Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

tsondovoloC

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιζει και αυτο με το προγραμμα, οποτε καλητερα να εγραφα " να σωσω το 25αρι καποιου"  , αλλα και παλι αυτο την κανει μετρια επαγγελματια οποτε καλυτερα να απεφευγετε λογο ρισκου.

εγς πιστευω για Νικολ οτι κανει επεμβαση καθε φορα ειναι να ξεκηνισει για να ειναι σφιχτη, τετοιο σφιχτο μουνι καιρο ειχαν α πετυχω, ειδικα η φατσα που εκανε οταν ερχοταν απο πανω λυγιζε τα γονατα και καθοταν μονη της στην πουτσα με το ζορι, σου επερνε τα μυαλα ;p
για το κωλαρακι αλλος σφιγκτήρας και τουτος χαχα δεν θα ξεχασω μια φορα που την καρφςσα με την μια , εβγαλε ενα γαλλικο "oh lala" ahhaha με το ζορι κρατιθηακα μην γελασω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
φωτογραφιες της κομοδινοπουλου πρωην Αντριανα και νυν Μιχαελα στο αλλο σαϊτ αυτη τη στιγμη με τη φατσα της  :P :P

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
φωτογραφιες της κομοδινοπουλου πρωην Αντριανα και νυν Μιχαελα στο αλλο σαϊτ αυτη τη στιγμη με τη φατσα της  :P :P

Ενα καλο μουνι και αυτο ειναι κομοδινο... :headbang:

Αλ τι πιθανοτητες υπαρχουν, τωρα σε αυτο το μαγαζι, να εξελιχθει σε νεα ''Καρμεν'' .??? :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ενα καλο μουνι και αυτο ειναι κομοδινο... :headbang:

Αλ τι πιθανοτητες υπαρχουν, τωρα σε αυτο το μαγαζι, να εξελιχθει σε νεα ''Καρμεν'' .??? :think:
ποτε μη λες ποτε και ποτε μην ορκιζεσαι για κανεναν...εγω προσωπικα δε την εχω παρει.
Πριν λιγες μερες που την ειδα εξω στο δρομο πραγματι ηταν μουναρα.
Θελω να πιστευω πως τωρα που θα γινουν ολες μια ωραια γειτονια και θα εχουν να παιξουν με δυνατα ονοματα απεναντι,θα κοιταξουν να ειναι σωστες

Σου ειπα 2 μισαωρα περιμενα χθες απο ασημες κοπελες και απ'οτι καταλαβα ηταν και σε απλο προγραμμα.Και οι 2 βγηκαν απο το δωματιο και ηταν μες την καυλα.
Λογικα πρεπει να εχουμε αποκαλυψεις σιγα σιγα...

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
κι από 8 Μαΐου ετοιμάστε τα πορτοφόλια έρχεται η Πάμελα στις βίλες. Ελπίζω να μην είναι κανενα κομοδίνο.

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
ποτε μη λες ποτε και ποτε μην ορκιζεσαι για κανεναν...εγω προσωπικα δε την εχω παρει.
Πριν λιγες μερες που την ειδα εξω στο δρομο πραγματι ηταν μουναρα.
Θελω να πιστευω πως τωρα που θα γινουν ολες μια ωραια γειτονια και θα εχουν να παιξουν με δυνατα ονοματα απεναντι,θα κοιταξουν να ειναι σωστες

Σου ειπα 2 μισαωρα περιμενα χθες απο ασημες κοπελες και απ'οτι καταλαβα ηταν και σε απλο προγραμμα.Και οι 2 βγηκαν απο το δωματιο και ηταν μες την καυλα.
Λογικα πρεπει να εχουμε αποκαλυψεις σιγα σιγα...

αυτή που είδες στο δρόμο και ήταν μουνάρα ήταν η Κάρμεν ή η Κομοδινοπούλου?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ααα και η τσατσα στη Φριξου 15 μου ειπε οτι η Τανια εφυγε οριστικα στην Ισπανια γιατι ως γνωστον ηταν και Ισπανιδα  :2funny: :2funny:....δε ξερω ποσοι θα κλαιτε..
Και επισης θα εχει προβλημα και η Κωλετη σιγα σιγα και μαλλον θα κλεισει οπως και η Κατεχακη και τα σπιτια στη Μαντζαρου

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Και επισης θα εχει προβλημα και η Κωλετη σιγα σιγα και μαλλον θα κλεισει οπως και η Κατεχακη και τα σπιτια στη Μαντζαρου

Μακάρι να κλείσει η Κωλέτη γιατί είναι άθλιο μαγαζί ειδικά η ηχομόνωση στο πρώτο δωμάτιο είναι ανύπαρκτη νομίζεις ότι πηδάς με παρέα.

Κι αν κλείσει μπορεί να δούμε και Άφρο σε κάποιο πιο καλό μαγαζί.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Μακάρι να κλείσει η Κωλέτη γιατί είναι άθλιο μαγαζί ειδικά η ηχομόνωση στο πρώτο δωμάτιο είναι ανύπαρκτη νομίζεις ότι πηδάς με παρέα.

Κι αν κλείσει μπορεί να δούμε και Άφρο σε κάποιο πιο καλό μαγαζί.
ε κοιτα να δεις τοσα μαγαζια που γινανε και μερικα ακομα γιαπια που ετοιμαζονται δεν εγιναν τυχαια.Αμα αθροισεις και τα σπιτια του Βαρδαρη παμε πλεον πανω απο 40 σπιτια...
Ειναι τεραστιος ο αριθμος και δεν υπαρχει περιπτωση να μπορουσαν να δουλεψουν ολα μαζι

Προφανως η ιστορια του Βαρδαρη ειναι τελειωμενη και ολοι πλεον ετοιμαζονται σιγα σιγα για την επομενη μερα.Και αμα κλεισουν και τα 4 απο τις γραμμες και πανω καταληγουμε περιπου στον λογικο αριθμο των 25.
Η Αφροδιτη εχει και 2 παραμαγαζα ετοιμα να δουλεψει.Αμα κλεισουν τα Μαντζαρου τι θα γινει μ'αυτη την αλυσιδα?Θα μεινει μονο το Ερως?

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Επίσκεψη στην Έμμα προ ημερών, λεπτομέρειες στην κριτική μόλις δημοσιευθεί ...

Στο σέρβις δεν βρήκα να έχει αλλάξει κάτι, ήταν όλα όσα μου έλειψαν ! Στο χρόνο, λιγότερα λογάκια περισσότερη πράξη, σε λογικό χρονικό διάστημα για στούντιο ...

Ξέρει κανείς στο Προμ 25 βαρδάρη ποιά παίζει πρωινή ;;;

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδες.βλεπω σε αλλο site φωτογραφιες απο κοπελες, και βλεπω μια αφροδιτη μπαμπατσικια.με γαργαλαν τ αρχιδια μου για την κωλαρα τηα.ξερει κανει σε ποιο μαγαζι ειναι.δε νομιζω να ναι η αφρουλα η γνωστη που λενε πολλοι εδω μεσα;

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Πάντως την κομοδινοπούλου την είχα δοκιμάσει σε πρόγραμμα το 2012 και είχε ανταποκριθεί μια χαρά, οπότε νομίζω οτι θα γκαβλοπηδιέται μια χαρά στις βίλλες αφού για τα ίδια πράγματα θα εισπράττει περισσότερα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Καλησπερα παιδες.βλεπω σε αλλο site φωτογραφιες απο κοπελες, και βλεπω μια αφροδιτη μπαμπατσικια.με γαργαλαν τ αρχιδια μου για την κωλαρα τηα.ξερει κανει σε ποιο μαγαζι ειναι.δε νομιζω να ναι η αφρουλα η γνωστη που λενε πολλοι εδω μεσα;

Ειναι η αφροδιτη απο Κεφαληνιας, καμια σχεση με την Αφρουλα, ουτε εμφανησιακα, ειναι και η αφεντικινα του μαγαζιου, οι φωτογραφιες την κολακευουν πολυ, ζωντανα τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα, αν ειναι του γουστου σου αυτες οι αφρατουλες-μπαζολες (χωρις παρεξηγιση) καλως, αλλιως πριν μπεις μεσα για να την δεις, οπως λενε και οι αμερικανοι...let the engine run.!! θα κερδισεις χρονο στην φευγαλα.!

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
φωτογραφιες της κομοδινοπουλου πρωην Αντριανα και νυν Μιχαελα στο αλλο σαϊτ αυτη τη στιγμη με τη φατσα της  :P :P

πάντως και στις φωτογραφιες ξυνισμένη βγήκε.
Καλά ας πούμε ότι αυτή δεν ξέρει, ο φωτογράφος δεν μπορεί να της πει  να ποζάρει λίγο καλύτερα?
Αυτή που την έχουν δει από κοντά ας μας πουν αν έχει πέσει πολύ photoshop ή λίγο σε σώμα και πρόσωπο στις συγκεκριμένες φωτο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
πάντως και στις φωτογραφιες ξυνισμένη βγήκε.
Καλά ας πούμε ότι αυτή δεν ξέρει, ο φωτογράφος δεν μπορεί να της πει  να ποζάρει λίγο καλύτερα?
Αυτή που την έχουν δει από κοντά ας μας πουν αν έχει πέσει πολύ photoshop ή λίγο σε σώμα και πρόσωπο στις συγκεκριμένες φωτο

Ελαχιστο, στο προσωπο ειναι διαφορετικη, αλλα κατα μεγαλο ποσοστο αντιπροσωπευουν αυτο που θα δεις ζωντανα.
Οπως και της Σαρας ειναι επεξεργασμενες, δεν ειναι τοσο αδυνατη, ειναι ποιο μπαστυ.

Ερωτηση...οι φωτογραφιες ειναι απο την ερωτικα.???  :think:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Ελαχιστο, στο προσωπο ειναι διαφορετικη, αλλα κατα μεγαλο ποσοστο αντιπροσωπευουν αυτο που θα δεις ζωντανα.
Οπως και της Σαρας ειναι επεξεργασμενες, δεν ειναι τοσο αδυνατη, ειναι ποιο μπαστυ.

Ερωτηση...οι φωτογραφιες ειναι απο την ερωτικα.???  :think:

ναι είναι έτσι τα δωμάτια μετά την ανακαίνιση. Φαίνεται έχεις καιρό να πας.

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι η αφροδιτη απο Κεφαληνιας, καμια σχεση με την Αφρουλα, ουτε εμφανησιακα, ειναι και η αφεντικινα του μαγαζιου, οι φωτογραφιες την κολακευουν πολυ, ζωντανα τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα, αν ειναι του γουστου σου αυτες οι αφρατουλες-μπαζολες (χωρις παρεξηγιση) καλως, αλλιως πριν μπεις μεσα για να την δεις, οπως λενε και οι αμερικανοι...let the engine run.!! θα κερδισεις χρονο στην φευγαλα.!
Δεν ειναι πολυ του γουστου μου οι αφρατες.αλλα σαν κατι εναλλακτικο καλο μου φανηκε.στις φωτογραφιες ειναι ενα κλικ παραπανω απο γεμευσιμη.αλλα για να λες μπαζολα κατι θα ξερεις.θα παω μονο και μονο να την δω.ευχαριστω για την ενημερωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom