Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Ελπιζω να ξερεις φιλε τι σημαινει...

crzdds

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Κριτικές
5
Like
137
Πόντοι
281
Επειδή  με οσα ακούγονται για την Εμμα θα ηρελα να δοκιμάσω κατι διαφορετικό εχει να προτινει κάποιος τιποτα καλό ; Δεβ με ενδιαφέρει τόσο  η εμφάνιση όσο να είναι καλή στο αθλημα και να  βγαζει γουστα . Αν υπάρχει καμια προταση ειναι ευπρόσδεκτη .

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Επειδή  με οσα ακούγονται για την Εμμα θα ηρελα να δοκιμάσω κατι διαφορετικό εχει να προτινει κάποιος τιποτα καλό ; Δεβ με ενδιαφέρει τόσο  η εμφάνιση όσο να είναι καλή στο αθλημα και να  βγαζει γουστα . Αν υπάρχει καμια προταση ειναι ευπρόσδεκτη .

Νατασα στο Ερως φιλε,θα περασεις καταπληκτικα

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πρωινη εκτος δευτερας και πεμπτης αν δεν κανω λαθος :)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Ξερει κανεις ποτε επιστρεφουν Αφροδιτη, Εφη?

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Χελοου εβριμπαντυ  :dancing: χαου ιζ γκόινγκ ?

Αι χεβ σαμ νιουζ . Ιστοσελιδα απεκτησε το μπουρδελοπαρκο στην οποια φιλοξενείται και η εκκλησια απ οτι βλεπω
η οποια οπως ειχαμε καταλαβει ειναι στην ιδια ενορια :grin: . Εχει φωτο απο κουριτσια  :tits2: Εβελινα , Αντριανα , Ελενη , Χριστινα

Η πλεροφορια ηρθε πριν 5-6 μερες απο  περιπλανωμενο ρεμαλι εντοπισε στην περιοχη του Βαρδαρη σχετικο διαφημηστικο φυλλαδιο

Να υπάρχει κι εδώ... Βάλτε και κανα πρόγραμμα ποια δουλεύει όμως!

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Νατασα στο Ερως φιλε,θα περασεις καταπληκτικα

την επισκέφτηκα μετά από αρκετό καιρό, για πρώτη φορά φέτος, και μπορώ να πω ότι ήταν πιο κορμάρα από ποτέ
οι βυζάρες της τούμπανο  :tits2: (έβαλε μήπως καινούρια σιλικόνη;  :think:), κωλαράκι γυμνασμένο  :kissass:
και φυσικά πολύ δυνατή συμμετοχή

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Δεν την ειχα δει ποτε μου πρωτη φορα απο τις φωτο και μου αρεσε το ξερω οτι παλιοτερα ητανε κομοδινο αλλα εχει φτιαξει απο τι λεγεται και λεω να την επισκεφτω.Απο εμφανιση σκιζει στο σωμα τωρα απο κοντα δεν ξερω αν ισχυει αλλα το προσωπο της πως ειναι επειδη δεν το δειχνει για πειτε οσοι την εχετε δει στο προσωπο ειναι ωραια ή το αντιθετο σε σχεση με το σωμα που εχει?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Δεν την ειχα δει ποτε μου πρωτη φορα απο τις φωτο και μου αρεσε το ξερω οτι παλιοτερα ητανε κομοδινο αλλα εχει φτιαξει απο τι λεγεται και λεω να την επισκεφτω.Απο εμφανιση σκιζει στο σωμα τωρα απο κοντα δεν ξερω αν ισχυει αλλα το προσωπο της πως ειναι επειδη δεν το δειχνει για πειτε οσοι την εχετε δει στο προσωπο ειναι ωραια ή το αντιθετο σε σχεση με το σωμα που εχει?

Σκυλοφατσα εχει με πρησμενα χειλη,βυζια σιλικονατα και υπηρεσιες του κωλου.
Θα σου αρχισει τα μη με πονας και τα σχετικα και βεβαιως σιγουρα εφταξε σε σχεση με παλια,πλεον δεν ειναι κομοδινο ειναι ολο το ΙΚΕΑ!!! :jerking: :jerking: :jerking:
Αμα,λεω τωρα αμα ποτε βαλει μυαλο και καταλαβει οτι τα λεφτα μας εχουν αξια τοτε ισως παρει και τα δικα μου αλλα μεχρι τοτε που πιστευω πως θα κρατησει πολυ αυτο,ασ τρωει τα ετιμα αμα της εχουν μεινει ακομα. :2funny: :2funny: :2funny:

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
εφη πρωινα στην φριξου 15, η αφροδιτη στην κωλεττη δευτερα-τεταρτη πρωινα δεν ξερω ξερω αν κανει και αλλες μερες.

Σήμερα πάντως Φρίξου 15 πρωϊνή είναι η Βικτώρια.

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα και απο εμενα !!θα ηθελα να σασ πω μια αμπειρεια που ειχα εχθεσ το βραδυ στο μαντζαρου με την νινα την μιλφ.
εκανα ενα απο τα καλυτερα και πιο ομορφα γαμησια που εχω κανει .ηταν πολυ τρυφερη δεν βιαζοταν καθολου και κυριοσ οταν την εγλυψα η κοπελα παιδια τρεκαθηκε .τησ αρεσει πολυ και το δειχνη αλλα κυριοσ ειναι ενα κοριτσι που συμετεχη πολυ.με τα ελληνικα εχει ενα θεματακι αλλα ολα δεν μπορουν να ειναι και τελεια !φιλε ΠΑΤΣΙΝΟ εχεισ και εσυ εμπειρεια μαζι τησ και καταλαβενεισ τι λεω!!
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!
ειμαι στο γραφειο μου και ειμαι βιαστικοσ ασ μην δοσουμε βασει στησ ορθογραφιεσ παιδια τα γραφω ολα στα γρηγορα!

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Μεταγραφάρα.
Νταϊάνα στο Studio "GODIVA" Αχελώου 10 & Νικηφόρου Ουρανού

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Μεταγραφάρα.
Νταϊάνα στο Studio "GODIVA" Αχελώου 10 & Νικηφόρου Ουρανού

Τελικά μάλλον κλείνουν τα μαγαζιά τέλος Μαρτίου...Το Σ/Κ δηλαδή!

Αν αθροίσετε τα studio είναι πλέον 28 όσες δηλαδή και οι νόμιμες άδειες(?) στην Θεσσαλονίκη

Οπότε μάλλον απέκτησαν όλοι το υποκατάστημά τους στην περιοχή του "Μύλου" πλέον!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom