Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Καλησπέρα ... Ερώτηξη ... Στο άλλο σαιτ μπήκαν φωτογραφίες μιας Andrea ... έχεις κανείς κάποια γνώση;;;; ... δεν αναφέρεται μαγαζί (ή εγώ δεν είδα;) ... πάντως φαίνεται   :tits:  :kissass:  :lheel: ... ή το φώτοσοπ έκανε άριστη δουλειά.

Ενδέχεται να είναι αδερφή της Ελίζας που ήταν στις Βίλες. Στο Facebook έχουν μαζί φωτογραφίες το οποίο σημαίνει ότι γνωρίζονται και έχουν και το ίδιο επίθετο. Επίσης και στη φάτσα έχω την εντύπωση ότι μοιάζουν και λίγο...Οπότε παίζει αρκετά το να είναι αδερφές.
Η Πάμελα από ότι είδα ξαναέφυγε για Αθήνα. Σήμερα δούλευε στο Ισμήνης 2

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ενδέχεται να είναι αδερφή της Ελίζας που ήταν στις Βίλες. Στο Facebook έχουν μαζί φωτογραφίες το οποίο σημαίνει ότι γνωρίζονται και έχουν και το ίδιο επίθετο. Επίσης και στη φάτσα έχω την εντύπωση ότι μοιάζουν και λίγο...Οπότε παίζει αρκετά το να είναι αδερφές.
Η Πάμελα από ότι είδα ξαναέφυγε για Αθήνα. Σήμερα δούλευε στο Ισμήνης 2

Πολυ μας εκατσε...  Της Ελιζας το facebook πως μου ξεφυγε εμενα; :P

Επισκέπτης
Γι'αυτήν την Άντρεα έχω διαβάσει στα θρεντς της Αθήνας, ξεκίνησε από μπουρδέλο που όλοι λένε ότι ήταν απαράδεκτη ξεπέτα κτλ Σεμέλα νομίζω είχε όνομα κάτι τέτοιο. Εδώ και μισό χρόνο ίσως δούλευε studio αθήνας. Ελπίζω να είναι περίπτωση Κάρμεν και να έχει ξεφύγει από τον αστερισμό της ξεπέτας..! έχει βυζάρες πάντως.. και καλώσήρθε στο ρόστερ της πόλης!  :)

ΥΓ: είχα διαβάσει για ένα τατουάζ πεταλούδα πάνω από το κώλο της. Αν το έχει τότε είναι αυτή που λέγανε τα παιδιά στα θρέντ.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
εγω ρε παιδια επειδη βαρεθηκα τα κοριτσια απο τις βιλλες, και μονο εκει εχω πηδηξει εδω και καιρο, εχετε κατι να προτεινετε σε ΠΟΛΥ ομορφη, που να μην ειναι στο αλλο site?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγω ρε παιδια επειδη βαρεθηκα τα κοριτσια απο τις βιλλες, και μονο εκει εχω πηδηξει εδω και καιρο, εχετε κατι να προτεινετε σε ΠΟΛΥ ομορφη, που να μην ειναι στο αλλο site?
πολυ ομορφη δεν θυμαμαι και καμια να σου πω.....αλλα μια νατασσα στο ερως16 χτυπα την οπωσδηποτε....και η μαρα ομορφουλα ειναι πλεον

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.955
Πόντοι
38.177
αλλα μια νατασσα στο ερως16 χτυπα την οπωσδηποτε....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
πολυ ομορφη δεν θυμαμαι και καμια να σου πω.....αλλα μια νατασσα στο ερως16 χτυπα την οπωσδηποτε....

Συμφωνώ και Επαυξάνω

Για την Andrea δηλαδή περιμένουμε μια ίσως κοντόχοντρη ισπανορουμάνα πεταλούδα του γένους "ksepeta"  :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: (είπαμε ... δεν πάω καλά ... μη δίνεται σημασία) ... με το καλό να έρθει ... και να μπορέσει να στεριώσει ... και αυτό γίνεται μόνο με παροχή άριστης υπηρεσίας ... με κέφι, όρεξη και επαγγελματισμό ... γιατί όπως αναφέρατε η πάμελα ήδη έφυγε ... (και με κάνει να αισθάνομαι ότι το έφαγα το κορίτσι με τα λεγόμενά μου ...  :2funny:  :uglystupid:  :2funny:)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.955
Πόντοι
38.177
Καλησπέρα στην παρέα,γνωρίζει κανεις άμα δουλεύει και κάθε ποτε η Νατασα στο Ερως;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Πρωινα παντα εκτος τριτης και πεμπτης νομιζω.

Πηγα παιδια χθες απο βερονικα που την εκθιαζαν καποιοι, δε μ´αρεσε καθολου εμφανισιακα και εφυγα. Μαλιστα οπως ανεβηκα μπηκα απο το αριστερο απο τα 2 πορτακια και δε χτυπησε το ματακι με το κουδουνι, μπηκα μεσα, κανεις. Κοιταω πισω απο την κουρτινα και την βλεπω να ειναι στο facebook.

Εφυγα και πηγα καροβαγκου στην μιχαελα - ανδριαννα, πολυ καλες εντυπωσεις, δεν την ειχα παρει ποτε πριν παει εκει, αλλα χθες επαιξαν μεχρι και γλωσσοφιλα, και αφου τελειωσαμε περιμενε μεχρι να ντυθω και να βγουμε μαζι απο το δωματιο. Συνολικα θα ηταν μεσα κανα 20λεπτο

gatos00722

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ξερει κανεις τι γινετε με την αντριανα την ισπανιδα(τουμπανιεθ)που δουλευε στο villa erotica θα επιστρεψει τωρα που φευγει η παμελα?

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
καλησπερα...εχει κανενας το φειμπουκ της βερονικας???αν το εχει καποιος και θελει ας μου το στειλει σε πμ....ευχαριστω...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.049
Πόντοι
13.755
μικρη βολτα πριν λιγο με στοχευμενη καταθεση στην Ιζαμπελα στην Κωλετη.Πραγματι ειναι πολυ καλη,δεκτικη στα παντα με γλωσσοφιλα,πουτσοτριψιματα σε μουνι και κωλο,καθεται πολυ ωρα κλπ.Απλα αν θυμαστε πριν μερικες βδομαδες σας ειχα πει για περιεργη συμπεριφορα στο σαλονι και σημερα επιβεβαιωθηκα...μιλαμε για πολυ μαστουρα ομως.Τα ματια ηταν την περισσοτερη ωρα μισοκλειστα,το βλεμμα απλανες,χαζογελουσε στα καλα καθουμενα αλλα παρ'ολα αυτα δεν παρεκτραπηκε καθολου σε σχεση με μενα αν και το ψιλοφοβομουν

Στα υπολοιπα...
-Αν.Γεωργιου 32 μελισσες.η Τζεσικα μια μελαχρινη με ωραιο κορμι και αδιαφορη φατσα που τωρα εγινε και Βραζιλιανα
-Αν.Γεωργιου 30.η Μολδαβη μιλφ Ζωη η χοντρη η κοκκινομαλλα που δουλευε μονιμα πρωι στο Τανταλου 8 και σ'εβριζε οταν δεν εμπαινες
-Αν.Γεωργιου 24.αυτη η γυναικα εχει βγει απο ονειρο δε μπορει να υπαρχει στ'αληθεια.Νομιζω ειναι τελεια σαν εικονα και θα μπορουσε να ειναι τοπ μοντελ παγκοσμιου επιπεδου μιλαμε
-Αν.Γεωργιου 16.η Αντζελα η Ουκρανη ενα ωραιο μελαχρινο κοριτσι με μοντελε αναλογιες και μακρυ σπαστο μαλλι.Ψιλοκρυα στο σαλονι αλλα μου θυμισε λιγο Βερονικα στην πασαρελα της
-Αν.Γεωργιου 4.η Τζαστιν που την εχει και στο αλλο σαϊτ.Ομορφη ξανθια,ειναι λιγο γεματη απ'τη μεση και κατω,μιλφ θα ελεγα πρεπει να πλησιαζει τα 40 στην ηλικια αλλα σε καμια περιπτωση δεν αξιζει εμφανισιακα τα 40ε που ζηταει σαν αρχικη τιμη.Δε ξερω ποσα χρονια ελλειψε απο Ελλαδα αλλα προφανως δε τα'μαθε τα νεα...δε ξερω τι κανει μεσα στο δωματιο αλλα σαν πρωτη εικονα αν αυτη ζηταει 40ε τοτε η Μιρελα πρεπει να ζητησει 80ε.Παντως ειναι πολυ επικοινωνιακη και προσχαρη στο σαλονι,δειτε την και μου λετε

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.955
Πόντοι
38.177
μικρη βολτα πριν λιγο με στοχευμενη καταθεση στην Ιζαμπελα στην Κωλετη.Πραγματι ειναι πολυ καλη,δεκτικη στα παντα με γλωσσοφιλα,πουτσοτριψιματα σε μουνι και κωλο,καθεται πολυ ωρα κλπ.Απλα αν θυμαστε πριν μερικες βδομαδες σας ειχα πει για περιεργη συμπεριφορα στο σαλονι και σημερα επιβεβαιωθηκα...μιλαμε για πολυ μαστουρα ομως.Τα ματια ηταν την περισσοτερη ωρα μισοκλειστα,το βλεμμα απλανες,χαζογελουσε στα καλα καθουμενα αλλα παρ'ολα αυτα δεν παρεκτραπηκε καθολου σε σχεση με μενα αν και το ψιλοφοβομουν

Στα υπολοιπα...
-Αν.Γεωργιου 32 μελισσες.η Τζεσικα μια μελαχρινη με ωραιο κορμι και αδιαφορη φατσα που τωρα εγινε και Βραζιλιανα
-Αν.Γεωργιου 30.η Μολδαβη μιλφ Ζωη η χοντρη η κοκκινομαλλα που δουλευε μονιμα πρωι στο Τανταλου 8 και σ'εβριζε οταν δεν εμπαινες
-Αν.Γεωργιου 24.αυτη η γυναικα εχει βγει απο ονειρο δε μπορει να υπαρχει στ'αληθεια.Νομιζω ειναι τελεια σαν εικονα και θα μπορουσε να ειναι τοπ μοντελ παγκοσμιου επιπεδου μιλαμε
-Αν.Γεωργιου 16.η Αντζελα η Ουκρανη ενα ωραιο μελαχρινο κοριτσι με μοντελε αναλογιες και μακρυ σπαστο μαλλι.Ψιλοκρυα στο σαλονι αλλα μου θυμισε λιγο Βερονικα στην πασαρελα της
-Αν.Γεωργιου 4.η Τζαστιν που την εχει και στο αλλο σαϊτ.Ομορφη ξανθια,ειναι λιγο γεματη απ'τη μεση και κατω,μιλφ θα ελεγα πρεπει να πλησιαζει τα 40 στην ηλικια αλλα σε καμια περιπτωση δεν αξιζει εμφανισιακα τα 40ε που ζηταει σαν αρχικη τιμη.Δε ξερω ποσα χρονια ελλειψε απο Ελλαδα αλλα προφανως δε τα'μαθε τα νεα...δε ξερω τι κανει μεσα στο δωματιο αλλα σαν πρωτη εικονα αν αυτη ζηταει 40ε τοτε η Μιρελα πρεπει να ζητησει 80ε.Παντως ειναι πολυ επικοινωνιακη και προσχαρη στο σαλονι,δειτε την και μου λετε

Στο Αν.γεωργιου 24 για ποια λες Αλ;

Σχετικά με την Τζαστιν τα 40€ που ζητάει,εμφανισιακα δεν τα αξίζει αλλα και μέσα στο δωμάτιο οι υπηρεσίες ειναι κάτω του μετριου.
Η δε τσατσα σα σωστή επαγγελματιας σου αναφαιρει οτι κάνει ενα σωρό πράγματα και μέσα δε βλέπεις τίποτα απο αυτά!!!

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
καλημερα παιδες.προχθες τριτη βραδυ δοκιμασα στο αν. γεωργιου αριθμο δεν θυμαμαι την μιρελλα την ρουμανα(πραγματικο μοντελο ) που δουλευε βαρδαρη,την ειχα αποροιψει πολλακις οχι λογο εμφανισης αλλα με χαλαει αυτη η βρωμα που επικρατει στα περισσοτερα σπιτια στο βαρδαρη.με το απλο 25 αν και ζητησε η τσατσα 30 περασα καλα με τουλαχιστον 15-20 λεπτα στο δωματιο.πεξανε και καποια φιλια που στην συνεχεια εγιναν γλωσσοφιλα,η κοπελα δεν βιαστηκε καθολου και ειχε καλη συμμετοχη στο σεξ.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.049
Πόντοι
13.755
Στο Αν.γεωργιου 24 για ποια λες Αλ;

Σχετικά με την Τζαστιν τα 40€ που ζητάει,εμφανισιακα δεν τα αξίζει αλλα και μέσα στο δωμάτιο οι υπηρεσίες ειναι κάτω του μετριου.
Η δε τσατσα σα σωστή επαγγελματιας σου αναφαιρει οτι κάνει ενα σωρό πράγματα και μέσα δε βλέπεις τίποτα απο αυτά!!!
τη Μιρελα λεω ρε μαστορα

η τσατσα της Τζαστιν ειναι αυτη η καριολα η ξανθια με τα γυαλια που δουλευε νυχτα στο Λαφαμ και παλιοτερα Αλιακμωνος που παντα σου εκανε μια μαλακια.Χθες παλι μεχρι να βγει η Τζαστιν μου επρηξε τ'αρχιδια με τις μαλακιες της στο σαλονι αλλα οπως ειπα και προχθες οταν μια κοπελα μας δινει μεροκαματο ειναι πολυ καλη αλλα οταν φυγουν γινονται ολες τερατα.
Ετσι μου ειπε χθες...ολες τερατα ειναι αγορι μου δεν αξιζει καμια τους

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Γαμω δεν εχει τηλεφωνο το Α.Γεωργιου 24

εχεις κανεις καμια πληροφορια τι ωρα βρισκουμε τη μιρελλα?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.064
Πόντοι
11.585

ρεσυ αλ, τοπ μοντελο με πλακα βυζι που το ειδες....??  :2funny:

περα της πλακας, τωρα που πηγε σε στουντιο, καποια στιγμη θα την ξαναδοκιμασω, τωρα αλλος χωρος λεει ενα retest...και αν κραταει και το 30αρι ενας λογος παραπανω...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
για την μιρελα την αβυζη με το πηγαδι μουνι μιλαμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom