You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)
manowar30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καρντασια... εδω ειναι το θεμα για οτι ψαχνετε απο call girls
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
παιδιά, βραδινή βάρδια τι προτείνετε για σήμερα??
Επισκέπτης
μαριαννα σαπφως 8 για 25 ευρω καλα θα περασειςπαιδιά, βραδινή βάρδια τι προτείνετε για σήμερα??
kastanoksanthos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιζει κατι καλο σημερα; Καμμια βυζαρου:
mixalisspa
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επισκέφτηκα σήμερα πριν από λίγο την Φλώρη την μικρή Μπάρμπι όπως μου την αποκάλεσε η ευγενική τσατσά.η κατάθεση έγινε στη Μαντζάρου 14.σε γενικές γραμμές το πιπινάκι δεν το κατέχει το άθλημα αυτό γιατί δεν το προσπάθησε να με κερδίσει.απλά μου έμεινε μια γεύση φρεσκάδας λόγω της μικρής της ηλικίας.μέχρι τις πέντε το απόγευμα θα δούλευε εκεί
Επισκέπτης
εγω οταν την μπηκα λεει η τσατσα η κοπελα μας και λεω τι ναυτο ρε? μου λεει ειναι πολυ καλη λεω ποσο ειναι ,τωρα μπροστα το μικρο, λεει 19 λεω σιγουρα εμενα για 14 μου κανει αυτο ηταν μουτρομενο και εφυγα μη βαλει τα κλαματα.Επισκέφτηκα σήμερα πριν από λίγο την Φλώρη την μικρή Μπάρμπι όπως μου την αποκάλεσε η ευγενική τσατσά.η κατάθεση έγινε στη Μαντζάρου 14.σε γενικές γραμμές το πιπινάκι δεν το κατέχει το άθλημα αυτό γιατί δεν το προσπάθησε να με κερδίσει.απλά μου έμεινε μια γεύση φρεσκάδας λόγω της μικρής της ηλικίας.μέχρι τις πέντε το απόγευμα θα δούλευε εκεί
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Επιστροφή στις κριτικές που ανεβαίνουν εντός ολίγου, με μια τριλογία από πρόσφατες επισκέψεις, σε Ρενάτα (6/6), Ιζαμπέλα (9/6) και Βίκυ Ουκρανή (10/6), θα ήθελα να σημειώσω ότι και τις τρεις κοπέλες επισκέφτηκα για πρωτη φορά, έχω να γράψω καιρό, το έκανα μιας που οι συνθήκες το επέτρεψαν και η έμπνευση μου ξανάρθε, και είναι αφιερωμένες στον ανώνυμο μπουρδελιάρη, σε όλους εμάς δηλαδή, ευχόμενος να βοηθήσουν τόσο εμάς όσο και τα κορίτσια στη δύσκολη δουλειά τους.
Υπάρχει ακόμη μία επίσκεψη (7/6) σε μια κοπέλα που έχω γράψει πολλά για αυτή, και δεν θα αναφερθώ ποια ήταν, ήταν όμως ποιοτικά ανώτερη όλων, το ξέρω ότι με διαβάζει, δεν μου βγαίνει όμως να γράψω κάτι, ας με συγχωρέσει.
Υπάρχει ακόμη μία επίσκεψη (7/6) σε μια κοπέλα που έχω γράψει πολλά για αυτή, και δεν θα αναφερθώ ποια ήταν, ήταν όμως ποιοτικά ανώτερη όλων, το ξέρω ότι με διαβάζει, δεν μου βγαίνει όμως να γράψω κάτι, ας με συγχωρέσει.
Επισκέπτης
Επιστροφή στις κριτικές που ανεβαίνουν εντός ολίγου, με μια τριλογία από πρόσφατες επισκέψεις, σε Ρενάτα (6/6), Ιζαμπέλα (9/6) και Βίκυ Ουκρανή (10/6), θα ήθελα να σημειώσω ότι και τις τρεις κοπέλες επισκέφτηκα για πρωτη φορά, έχω να γράψω καιρό, το έκανα μιας που οι συνθήκες το επέτρεψαν και η έμπνευση μου ξανάρθε, και είναι αφιερωμένες στον ανώνυμο μπουρδελιάρη, σε όλους εμάς δηλαδή, ευχόμενος να βοηθήσουν τόσο εμάς όσο και τα κορίτσια στη δύσκολη δουλειά τους.
gameover για προεδρος ο πιο σοβαρος εδω μεσα τις εχω παρει και τις τρεις περιμενω διασταυρωση αποψεων
Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Δυστιχως φιλε οι περισσοτερες τανες στα μαγαζια της πολης ετσι ειναι ''πολυ σπανια'' θα βρεις καποια της προκοπης πλεων,αν δεν βαριεσαι να κανεις βολτες και να ξοδευεις....Επισκέφτηκα σήμερα πριν από λίγο την Φλώρη την μικρή Μπάρμπι όπως μου την αποκάλεσε η ευγενική τσατσά.η κατάθεση έγινε στη Μαντζάρου 14.σε γενικές γραμμές το πιπινάκι δεν το κατέχει το άθλημα αυτό γιατί δεν το προσπάθησε να με κερδίσει.απλά μου έμεινε μια γεύση φρεσκάδας λόγω της μικρής της ηλικίας.μέχρι τις πέντε το απόγευμα θα δούλευε εκεί
mixalisspa
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αααααααα.... μου στεναχώρησες την Μπάρμπι.γρήγορα να τις πας πίσω μια σοκολάτα να την ηρεμήσειςεγω οταν την μπηκα λεει η τσατσα η κοπελα μας και λεω τι ναυτο ρε? μου λεει ειναι πολυ καλη λεω ποσο ειναι ,τωρα μπροστα το μικρο, λεει 19 λεω σιγουρα εμενα για 14 μου κανει αυτο ηταν μουτρομενο και εφυγα μη βαλει τα κλαματα.
mixalisspa
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σε μια μικρή και άπειρη κοπέλα βρίσκω δικιολογία.τι να πεις για τις άλλες με χρόνια στο επάγγελμαΔυστιχως φιλε οι περισσοτερες τανες στα μαγαζια της πολης ετσι ειναι ''πολυ σπανια'' θα βρεις καποια της προκοπης πλεων,αν δεν βαριεσαι να κανεις βολτες και να ξοδευεις....
karakapsouris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
ξερει καποιος αν η ιζαμπελα απο κωλλετη δινει και κουλουρι.με αυτα που εχουν γραφτει τις τελευταιες μερες ειναι ο επομενος μου στοχος μετα την πολυ επιτυχημενη καταθεση που ειχα με τη μιρελλα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
νομιζω δινειξερει καποιος αν η ιζαμπελα απο κωλλετη δινει και κουλουρι.με αυτα που εχουν γραφτει τις τελευταιες μερες ειναι ο επομενος μου στοχος μετα την πολυ επιτυχημενη καταθεση που ειχα με τη μιρελλα.
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ξερει καποιος αν η ιζαμπελα απο κωλλετη δινει και κουλουρι.με αυτα που εχουν γραφτει τις τελευταιες μερες ειναι ο επομενος μου στοχος μετα την πολυ επιτυχημενη καταθεση που ειχα με τη μιρελλα.
Δίνει κανονικότατα....
karakapsouris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
ευχαριστω αλανια
Επισκέπτης
λεω να της παω γλιφιτζουριαααααααα.... μου στεναχώρησες την Μπάρμπι.γρήγορα να τις πας πίσω μια σοκολάτα να την ηρεμήσεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις