Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (1 μέλη και 57 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
για την μιρελα την αβυζη με το πηγαδι μουνι μιλαμε?

Ναι για την Μιρελα απο Σαμφως 5, αβυζη ναι, τωρα αν εχει και μουνι πηγαδι δεν ξερω, εχουν περασει 3-4 χρονια απο τοτε που την ειχα δοκιμασει και μου αφησε κακες εντυπωσεις, μετα ο χωρος που δουλευε ηταν χαλια και δεν ρισκαρα να την ξαναπληρωσω...

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
εχεις παει με την μιρελλα και διαπιστωσες κατι τετοιο?
και καραμαν πριν τρια χρονια με τωρα καμια σχεση, κανε της ενα ξαπλωτο πισοκωλητο να παθεις πλακα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
και καραμαν πριν τρια χρονια με τωρα καμια σχεση, κανε της ενα ξαπλωτο πισοκωλητο να παθεις πλακα

αυτο λεω πριν 3 χρονια πρεπει να ηταν σφιχτη, οχι οτι θυμαμαι κιωλας, τωρα δεν ξερω...κοιτα ομως να παω και να χασω κανα G-Shock εκει μεσα..!!  :2funny: :2funny: ...μπρουμητατο και μιλφαρα με ξεχυλομενο μουνι να βαλεις το μουνι θα γινει μεγγενη...αλλα θα δοκιμασω μιας και ειναι μια απο τις αγαπημενες μου στασεις τελευταια...

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
αυτο λεω πριν 3 χρονια πρεπει να ηταν σφιχτη, οχι οτι θυμαμαι κιωλας, τωρα δεν ξερω...κοιτα ομως να παω και να χασω κανα G-Shock εκει μεσα..!!  :2funny: :2funny: ...μπρουμητατο και μιλφαρα με ξεχυλομενο μουνι να βαλεις το μουνι θα γινει μεγγενη...αλλα θα δοκιμασω μιας και ειναι μια απο τις αγαπημενες μου στασεις τελευταια...
αυτο παλι τι σημαινει?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
αυτο παλι τι σημαινει?

www.google.gr/search?gs_rn=15&gs_ri=psy-ab&suggest=p&cp=6&gs_id=ba&xhr=t&q=g+shock&biw=1280&bih=642&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.47244034,d.Yms&um=1&ie=UTF-8&hl=el&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=g7GnUcqdC5Lo7AbM6IGgAw]http://www.google.gr/search?gs_rn=15&gs_ri=psy-ab&suggest=p&cp=6&gs_id=ba&xhr=t&q=g+shock&biw=1280&bih=642&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.47244034,d.Yms&um=1&ie=UTF-8&hl=el&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=g7GnUcqdC5Lo7AbM6IGgAw[/url]

whistle.gif

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
στα πρωτα βηματα μου σαν μπουρδελιαρης πριν πολλα χρονια εκανα μια βολτα στα μαγαζια και σε μια στιγμη επειδη ειχα βαρεθει να βλεπω ρωτησα ενα καρντασι που εβγαινε απο καποιο αν η κοπελα ελεγε κατι..μου απαντησε ΄΄ρε φιλε γουστα ειναι αυτα''..ειχε απολυτο δικιο.
σε καποιον μπορει να φαινετε μια κοπελα μοντελο και σε καποιον αλλο να περναει αδιαφορη..
και προσωπικα εμενα η Μιρελα δε μου κανει τρομερη εντυπωση...ισως φταινε και τα πολλα χρονια που την βλεπω πλεον..

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
αν δεν ειχα παει δεν θα σχολιαζα... απο τις λιγες που για μενα ειναι πηγαδι + βαζει τα ποδια της με τετοιο τροπο ωστε να μην μπεις τερμα μεσα εκτος αν τις τα κρατησεις και πιεσεις

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στα πρωτα βηματα μου σαν μπουρδελιαρης πριν πολλα χρονια εκανα μια βολτα στα μαγαζια και σε μια στιγμη επειδη ειχα βαρεθει να βλεπω ρωτησα ενα καρντασι που εβγαινε απο καποιο αν η κοπελα ελεγε κατι..μου απαντησε ΄΄ρε φιλε γουστα ειναι αυτα''..ειχε απολυτο δικιο.
σε καποιον μπορει να φαινετε μια κοπελα μοντελο και σε καποιον αλλο να περναει αδιαφορη..
και προσωπικα εμενα η Μιρελα δε μου κανει τρομερη εντυπωση...ισως φταινε και τα πολλα χρονια που την βλεπω πλεον..
αυτος ο καποιος ημουνα εγω μαλλον

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Σημερα στην παολα στα τελειωματα. καλη επιδοση,οχι σαν την πρωτη φορα, ψιλοκουρασμενη, την δικαιολογω!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Σημερα στην παολα στα τελειωματα. καλη επιδοση,οχι σαν την πρωτη φορα, ψιλοκουρασμενη, την δικαιολογω!!
Να μην την δικαιολογεις. Εμενα οταν παω για δουλεια με βλεπει ο πελατης και λεει "το καημενο το παλικαρι κουρασμενος ειναι γιαυτο δεν κανει καλη δουλεια σημερα".

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Να μην την δικαιολογεις. Εμενα οταν παω για δουλεια με βλεπει ο πελατης και λεει "το καημενο το παλικαρι κουρασμενος ειναι γιαυτο δεν κανει καλη δουλεια σημερα".
γιατί και εσύ σε ντελο δουλεύεις...  ;)

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αν μιλάμε για μοντέλο ρε παιδιά στην πρώτη θέση βάζω  την Έρικα  :rockon: :rockon: ναι,παραδέχομαι τον χαρακτήρα της... :s&m_1: αλλά όταν μιλάμε για μοντέλο νομίζω είναι στη πρώτη θέση  :thumbsup:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Ξερει κανεις αν η σαρα απο κοροβαγκου δινει κωλο; Επισης τι προγραμματα κανει γιατι καποιος εδω τις προαλλες εγραψε οτι με 80 την πηρε 2 φορες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ξερει κανεις αν η σαρα απο κοροβαγκου δινει κωλο; Επισης τι προγραμματα κανει γιατι καποιος εδω τις προαλλες εγραψε οτι με 80 την πηρε 2 φορες
κωλο δεν δινει τουλαχιστον οταν πηγα δεν ειχε τετοιο προγραμμα στο μενου

κανει 69,ισπανικο,μασαζ και εχει και προγραμματα με τζακουζι(γυμνο τσιμπουκι δεν κανει).....τωρα ισως καποια απο αυτα να εχει οσες εκτονωσεις προλαβεις αλλα το 80 ευρω με 2 εκτονωσεις ακουγεται καλη περιπτωση αλλα πρεπει να προστεθηκε τελευταια.....αν ισχυει

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
οχι κωλο δεν κανει..και απ'οτι ξερω εφυγε στην πατριδα της,θα γυρισει τελη του μηνα.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Συγνώμη αλλά το απλό πρόγραμμα έχει 40€ άρα 40+40=80€ και το κάνεις 2 φορές. Τι αλλάζει; Δε νομίζω να γλυτώνεις κάτι...

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
χθεσινοβραδυνη διπλη καταθεση , η πρωτη σε στανταρακι η δευτερη στη μαρια στο 2ο απ τα τριδυμα. πολυ μαζεμενη στο δωματιο αλλα εμενα με εφτιαξε με τα μουγκρητα της, αν ηταν και λιγο γιο ανοιχτη στο δωματιο θα ηταν πολυυυυυυ καλη. εχει πολυ χαλαρο βυζι αλλα και πολυ καλη αισθηση το νινι της. απ της υπολοιπες εντυπωση μου εκανε στο σαπφους 8 μια κατερινα? ιωαννα? δεν θυμαμαι ονομα και προμηθεως στον οροφο ενα μικροκαμμομενο πρωτη μερα στη δουλεια. στα τριδυμα στο νουμερο 1 η κορινα ειναι η γνωστη κορινα?

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους τους Συναδέλφους!! Για μια πιπινοΑλίνα ρουμάνα που δουλεύει βραδινή στο Νικ. Ουρανού 26 έχουμε καμια κριτική? :think: Με φάνηκε δυνατό σε εμφάνιση και λεω να το τιμησω προσεχως.. Μήπως είναι φόλα?

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους τους Συναδέλφους!! Για μια πιπινοΑλίνα ρουμάνα που δουλεύει βραδινή στο Νικ. Ουρανού 26 έχουμε καμια κριτική? :think: Με φάνηκε δυνατό σε εμφάνιση και λεω να το τιμησω προσεχως.. Μήπως είναι φόλα?
μακρια φιλε.εχουν πει αρκετοι πολλα αρνητικα για αυτην.ειναι ολο γλυκα και ναζι στο σαλονι και μετα μεσα ακριβως το αντιθετο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom