Καλησπέρα σε όλους τους Συναδέλφους!! Για μια πιπινοΑλίνα ρουμάνα που δουλεύει βραδινή στο Νικ. Ουρανού 26 έχουμε καμια κριτική?
Με φάνηκε δυνατό σε εμφάνιση και λεω να το τιμησω προσεχως.. Μήπως είναι φόλα?
μακρια φιλε.εχουν πει αρκετοι πολλα αρνητικα για αυτην.ειναι ολο γλυκα και ναζι στο σαλονι και μετα μεσα ακριβως το αντιθετο.
Δυστυχώς ή ευτυχώς πρέπει να δοκιμάσεις για να σιγουρευτείς.. Από προσωπική εμπειρία οι γλύκες έξω μετουσιώθηκαν σε τρελά γούστα μέσα στο δωμάτιο!
Έχω ανεβάσει κριτική στο ίδρυμα επί της Αν. Γεωργίου 52 όπου την είχα συναντήσει. Μου έκανε εντύπωση κανα 2 αρνητικά που είχα επισημάνει τα βελτίωσε
σε 2η επίσκεψή μου, που σημαίνει ότι μάλλον μας διαβάζει. Και τη 2η φορά εννοείται ότι έβγαλα τα ίδια και καλύτερα γούστα.
Το θέμα είναι αν αξίζει να ποντάρεις ένα 30άρι για να δεις αν κολλάτε ή όχι με τη κοπέλα. Υπόλογίζεις τα odds και κάνεις το call ή πετάς τα χαρτιά σου!
Εννοείται ότι δεν αμφισβητώ τα αρνητικά που έχουν γραφτεί από παλαιότερα μέλη (τουτεστιν και πιο έγκυρα), αλλά οφείλω να καταθέσω την προσωπική μου άποψη.
Αν μπορώ να κάνω μια ερμηνεία για τη συγκεκριμένη είναι ότι λειτουργεί μάλλον καλύτερα με πιτσιρικάδες. Θυμάμαι σε μια τσάρκα που είχα κάνει παλιότερα ήταν όλα τα
δωμάτια γεμάτα και έξω περιμέναν αλλοι 2 για να περάσουν, ηλικίας από 20-30 περίπου.
Με λίγα λόγια δεν τη κατατάσσω στην στιγνή επαγγελματία που θα έχει την στανταρ απόδοση με όλους! Γεγονός που γουστάρω σε ιερόδουλες γενικά και το ξαναγράψει
Edit: Κριτικές για την Αλίνα υπάρχουν και στο ίδρυμα επί της Φρίξου 13
Πολλές Καλημέρες σε όλη την ΜπουρδελοΠαρέα!!!
Λόγω φόρτου εργασίας δεν πολυγράφω, αλλά σας διαβάζω καθημερινά!