dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
εχεις δικιο μαν...σε καποια ειδικα που αναφερεις -απο προσωπικη εμπειρια κ μονο-τα εχω ζησει/διαπιστωσει κ γω... ;) ;)...δεν ειναι να βασιστει κανεις στα λεγομενα απο εργαζομενες του χωρου....αφηστε....απο ψεματα,διαδοσεις,μαλακιες και μουφες χορτασαμε....τσατσαδες και πουτανες καλες χρυσες αλλα ειναι τα χειροτερα εν ζωη τρολλ....μερικες μαλιστα το κανουν και στο ιντερνετ το σπορ αυτο
αυτα.....
π.χ. κοπελα της δουλειας μου ειχε αναφερει, οτι το πολυ κανα χρονο ακομη να κανει την δουλεια κ μετα θα σταματησει κ θα ασχοληθει με κατι αλλο (το οποιο μου το ειχε αναφερει κ αυτο)...μετα απο ενα χρονο + ,φυσικα συνεχιζει να δουλευει στο μπουρδελο.... ;)
η κοινωνια ηταν/ειναι κ θα ειναι για την παρτη της...ποσο μαλλον οι κοπελες που τυγχανει να κανουν αυτην την δουλεια....εννοειται οτι κοιταζουν την παρτη τους...οι εξυπνες μπορει να κανουν την μπαζα τους κ να την κοπανησουν...μπορει κ οχι... ;) ;)
οι υπολοιπες που τα τρωνε σε λουσα κ μαλακιες ή τις τα τρωνε αλλοι,ειναι καταδικασμενες να δουλεψουν μεχρι οσο παει (κ αν παει...) ;) ;)