κανω ενα γενικο σχολιο και απαντω και λιγο εκτος πμ στον αλ σε κατι που ειπε.....θα μιλησω γενικολογα και οτι θελει ο καθενας καταλαβαινει....
η πολυετης μου εμπειρια και ''σχεση '' με το αθλημα ,με πουτανες και τσατσαδες μου διδαξε εν τελει ενα πραγμα και βαλτε το καλα στο μυαλο σας...
οσο και να τις γουσταρουμε,να καυλωνουμε μαζι τους,να γινομαστε ακομα και αγαπουληδες μερικοι ή πελατες με την καλη και κακη εννοια,οσο και να θεωρουμε οτι επειδη ειμαστε πελατες θα εχουμε την εμπιστοσυνη τους κλπ κλπ ενα ισχυει
1)αυτες κοιτανε μονο την παρτη τους,το συμφερον τους και να βγαζουν λεφτα με καθε τροπο εκμεταλλευομενες εμας και τις αδυναμιες μας
2) το ψεμα το εχουν στο DNA τους,οτι και να πουν σημερα αυριο θα ειναι αλλιως κοκ....οτι και να σας πει μια πουτανα ή τσατσα γραφτε το εκει που δεν πιανει μελανι και μην δινετε καμια βαση πλην αν το διασταυρωσετε οι ιδιοι εγκυρα και σιγουρα
τοσα χρονια στο κουρμπετι βαρεθηκα να γινομαι αποδεκτης απο ψεματα
θελετε να θυμηθουμε τι;τι να πρωτοθυμηθω;
οτι η ανναμαρια αγοραζε την ερημιτου;οτι χρωσταγε στο ΙΚΑ και ειχε δικη που μου ειπε μια τσατσα;ή οτι παντρευτηκε και ανοιξε κομμωτηριο;
οτι η ειρηνη παντρευτηκε τον πλουσιο και ζει οικογενειακη ζωη;οτι μια αλλη ειχε συφιλη που μου λεγε η μονικα συα τρικαλα;οτι μια αλλη ειχε καρκινο στον κωλο απο το πολυ γαμησι που διεδιδε μια τσατσα;οτι η βικυ ηταν η αφεντικινα της αχελωου;οτι η εμμα ετσι και η εμμα αλλιως που τοσα ακουστηκαν και γραφτηκαν και στο φορουμ απο αλλες που ειναι και μελη;οτι εγω δεν ξερω καμια δαναη ελληνιδα που μου λεγε η αλλη η τσατσα στο ανδρεου γεωργιου 4 πριν πεντε χρονια οταν η κοπελα αλλαξε μαγαζι μολις εναν μηνα πριν;
να θυμηθουμε την λασπη που εφαγε η σιμονα για τα γυμνα;τοτε που ηταν και το θεμα με τα ΣΜΝ στο προσκηνιο των ΜΜΕ;να θυμηθω οτι λεγαν για αλλο μαγαζι δεν θα πω ποιο οτι εμενε κλειστο επειδη πιασαν να εχουν καμερα στα δωματια και κατεγραφαν πελατες και μετα τους εκβιαζαν και πηγαν δικαστηριο;μεχρι και για την απουσια της νατασας βγηκαν οι καλοθελητες/καλοθελητριες να βαλουν τις διαολιες τους προσφατα.....
οτι η μια πουτανα αμα μιλησεις για μια αλλη θα χυσει δηλητηριο και θα την κατηγορησει αμεσως ειτε για ΣΜΝ ειτε για αντιεπαγγελματισμο;οτι η μαρια η τσεχα που δουλευει 8 χρονια και βαλε πειναει επειδη της τα τρωει καποιος νταβας που μου πεταξε μια αλλη ανταγωνιστρια και ενα δεκαπενθημερο μετα ηταν παλι στο λαφαμ κανονικα;να θυμηθουμε τις ψευτικες κριτικες διαβολης συγκεκριμενων κοριτσιων;να θυμηθουμε την κριτικη για την σαρα της κωλετη με τον αιματοβαμμενο παππου να βγαινει απο το δωματιο τραυματιας και καλα οτι του ειχε επιτεθει το κοριτσακι που ζυγιζε 50 κιλα ολα κι ολα και του ανοιξε το κεφαλι;
αφηστε....απο ψεματα,διαδοσεις,μαλακιες και μουφες χορτασαμε....τσατσαδες και πουτανες καλες χρυσες αλλα ειναι τα χειροτερα εν ζωη τρολλ....μερικες μαλιστα το κανουν και στο ιντερνετ το σπορ αυτο
αυτα.....