν ξερει να προτινει κανεις κατι τισ προκοπης για  :tits: :tits2: καθε πληροφορια ευπροδεκτη...........!!

Φριξου 14 εχει  :tits: :tits2: Χριστινα συνηθως πρωινη και Γιασμιν βραδυ,Εβελινα εκκλησια, αλλα ειναι ολες σιλικονατες καθως επισης και Νταιανα μολβαδη στο Αχελωου.Αυτες μου ερχονται με μια πρωτη σκεψη στο μυαλο...αλλα σιγουρα υπαρχουν και αλλες....

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Παιδες γεια σας και απο εμενα..Επειδη εχω πανω απο ενα μηνα να επισκεφθω τη περιοχη του μυλου υπαρχει τιποτα καινουργιο αξιολογο,η επικρατη η ιδια κατασταση με παλαιοτερα.......

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.062
Πόντοι
11.585
τελος παντων αν ξερει να προτινει κανεις κατι τισ προκοπης για  :tits: :tits2: καθε πληροφορια ευπροδεκτη...........!!

Φριξου 14 εχει  :tits: :tits2: Χριστινα συνηθως πρωινη και Γιασμιν βραδυ,Εβελινα εκκλησια, αλλα ειναι ολες σιλικονατες καθως επισης και Νταιανα μολβαδη στο Αχελωου.Αυτες μου ερχονται με μια πρωτη σκεψη στο μυαλο...αλλα σιγουρα υπαρχουν και αλλες....

Φριξου 14 αν λες την Χριστινα την ρουμανα με τα μεγαλα βυζια, ειναι φυσικα, οπως και της Εβελινας ειναι φυσικα και πολυ καλης ποιοτητας  :tits:
Γενικα εχουμε ελειψη απο καλο φυσικο μεγαλο βυζι στην θεσσαλονικα.

Επισκέπτης
χριστινα αν θυμαμαι καλα απο ρουμανια μελαχρινη που δουλευη βραδυ φριξου 15  παιδια ειναι πατατα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.062
Πόντοι
11.585
χριστινα αν θυμαμαι καλα απο ρουμανια μελαχρινη που δουλευη βραδυ φριξου 15  παιδια ειναι πατατα.

Εσυ λες την ψιλη και αδυνατη, που ειναι τελευταια στο 15,  η αλλη ειναι κοντη με ατσουμπαλο σωμα, μεγαλες διαστημικες βυζαρες, αλλα κανει καλο κρεβατι μεσα, τελευταια ηταν απεναντι στο 14, εχω καιρο να την δω.

Επισκέπτης
Εσυ λες την ψιλη και αδυνατη, που ειναι τελευταια στο 15,  η αλλη ειναι κοντη με ατσουμπαλο σωμα, μεγαλες διαστημικες βυζαρες, αλλα κανει καλο κρεβατι μεσα, τελευταια ηταν απεναντι στο 14, εχω καιρο να την δω.
ναι την ξερω και την αλλη χριστινα που ειναι στο 14 και παλια δουλευε στο λαφαμ, εκει την ειχα παρει τελευταια φορα και δεν με πολυ ενθουσιασε

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.598
Πόντοι
17.065
Κριμα που η ψηλη Χριστινα στο Φ.15 ειναι πατατα γιατι το ειχα ψησει.Αν δε κανω λαθος πρεπει να δουλευε και στο πρασινο ενα διαστημα οταν ο Βαρδαρης ηταν ανοιχτος.

Ερωτησις:Απο τη Σονια τη Λιθουανη που δουλευε στο μπλε στον Βαρδαρη εχουμε κανα νεο?Που χαθηκε αυτο το κοριτσι?Ειχε γινει το απολυτο στανταρ τους τελευταιους μηνες του 2012 - αρχες 2013.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom