Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

SimThessCity

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδες ερχομαι μεθαυριο απο εξωτερικο αλλα επειδη θα παω στα κτελ παιζει κανενα μπουρδελο κατα κει κοντα? μην με φαν και οι μετακινησεις ... για πιατσα δεν το συζηταω καν

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
Καλησπέρα ... Ερώτηξη ... Στο άλλο σαιτ μπήκαν φωτογραφίες μιας Andrea ... έχεις κανείς κάποια γνώση;;;; ... δεν αναφέρεται μαγαζί (ή εγώ δεν είδα;) ... πάντως φαίνεται   :tits:  :kissass:  :lheel: ... ή το φώτοσοπ έκανε άριστη δουλειά.

ρε παιδια ποιο ειναι το αλλο σαιτ κ που ειναι φωτο ?  δωστε κανα λινκ ...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
παιδες ερχομαι μεθαυριο απο εξωτερικο αλλα επειδη θα παω στα κτελ παιζει κανενα μπουρδελο κατα κει κοντα? μην με φαν και οι μετακινησεις ... για πιατσα δεν το συζηταω καν
αν παρεις το 31 απο τα κτελ και κατεβεις στις στασεις σφαγεια-φιξ-ιχθυοσκαλα-μεγαρα και περασεις απεναντι αριστερα σου δηλαδη μεσα τα δρομακια ειναι γεματα. Υποψην πως οι στασεις που αναφερω ειναι ουτε 5λεπτα αφου ξεκινησει το 31

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Δεν αντεξα και πηγα σημερα να δω αυτη τη Μιρελα. Για τα γουστα μου πολυ καλη, ενα κλικ κατω απο σαρα καροβαγκου, που για μενα εμφανησιακα ειναι τοπ. Για τα 30€ θεωρω ηταν πολυ καλη, ανετη απο χρονο, με κουβεντα οταν τελειωσαμε, μια χαρα. Value for money θα ελεγα

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους τους Συναδέλφους!! Για μια πιπινοΑλίνα ρουμάνα που δουλεύει βραδινή στο Νικ. Ουρανού 26 έχουμε καμια κριτική? :think: Με φάνηκε δυνατό σε εμφάνιση και λεω να το τιμησω προσεχως.. Μήπως είναι φόλα?

μακρια φιλε.εχουν πει αρκετοι πολλα αρνητικα για αυτην.ειναι ολο γλυκα και ναζι στο σαλονι και μετα μεσα ακριβως το αντιθετο.

Δυστυχώς ή ευτυχώς πρέπει να δοκιμάσεις για να σιγουρευτείς.. Από προσωπική εμπειρία οι γλύκες έξω μετουσιώθηκαν σε τρελά γούστα μέσα στο δωμάτιο!

Έχω ανεβάσει κριτική στο ίδρυμα επί της Αν. Γεωργίου 52 όπου την είχα συναντήσει. Μου έκανε εντύπωση κανα 2 αρνητικά που είχα επισημάνει τα βελτίωσε

σε 2η επίσκεψή μου, που σημαίνει ότι μάλλον μας διαβάζει. Και τη 2η φορά εννοείται ότι έβγαλα τα ίδια και καλύτερα γούστα.

Το θέμα είναι αν αξίζει να ποντάρεις ένα 30άρι για να δεις αν κολλάτε ή όχι με τη κοπέλα. Υπόλογίζεις τα odds και κάνεις το call ή πετάς τα χαρτιά σου!

Εννοείται ότι δεν αμφισβητώ τα αρνητικά που έχουν γραφτεί από παλαιότερα μέλη (τουτεστιν και πιο έγκυρα), αλλά οφείλω να καταθέσω την προσωπική μου άποψη.

Αν μπορώ να κάνω μια ερμηνεία για τη συγκεκριμένη είναι ότι λειτουργεί μάλλον καλύτερα με πιτσιρικάδες. Θυμάμαι σε μια τσάρκα που είχα κάνει παλιότερα ήταν όλα τα

δωμάτια γεμάτα και έξω περιμέναν αλλοι 2 για να περάσουν, ηλικίας από 20-30 περίπου.

Με λίγα λόγια δεν τη κατατάσσω στην στιγνή επαγγελματία που θα έχει την στανταρ απόδοση με όλους! Γεγονός που γουστάρω σε ιερόδουλες γενικά και το ξαναγράψει

Edit: Κριτικές για την Αλίνα υπάρχουν και στο ίδρυμα επί της Φρίξου 13

Πολλές Καλημέρες σε όλη την ΜπουρδελοΠαρέα!!!
Λόγω φόρτου εργασίας δεν πολυγράφω, αλλά σας διαβάζω καθημερινά!

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Για Ερικα,
παρακαλω μπορουν να δωσουν πληροφοριες οι συναδελφοι?(μαγαζι-ωραριο)ξερουμε καταγωγη-ηλικια?

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Συγνώμη αλλά το απλό πρόγραμμα έχει 40€ άρα 40+40=80€ και το κάνεις 2 φορές. Τι αλλάζει; Δε νομίζω να γλυτώνεις κάτι...
οχι οτι γλυτωνεις κατι απο χρηματικη αποψη στην συγκεκριμενη κοπελα..απλα εισαι περισσοτερη ωρα μεσα.επισης  πολλες φορες σε αλλα μαγαζια μπορεις να κλεισεις και καλυτερη τιμη.( το ειχα ακουσει απο εναν συναδελφο που παζαρευε και του ειχαν κανει καλυτερη τιμη)

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Για Ερικα,
παρακαλω μπορουν να δωσουν πληροφοριες οι συναδελφοι?(μαγαζι-ωραριο)ξερουμε καταγωγη-ηλικια?
Την τελευταία φορά κοντά τη πέτυχα Ανδρέου Γεωργίου 52 και τις δύο φορές πρωινή βάρδια.ρώτα την τσατσά αν δεν την βρεις επειδή τυχαίνει να αλλάζει μαγαζί

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ναι ρε γαμωτο, δεν εχουν και τηλεφωνα πολλα απο αυτα. Οποιος ξερει για Ερικα κι εμενα με ενδιαφερει

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Ναι ρε γαμωτο, δεν εχουν και τηλεφωνα πολλα απο αυτα. Οποιος ξερει για Ερικα κι εμενα με ενδιαφερει

Με Έρικα είχα τη χειρότερη εμπειρία ever και δεν τη συστήνω ούτε στον εχθρό μου!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Δηλαδη τι ακριβως εγινε; Απλα επειδη την αναφερουν ως την top εμφανησιακα και για μενα μετραει πολυ αυτο

www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%88%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1/listingid:1647/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%88%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1/listingid:1647/[/url]

Διάβασε και βγάλε συμπεράσματα!

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
αν μιλάμε για μοντέλο ρε παιδιά στην πρώτη θέση βάζω  την Έρικα  :rockon: :rockon: ναι,παραδέχομαι τον χαρακτήρα της... :s&m_1: αλλά όταν μιλάμε για μοντέλο νομίζω είναι στη πρώτη θέση  :thumbsup:
αυτό το κορίτσι δεν κάνει για μπουρδέλο γιατί νομίζει πως είναι κάποια και βγάζει αρνητική απόδοση.για πασαρέλα θα της πήγαινε καλύτερα πιστεύω.και εγώ δεν έχω καλές εντυπώσεις όπως λένε και οι άλλοι φίλοι

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
όπως καλά πληροφορήθηκα.... ;) για τους φαν της Νταϊάνας τη Μολδαβή από σήμερα είναι στη δουλειά.καλές βολές για όσους λαχταρούν το ζουμερό κωλαράκι!!!!  :kissass: :fuck2:

Argiris_25

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
όπως καλά πληροφορήθηκα.... ;) για τους φαν της Νταϊάνας τη Μολδαβή από σήμερα είναι στη δουλειά.καλές βολές για όσους λαχταρούν το ζουμερό κωλαράκι!!!!  :kissass: :fuck2:
  καμια πληροφορια για την Νταιανα?? ακουσα κατι για ζουμερο κωλαρακι...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Καθόμουν κ σκεφτόμουν και διαπίστωσα ότι στα σπιτάκια αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε μια καθαρόαιμη Ελληνίδα... Παλιότερα είχαμε Χριστίνα από Πειραιά, Δανάη, Εμμανουέλλα πατρινιά, Στέλλα μιλφ.. Τώρα υπάρχει καμία που να με διαφεύγει.. :think:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Υπήρχε πριν λίγο καιρό η Ζωή....η αλλιώς Άννα απο το Λαφάμ.....
η Αφροδίτη στο ομώνυμο στην Κεφαλληνίας, και πρόσφατα είχαμε και μια Ελληνίδα απο Κρήτη είχα ακούσει στην Μινωταύρου.....

Αλλα σε γενικές γραμμές καθαρόαιμες όχι εχουμε καιρό να δούμε.....σε μπουρδελα η στούντιο.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Η ζωη απο λαφαμ αν δεν κανω λαθος δεν πρεπει να ειναι ελληνιδα, αλλα ξεχνατε την μουναρα την Ειρηνη την Ελληνιδα, ξανθια μαγκιωρα που δουλευε 2009-10 Σαμφως 7, και μετα Ν.Ουρανου 26, απλα μουναρα αψεγαδιαστο σωματακι, αλλα μεσα φουσκα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom