Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4609054#msg4609054 date=1370799775]
call girl
[/quote]
Ενω απο κωλ γκιρλς γαμω τις επιλογες.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά, βραδινή βάρδια τι προτείνετε για σήμερα??

tarandino

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
12
Πόντοι
0
Καλημερα παιδες! εχει κανεις να προτεινει τιποτα καλο για πρωινες ωρες? ι ακομα και μεσημερακι? σκεφτομαι να κατεβω μια βολτα για καταθεση γιατι ξυπνησα πολυ περιεργα..

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4609054#msg4609054 date=1370799775]
call girl
[/quote]
μπορεις να δωσεις καμια ιδεα και τιμη εστω και με πμ για να μη θεωρηθει διαφημιση?

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Επισκέφτηκα σήμερα πριν από λίγο την Φλώρη την μικρή Μπάρμπι όπως μου την αποκάλεσε η ευγενική τσατσά.η κατάθεση έγινε στη Μαντζάρου 14.σε γενικές γραμμές το πιπινάκι δεν το κατέχει το άθλημα αυτό γιατί δεν το προσπάθησε να με κερδίσει.απλά μου έμεινε μια γεύση φρεσκάδας λόγω της μικρής της ηλικίας.μέχρι τις πέντε το απόγευμα θα δούλευε εκεί

Επισκέπτης
Επισκέφτηκα σήμερα πριν από λίγο την Φλώρη την μικρή Μπάρμπι όπως μου την αποκάλεσε η ευγενική τσατσά.η κατάθεση έγινε στη Μαντζάρου 14.σε γενικές γραμμές το πιπινάκι δεν το κατέχει το άθλημα αυτό γιατί δεν το προσπάθησε να με κερδίσει.απλά μου έμεινε μια γεύση φρεσκάδας λόγω της μικρής της ηλικίας.μέχρι τις πέντε το απόγευμα θα δούλευε εκεί
εγω οταν την μπηκα λεει η τσατσα η κοπελα μας και λεω τι ναυτο ρε? :2funny: μου λεει ειναι πολυ καλη λεω ποσο ειναι ,τωρα μπροστα το μικρο, λεει 19 λεω σιγουρα εμενα για 14  μου κανει :2funny: αυτο ηταν μουτρομενο και εφυγα μη βαλει τα κλαματα.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επιστροφή στις κριτικές που ανεβαίνουν εντός ολίγου, με μια τριλογία από πρόσφατες επισκέψεις, σε Ρενάτα (6/6), Ιζαμπέλα  (9/6) και Βίκυ Ουκρανή (10/6), θα ήθελα να σημειώσω ότι και τις  τρεις κοπέλες επισκέφτηκα για πρωτη φορά, έχω να γράψω καιρό, το έκανα μιας που οι συνθήκες το επέτρεψαν και  η έμπνευση μου ξανάρθε, και είναι αφιερωμένες στον ανώνυμο μπουρδελιάρη, σε όλους εμάς δηλαδή, ευχόμενος να βοηθήσουν τόσο εμάς όσο και τα κορίτσια στη δύσκολη δουλειά τους.

Υπάρχει ακόμη μία επίσκεψη (7/6) σε μια κοπέλα που έχω γράψει πολλά για αυτή, και δεν θα αναφερθώ ποια ήταν, ήταν όμως  ποιοτικά  ανώτερη όλων, το ξέρω ότι με διαβάζει, δεν μου βγαίνει όμως να γράψω κάτι, ας με συγχωρέσει.
:) :) :)

Επισκέπτης
Επιστροφή στις κριτικές που ανεβαίνουν εντός ολίγου, με μια τριλογία από πρόσφατες επισκέψεις, σε Ρενάτα (6/6), Ιζαμπέλα  (9/6) και Βίκυ Ουκρανή (10/6), θα ήθελα να σημειώσω ότι και τις  τρεις κοπέλες επισκέφτηκα για πρωτη φορά, έχω να γράψω καιρό, το έκανα μιας που οι συνθήκες το επέτρεψαν και  η έμπνευση μου ξανάρθε, και είναι αφιερωμένες στον ανώνυμο μπουρδελιάρη, σε όλους εμάς δηλαδή, ευχόμενος να βοηθήσουν τόσο εμάς όσο και τα κορίτσια στη δύσκολη δουλειά τους.

Υπάρχει ακόμη μία επίσκεψη (7/6) σε μια κοπέλα που έχω γράψει πολλά για αυτή, και δεν θα αναφερθώ ποια ήταν, ήταν όμως  ποιοτικά  ανώτερη όλων, το ξέρω ότι με διαβάζει, δεν μου βγαίνει όμως να γράψω κάτι, ας με συγχωρέσει.
:) :) :)

gameover για προεδρος ο πιο σοβαρος εδω μεσα τις εχω παρει και τις τρεις περιμενω διασταυρωση αποψεων

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Δυστιχως φιλε οι περισσοτερες τανες στα μαγαζια της πολης ετσι ειναι  :jerking: :jerking: ''πολυ σπανια'' θα βρεις καποια της προκοπης πλεων,αν δεν βαριεσαι να κανεις βολτες και να ξοδευεις....

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εγω οταν την μπηκα λεει η τσατσα η κοπελα μας και λεω τι ναυτο ρε? :2funny: μου λεει ειναι πολυ καλη λεω ποσο ειναι ,τωρα μπροστα το μικρο, λεει 19 λεω σιγουρα εμενα για 14  μου κανει :2funny: αυτο ηταν μουτρομενο και εφυγα μη βαλει τα κλαματα.
αααααααα.... μου στεναχώρησες την Μπάρμπι.γρήγορα να τις πας πίσω μια σοκολάτα να την ηρεμήσεις  :grin:

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δυστιχως φιλε οι περισσοτερες τανες στα μαγαζια της πολης ετσι ειναι  :jerking: :jerking: ''πολυ σπανια'' θα βρεις καποια της προκοπης πλεων,αν δεν βαριεσαι να κανεις βολτες και να ξοδευεις....
σε μια μικρή και άπειρη κοπέλα βρίσκω δικιολογία.τι να πεις για τις άλλες με χρόνια στο επάγγελμα  :headbang:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
ξερει καποιος αν η ιζαμπελα απο κωλλετη δινει και κουλουρι.με αυτα που εχουν γραφτει τις τελευταιες μερες ειναι ο επομενος μου στοχος μετα την πολυ επιτυχημενη καταθεση που ειχα με τη μιρελλα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ξερει καποιος αν η ιζαμπελα απο κωλλετη δινει και κουλουρι.με αυτα που εχουν γραφτει τις τελευταιες μερες ειναι ο επομενος μου στοχος μετα την πολυ επιτυχημενη καταθεση που ειχα με τη μιρελλα.
νομιζω δινει

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

Δίνει κανονικότατα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom