τελικα εχει κανα ντελο στο βαρδαρι ανοικτω?καντε μια ενμερωση ποια παιζει μπαλα και που
Εχθες το βραδάκι πέρασα και σε γενικες γραμμές κρατιέται καλά ο Βαρδαράκος. Συγκεκριμένα :
Προμηθέως 25 : Αλέξανδρα, η γνωστή από Αν. Γεωργίου 21 και Φριξου 15 με τα στραβά δοντάκια. Καλούτσικο σώμα, αλλά μου βγάζει μια ξυνίλα γενικά.
Προμηθέως ?-Σκαλάτο : Μια ψηλή νταρντάνα μελαχροινή με μακρύ ίσιο μαλλί και μπλε μάτι(νομίζω). Δεν την είχα ξαναδεί. Επισής πολύ ευγενική και αλάνι η τσατσά.
Αν περνούσα κάπου μάλλον εδώ θα ήταν.
Προμηθέως 11 : Η Μιρέλλα η Μοντελίσια. Δεν τα σήκωσε τα μεγαλεία του Μύλου μάλλον. Είναι κορίτσι του λαού!
Προμηθέως 5 : Ελένη ακα Αλεξάνδρα ακά Ροναλντίνιο. Μου φάνηκε κάπως ανανεωμένη.
Σαπφούς 5 : Ένα μιλφάκι με πολύ ωραίο σωματάκι και βυζάρες, ντυμένη σε άσπρο σύνολο. Κάτι μου θύμιζε αλλά δεν νομίζω να την είχα ξαναδεί. Καλή περίπτωση επίσης!
Σαπφούς 7 : Μια κοντούλα χοντρούλα με άσπρο δερματάκι και καστανό μαλλί. Δεν την ξαναδει ούτε αυτήν. Γενικά ονόματα δεν ρωτούσα αν δεν τα έλεγαν μόνες τους οι τσατσάδες.
Σαπφούς 8 : Η Μικαέλα, σφιχτή νταρντάνα με μαύρο καρέ μαλλάκι. Την είχα ξανασυναντήσει στο Αν. Γεωργίου 21.
Ταντάλου 9 : Στο 1ο περασμά μου η κοπέλα ήταν σε πρόγραμμα... Στο δεύτερο κανα τέταρτο μετά το μπουρδέλο ήταν κλειδαμπαρωμένο.
Όσα δεν ανέφερα κλειστά.
Παντού οι τιμές ξεκινούσαν από 25! Παζάρι δεν έκανα πουθενά
Σε γενικές γραμμές υπήρχε κίνηση και κόσμο από όλες τις ηλικίες.