Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (1 μέλη και 61 επισκέπτες)

Argiris_25

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιχτες. παρακολουθω το φορουμ εδω και κανενα χρονο που αρχισα να ασχολουμαι με το αθλημα, δε μπηκα ποτε στη διαδικασια να γραφτω για να κανω κριτικες (κακως) αλλα επειδη μου αρεσε το θεμα που πιασατε ηθελα να μπω στην κουβεντα.

Εγω προσωπικα σε 8-9 μηνες που εχω επισκεφθει τα εν λογω μαγαζια, ειχα 2 εμπειριες σαν και αυτες που περιγραφετε. Η μια ηταν με την εξαιρετικη σε ολα της Καντυ, που μου ειχε δωσει το προσωπικο της προφιλ fb να μιλαμε κτλ, και σε καποια φαση για αγνωστο λογο μου ειπε οτι τα ειδε ο "γκομενος" της και οτι ψαχνει να με βρει. Το θεωρω τεραστιο φαουλ, γιατι πολυ απλα θα μπορουσα να ειμαι παντρεμενος και να μου δημιουργησει τεραστιο προβλημα. Εννοειται εκτοτε δεν εχω παει ποτε στη συγκεκριμενη, αν και τη θεωρω την καλυτερη.

Το δευτερο ηταν με την Αλεξανδρα απο fever, την οποια εχω επισκεφθει σπιτι της στο Ρετζικι, εχουμε περασει ΩΡΕΣ στο αμαξι μου να χαμουρεομαστε, αλλα ποτε δεν μου εκατσα αν δε την πληρωνα.. Προφανως και δε πιστευω οτι ημουν ο μονος που το κανει αυτο, αλλα ετσι ελεγε. Ευκαιρια να μαθουμε αν το ειχε συστημα..                                                       
              αυτι ειναι η αλεξανδρα?

Συνημμένα

• 430912_456975947693410_738285102_n.jpg
    430912_456975947693410_738285102_n.jpg
    102,9 KB · Εμφανίσεις: 17

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
οχι εγω για Αλβανιδα την εχω απο την πρωτη ωρα...
οπως επισης ουτε η Μαιρουλα ηταν Αλβανιδα οπως μου ειπε καποιο αλλο πουλακι

αυτα τα ψεματακια περι εθνικοτητων μικρη σημασια εχουν ας πουμε.Αλλου ηταν το θεμα μας σημερα.
gl το κρατησες το πμ που σου εστειλα?εκανα μαλακια και δε το αποθηκευσα οπως νομισα οποτε ξαναστειλτο μου αν μπορεις για να το στειλω και στο gagarin που ειναι δικο μας παιδι
Και μην ξεχναμε, η Αφρο ειναι κυπρια! χαχαχα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδες καλησπερα,δεν πολυπαρακολουθω πλεον το φορουμ γιατι οι δουλειες δεν μου το επιτρεπουν...το λεω αυτο γιατι μπορει να εχει υποθει κ δεν θελω να κουραζω
ερωτηση,η μιχαελα που ειναι σημερα το βραδυ στο φριξου 9 ειναι η αντριαννα η κομοδινοπουλου η απλα μοιαζουν πολυ?

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
παιδες καλησπερα,δεν πολυπαρακολουθω πλεον το φορουμ γιατι οι δουλειες δεν μου το επιτρεπουν...το λεω αυτο γιατι μπορει να εχει υποθει κ δεν θελω να κουραζω
ερωτηση,η μιχαελα που ειναι σημερα το βραδυ στο φριξου 9 ειναι η αντριαννα η κομοδινοπουλου η απλα μοιαζουν πολυ?
Αν διαβάσεις πιο πίσω λένε πως είναι η ίδια. Υπάρχει και μια κριτική νομίζω που λέει πως δεν άλλαξε και από υπηρεσίες.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Όλες οι Ιστορίες που λέτε ειναι λίγο πολυ πραγματικές και τις έχουμε ζήσει οι περισσότεροι.
Προσωπικά θυμάμαι πήρα πολλά τηλέφωνα, αλλά ως συνήθως πάντα κάτι δεν καθόταν καλά....Για παράδειγμα υπήρχαν και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις με τις οποίες θα μπορούσε να βγεί ο καθ'ενας μας γιατι δεν θεωρώ πως έχουμε να ζηλέψουμε κάτι .Ισα ίσα πολλές απο αυτές ψάχνονται για σχέσεις....άλλες πάλι καθόλου .Θα αναφέρω μόνο 2-3 τρανταχτές περιπτώσεις που πλέον δεν δουλεύουν και οπότε δεν θα εκθέσω κανέναν και καμμία.

"Αδελφός" μου φίλος έβγαινε με την "Ισπανίδα" Αννα Μαρία η οποία ήταν όλο μη ....μου ...μα......και ποτέ δεν έκανε κάι περισσότερο .Εγω είχα μια περίπτωση με μια Νατάσσα παλιά αλλα ποτέ δεν έγινε κάτι ουσιαστικά, εγώ τότε ήμουν πιτσιρικάς,χωρίς πολλά πολλά και την"εχασα" απο κάποιο άλλο πουλάκι σαν εμένα ,μόλις την έχασα κοπήκαν τα "πάντα".(όλα τα εξτραδάκια που εγω δεν πλήρωνα ποτέ και φυσικά δεν πληρωνόντουσαν τότε πρίν 10 σχεδον χρόνια). Προσωπικά πιστεύω πως δεν αξίζει κανείς να ασχοληθεί εκτός αν πέσει στην "περιπτωση" πράγμα σπάνιο για τα δεδομένα,αλλά και πάλι όλα όσα μας κάνουν μας τα κάνουν για να είμαστε πελάτες και να νιώθουμε ξεχωριστοί πελάτες.

Και κάτι άλλο πόσοι απο εσάς πήγατε με την Ισαμπέλα και δεν είχατε girlfriend καταστάσεις????? εγω νομίζω καλύτερα έπρεπε να ρωτήσω πόσοι δεν είχατε  :2funny: ;)

......Πόσοι δεν ακούσατε "αχ τι ωραία μάτια εχεις"....η "τι ωραίο πούτσο έχεις"....η "τι κούκλος είσαι" και άλλα πολλά......

Ε δεν πιστευω όλοι να είμαστε σαν τον κλουνευ και τον μπραντ πίτ.

Αλλές περιπτώσεις πάλι δεν θα τις αναφέρω καν γιατι θα εκθέσω φίλους ανοίγοντας κάποιων τα μάτια ....

Δεν μου αρέσει να το παίζω εξυπνάκιας ,ότι λέω το λέω μόνο για ανταλλαγή εμπειριών και για να ξεκαθαρίσω σε κάποιους πώς οι περισσότερες κάνουν απλά μια δουλειά ,αλλες την αγαπάνε αλλές δεν την αγαπάνε και άλλες πάλι μπερδευουν την δουλειά με το συναίσθημα τους και βγάζουν λιγα πράγματα παραπάνω....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195

ναι αυτή είναι.....και πρέπει να άλλαξε προς το καλύτερο όπωως η παλιά κάρμεν....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σας ευχαριστω...εγω παντως την ειχα πετυχει πριν καιρο στα 3δυμα κ ειχε παρει λιγα κιλακια
τωρα δηλαδη ζηταει 40ε?

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
θα σε γελάσω, αλλα έχω την εντύπωση πως ναι.....

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
αφροδιτη κωλεττη για ενα ακομα γαμησακι. Εκανε τα μαλλια καρε δεν τρελαθηκα κιολας.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Φίλε αν επιτρέπεται το τηλέφωνο της Αλεξάνδρας το ζήτησες εσύ ή στο έδωσε από μόνη της;

Το ζητησα εγω, αλλα μου εδωσε σημαδια οτι ηθελε να μου το δωσει γιατι την κερασα 2 ποτα των 10€ κι εκατσε μαζι μου 1 ωρα σιγουρα, μετα την πηρα ενα πριβε και μου το εδωσε μεσα στο πριβε.

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Καλησπέρα ... Ερώτηξη ... Στο άλλο σαιτ μπήκαν φωτογραφίες μιας Andrea ... έχεις κανείς κάποια γνώση;;;; ... δεν αναφέρεται μαγαζί (ή εγώ δεν είδα;) ... πάντως φαίνεται  :tits:  :kissass:  :lheel: ... ή το φώτοσοπ έκανε άριστη δουλειά.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα ... Ερώτηξη ... Στο άλλο σαιτ μπήκαν φωτογραφίες μιας Andrea ... έχεις κανείς κάποια γνώση;;;; ... δεν αναφέρεται μαγαζί (ή εγώ δεν είδα;) ... πάντως φαίνεται   :tits:  :kissass:  :lheel: ... ή το φώτοσοπ έκανε άριστη δουλειά.
ωραιο μουνετο παντως :tits:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Καλησπέρα ... Ερώτηξη ... Στο άλλο σαιτ μπήκαν φωτογραφίες μιας Andrea ... έχεις κανείς κάποια γνώση;;;; ... δεν αναφέρεται μαγαζί (ή εγώ δεν είδα;) ... πάντως φαίνεται   :tits:  :kissass:  :lheel: ... ή το φώτοσοπ έκανε άριστη δουλειά.
γνωριζω πως καταγεται απο την Ισπανια-Ρουμανια  :2funny: :2funny: :2funny:
παντως εχει φοβερες βυζαρες αλλα πιστευω ειναι κοντη και χοντρουλα  :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γνωριζω πως καταγεται απο την Ισπανια-Ρουμανια  :2funny: :2funny: :2funny:
παντως εχει φοβερες βυζαρες αλλα πιστευω ειναι κοντη και χοντρουλα  :rolleyes:
ναι μωρε ειναι απο τα συνορα ισπανιας-ρουμανιας......γειτονικες χωρες γαρ :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom