Όλες οι Ιστορίες που λέτε ειναι λίγο πολυ πραγματικές και τις έχουμε ζήσει οι περισσότεροι.
Προσωπικά θυμάμαι πήρα πολλά τηλέφωνα, αλλά ως συνήθως πάντα κάτι δεν καθόταν καλά....Για παράδειγμα υπήρχαν και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις με τις οποίες θα μπορούσε να βγεί ο καθ'ενας μας γιατι δεν θεωρώ πως έχουμε να ζηλέψουμε κάτι .Ισα ίσα πολλές απο αυτές ψάχνονται για σχέσεις....άλλες πάλι καθόλου .Θα αναφέρω μόνο 2-3 τρανταχτές περιπτώσεις που πλέον δεν δουλεύουν και οπότε δεν θα εκθέσω κανέναν και καμμία.
"Αδελφός" μου φίλος έβγαινε με την "Ισπανίδα" Αννα Μαρία η οποία ήταν όλο μη ....μου ...μα......και ποτέ δεν έκανε κάι περισσότερο .Εγω είχα μια περίπτωση με μια Νατάσσα παλιά αλλα ποτέ δεν έγινε κάτι ουσιαστικά, εγώ τότε ήμουν πιτσιρικάς,χωρίς πολλά πολλά και την"εχασα" απο κάποιο άλλο πουλάκι σαν εμένα ,μόλις την έχασα κοπήκαν τα "πάντα".(όλα τα εξτραδάκια που εγω δεν πλήρωνα ποτέ και φυσικά δεν πληρωνόντουσαν τότε πρίν 10 σχεδον χρόνια). Προσωπικά πιστεύω πως δεν αξίζει κανείς να ασχοληθεί εκτός αν πέσει στην "περιπτωση" πράγμα σπάνιο για τα δεδομένα,αλλά και πάλι όλα όσα μας κάνουν μας τα κάνουν για να είμαστε πελάτες και να νιώθουμε ξεχωριστοί πελάτες.
Και κάτι άλλο πόσοι απο εσάς πήγατε με την Ισαμπέλα και δεν είχατε girlfriend καταστάσεις????? εγω νομίζω καλύτερα έπρεπε να ρωτήσω πόσοι δεν είχατε
;)
......Πόσοι δεν ακούσατε "αχ τι ωραία μάτια εχεις"....η "τι ωραίο πούτσο έχεις"....η "τι κούκλος είσαι" και άλλα πολλά......
Ε δεν πιστευω όλοι να είμαστε σαν τον κλουνευ και τον μπραντ πίτ.
Αλλές περιπτώσεις πάλι δεν θα τις αναφέρω καν γιατι θα εκθέσω φίλους ανοίγοντας κάποιων τα μάτια ....
Δεν μου αρέσει να το παίζω εξυπνάκιας ,ότι λέω το λέω μόνο για ανταλλαγή εμπειριών και για να ξεκαθαρίσω σε κάποιους πώς οι περισσότερες κάνουν απλά μια δουλειά ,αλλες την αγαπάνε αλλές δεν την αγαπάνε και άλλες πάλι μπερδευουν την δουλειά με το συναίσθημα τους και βγάζουν λιγα πράγματα παραπάνω....