Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (0 μέλη και 78 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
παιδια θελω συμβουλη ειδικων....τοσο καιρο μπαινω βλεπω την Σαρα και παλι στην βερονικα-μιρελα καταληγω..επειδη ειναι τρελο μωρο...θελω να ξερω αν κανει και καλο κρεβατι...ειναι σαν τις 2 που προανεφερα;η θα μπω μονο για την ομορφια και ενα απλο σεξακι;
Οταν λες ειδικων;; Παντως μια χαρα περασα εγω μαζι της

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
η χθεσινή κατάθεσή το βράδυ στη Λάρα την κωλάρα Αν. Γεωργίου 34 ήτανε απολαυστική.το μωρό είναι σκέτη καύλα απλά θέλει καθοδήγηση για να την απολαύσεις  :kissass:

Deep ocean

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2013
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι γεια σας, λοιπον περνοντας εχθες απο βαρδαρη και συγκεκρημενα απο προμηθεως ειδα οτι ανοιξε καινουργιο μπουρδελο με πολλα σκαλια  :think: δεν σταματησα γιατι βιαζομουν, ξερει κανεις τι παιζει; Πρεπει να δουλευε και παλιοτερα αυτο το ντελο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Η θεά αφροδίτη που δουλεύει αυτό το καιρό, που η έφη και που η Βερονικα? απαντήστε plz συνάδελφοι είμαι εκτός πραγμτάτων εδώ και καιρόκ βρεθηκα σαλονικη για λιγο καιρο τωρα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η θεά αφροδίτη που δουλεύει αυτό το καιρό, που η έφη και που η Βερονικα? απαντήστε plz συνάδελφοι είμαι εκτός πραγμτάτων εδώ και καιρόκ βρεθηκα σαλονικη για λιγο καιρο τωρα
Αφροδιτη κωλετη,εφη φριξου 15

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
τις τελευταίες μέρες υπάρχει πολύ ησυχία εδώ στο φόρουμ.έχουμε  :fuck2: κάτι καινούριο η μία από τα ίδια ???  την Πάολα την επισκέφτηκε  :pipa1: κανείς για να πάρουμε μία γνώμη...

Επισκέπτης
Έχει δυνατό σχήμα πάντως Καρράς, Πάολα, Παντελίδης!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Έχει δυνατό σχήμα πάντως Καρράς, Πάολα, Παντελίδης!
τις τελευταίες μέρες υπάρχει πολύ ησυχία εδώ στο φόρουμ.έχουμε  :fuck2: κάτι καινούριο η μία από τα ίδια ???  την Πάολα την επισκέφτηκε  :pipa1: κανείς για να πάρουμε μία γνώμη...
www.youtube.com/watch?v=IhRINuQBYaI]http://www.youtube.com/watch?v=IhRINuQBYaI[/url[/video]]   :grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ανοιξε καινουργιο μπουρδελο με πολλα σκαλια   :think: δεν σταματησα γιατι βιαζομουν, ξερει κανεις τι παιζει; Πρεπει να δουλευε και παλιοτερα αυτο το ντελο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος
δεν το ειδα ,αλλα αν εννοεις διπλα απο το μπλε,ναι παλια ειχε εκει μπουρδελο που ανεβαινες σκαλια....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
δεν το ειδα ,αλλα αν εννοεις διπλα απο το μπλε,ναι παλια ειχε εκει μπουρδελο που ανεβαινες σκαλια....
πράγματι ανοίγει ξανά το μπλε ντελο που ανεβαίνεις τις σκάλες.είναι ακριβώς απέναντι από το άλλο το μπλε Προμηθέως 19. δεν είναι το μόνο που ξανά ανοίγει,και το Προμηθέως 14  ;) ανοίγει επίσης

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
μεσημεριανη βολτα μετα απο καιρο και με υποψιες για τζαμπα βολταρισμα αλλα ολα εξελίχτηκαν καλως....
-Μαντζαρου 10, μια Ρενατα απο Ρουμανια με σουτιεν που ειχε τρυπες για να ειναι τα βυζομπαλα εξω..πολυ πρωτοτυπο..
-Μαντζαρου 1Α κλειστο
-Κωλλετη ,Ντιανα απο ταυλανδη..καινουριο φρουτο?ειπα θα κανω μια βολτα και ξινισε.. :birdman:
-φριξου 9 βιλα εροτικα ,δεν ειδα φωτα κτλ υπεθεσα κλειστο..
-υπολοιπη περιοχη Φριξου δεν πηγα ....υπεθεσα τα συνηθισμενα
-Godiva  Νικ.Ουρανου κλειστο..
κατεληξα στο Κοροβαγκου και την Σαρα.Η κυρια στην υποδοχη ευγενεστατη με κερασε χυμο ,καραμελες κτλ...μου ειπε θα εχω οσο χρονο θελω δεν προκειται να χτυπησει πορτες κτλ..λεω θα περασω.πηρα το προγραμα με 80 ευρω για 2 φορες.βασικα διαλεξα την κοπελα επειδη δεν εχει στο προγραμμα της γυμνα τσιμπουκια και χυσια οπου θες και πλεον το εκτιμω αυτο μετα απο χρονια στο μπουρδελοτσαρκαρισμα γιατι υποδειλωνει οτι η κοπελα ειναι καθαρη και εκτιμα πρωτα απολα τον ιδιο της τον εαυτο..
η Σαρα κουκλα απλα..ημουνα μεσα κανα 40λεπτο χαλαρα και περασα πολυ ομορφα..βυζι τελειο..χορτασα να το γλυφω..κολαρα..απο μενα ειναι ενα 9αρι,μπορει και 9μιση σαν εμφανιση..
βασικα εχω ενα θεμα με την αλυσιδα των μαγαζιων που ξεκινανε απο 40 ευρω αλλα σημερα αναθεωρησα(μαλλον επειδη επισκεπτομαι τα μπουρδελα οχι τοσο συχνα πια μιας και μειωθηκε το μπατζετ..πανε οι παλιες εποχες με 3 καταθεσεις εβδομαδιαια..)
Μεσα στην κριση ολοι αναζηταμε το φτηνο αλλα αυτο που μετραει ειναι η ποιοτητα..και δυστηχως οτι δινεις παιρνεις και την ποιοτητα την πληρωνεις..μακαρι να αναθεωρησουν οι μαγαζατορες στα συγκεκριμενα μαγαζια και να χαμηλωσουν την τιμη..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μεσημεριανη βολτα μετα απο καιρο και με υποψιες για τζαμπα βολταρισμα αλλα ολα εξελίχτηκαν καλως...
-Κωλλετη ,Ντιανα απο ταυλανδη..καινουριο φρουτο?ειπα θα κανω μια βολτα και ξινισε.. δεν πρεπει να ειναι καινουρια αλλα η γνωστη απο βαρδαρη και ανδρεου γεωργιου 21....αν σ αρεσουν τα μιλφακια αξιζει να δοκιμασεις....ειναι καλη και στα απλα προγραμματα

κατεληξα στο Κοροβαγκου και την Σαρα.Η κυρια στην υποδοχη ευγενεστατη με κερασε χυμο ,καραμελες κτλ...μου ειπε θα εχω οσο χρονο θελω δεν προκειται να χτυπησει πορτες κτλ..λεω θα περασω.πηρα το προγραμα με 80 ευρω για 2 φορες.βασικα διαλεξα την κοπελα επειδη δεν εχει στο προγραμμα της γυμνα τσιμπουκια και χυσια οπου θες και πλεον το εκτιμω αυτο μετα απο χρονια στο μπουρδελοτσαρκαρισμα γιατι υποδειλωνει οτι η κοπελα ειναι καθαρη και εκτιμα πρωτα απολα τον ιδιο της τον εαυτο..σωστος σε αυτα αλλα μου εκανε εντυπωση θετικη το προγραμμα.....πρωτη φορα ακουγεται στην πολη μας θαρρω....ειναι καλη τιμη
θενξ για τις πληροφοριες μαν

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Bολτα αποψε τη νυχτα χωρις καταθεση παλι γιατι ξενερωσα απιστευτα απο καποιον διαλογο που ειχα καπου στο Βαρδαρη και κατεληξα οτι υπαρχει πολυ σαπιλα στο χωρο και πολυ απανθρωπια.Πλεον πειστηκα οτι ο Βαρδαρης πρεπει να κλεισει και αυτα τα σιχαματα να πανε σπιτι τους και να επιβιωσουν τα μαγαζια που τελοσπαντων δειχνουν μια στοιχειωδη σοβαροτητα και νομιζω οτι υπαρχουν αρκετα στην περιοχη του Μυλου.Διοτι δε γινεται οταν εχεις το πολυεργαλειο στα χερια σου,που σου δουλευει ασταματητα,να το αποθεωνεις και οταν σου φυγει να δειχνεις ποσο σαπιος εισαι.Θα στειλω πμ σε καποια μελη για να περιγραψω το περιστατικο...

Τελοσπαντων ειχαμε...
-Προμηθεως 18.το καινουριο που ανοιξε με τα πολυ αποτομα σιδερενια σκαλοπατια και δουλευε η παλια Μαριανα η μελαχρινη Ελληνιδα που το τελευταιο διαστημα ηταν στην πιατσα.Το μαγαζι ειναι παραμαγαζο του Σαπφους 8-Τανταλου 9-Προμηθεως 5 και εντελως τυχαια ηταν ανοιχτα μονο αυτα συν το Σαπφους 7  :rolleyes:
-Προμηθεως 5.αλλη μια καινουρια Ελληνιδα ταχα ξανθια ψηλη νταρντανουλα αλλα αδιαφορη σαν συνολο
-Σαπφους 8.αλλη μια καινουρια νεαρη με φαρδια κωλαρα,μικρο βυζι και ομορφο προσωπο
-Σαπφους 7.Μπιανκα αν θυμαμαι καλα,αδυνατο μελαχρινο γυφτακι με ασχημη φατσα που ζηταει 50ε γυμνο και 70ε κωλαρακι σ'αυτο το τρισαθλιο σπιτι που δεν εχει κρεβατια  :jerking: :jerking: :jerking:
-Τανταλου 9.επισης καινουρια κοπελα την οποια δεν ειδα
-Κωλετη.η Χριστινα ητν παλι και η Ιζαμπελα επιστρεφει απο αυριο
-Φριξου 13.η Εμμα
-Φριξου 15.κλειστο
-Φριξου 14.η Γιασμιν παλι  :helpplea: :helpplea: λυπηθειτε μας επιτελους...μπραβο ομως στην ξανθια τσατσουλα που παντα ειναι με το χαμογελο και την ευγενεια και δε δυσανασχετει ποτε αν και την εχω απορριψει απειρες φορες.Αφου ετσι μου'ρχεται να μπω μια φορα με τη Γιασμιν για χαρη της τσατσας  :2funny:
-Αχελωου.Βικυ Μολδαβη
-Τσουκαλα 1.η Μαρα
-Τσουκαλα 3.η μιλφ Ζωη η απλυτη γυναικα που περυσι δουλευε στο 26ης 35 με το ονομα Λενα και ειναι και δηθεν Ουκρανη
-Μαντζαρου 10.η Λορυ μελαχρινο πιπινι πολυ αδυνατο οχι κατι το ιδιαιτερο.Εχει και φωτο στο αλλο σαϊτ

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
μεσημεριανη βολτα μετα απο καιρο και με υποψιες για τζαμπα βολταρισμα αλλα ολα εξελίχτηκαν καλως....
-
κατεληξα στο Κοροβαγκου και την Σαρα.Η κυρια στην υποδοχη ευγενεστατη με κερασε χυμο ,καραμελες κτλ...μου ειπε θα εχω οσο χρονο θελω δεν προκειται να χτυπησει πορτες κτλ..λεω θα περασω.πηρα το προγραμα με 80 ευρω για 2 φορες.βασικα διαλεξα την κοπελα επειδη δεν εχει στο προγραμμα της γυμνα τσιμπουκια και χυσια οπου θες και πλεον το εκτιμω αυτο μετα απο χρονια στο μπουρδελοτσαρκαρισμα γιατι υποδειλωνει οτι η κοπελα ειναι καθαρη και εκτιμα πρωτα απολα τον ιδιο της τον εαυτο..
η Σαρα κουκλα απλα..ημουνα μεσα κανα 40λεπτο χαλαρα και περασα πολυ ομορφα..βυζι τελειο..χορτασα να το γλυφω..κολαρα..απο μενα ειναι ενα 9αρι,μπορει και 9μιση σαν εμφανιση..
βασικα εχω ενα θεμα με την αλυσιδα των μαγαζιων που ξεκινανε απο 40 ευρω αλλα σημερα αναθεωρησα(μαλλον επειδη επισκεπτομαι τα μπουρδελα οχι τοσο συχνα πια μιας και μειωθηκε το μπατζετ..πανε οι παλιες εποχες με 3 καταθεσεις εβδομαδιαια..)
Μεσα στην κριση ολοι αναζηταμε το φτηνο αλλα αυτο που μετραει ειναι η ποιοτητα..και δυστηχως οτι δινεις παιρνεις και την ποιοτητα την πληρωνεις..μακαρι να αναθεωρησουν οι μαγαζατορες στα συγκεκριμενα μαγαζια και να χαμηλωσουν την τιμη..

πάντως η σάρα στο παρελθόν έκανε και γυμνό τσιμπούκι.
Το πρόγραμμα για 2 φορές τι είναι καινούριο κόλπο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κανω ενα γενικο σχολιο και απαντω και λιγο εκτος πμ στον αλ σε κατι που ειπε.....θα μιλησω γενικολογα και οτι θελει ο καθενας καταλαβαινει....

η πολυετης μου εμπειρια και ''σχεση '' με το αθλημα ,με πουτανες και τσατσαδες μου διδαξε εν τελει ενα πραγμα και βαλτε το καλα στο μυαλο σας...

οσο και να τις γουσταρουμε,να καυλωνουμε μαζι τους,να γινομαστε ακομα και αγαπουληδες μερικοι ή πελατες με την καλη και κακη εννοια,οσο και να θεωρουμε οτι επειδη ειμαστε πελατες θα εχουμε την εμπιστοσυνη τους κλπ κλπ ενα ισχυει

1)αυτες κοιτανε μονο την παρτη τους,το συμφερον τους και να βγαζουν λεφτα με καθε τροπο εκμεταλλευομενες εμας και τις αδυναμιες μας
2) το ψεμα το εχουν στο DNA τους,οτι και να πουν σημερα αυριο θα ειναι αλλιως κοκ....οτι και να σας πει μια πουτανα ή τσατσα γραφτε το εκει που δεν πιανει μελανι και μην δινετε καμια βαση πλην αν το διασταυρωσετε οι ιδιοι εγκυρα και σιγουρα

τοσα χρονια στο κουρμπετι βαρεθηκα να γινομαι αποδεκτης απο ψεματα

θελετε να θυμηθουμε τι;τι να πρωτοθυμηθω;

οτι η ανναμαρια αγοραζε την ερημιτου;οτι χρωσταγε στο ΙΚΑ και ειχε δικη που μου ειπε μια τσατσα;ή οτι παντρευτηκε και ανοιξε κομμωτηριο; :think: οτι η ειρηνη παντρευτηκε τον πλουσιο και ζει οικογενειακη ζωη;οτι μια αλλη ειχε συφιλη που μου λεγε η μονικα συα τρικαλα;οτι μια αλλη ειχε καρκινο στον κωλο απο το πολυ γαμησι που διεδιδε μια τσατσα;οτι η βικυ ηταν η αφεντικινα της αχελωου;οτι η εμμα ετσι και η εμμα αλλιως που τοσα ακουστηκαν και γραφτηκαν και στο φορουμ απο αλλες που ειναι και μελη;οτι εγω δεν ξερω καμια δαναη ελληνιδα που μου λεγε η αλλη η τσατσα στο ανδρεου γεωργιου 4 πριν πεντε χρονια οταν η κοπελα αλλαξε μαγαζι μολις εναν μηνα πριν;

να θυμηθουμε την λασπη που εφαγε η σιμονα για τα γυμνα;τοτε που ηταν και το θεμα με τα ΣΜΝ στο προσκηνιο των ΜΜΕ;να θυμηθω οτι λεγαν για αλλο μαγαζι δεν θα πω ποιο οτι εμενε κλειστο επειδη πιασαν να εχουν καμερα στα δωματια και κατεγραφαν πελατες και μετα τους εκβιαζαν και πηγαν δικαστηριο;μεχρι και για την απουσια της νατασας βγηκαν οι καλοθελητες/καλοθελητριες να βαλουν τις διαολιες τους προσφατα.....

οτι η μια πουτανα αμα μιλησεις για μια αλλη θα χυσει δηλητηριο και θα την κατηγορησει αμεσως ειτε για ΣΜΝ ειτε για αντιεπαγγελματισμο;οτι η μαρια η τσεχα που δουλευει 8 χρονια και βαλε πειναει επειδη της τα τρωει καποιος νταβας που μου πεταξε μια αλλη ανταγωνιστρια και ενα δεκαπενθημερο μετα ηταν παλι στο λαφαμ κανονικα;να θυμηθουμε τις ψευτικες κριτικες διαβολης συγκεκριμενων κοριτσιων;να θυμηθουμε την κριτικη για την σαρα της κωλετη με τον αιματοβαμμενο παππου να βγαινει απο το δωματιο τραυματιας και καλα οτι του ειχε επιτεθει το κοριτσακι που ζυγιζε 50 κιλα ολα κι ολα και του ανοιξε το κεφαλι; :jerking: :jerking: :jerking:

αφηστε....απο ψεματα,διαδοσεις,μαλακιες και μουφες χορτασαμε....τσατσαδες και πουτανες καλες χρυσες αλλα ειναι τα χειροτερα εν ζωη τρολλ....μερικες μαλιστα το κανουν και στο ιντερνετ το σπορ αυτο
αυτα..... :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom