You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
;)Ελπιζω να ξερεις φιλε τι σημαινει...
Επειδή με οσα ακούγονται για την Εμμα θα ηρελα να δοκιμάσω κατι διαφορετικό εχει να προτινει κάποιος τιποτα καλό ; Δεβ με ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση όσο να είναι καλή στο αθλημα και να βγαζει γουστα . Αν υπάρχει καμια προταση ειναι ευπρόσδεκτη .
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Επειδή με οσα ακούγονται για την Εμμα θα ηρελα να δοκιμάσω κατι διαφορετικό εχει να προτινει κάποιος τιποτα καλό ; Δεβ με ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση όσο να είναι καλή στο αθλημα και να βγαζει γουστα . Αν υπάρχει καμια προταση ειναι ευπρόσδεκτη .
Νατασα στο Ερως φιλε,θα περασεις καταπληκτικα
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
μακριαααη μερτυ μεγαλε σε ποιο δουλευει?
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Χελοου εβριμπαντυ χαου ιζ γκόινγκ ?
Αι χεβ σαμ νιουζ . Ιστοσελιδα απεκτησε το μπουρδελοπαρκο στην οποια φιλοξενείται και η εκκλησια απ οτι βλεπω
η οποια οπως ειχαμε καταλαβει ειναι στην ιδια ενορια . Εχει φωτο απο κουριτσια Εβελινα , Αντριανα , Ελενη , Χριστινα
Η πλεροφορια ηρθε πριν 5-6 μερες απο περιπλανωμενο ρεμαλι εντοπισε στην περιοχη του Βαρδαρη σχετικο διαφημηστικο φυλλαδιο
Να υπάρχει κι εδώ... Βάλτε και κανα πρόγραμμα ποια δουλεύει όμως!
Jasone
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Την αντριαννα απο που μπορω να την πετυχω και τι ωρες ξερει κανεις ?
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Την αντριαννα απο που μπορω να την πετυχω και τι ωρες ξερει κανεις ?
Εισαι σιγουρος οτι θελεις να την πετυχεις?
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.616
- Πόντοι
- 7.095
Εισαι σιγουρος οτι ΔΕΝ θελεις να την πετυχεις!Εισαι σιγουρος οτι θελεις να την πετυχεις?
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Νατασα στο Ερως φιλε,θα περασεις καταπληκτικα
την επισκέφτηκα μετά από αρκετό καιρό, για πρώτη φορά φέτος, και μπορώ να πω ότι ήταν πιο κορμάρα από ποτέ
οι βυζάρες της τούμπανο (έβαλε μήπως καινούρια σιλικόνη; ), κωλαράκι γυμνασμένο
και φυσικά πολύ δυνατή συμμετοχή
Jasone
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Δεν την ειχα δει ποτε μου πρωτη φορα απο τις φωτο και μου αρεσε το ξερω οτι παλιοτερα ητανε κομοδινο αλλα εχει φτιαξει απο τι λεγεται και λεω να την επισκεφτω.Απο εμφανιση σκιζει στο σωμα τωρα απο κοντα δεν ξερω αν ισχυει αλλα το προσωπο της πως ειναι επειδη δεν το δειχνει για πειτε οσοι την εχετε δει στο προσωπο ειναι ωραια ή το αντιθετο σε σχεση με το σωμα που εχει?
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Δεν την ειχα δει ποτε μου πρωτη φορα απο τις φωτο και μου αρεσε το ξερω οτι παλιοτερα ητανε κομοδινο αλλα εχει φτιαξει απο τι λεγεται και λεω να την επισκεφτω.Απο εμφανιση σκιζει στο σωμα τωρα απο κοντα δεν ξερω αν ισχυει αλλα το προσωπο της πως ειναι επειδη δεν το δειχνει για πειτε οσοι την εχετε δει στο προσωπο ειναι ωραια ή το αντιθετο σε σχεση με το σωμα που εχει?
Σκυλοφατσα εχει με πρησμενα χειλη,βυζια σιλικονατα και υπηρεσιες του κωλου.
Θα σου αρχισει τα μη με πονας και τα σχετικα και βεβαιως σιγουρα εφταξε σε σχεση με παλια,πλεον δεν ειναι κομοδινο ειναι ολο το ΙΚΕΑ!!!
Αμα,λεω τωρα αμα ποτε βαλει μυαλο και καταλαβει οτι τα λεφτα μας εχουν αξια τοτε ισως παρει και τα δικα μου αλλα μεχρι τοτε που πιστευω πως θα κρατησει πολυ αυτο,ασ τρωει τα ετιμα αμα της εχουν μεινει ακομα.
Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
χαχα!!!! καλη ερωτηση :-....Ποτε θα δουμε κανενα καλο μουνι ρε παιδια και ΄δω στη Θεσσαλονικη?
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
εφη πρωινα στην φριξου 15, η αφροδιτη στην κωλεττη δευτερα-τεταρτη πρωινα δεν ξερω ξερω αν κανει και αλλες μερες.Ξερει κανεις ποτε επιστρεφουν Αφροδιτη, Εφη?
gabetsos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 45
- Like
- 12
- Πόντοι
- 601
εφη πρωινα στην φριξου 15, η αφροδιτη στην κωλεττη δευτερα-τεταρτη πρωινα δεν ξερω ξερω αν κανει και αλλες μερες.
Σήμερα πάντως Φρίξου 15 πρωϊνή είναι η Βικτώρια.
καλημερα και απο εμενα !!θα ηθελα να σασ πω μια αμπειρεια που ειχα εχθεσ το βραδυ στο μαντζαρου με την νινα την μιλφ.
εκανα ενα απο τα καλυτερα και πιο ομορφα γαμησια που εχω κανει .ηταν πολυ τρυφερη δεν βιαζοταν καθολου και κυριοσ οταν την εγλυψα η κοπελα παιδια τρεκαθηκε .τησ αρεσει πολυ και το δειχνη αλλα κυριοσ ειναι ενα κοριτσι που συμετεχη πολυ.με τα ελληνικα εχει ενα θεματακι αλλα ολα δεν μπορουν να ειναι και τελεια !φιλε ΠΑΤΣΙΝΟ εχεισ και εσυ εμπειρεια μαζι τησ και καταλαβενεισ τι λεω!!
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!
ειμαι στο γραφειο μου και ειμαι βιαστικοσ ασ μην δοσουμε βασει στησ ορθογραφιεσ παιδια τα γραφω ολα στα γρηγορα!
εκανα ενα απο τα καλυτερα και πιο ομορφα γαμησια που εχω κανει .ηταν πολυ τρυφερη δεν βιαζοταν καθολου και κυριοσ οταν την εγλυψα η κοπελα παιδια τρεκαθηκε .τησ αρεσει πολυ και το δειχνη αλλα κυριοσ ειναι ενα κοριτσι που συμετεχη πολυ.με τα ελληνικα εχει ενα θεματακι αλλα ολα δεν μπορουν να ειναι και τελεια !φιλε ΠΑΤΣΙΝΟ εχεισ και εσυ εμπειρεια μαζι τησ και καταλαβενεισ τι λεω!!
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!
ειμαι στο γραφειο μου και ειμαι βιαστικοσ ασ μην δοσουμε βασει στησ ορθογραφιεσ παιδια τα γραφω ολα στα γρηγορα!
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μεταγραφάρα.
Νταϊάνα στο Studio "GODIVA" Αχελώου 10 & Νικηφόρου Ουρανού
Τελικά μάλλον κλείνουν τα μαγαζιά τέλος Μαρτίου...Το Σ/Κ δηλαδή!
Αν αθροίσετε τα studio είναι πλέον 28 όσες δηλαδή και οι νόμιμες άδειες(?) στην Θεσσαλονίκη
Οπότε μάλλον απέκτησαν όλοι το υποκατάστημά τους στην περιοχή του "Μύλου" πλέον!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις