Γι' αυτό και δε ρίχνουν οι βίλες . Γιατί ξέρουν ότι έχουν τις καλύτερες γκόμενες στην πόλη σε γενικές γραμμές. Συνέχεια κάποιοι "σπάνε" και λένε "δε γαμιέται θα το δώσω το έξτρα 10ρικο για να πηδήξω μια όμορφη κοπέλα". Εγώ όποτε περνάω από βίλλες σχεδόν πάντα έχει κόσμο. Αν δεν υπάρξει γενικευμένο και συνειδητό μποϊκοτάζ δεν πρόκειται να πέσει η τιμή.Σημερινή βόλτα πριν καμία ώρα,γύρισα όλα τα ντελα σε βαρδαρη και βιλκα εκτος απο τις 2 βίλες,για ευνόητους λογους(άμα δε ρίξουν το απλό στα 30€ δεν ξανα παταω)τα ματια μου πονεσας με όλα αυτά που είδα.
Τελικά πάμε απο το κακο στο χειρότερο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Γι' αυτό και δε ρίχνουν οι βίλες . Γιατί ξέρουν ότι έχουν τις καλύτερες γκόμενες στην πόλη σε γενικές γραμμές. Συνέχεια κάποιοι "σπάνε" και λένε "δε γαμιέται θα το δώσω το έξτρα 10ρικο για να πηδήξω μια όμορφη κοπέλα". Εγώ όποτε περνάω από βίλλες σχεδόν πάντα έχει κόσμο. Αν δεν υπάρξει γενικευμένο και συνειδητό μποϊκοτάζ δεν πρόκειται να πέσει η τιμή.
Μακρια κι αλαργα....
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ σήμερα στις 15:00 είχε ρεπορτάζ για το κλείσιμο των οίκων ανοχής του Βαρδάρη
δείτε στο 0:52:42
δείτε στο 0:52:42
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
η νατασα απο το ερως λειπει γτ πηγα μεσα στη βδομαδα δυο φορες και ηταν μια αλλη;
Τριτη επιστρεφει,περναει περιοδευον
Τριτη επιστρεφει,περναει περιοδευον
Μου την έσπασε η λεγάμενη πρόσφατα ..κόβεται προσωρίνα. Στο απλό δεν αποδίδει τα μέγιστα, θέλει πελατολόγιο φουλ πρόγραμμάτων μόνο αλλά τους θαμώνες απ το μάγαζι δεν τους ξηγούνται κοιτώντας την ώρα. Επίσης δεν δίνει και το repeat σαν επιλογή
ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ2011
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
το link είναι απο τη σελίδα των παραπολιτικών αλλα το βίντεο είναι απο τις ειδήσεις χθες στη ΝΕΤ
Δυστηχως ετσι ειναι..και εγω οποτε παω βιλλες εχει κοσμο ενω στα αλλα μαγαζια παιζουν μπιριμπα.καλο θα ηταν να κανουμε μια μαζικη απεργια για τις βιλλες μπας και πιασουν το κλιμα της οικονομικης δυσχεριας που επικρατει αλλα δε το βλεπω...Γι' αυτό και δε ρίχνουν οι βίλες . Γιατί ξέρουν ότι έχουν τις καλύτερες γκόμενες στην πόλη σε γενικές γραμμές. Συνέχεια κάποιοι "σπάνε" και λένε "δε γαμιέται θα το δώσω το έξτρα 10ρικο για να πηδήξω μια όμορφη κοπέλα". Εγώ όποτε περνάω από βίλλες σχεδόν πάντα έχει κόσμο. Αν δεν υπάρξει γενικευμένο και συνειδητό μποϊκοτάζ δεν πρόκειται να πέσει η τιμή.
η σαλονικη εχει περιπου 1 εκατομμυριο κατοικους,απο αυτους 20 ατομα(βαζω πολυ μικρο αριθμο) δεν θα ειναι λεφταδες ωστε να ξοδευουν σε γαμησια χωρις να τους νοιαζει για τα χρηματα??αυτοι ουτε σε φορουμ μπαινουν να δουνε που παιζουν τα καλα μωρα ουτε τιποτε..ξερουν οτι οι βιλλες εχουν τα καλυτερα μωρα και πηγαινουν μονο εκει..ετσι απεργια δε μπορει να γινει..και εγω πολλες φορες σκεφτομαι το 10ευρω και γιαυτο κανω την μπουρδελοτσαρκα μηπως και εντοπισω κατι καλο..
Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Αυτο ξαναπεστο και εγω καθε φορα που κανω τσαρκα Βαρδαρη και studios,ειναι ''ολα μα ολα για τον ΠΟΥΤΣΟ'' γιαυτο και δεν γραφω αναφορες τωρα τελευταια αλλα δεν φτανει μονο αυτο,καποιοι δεν βαζουν μυαλο τα 40€ ειναι 40€ για απλο δεν αλλαζει με τιποτα αυτο,οι κοροιδαρες που τροφοδοτουν τετοια μαγαζια θελουν καψιμο δεν εχει σημασια που οι βιλες εχουν εμφανιση στις τανες τους, απο υπηρεσιες και ακριβα και για τον πουτσο το ιδιο ειναι και εκει αλλα η μαλακια ειναι ''μαλακια'' πως να το κανουμε?? ανικητη και επικη αρρωστια και αυτη, πανε και τα ακουμπανεΣημερινή βόλτα πριν καμία ώρα,γύρισα όλα τα ντελα σε βαρδαρη και βιλκα εκτος απο τις 2 βίλες,για ευνόητους λογους(άμα δε ρίξουν το απλό στα 30€ δεν ξανα παταω)τα ματια μου πονεσας με όλα αυτά που είδα.
Τελικά πάμε απο το κακο στο χειρότερο...
Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Συμφωνω απολυτα!!!!Δυστηχως ετσι ειναι..και εγω οποτε παω βιλλες εχει κοσμο ενω στα αλλα μαγαζια παιζουν μπιριμπα.καλο θα ηταν να κανουμε μια μαζικη απεργια για τις βιλλες μπας και πιασουν το κλιμα της οικονομικης δυσχεριας που επικρατει αλλα δε το βλεπω...
η σαλονικη εχει περιπου 1 εκατομμυριο κατοικους,απο αυτους 20 ατομα(βαζω πολυ μικρο αριθμο) δεν θα ειναι λεφταδες ωστε να ξοδευουν σε γαμησια χωρις να τους νοιαζει για τα χρηματα??αυτοι ουτε σε φορουμ μπαινουν να δουνε που παιζουν τα καλα μωρα ουτε τιποτε..ξερουν οτι οι βιλλες εχουν τα καλυτερα μωρα και πηγαινουν μονο εκει..ετσι απεργια δε μπορει να γινει..και εγω πολλες φορες σκεφτομαι το 10ευρω και γιαυτο κανω την μπουρδελοτσαρκα μηπως και εντοπισω κατι καλο..
Επισκέπτης
καλησπερα σε ολοι την μπουρδελοπαρεα, εκανα μια μινι τσαρκα στον βαρδαρη εχθες το βραδυ
αρκετα ντελα ανοιχτα αλλα με πολυ προσοχη απ' της τσατσαδες αλλα και τα αφεντικα μην τυχον και γινει κανενα ντου και τους πιασουν.
Στο σαπφως 5 ηταν η μοντελισια νεαρα μιρελλα πολυ σωμα η μικρη αλλα μεσα δεν εχω περασει καλα μαζι της οποτε και εφυγα.
Σαπφως 7 δεν προλαβαμε να μπουμε και το εκλεισε η τσατσα, πρεπει να ηταν γυρω στις εντεκα και απο τι μας ειπαν στο διπλα αυτη ηταν απ' το πρωι και γιαυτο εκλεισαν τοσο νωρις.
Σαπφως 8 Λαικο προσκυνημα στην μαριαννα την γνωστη οπου και μπηκα τ με 25 ευρω το απλο, αλλαγμενη η ντεμεκ ελληνιδα προς το καλυτερο, θα σας γραψω και την πρωτη μου κριτικη καποια στιγμη.
Προμηθεως 25 τερμα πανω ηταν η μονικα η ξανθια με τα περιεργα δοντια.
καλο σωμα εχει, μετρια φατσα απο επιδοσεις δεν γνωριζω, μια και δεν την εχω δοκιμασει ποτε.
Και τελος το καινουργιο στην προμηθεως αριθμο δεν γνωριζω, ας πουμε το σκαλατο για να καταλαβενομαστε, ηταν μια γνωστη φατσα απο την αλυσιδα προμηθεως 5 σαπφως 7, και τανταλου 9 το ονομα μου διαφευγη αλλα φερνει λιγο σε γυφτισα. Αυτα τα ολιγα απο μενα.
αρκετα ντελα ανοιχτα αλλα με πολυ προσοχη απ' της τσατσαδες αλλα και τα αφεντικα μην τυχον και γινει κανενα ντου και τους πιασουν.
Στο σαπφως 5 ηταν η μοντελισια νεαρα μιρελλα πολυ σωμα η μικρη αλλα μεσα δεν εχω περασει καλα μαζι της οποτε και εφυγα.
Σαπφως 7 δεν προλαβαμε να μπουμε και το εκλεισε η τσατσα, πρεπει να ηταν γυρω στις εντεκα και απο τι μας ειπαν στο διπλα αυτη ηταν απ' το πρωι και γιαυτο εκλεισαν τοσο νωρις.
Σαπφως 8 Λαικο προσκυνημα στην μαριαννα την γνωστη οπου και μπηκα τ με 25 ευρω το απλο, αλλαγμενη η ντεμεκ ελληνιδα προς το καλυτερο, θα σας γραψω και την πρωτη μου κριτικη καποια στιγμη.
καλο σωμα εχει, μετρια φατσα απο επιδοσεις δεν γνωριζω, μια και δεν την εχω δοκιμασει ποτε.
Και τελος το καινουργιο στην προμηθεως αριθμο δεν γνωριζω, ας πουμε το σκαλατο για να καταλαβενομαστε, ηταν μια γνωστη φατσα απο την αλυσιδα προμηθεως 5 σαπφως 7, και τανταλου 9 το ονομα μου διαφευγη αλλα φερνει λιγο σε γυφτισα. Αυτα τα ολιγα απο μενα.
Επισκέπτης
οχι δεν ηταν ο ροναλντινιο, μια αλλη γυφτισα λιγο ποιο σεμνη απο την αλεξανδρα με ωραιο βυζακιελενα ακα αλεξαντρα ακα ροναλδινιο ηταν το γυφτακι .μην μου πεισ ηταν παλη πιωμενη στο φουλ οπωσ παντα εδω και 2 μηνεσ?
Επισκέπτης
Η γνωστη απο την πιατσα που δουλευε παλιοτερα στον βαρδαρη στο ιδιο μαγαζι. η ελληνιδα απο την ευβοια της αλβανιαςΠοια ειναι αυτη η μαριαννα ρε παιδια?
Αξιζει?
Ξεχασα να πω οτι δουλευει και εξω με τηλ. εχει νοικιασει καπου μια γκαρσονιερα απ οτι με ειπε. δεν λεω οδο
το τηλ. ειναι το γνωστο που εχει εδω και καιρο για οποιον ενδιαφερεται.
Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Σαπφως 8 που γραφεις αυτη η Μαριαννα η και καλα ελλεινηδα,εχει καλη επιδοση στο δωματιο???? και πως μοιαζει πανω-κατω???? αν μπορεις πριν γραψεις την κριτικη σου δωσε μια mini περιγραφη ''εαν'' θελειςκαλησπερα σε ολοι την μπουρδελοπαρεα, εκανα μια μινι τσαρκα στον βαρδαρη εχθες το βραδυ
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
call girlΚαι τι να κάνουμε? :- Έχεις κάτι καινούργιο να προτείνεις?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις