Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
μια βολτα κατα τις 8-9 το βραδακυ...
-Ταντάλου 9.μια τσαχπινουλα κατσανοξανθη με πιασιματακια..δε θυμαμαι ονομα
-Σαπφώς 8.ανοιχτο αλλα η τσατσα ειπε λειπει η κοπελα.. :-
-Σαπφώς 5.Μιρελα.με υφος πολλων καρδυναλλιων και μεγαλο τουπε οπως λεει και το τραγουδι..μου εκατσε λιγο στο λαιμο αυτο το στυλακι και την εκανα αλλιως θα περνουσα.
και στην προμηθεως ειχε πολλα φαναρακια αναμενα αλλα δεν προχωρησα να δω τι παιζει.παντως ο βαρδαρης ζει και σςχεδον ολα ξεκινανε με 25€.
σβουρ για Μυλο...και η απογοητευση :'(
-Ι. Κωλέττη 17.Ισαβελα..δεν μου εκανε κλικ.
-Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου).Ντεζη,δηλωνει Ισπανιδα..καλουτσικη.μιλφ φαση..θα ψαξω για κριτικες.
-Ανδρέου Γεωργίου 21.Ελενα ουκρανια.μελαχροινη καλουτσικη αλλα οχι του γουστου μου.ειπα θα κανω βολτουλα και μου ειπε αντε αντε να κανεις..εχουν χαζεψει εντελως :headbang:μετα στο δρομο ειχε βγει η τσατσα και βλεποντας με που κατηφοριζα μοπυ λεει ολη νυχτα θα ψαχνεις..της απανταω με τετοια μπαζα που εχει τι να κανω??
-Ανδρέου Γεωργίου 16 ερως.Αντζελα ουκρανια.αρκετα αδυνατη κοπελιτσα αρκετα για τα γουστα μου
-Ανδρέου Γεωργίου 30.κλειστο
-Ανδρέου Γεωργίου 32 (Μέλισσες).κλειστο.κριμα....
-Ανδρέου Γεωργίου 24.κλειστο.τι εγινε αυτη η γειτονια?ερημωσε...
-Ανδρέου Γεωργίου 34 λα φαμ.ενω ειχε φωτα αναμενα πανω δεν απαντουσε κανεις στο κουδουνι... :think:
-Ανδρέου Γεωργίου 50 .Βερονικα ουκρανια.ψηλη,ξανθια θα δω κριτικες.
και παμε στην αλλη μερια..
-Αχελώου 10.Βικη μολδαβια.μιλφ φαση..
-Νικηφόρου Ουρανού 1Β.Εβελινα βυζολινα..
-Φριξου δεν πηγα..φανταζομαι οι ιδιες κλασσικες κοπελες..

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους.....η γιαννα δεν ειναι καταρχας 50 με τιποτα....σαν τσατσα εκατσε και καλα ως εξυπηρετηση για την αννα και οχι επισημα να το θεσω ετσι....οποτε τα σχετικα με την νομολογια προφανως δεν ισχυουν

τωρα για το ποσο ειναι εγω ληξιαρχος δεν ειμαι......η αννα λεει οτι ειναι 30 χρονων......νταξει στην τελικη δεν ρωτας ποτε μια κυρια ηλικια....

τωρα για τον manowar......ειναι αν μη τι αλλο αδικο να κατηγορησουμε τον γιγαντα για προμοτορα επειδη εγραψε ενα ποστ που ο ανθρωπος ρωτησε κατι στην τελικη και ηθελε μια απαντηση.....οι χαρακτηρισμοι και υπαινιγμοι ας λειπουν για τα αλλα μελη

και επι της ουσιας κλαιν μαιν αν η γιαννα ειναι 30 ή 35......σημασια εχει οτι κανει οπως ειπα πολυ καλο κρεβατι και ξερει να περιποιηθει εναν αντρα που ψαχνει κατι καλο
εγέρθητι!!!  :grin: Ας πάρουμε λοιπόν ένα κι ένα τα πράγματα με τη σειρά.από την επικοινωνία που είχε ο σύντροφός gl στο κόκκινο τηλέφωνο :grin: το θέμα παίρνει άλλη τροπή.καταρχήν ξεκαθαρίζω οτι δεν την γνωρίζω τη θεία καθόλου και δεν μπορώ να φέρω καμία άποψη.(καταλαβαίνετε το χιούμορ μου και δεν είναι ειρωνεία!!!).απλά βασίστηκα στο πρώτο πόστ του φίλο μας gl και σχολίασα με βάση τη λογική.σας αποκαλώ φίλους γιατί πραγματικά είμαστε μια παρέα χωρίς τους λαθραίους που μπαίνουν κατά καιρούς  στη συζήτηση μας.ο φίλος ΓΙΓΑΝΤΑΚΙ απαλάσεται από κάθε κατηγορία γιατί είναι αβάσιμες. πρώτον...  η κοπέλα όταν δούλευε ως τσατσά έκανε απλά εξυπηρέτηση άραγε δεν ήταν αναγκαίο να είχε περάσει τα 50 για να δηλωθεί κανονικά.όσον αφορά την κατηγορία για προμώτορα... ο καλός μας φίλος δεν είπε παραπάνω από ότι είδε στο σκοτάδι εκείνη την στιγμή και βασίστηκε στην άποψή του.δεν δικάζεται κανείς αν εκφράζει την άποψή του,δηµοκρατία έχουµε.για το τρίτο κατηγορητήριο... εγώ δεν είπα ότι κάνεις παραπληροφόρηση αλλά γίνεται παραπληροφόρηση που εννοώ ότι άθελα ή εσκεμένα μπορεί να γίνει  ;).η δεύτερη ομολογία  του φίλου μας gl έριξε φως στο τούνελ και ο φίλος μας ΓΙΓΑΝΤΑΚΙ παραμένει ως υγείσ μέλος στον πυρήνα τον μπουρδελιαριδων :rockon: :rockon:.όσο για μένα... αφήνομαι στη χρήση σας  :grouphug:  :grin:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εφοδοσ και σε οικο ανοχησ τη νυχτα στη θεσσαλονικη ,,συνεληφθη 57χρωνη τσατσα κ 25χρωνη ιεροδουλοσ ενω αναζητηται η ιδιοκτητρια διαβασα μολισ τωρα στο μαντατα και στο ζουγκλα.
βλεπω στησ γειτονιεσ του ερωτα τησ θεσσαλονικησ πολυ κινιγητω τη γινεται βρε παιδια.

Επισκέπτης
Η ζωη απο λαφαμ αν δεν κανω λαθος δεν πρεπει να ειναι ελληνιδα, αλλα ξεχνατε την μουναρα την Ειρηνη την Ελληνιδα, ξανθια μαγκιωρα που δουλευε 2009-10 Σαμφως 7, και μετα Ν.Ουρανου 26, απλα μουναρα αψεγαδιαστο σωματακι, αλλα μεσα φουσκα....
H ειρηνη που λες ειχε τατου πλειμπου στα κωλομερια, αληθεια που χαθηκε αυτη  :think:
Μου ειχε πει οτι ηταν απο κατερινη, λετε να βρισκετε εκει

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εφοδοσ και σε οικο ανοχησ τη νυχτα στη θεσσαλονικη ,,συνεληφθη 57χρωνη τσατσα κ 25χρωνη ιεροδουλοσ ενω αναζητηται η ιδιοκτητρια διαβασα μολισ τωρα στο μαντατα και στο ζουγκλα.
βλεπω στησ γειτονιεσ του ερωτα τησ θεσσαλονικησ πολυ κινιγητω τη γινεται βρε παιδια.
που σαι ρε χαμενος?σημερα ημουν στα λημερια σου... ;)

Επισκέπτης
στο καινουργιο που ανοιξε στον βαρδαρη η επαναλειτουργησε το παλιο, ηταν μια μαρια κοντουλα αν και λιγο παλιος πρωτη φορα την εβλεπα.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά, για sex show h kai αυταρχικό τι προτείνετε για την βραδυνή βάρδια??

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Καλησπέρα σας. Ξέρετε αν μια Νατάσσα-Βανέσσα ξανθοκοκκινομάλλα που ήταν παλιότερα στη Μαντζάρου δουλεύει ακόμα, και αν ναι που? Ευχαριστώ

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω αν ειναι παλιο αλλα εγω πρωτη φορα το συναντησα.
Φριξου 14 η τσατσα ξεκιναει απο τα 25€ το απλο. Χωρις παζαρι.
Full στα 80€

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σιγα μην παρω full δικε μου.
Θα βαλω ακομα 10 και θα παω σε τρεις διαφορετικες

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
3x25=75...άρα θα σου μείνει και ένα ταληράκι να δώσεις μια πίπα σε μια μαύρη στην πιάτσα
πρωτα το ταληρο θα εξαργυρωνα.και για να κρατησει πιο πολυ το γαμησι στο studio και για να κανω σωστη επιλογη κοπελας.οταν εισαι μες στην καυλα μερικα τα παραβλεπεις.
Συνηθες φαινομενο στην υποδοχη να βγαινει η γκομενα να την βλεπεις μουναρα,να μπαινεις να γαμας και οταν κατευθυνεσαι προς στην εξοδο να περνας απ το δωματιο που καθεται και να λες,καλα ρε αυτην πηδουσα;

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
κασιμπασα  ξερεισ πωσεσ φωρεσ το ειπα αυτο βγαινοντασ απο το δοματιο και βλεποντασ τι φατσα τησ?πανω απο 20 φωρεσ.σε εχω να ξερεισ.
ε ναι μαλλον με εχεις.κι αυτο γιατι ειμαι fan των standar.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Σημερινή βόλτα πριν καμία ώρα,γύρισα όλα τα ντελα σε βαρδαρη και βιλκα εκτος απο τις 2 βίλες,για ευνόητους λογους(άμα δε ρίξουν το απλό στα 30€ δεν ξανα παταω)τα ματια μου πονεσας με όλα αυτά που είδα.
Τελικά πάμε απο το κακο στο χειρότερο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom