Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
και σαπφους 5 πριν καμια βδομαδα, βικυ κατα δηλωση της ελληνιδα , 20 χρονων , αλλα μεσα στο δωματιο απλα πραγματα με 25, πολυ εμφανισημη συγκρινεται με την ειρηνη την ελληνιδα πριν 2-3 χρονια στο σαπφους 7

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
ευχαριστω συναδελφε..οι μερες δεν ειναι να πεταμε τζαμπα τα λεφτα μας.
Παντως και με το στανταρακι μου την Εμμα ειχα ενα θεματακι πριν απο λιγες μερες οταν πηγε να με γλωσσοφιλισει και το απεφυγα διακριτικως....ξινισε , αλλα δε μπορω να γευομαι τα χυσαμολια του καθε συναδελφου τι να κανω.

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
  καμια πληροφορια για την Νταιανα?? ακουσα κατι για ζουμερο κωλαρακι...
έχεις πληροφορίες εδώ στο blog της ]. επίσης εκεί θα βρείς να μιλάς και μέσω τηλεφώνου.
το έχουμε πεί αυτό... είναι η πιο ολοκληρωμένη επαγγελματίας του χώρου :rockon: :rockon: .η άποψή μου είναι να δοκιμάζεις για να βγάζεις το δικό σου συμπέραζμα πέρα από όσα διαβάζεις ;)  για κωλαράκι που σε ενδιαφέρει καλή είναι και η Ειρήνη η καυτή ξανθιά ρουμάνα  :rockon:

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Καθόμουν κ σκεφτόμουν και διαπίστωσα ότι στα σπιτάκια αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε μια καθαρόαιμη Ελληνίδα... Παλιότερα είχαμε Χριστίνα από Πειραιά, Δανάη, Εμμανουέλλα πατρινιά, Στέλλα μιλφ.. Τώρα υπάρχει καμία που να με διαφεύγει.. :think:
ξεχάσαμε την μελαχρινή Χριστίνα στη Προμηθέως 11,Σαπφώς 5, 20.αργότερα είχα μάθει ότι δούλευε Κοζάνη

Slayeridis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
0
με αυτη την andrea που θα ερχοταν θεσσαλονικη για μια μερα μονο τι εγινε?

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Δώστε καμιά πρόταση για αύριο μεσημεριανή βάρδια plz guys.  :hmm: :helpplea:

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Αγαπητοί συναγωνιστές καλημέρα ... Χθεσινό πέραασμα από Αν. Γεωργίου 34 "La Famme" ... Εντός μια 30αρα καλοστεκούμενη milf ... Ξανθιά, ομορφούλα, με στήθος  :tits2:  :tits:  :tits2:  "βυζάρες" που λέμε (4; 5; 6; δεν είμαι καλός στους υπολογισμούς με το μάτι ... Γενικώς πάντως αξιαγάμευτη. Αλλά λίγο η βιασύνη, λίγο η πεσμένη μου διάθεση ... δεν ενέδωσα. Και το όνομα αυτής Γιάννα αν άκουσα καλά. Και στην ερώτησή μου "καινούργια;" η απάντηση ήταν με πλατύ χαμόγελο ... "όχι ... παλιά στο επάγγελμα, αλλά με μεγάλο χρόνο αποχής" ... και αυτή η "αποχή" φαινόταν και στο μάτι ... με μεγάλη διάθεση δηλαδή για ...  :knockinb:  :zfuck:  :fuck1: ... Έψαξα να βρώ κριτικές αλλά τζίφος. Γνωρίζει κανείς κάτι; ... γιατί μετάνιωσα που δεν ενέδωσα ... από τους παλιούς μάλλον του χώρου θα μάθουμε... Ευχαριστώ.

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Αυτή τη Γιάννα, πρωί ή βράδυ την είδες;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αγαπητοί συναγωνιστές καλημέρα ... Χθεσινό πέραασμα από Αν. Γεωργίου 34 "La Famme" ... Εντός μια 30αρα καλοστεκούμενη milf ... Ξανθιά, ομορφούλα, με στήθος  :tits2:  :tits:  :tits2:  "βυζάρες" που λέμε (4; 5; 6; δεν είμαι καλός στους υπολογισμούς με το μάτι ... Γενικώς πάντως αξιαγάμευτη. Αλλά λίγο η βιασύνη, λίγο η πεσμένη μου διάθεση ... δεν ενέδωσα. Και το όνομα αυτής Γιάννα αν άκουσα καλά. Και στην ερώτησή μου "καινούργια;" η απάντηση ήταν με πλατύ χαμόγελο ... "όχι ... παλιά στο επάγγελμα, αλλά με μεγάλο χρόνο αποχής" ... και αυτή η "αποχή" φαινόταν και στο μάτι ... με μεγάλη διάθεση δηλαδή για ...  :knockinb:   :zfuck:  :fuck1: ... Έψαξα να βρώ κριτικές αλλά τζίφος. Γνωρίζει κανείς κάτι; ... γιατί μετάνιωσα που δεν ενέδωσα ... από τους παλιούς μάλλον του χώρου θα μάθουμε... Ευχαριστώ.
η γιαννα λοιπον.....ναι επανηλθε.....την θυμαμαι απο το 2007 καπου που δουλεψε στο λαφαμ....πολυ μεγαλο βυζι μαλλον σιλικονη,λιγο τυπικη συμπεριφορα ισως απο θεμα συνεσταλμαρας μαλλον....σαφως για λατρεις νταρντανομωρων και μιλφ ωριμων....λιγο υπερβολικο τοτε το μεικαπ,ωραιο προσωπο τυπικα ρωσικων χαρακτηριστικων,λιγο βαρια στο να μιλησει ή να της βγαλεις πολλες κουβεντες....

ειχε επανελθει και ως τσατσα ενα διαστημα επισης προσφατα και τωρα οπως λες ως ιεροδουλη

κριτικες δεν εχει γιατι εγω τοτε δεν εγραφα εδω αλλα απλα διαβαζα

με δυο λογια απο τοτε πολυ καλο στοματικο και περιποιηση,δαχτυλα δεχοταν στο μουνακι και fingerfucking δυνατο,εκανε και 69 ,ηταν πολυ καθαρη και δεν χορταινες να γλειφεις και στο γαμησι δυο κλασικες στασεις μπροστα και πισω τις εκτελουσε με καλα στηστιματα.....γενικα ειχε καλη συμμετοχη και την ειχα μια περιοδο στανταρακι τοτε που ειχε ανοιξει το λαφαμ....νομιζω την πηρε και ο πατσινο πιο προσφατα με καλες επισης εντυπωσεις

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
η γιαννα λοιπον.....ναι επανηλθε.....την θυμαμαι απο το 2007 καπου που δουλεψε στο λαφαμ....πολυ μεγαλο βυζι μαλλον σιλικονη,λιγο τυπικη συμπεριφορα ισως απο θεμα συνεσταλμαρας μαλλον....σαφως για λατρεις νταρντανομωρων και μιλφ ωριμων....λιγο υπερβολικο τοτε το μεικαπ,ωραιο προσωπο τυπικα ρωσικων χαρακτηριστικων,λιγο βαρια στο να μιλησει ή να της βγαλεις πολλες κουβεντες....

ειχε επανελθει και ως τσατσα ενα διαστημα επισης προσφατα και τωρα οπως λες ως ιεροδουλη

κριτικες δεν εχει γιατι εγω τοτε δεν εγραφα εδω αλλα απλα διαβαζα

με δυο λογια απο τοτε πολυ καλο στοματικο και περιποιηση,δαχτυλα δεχοταν στο μουνακι και fingerfucking δυνατο,εκανε και 69 ,ηταν πολυ καθαρη και δεν χορταινες να γλειφεις και στο γαμησι δυο κλασικες στασεις μπροστα και πισω τις εκτελουσε με καλα στηστιματα.....γενικα ειχε καλη συμμετοχη και την ειχα μια περιοδο στανταρακι τοτε που ειχε ανοιξει το λαφαμ....νομιζω την πηρε και ο πατσινο πιο προσφατα με καλες επισης εντυπωσεις
πλάκα μας κάνει ο ΓΙΓΑΝΤΑΚΙ φίλε gl????πριν τόσα χρόνια δούλευε ως ιερόδουλη,μετά ως ΤΣΑΤΣΑ... :think: άραγε πώς γίνεται να είναι 30 χρόνων τώρα  :new_shocked: δεν αμφισβητώ τα υπόλοιπα που λες φίλε gl απλά το θέμα ηλικίας δεν στέκει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πλάκα μας κάνει ο ΓΙΓΑΝΤΑΚΙ φίλε gl????πριν τόσα χρόνια δούλευε ως ιερόδουλη,μετά ως ΤΣΑΤΣΑ... :think: άραγε πώς γίνεται να είναι 30 χρόνων τώρα  :new_shocked: δεν αμφισβητώ τα υπόλοιπα που λες φίλε gl απλά το θέμα ηλικίας δεν στέκει
οχι σαφως ειναι παραπανω.....ακομα και για τσατσαδες υπαρχει κατωτερο ηλικιακο οριο οπως γνωριζετε.....

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
τελικα εχει κανα ντελο στο βαρδαρι ανοικτω?καντε μια ενμερωση ποια παιζει μπαλα και που

Εχθες το βραδάκι πέρασα και σε γενικες γραμμές κρατιέται καλά ο Βαρδαράκος. Συγκεκριμένα :

Προμηθέως 25 : Αλέξανδρα, η γνωστή από Αν. Γεωργίου 21 και Φριξου 15 με τα στραβά δοντάκια. Καλούτσικο σώμα, αλλά μου βγάζει μια ξυνίλα γενικά.

Προμηθέως ?-Σκαλάτο : Μια ψηλή νταρντάνα μελαχροινή με μακρύ ίσιο μαλλί και μπλε μάτι(νομίζω). Δεν την είχα ξαναδεί. Επισής πολύ ευγενική και αλάνι η τσατσά.
Αν περνούσα κάπου μάλλον εδώ θα ήταν.

Προμηθέως 11 : Η Μιρέλλα η Μοντελίσια. Δεν τα σήκωσε τα μεγαλεία του Μύλου μάλλον. Είναι κορίτσι του λαού!

Προμηθέως 5 : Ελένη ακα Αλεξάνδρα ακά Ροναλντίνιο. Μου φάνηκε κάπως ανανεωμένη.

Σαπφούς 5 : Ένα μιλφάκι με πολύ ωραίο σωματάκι και βυζάρες, ντυμένη σε άσπρο σύνολο. Κάτι μου θύμιζε αλλά δεν νομίζω να την είχα ξαναδεί. Καλή περίπτωση επίσης!

Σαπφούς 7 : Μια κοντούλα χοντρούλα με άσπρο δερματάκι και καστανό μαλλί. Δεν την ξαναδει ούτε αυτήν. Γενικά ονόματα δεν ρωτούσα αν δεν τα έλεγαν μόνες τους οι τσατσάδες.

Σαπφούς 8 : Η Μικαέλα, σφιχτή νταρντάνα με μαύρο καρέ μαλλάκι. Την είχα ξανασυναντήσει στο Αν. Γεωργίου 21.

Ταντάλου 9 : Στο 1ο περασμά μου η κοπέλα ήταν σε πρόγραμμα... Στο δεύτερο κανα τέταρτο μετά το μπουρδέλο ήταν κλειδαμπαρωμένο.

Όσα δεν ανέφερα κλειστά.
Παντού οι τιμές ξεκινούσαν από 25! Παζάρι δεν έκανα πουθενά
Σε γενικές γραμμές υπήρχε κίνηση και κόσμο από όλες τις ηλικίες.

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
οχι σαφως ειναι παραπανω.....ακομα και για τσατσαδες υπαρχει κατωτερο ηλικιακο οριο οπως γνωριζετε.....
όχι,δεν το γνωρίζω αυτό.απλά έχω προσέξει ότι οι τσατσάδες είναι περίπου 45 και άνω.αν ήθελε ο φίλος ΓΙΓΑΝΤΑΚΙ να κάνει μια διαφήμιση... ;) το δέχομαι,ok never mind.το θέμα ηλικίας τουλάχιστον δεν έπρεπε να το αναφέρει γιατί γίνεται παραπληροφόρηση

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
για να γινει καποια τσατσα πρεπει να ειναι ανω των 50.το γραφει το φεκ με τον νομο για τους οικους ανοχης

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
όχι,δεν το γνωρίζω αυτό.απλά έχω προσέξει ότι οι τσατσάδες είναι περίπου 45 και άνω.αν ήθελε ο φίλος ΓΙΓΑΝΤΑΚΙ να κάνει μια διαφήμιση... ;) το δέχομαι,ok never mind.το θέμα ηλικίας τουλάχιστον δεν έπρεπε να το αναφέρει γιατί γίνεται παραπληροφόρηση

!!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :tickedoff: :tickedoff:  ... Διαφήμιση;;;; ... Συγνώμη αλλά δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν να με περνάει για προμώτορα ... δείτε όλες τις αναφορές μου οι οποίες διακατέχονται μόνο από τα συναισθήματά μου και αυτό πιστεύω είναι ιδιαίτερα κατανοητό από τον οποιονδήποτε. Το πως γράφω το έχω αναλύσει εκτενώς και θεωρώ το λιγότερο προσβλητικό να αναφέρονται έτσι για μένα ... Αλλά αν αυτό πιστεύεται ... Ευχαριστώ πολύ... Επίσης να αναφέρω ότι μπορεί να έκανα λάθος στην ηλικία και ίσως κακός την ανέφερα, αλλά στα μάτια μου τέτοια ηλικία είδα και μπορεί να έκανα και λάθος ... μπορεί και μεγάλο λάθος, αλλά 50 όπως λέτε, εεε όχι βρε παιδιά ... με τίποτα δεν μπορεί να έχω πέσει τόσο μα τόσο έξω, αλλά ότι κάνω και παραπληροφόρηση;;;; ... θα σας παρακαλούσα πριν ακοπαλείται κάποιον έτσι εδώ μέσα να διαβάζεται τα γραφόμενά του, τον τρόπο σκέψης του και γραφής του και να μην βγάζεται τόσο εύκολα συμπεράσματα ... αυτά από μένα ... σταματάω γιατί εύκολα μπορεί να ξεφύγει η συζήτηση και δεν το επιτρέπω αυτό στον εαυτό μου.

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Πέρασμα γύρω στις 20.15 από περιοχή Βίλκα :

Ανδρ. Γεωργίου 21 : Έλενα Ουκρανιδούλα, ωραία φατσούλα, ωραίο κορμί, απλό από 30, μέσα στο δωμάτιο καλή αλλά ολίγον βιαστική θα έλεγα
Έρως 16 : Άντζελα Ουκρανή μικρό στήθος που δούλευε και στο Ανδρ. Γεωργίου 50
Ανδρ. Γεωργίου 50 : Veronika
κωλέττη 17 : Isabella κοντούλα παιχνιδιάρα, φιλότιμο κορίτσι μέσα στο δωμάτιο, 23 Μαϊών, με καλή διάθεση και χαμόγελο, 30 το απλό

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
για να γινει καποια τσατσα πρεπει να ειναι ανω των 50.το γραφει το φεκ με τον νομο για τους οικους ανοχης
λοιπον για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους.....η γιαννα δεν ειναι καταρχας 50 με τιποτα....σαν τσατσα εκατσε και καλα ως εξυπηρετηση για την αννα και οχι επισημα να το θεσω ετσι....οποτε τα σχετικα με την νομολογια προφανως δεν ισχυουν

τωρα για το ποσο ειναι εγω ληξιαρχος δεν ειμαι......η αννα λεει οτι ειναι 30 χρονων......νταξει στην τελικη δεν ρωτας ποτε μια κυρια ηλικια....

τωρα για τον manowar......ειναι αν μη τι αλλο αδικο να κατηγορησουμε τον γιγαντα για προμοτορα επειδη εγραψε ενα ποστ που ο ανθρωπος ρωτησε κατι στην τελικη και ηθελε μια απαντηση.....οι χαρακτηρισμοι και υπαινιγμοι ας λειπουν για τα αλλα μελη

και επι της ουσιας κλαιν μαιν αν η γιαννα ειναι 30 ή 35......σημασια εχει οτι κανει οπως ειπα πολυ καλο κρεβατι και ξερει να περιποιηθει εναν αντρα που ψαχνει κατι καλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom