You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (1 μέλη και 63 επισκέπτες)
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
Καλησπερα στην παρεα!
δεν ειμαι καινουριος απλα αλλαξα προφιλ τελειος γιατι δεν μπορουσα να αλλαξω το νικ ναμε μου στο δικο μου!!
τελοσ παντον στο ζουμι........
αφου εκανα την χθεσινοβραδινη βολτα μου κ πραγματικα δεν εχω να προσθεσω τιποτα καινουριο στιν αναφορα που ειχε κανει ο φιλτατος foibos22 σελ 2300 μιασ κ πηγα μονο βαρδαρη!!
η αναφορα μου θα γινει για το τανταλου 9 οπου ειδα επιτελουσ κατι καινουριο...
Κατερινα λοιπον δηλωνει ελληνιδα(αμ πωσ κ δε)κοντουλα τσακπινα(κατι πουμε αρεσε πολυ) με χαμογελο κ μεγαλουσ βιζους!!
βαβαια υπαρχει κ το κακο στην ιστορια οτι εχει μεγαλει κολαρα θα ελεγα με αρκετη κυταριτιδα..........τεσπα γουστα ειναι αυτα.......!!
το θεμα μας ειναι η τσατσα που για μενα κατι τετοιες τσατσαδες χαλανε τα καινουρια κοριτσια(βεβαια το λεω να μην παρεξηγηθω καινουρια για μενα)!!!
για να καταλαβετε ειναι η τσατσα που δουλευε πρωινη στο Ανδρέου Γεωργίου 24.......
χοντρη με γυαλια κ χαρακτιριστικο τησ μολισ μπενεισ σου λεει(περασε εχω γκαβλιαρα κουκλαρα θα περασεισ κ θα με θημηθεισ)φυσικα χωρισ να ξερει την τυφλα τησ!!!
βεβαια πρεπει να αναφερθει οτι η τσατσα αυτη εχω την εντυπωση οτι εχει δουλεψει μονο σε στουντιο κ οχι βαρδαρη!! αν κανω λαθοσ ασ με διαψευσει καποιοσ!!........
τεσπα........
τησ λεω να περασω με ενα 20ρικο.........
οχι μου λεει!!
οκ λεω δεν γαμιετε ασ δωσω 25 μιασ κ μου εκανε κλικ το κοριτσακι!!
ξεχασα επισεισ να πω οτι η καριολα οση ωρα περημενα να την δωσω τισ φωναζε να τειωσει γιατι αργησε!!(χωρισ να ξερω εγω βεβαια ποση ωρα ητανε μεσα)
anyway..........
μπενω εγω μπενει το μορο........
πεφτουν οι συστασεισ κ οι πρωτες κουβεντεσ που τισ ειπα ειναει οτι δουλευει με πολυ χαλια τσατσα!!
φυσικα με ρωτησε γιατι.........
κ τισ απαντισα οτι δεν γινετε να φωναζει η τσατσα να τελιωσεισ ετσι με πελατεσ να περιμενουνε κ στο δεκαλεπτο επανο να φευγεισ.......!!!
το ποση ωρα θα καθησειοσ σε ενα δωματιο με πελατη αυτο εξαρτατε απο σενα Κ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!!κ να ξερεισ επιδη εισαι καινουρια κ ειναι κριμα(φαινετε εποικινωνιακη κοπελα)εξετιασ τησ κολο τσατσασ να χανεισ πελατεσ!!!
΄μου λεει η κοπελα...εχεις δικιο μου το ειπε κ αλλοσ αυτο με τουσ πελατεσ!!επιδι φυσικα με την κολοτσατσα εξω καταλαβα οτι αγχωθηκε με τον χρονο την προσφερα κατι παραπανω για κωλο χωρισ βιασυνεσ ομοσ γιατι εγω δεν γουσταρω τετοια!!!
στην αρχη το απεριψε αλλα στην δευτερη σκεψη δεχτηκε κ την απαντησα οτι αυτα ειναι για σενα χωρισ να ξερει τιποτα η κολο τσατσα!!
στο ζουμι τωρα γιατιαρκετα πολυλογω.........
καλη δεκτικη σε δακτυλιασματα γλοσωφιλα δεν δινει(κακο αυτο)κ καλη διαθεση στο σεξ!!
δεν ειναι γκομεναρα αλλα μπορει να κανει ενα καλο ονομα!!βεβαια θελω να την τεσταρω ξανα γιατι παρολο που πηρε το παραπανω ηταν παλι βιαστικη(ασ ελπισω εξετιασ τησ τσατσασ)
σε ολο το εργο φυσικα η τσατσα να φωναζει τελειωνε κ τελειωνε!!
βγενω εξω κ την αρχιζω κατι καντιλια την ρουφιανα μα κατι καντιλια!!!
τησ λεω ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ!? εγω μου λειει ξερω τι κανω!!αυτη ειναι η δουλεια μου!!ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΣ ΛΕΩ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ Κ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΑΠΟΥΝΙ Κ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ!! θα μου πεισ την δουλεια μου λεει!! ΝΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ Κ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΔΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ Κ ΟΧΗ ΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?????(ασε που δεν ξερω κατα ποσο ειχανε αδεια ετσι????????)
κ αλλα πολλα καντιλια..........
παιδια αυτα απο εμενα για σημερα.............
σορρυ για τα ορθογραφικα........
ελπιζω να εγινα κατανοητος(οσο μπορω να ελπιζω )
δεν ειμαι καινουριος απλα αλλαξα προφιλ τελειος γιατι δεν μπορουσα να αλλαξω το νικ ναμε μου στο δικο μου!!
αφου εκανα την χθεσινοβραδινη βολτα μου κ πραγματικα δεν εχω να προσθεσω τιποτα καινουριο στιν αναφορα που ειχε κανει ο φιλτατος foibos22 σελ 2300 μιασ κ πηγα μονο βαρδαρη!!
Κατερινα λοιπον δηλωνει ελληνιδα(αμ πωσ κ δε)κοντουλα τσακπινα(κατι πουμε αρεσε πολυ) με χαμογελο κ μεγαλουσ βιζους!!
βαβαια υπαρχει κ το κακο στην ιστορια οτι εχει μεγαλει κολαρα θα ελεγα με αρκετη κυταριτιδα..........τεσπα γουστα ειναι αυτα.......!!
το θεμα μας ειναι η τσατσα που για μενα κατι τετοιες τσατσαδες χαλανε τα καινουρια κοριτσια(βεβαια το λεω να μην παρεξηγηθω καινουρια για μενα)!!!
για να καταλαβετε ειναι η τσατσα που δουλευε πρωινη στο Ανδρέου Γεωργίου 24.......
χοντρη με γυαλια κ χαρακτιριστικο τησ μολισ μπενεισ σου λεει(περασε εχω γκαβλιαρα κουκλαρα θα περασεισ κ θα με θημηθεισ)φυσικα χωρισ να ξερει την τυφλα τησ!!!
βεβαια πρεπει να αναφερθει οτι η τσατσα αυτη εχω την εντυπωση οτι εχει δουλεψει μονο σε στουντιο κ οχι βαρδαρη!! αν κανω λαθοσ ασ με διαψευσει καποιοσ!!........
τεσπα........
οχι μου λεει!!
ξεχασα επισεισ να πω οτι η καριολα οση ωρα περημενα να την δωσω τισ φωναζε να τειωσει γιατι αργησε!!(χωρισ να ξερω εγω βεβαια ποση ωρα ητανε μεσα)
anyway..........
πεφτουν οι συστασεισ κ οι πρωτες κουβεντεσ που τισ ειπα ειναει οτι δουλευει με πολυ χαλια τσατσα!!
κ τισ απαντισα οτι δεν γινετε να φωναζει η τσατσα να τελιωσεισ ετσι με πελατεσ να περιμενουνε κ στο δεκαλεπτο επανο να φευγεισ.......!!!
το ποση ωρα θα καθησειοσ σε ενα δωματιο με πελατη αυτο εξαρτατε απο σενα Κ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!!κ να ξερεισ επιδη εισαι καινουρια κ ειναι κριμα(φαινετε εποικινωνιακη κοπελα)εξετιασ τησ κολο τσατσασ να χανεισ πελατεσ!!!
΄μου λεει η κοπελα...εχεις δικιο μου το ειπε κ αλλοσ αυτο με τουσ πελατεσ!!επιδι φυσικα με την κολοτσατσα εξω καταλαβα οτι αγχωθηκε με τον χρονο την προσφερα κατι παραπανω για κωλο χωρισ βιασυνεσ ομοσ γιατι εγω δεν γουσταρω τετοια!!!
στην αρχη το απεριψε αλλα στην δευτερη σκεψη δεχτηκε κ την απαντησα οτι αυτα ειναι για σενα χωρισ να ξερει τιποτα η κολο τσατσα!!
καλη δεκτικη σε δακτυλιασματα γλοσωφιλα δεν δινει(κακο αυτο)κ καλη διαθεση στο σεξ!!
δεν ειναι γκομεναρα αλλα μπορει να κανει ενα καλο ονομα!!βεβαια θελω να την τεσταρω ξανα γιατι παρολο που πηρε το παραπανω ηταν παλι βιαστικη(ασ ελπισω εξετιασ τησ τσατσασ)
τησ λεω ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ!? εγω μου λειει ξερω τι κανω!!αυτη ειναι η δουλεια μου!!ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΣ ΛΕΩ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ Κ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΑΠΟΥΝΙ Κ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ!! θα μου πεισ την δουλεια μου λεει!! ΝΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ Κ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΔΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ Κ ΟΧΗ ΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?????(ασε που δεν ξερω κατα ποσο ειχανε αδεια ετσι????????)
Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Την ξερω αυτην την παλιοκαριολα τσατσα απο Ανδρεου Γεωργιου 24,κανονικα αφου δεν δεχτηκε με 20€ να περασεις επρεπε να της δωσεις ''ΑΚΥΡΟ'' 1000 μπραβο!!!! απο εμενα που την εκραξες καλα,εχω γραψει για αυτην σε μια ποιο παλια μου τσαρκα εκει στον Μυλο,αυτη η σκατογρια θα υσηχασει με ενα headshot μονο αργα η γρηγορα καποιος θα κανει την σωτηρια κινηση θελω να πιστευω.....Καλησπερα στην παρεα!
τεσπα........
οχι μου λεει!!
anyway..........
Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Δυστιχως οι περισσοτερες παλιες η καινουργιες δεν εχει σημασια ειναι ''απαραδεκτες'' ο σκοπος τους ειναι το ευκολο χρημα και το μοτιβο τους ειναι:''ψεκασες εφυγες'' λιγες ειναι τα διαμαντια μεσα στον βουρκο, αλλα θελει πολυ τυχη,ψαξημο και χρημα που ειναι το βασηκοτερο για να βρεις το γουστο σου.Καποια στιγμη θα περασω να δω αυτην την Ιζαμπελα απο Κωλλετη 17 που λενε ''ολοι'' πως ειναι τοσο μα τοσο καλη και gfe,''Ιζαμπελα'' i put her name to the test....σε μια μικρή και άπειρη κοπέλα βρίσκω δικιολογία.τι να πεις για τις άλλες με χρόνια στο επάγγελμα
το ξέρω οτι θα γίνω κ πάλι κουραστικός καθώς ανα μερικούς μήνες ρωτάω το ίδιο πράμα...η Εμμανουέλα η κύπρια(κ καλά) ξέρει κανείς αν θα επιστρέψει? παίζει να το παράτησε το επάγγελμα? είναι κάτι μήνες που έχω να την δώ στην Θεσσαλονίκη.
gabetsos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 45
- Like
- 12
- Πόντοι
- 601
το ξέρω οτι θα γίνω κ πάλι κουραστικός καθώς ανα μερικούς μήνες ρωτάω το ίδιο πράμα...η Εμμανουέλα η κύπρια(κ καλά) ξέρει κανείς αν θα επιστρέψει? παίζει να το παράτησε το επάγγελμα? είναι κάτι μήνες που έχω να την δώ στην Θεσσαλονίκη.
αν λες για την Εμμανουέλα τη καυλιάρα που έπαιζε μπάλα στο τσίρκο κι εγώ την έψαχνα αλλά κάπου διάβασα ότι δουλεύει πάλι Πάτρα ... το χάσαμε το κορμί πατριώτη
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δωσε ρε μαν και στο καινουριο το κοριτσακι κανα ευρω.....η τουμπανιεθ τον κανε το κομποδεμα.....Έχει στις Βίλες μια καινούρια Βικτόρια λέει.
Καλά πλάκα μας κάνουν, πότε θα γυρίσει η Τουμπάνιεθ να ξοδέψουμε και εμείς κανένα ευρώ;
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
Την ξερω αυτην την παλιοκαριολα τσατσα απο Ανδρεου Γεωργιου 24,κανονικα αφου δεν δεχτηκε με 20€ να περασεις επρεπε να της δωσεις ''ΑΚΥΡΟ'' 1000 μπραβο!!!! απο εμενα που την εκραξες καλα,εχω γραψει για αυτην σε μια ποιο παλια μου τσαρκα εκει στον Μυλο,αυτη η σκατογρια θα υσηχασει με ενα headshot μονο αργα η γρηγορα καποιος θα κανει την σωτηρια κινηση θελω να πιστευω.....
καλημερα στην παρεα..........
Ειναι κριμα ρε φιλε να ερχονται κοπελες καινουριες(με τον καθε χαρακυηρα ετσι....ομορφες ασχημεσ)κ να παιρνουνε εντολεσ απο κολοτσατσαδες!!!
γινανε κ αλλα βεβαια αλλα δεν ειχα χρονο να γραψω παιδια......
ασε που οταν διαβασα τι εγραψα μετα εσκασα στα γελια......
ελπιζω να με καταλαβατε!!????
κριμα γιατι κ εμενα με αρεσε το κουκλι κ για να καταλαβουνε μερικοι που ξερουνε τον χορο ειναι σαν την ειρηνη σε εμφανιση αλλα με μεγαλα !!!
κατι που με αρεσε παρα πολυ!!
κ φαινετε να ειναι καλη κοπελα...........
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.333
- Πόντοι
- 22.266
το ντελο στην αχελωου που ειναι ρε παιδες???????????????????????????????????μια βολτα κατα τις 8-9 το βραδακυ...
-Ταντάλου 9.μια τσαχπινουλα κατσανοξανθη με πιασιματακια..δε θυμαμαι ονομα
-Σαπφώς 8.ανοιχτο αλλα η τσατσα ειπε λειπει η κοπελα.. :-
-Σαπφώς 5.Μιρελα.με υφος πολλων καρδυναλλιων και μεγαλο τουπε οπως λεει και το τραγουδι..μου εκατσε λιγο στο λαιμο αυτο το στυλακι και την εκανα αλλιως θα περνουσα.
και στην προμηθεως ειχε πολλα φαναρακια αναμενα αλλα δεν προχωρησα να δω τι παιζει.παντως ο βαρδαρης ζει και σςχεδον ολα ξεκινανε με 25€.
σβουρ για Μυλο...και η απογοητευση :'(
-Ι. Κωλέττη 17.Ισαβελα..δεν μου εκανε κλικ.
-Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου).Ντεζη,δηλωνει Ισπανιδα..καλουτσικη.μιλφ φαση..θα ψαξω για κριτικες.
-Ανδρέου Γεωργίου 21.Ελενα ουκρανια.μελαχροινη καλουτσικη αλλα οχι του γουστου μου.ειπα θα κανω βολτουλα και μου ειπε αντε αντε να κανεις..εχουν χαζεψει εντελως μετα στο δρομο ειχε βγει η τσατσα και βλεποντας με που κατηφοριζα μοπυ λεει ολη νυχτα θα ψαχνεις..της απανταω με τετοια μπαζα που εχει τι να κανω??
-Ανδρέου Γεωργίου 16 ερως.Αντζελα ουκρανια.αρκετα αδυνατη κοπελιτσα αρκετα για τα γουστα μου
-Ανδρέου Γεωργίου 30.κλειστο
-Ανδρέου Γεωργίου 32 (Μέλισσες).κλειστο.κριμα....
-Ανδρέου Γεωργίου 24.κλειστο.τι εγινε αυτη η γειτονια?ερημωσε...
-Ανδρέου Γεωργίου 34 λα φαμ.ενω ειχε φωτα αναμενα πανω δεν απαντουσε κανεις στο κουδουνι...
-Ανδρέου Γεωργίου 50 .Βερονικα ουκρανια.ψηλη,ξανθια θα δω κριτικες.
και παμε στην αλλη μερια..
-Αχελώου 10.Βικη μολδαβια.μιλφ φαση..
-Νικηφόρου Ουρανού 1Β.Εβελινα βυζολινα..
-Φριξου δεν πηγα..φανταζομαι οι ιδιες κλασσικες κοπελες..
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
το ντελο στην αχελωου που ειναι ρε παιδες???????????????????????????????????
Στην Αχελώου 10
Λοιπόν από εκεί που το δείχνει ο Χάρτης του bourdela.com www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/axeloou-10/]http://www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/axeloou-10/[/url] ακριβώς απέναντι!
Πάρε και μια 3D εικόνα :
Ο Βορράς είναι προς τα κάτω στην εικόνα. Αν δεις και τις άλλες οδούς δε θα έχεις πρόβλημα βγάζει μάτι.
Ελπίζω να προσανατολίστικες!
Υ.Γ. Α ρε Νταϊάνα για σένα δουλεύω!!!
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Ναι αλλά απέδειξε μέσα από την σκληρή της εργασία πως είναι άξιαδωσε ρε μαν και στο καινουριο το κοριτσακι κανα ευρω.....η τουμπανιεθ τον κανε το κομποδεμα.....
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ναι αλλά απέδειξε μέσα από την σκληρή της εργασία πως είναι άξια
Μαζί σου Man... Έχω κάνει το καλύτερο γαμήσι με την Αντριάννα.
Η γυναίκα είναι και μουνάρα και ψυχάρα!
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 90
- Πόντοι
- 6
πρωινη επισκεψη στη Νταιανα,σιγουρα εκανα ποδαρικο,θα τιμηθει πολυ συντομα και τοτε θα ανεβασω και κριτικη παντως αν και την δευτερη φορα ειναι το ιδιο οπως σημερα τοτε εχω βρει το στανταρακι μου.περασα με το απλο 30ευρω καθησε πανω απο εικοσαλεπτο.ηταν χαμογελαστη,κοινωνικη και αντιλαμβανεται τι θελει ο πελατης.
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
ηθελα να μοιραστω κ μια εμπιρεια που ειχα στο σαπφωσ 5!
πριν κανα μηνα περιπου στην πρωινη βαρδια ειχα πετυχει μια κοπελα daniela
δεν θυμαμαι ονομα παιδια σορρυ....
εμφανιση λοιπον.......
σωμα αδυνατο(σαν την παλια αγαπη περιπου)που να ειναι αυτη η ψυχη αραγε????
τεσπα....μαλι καστανοξανθο μακρυ,μικρο βιζι καλο 2,5 με 3 να πω!?κ πολυ ομορφα ποδια κ περιποιημενη κοπελα γενικος!!
δουλευε σιγουρα για εναν μηνα διαρκεια παντος!!
σε αυτην μου ετυχε το τελιοσ αντυθετο με την προηγουμενη εμπιρια που σασ εγραψα!!
οταν πρωτοπηγα ειχα πετυχει την πρωινη τσατσα,την κοντη ξανθια με το αγορε μαλλι!!
την εχω πετυχει κ σε αλλα μαγαζια αλλα βασικα ειναι εκει κ δουλευε κ με την μιρελα την μοντελισια αν θυμαμαι σωστα!!
αυτη οταν ειχα παει μου εκανε ενα κουμαντο κατσε καλα!!
την πρωτη φορα ειχα πληρωσει 20ευρω κ η γκομενα ηταν παρα πολυ καλη(ξεχασα να πω ηλικια γυρω στα 40 μιλφ θα ελεγα κ δεν μειλουσε ελληνικα)με γλωσσοφιλα δαχτυλιασματα κ ανεση χρονου χωρισ να βιαζεται!!
οταν ειχα τελειωσε μολισ βγεικα απο το δωματιο την πιανω στο μπλαμπλα την τσατσα κ τισ λεω την αλλη φορα θα παρω προγραματακι!!
κ οντωσ την επομενη φορα πηγα με 40 με παρα πολλα εξτρα κ δεν το μετανιωσα!!
ολα αυτα βεβαια με την σεμνη συνενοηση τησ τσατσασ χωρισ να ακουει πολισ κοσμοσ κ διακριτικα να μην βγουμε κ καρτα στουσ αλλουσ που περημενανε!!
ετσι γινονται οι δουλιεσ με τουσ πελατεσ........
τα ακοτε κολοτσατσαδεσ που νομιζετε οτι δουλευετε στο λασ βεγκασ!!
τον τελευταιο καιρο ομοσ την εχω χασει την γκομενα...
εχεισ κανεισ καμια πληροφορια???
αν βοηθησα απο τησ περιγραφεσ μου??
κοιτα να δεισ που καποιεσ κοπελεσ ερχονται κ φευγουν σαν σφεντονα χαμπαρι δεν τισ περνουμε!!!
κ απορω δηλαδη πωσ δεν εγινε καθολου ντοροσ με αυτην..........???
πριν κανα μηνα περιπου στην πρωινη βαρδια ειχα πετυχει μια κοπελα daniela
δεν θυμαμαι ονομα παιδια σορρυ....
εμφανιση λοιπον.......
σωμα αδυνατο(σαν την παλια αγαπη περιπου)που να ειναι αυτη η ψυχη αραγε????
τεσπα....μαλι καστανοξανθο μακρυ,μικρο βιζι καλο 2,5 με 3 να πω!?κ πολυ ομορφα ποδια κ περιποιημενη κοπελα γενικος!!
δουλευε σιγουρα για εναν μηνα διαρκεια παντος!!
σε αυτην μου ετυχε το τελιοσ αντυθετο με την προηγουμενη εμπιρια που σασ εγραψα!!
οταν πρωτοπηγα ειχα πετυχει την πρωινη τσατσα,την κοντη ξανθια με το αγορε μαλλι!!
την εχω πετυχει κ σε αλλα μαγαζια αλλα βασικα ειναι εκει κ δουλευε κ με την μιρελα την μοντελισια αν θυμαμαι σωστα!!
αυτη οταν ειχα παει μου εκανε ενα κουμαντο κατσε καλα!!
την πρωτη φορα ειχα πληρωσει 20ευρω κ η γκομενα ηταν παρα πολυ καλη(ξεχασα να πω ηλικια γυρω στα 40 μιλφ θα ελεγα κ δεν μειλουσε ελληνικα)με γλωσσοφιλα δαχτυλιασματα κ ανεση χρονου χωρισ να βιαζεται!!
οταν ειχα τελειωσε μολισ βγεικα απο το δωματιο την πιανω στο μπλαμπλα την τσατσα κ τισ λεω την αλλη φορα θα παρω προγραματακι!!
κ οντωσ την επομενη φορα πηγα με 40 με παρα πολλα εξτρα κ δεν το μετανιωσα!!
ολα αυτα βεβαια με την σεμνη συνενοηση τησ τσατσασ χωρισ να ακουει πολισ κοσμοσ κ διακριτικα να μην βγουμε κ καρτα στουσ αλλουσ που περημενανε!!
ετσι γινονται οι δουλιεσ με τουσ πελατεσ........
τα ακοτε κολοτσατσαδεσ που νομιζετε οτι δουλευετε στο λασ βεγκασ!!
τον τελευταιο καιρο ομοσ την εχω χασει την γκομενα...
εχεισ κανεισ καμια πληροφορια???
αν βοηθησα απο τησ περιγραφεσ μου??
κοιτα να δεισ που καποιεσ κοπελεσ ερχονται κ φευγουν σαν σφεντονα χαμπαρι δεν τισ περνουμε!!!
κ απορω δηλαδη πωσ δεν εγινε καθολου ντοροσ με αυτην..........???
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
παιδια το λεω κ το ξαναλεω..........
σορρυ για ορθογραφικα αλλα τοσα χρονια επιδι δεν ασχολου με ιντερνετ εγραφα στα γκρεεκλισ!!
εχω σκοπω να παω κ σημερα παλι στην κατερινα να τεσταρω......
αν ειναι η τσατσα η ιδια παλι θα εχουμε σοου..........
σορρυ για ορθογραφικα αλλα τοσα χρονια επιδι δεν ασχολου με ιντερνετ εγραφα στα γκρεεκλισ!!
εχω σκοπω να παω κ σημερα παλι στην κατερινα να τεσταρω......
αν ειναι η τσατσα η ιδια παλι θα εχουμε σοου..........
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ !!!
Περασαν σχεδον 2 χρονια απο την τελευταια φορα που συνδεθηκα και ισως 4 η 5 απο την τελευταια φορα που εκανα πορνορεπορταζ.Απομακρυνθηκα για ενα διαστημα απο το forum γιατι ειχε καταγαμηθει με spam και off topic και η οποιαδηποτε πληροφορια χανοταν αμεσως.Δεν επαψα να ειμαι μαχιμος ομως.Τα τελευταια 4 χρονια
εκανα ενα σερι 300 καταθεσεων πανω κατω σε περιπου 100 τανες σε Ελλαδα και εξωτερικο.
Οσον αφορα την πολη της Θεσσαλονικης πολλες απο αυτες που επισκεφτηκα δεν δουλευουν πλεον αλλα καποια στιγμη θα γραψω μερικες εμπειριες.Συντομα θα ανεβασω μερικες κριτικες απο κοπελες που δουλευον την παρουσα περιοδο ωστε να δωσω το πρωτο πορνοστιγμα ενημερωσης μετα απο τοσα χρονια.
Γενικα παντως τα πραγματα ειναι πεσμενα,οπως εχει γραφτει πολλες φορες απο συναγωνιστες, και το επιπεδο υπηρεσιων/κοριτσιων δεν ειναι οπως πχ 2-3 χρονια πριν.
Υπαρχουν ομως και παλι περιπτωσεις για να περασει καποιος καλα αλλα και να περασει στον ενδοτερο χωρο του φετιχισμου.
Χαιρομαι που επεστρεψα στο forum και θα τα λεμε τακτικα απο δω και περα.
Περασαν σχεδον 2 χρονια απο την τελευταια φορα που συνδεθηκα και ισως 4 η 5 απο την τελευταια φορα που εκανα πορνορεπορταζ.Απομακρυνθηκα για ενα διαστημα απο το forum γιατι ειχε καταγαμηθει με spam και off topic και η οποιαδηποτε πληροφορια χανοταν αμεσως.Δεν επαψα να ειμαι μαχιμος ομως.Τα τελευταια 4 χρονια
εκανα ενα σερι 300 καταθεσεων πανω κατω σε περιπου 100 τανες σε Ελλαδα και εξωτερικο.
Οσον αφορα την πολη της Θεσσαλονικης πολλες απο αυτες που επισκεφτηκα δεν δουλευουν πλεον αλλα καποια στιγμη θα γραψω μερικες εμπειριες.Συντομα θα ανεβασω μερικες κριτικες απο κοπελες που δουλευον την παρουσα περιοδο ωστε να δωσω το πρωτο πορνοστιγμα ενημερωσης μετα απο τοσα χρονια.
Γενικα παντως τα πραγματα ειναι πεσμενα,οπως εχει γραφτει πολλες φορες απο συναγωνιστες, και το επιπεδο υπηρεσιων/κοριτσιων δεν ειναι οπως πχ 2-3 χρονια πριν.
Υπαρχουν ομως και παλι περιπτωσεις για να περασει καποιος καλα αλλα και να περασει στον ενδοτερο χωρο του φετιχισμου.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ !!!
Καλως επεστρεψες...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38