+1Σχετικα με τον ντορο που γινεται γυρω απο την Εμμα και για να καταληξουμε καπου.θελω να κανω μια ερωτηση σε αυτουσ που εχουν παει με την Εμμα τα δωρακια και τα εξτραδακια που εδινε κατα καιρουσ τα διεπουν οι δημοσια υγιεινη?για να βγαλουμε ενα συμπερασμα γιατι αλλαξε η συμπεριφορα τησ στο δωματιο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
κατι καλο μου βγαζει αυτο το μωρο αλλα φοβαμαι :-Φίλε Mpozanis φοβάμαι πως δεν θα βοηθήσει και πολύ η κριτική μου... Η κοπέλα τα έκανε σχεδόν όλα λάθος, αλλά εγώ πέρασα τέλεια.
Το παραπάνω ίσως είναι κι ο ορισμός της χημείας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι η κοπέλα έδειξε αρκέτα σημάδια ερασιτεχνισμού,
που όμως εμένα μου άρεσαν. Μου θύμησε αρκετά Έμμα η όλη φάση.
ολα ειναι θεμα σωστου timing..εχει τυχει και σε μενα να περασω τελεια με 30€ και να γαμαω 30 λεπτα και εχει τυχει να πληρωσω 100€ για 40 λεπτα και να μην το ευχαριστηθηκα τοσο..ναι και χρονο εδινε και δωρακια εκανε και κανει, αυτο που με χαλαει ειναι τελευταια που θελει να ξεμπερδευει μπαμ μπαμ...
και δεν εννοω οτι ειχα βολευτει στα 30λεπτα κτλ αλλα οταν στη πρωτη σταση που με καβαλησε μου ειπε να τελειωνω κιολας ε νταξ...
ξερετε οτι ισως εκεινη την ημερα η κοπελα να δουλευει εχοντας περιοδο και να εχει παρει χαπια,να εχει βαλει ταμπον κτλ??εμενα μου εχει τυχει.ειναι τοσο εθισμενες στο χρημα ειτε απο αναγκη ειτε απλα επειδη αγαπανε το χρημα,τα ρουχα,τα αρωματα,τα καλυντικα κτλ κτλ που ειναι ικανες να δουλευουν με περιοδο..πως να εχει μετα ορεξη για παιχνιδακια και δωρακια...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.838
- Πόντοι
- 11.585
ολα ειναι θεμα σωστου timing..εχει τυχει και σε μενα να περασω τελεια με 30€ και να γαμαω 30 λεπτα και εχει τυχει να πληρωσω 100€ για 40 λεπτα και να μην το ευχαριστηθηκα τοσο..
ξερετε οτι ισως εκεινη την ημερα η κοπελα να δουλευει εχοντας περιοδο και να εχει παρει χαπια,να εχει βαλει ταμπον κτλ??εμενα μου εχει τυχει.ειναι τοσο εθισμενες στο χρημα ειτε απο αναγκη ειτε απλα επειδη αγαπανε το χρημα,τα ρουχα,τα αρωματα,τα καλυντικα κτλ κτλ που ειναι ικανες να δουλευουν με περιοδο..πως να εχει μετα ορεξη για παιχνιδακια και δωρακια...
το ταμπον πως θα το βγαλει μετα.?? θα παει σε γυναικολογο.??
και με την μυρωδια τι γινετε.???
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
:o :o Tιιιιιιιιιιιιιιιιιι???Σχετικα με τον ντορο που γινεται γυρω απο την Εμμα και για να καταληξουμε καπου.θελω να κανω μια ερωτηση σε αυτουσ που εχουν παει με την Εμμα τα δωρακια και τα εξτραδακια που εδινε κατα καιρουσ τα διεπουν οι δημοσια υγιεινη?για να βγαλουμε ενα συμπερασμα γιατι αλλαξε η συμπεριφορα τησ στο δωματιο
Jasone
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Δηλαδη αυτη η Λουιζα ξεκιναει απο 20 ευρω?απο ποτε εγινε αυτο ?Η Λουίζα αρκέτα καλή περίπτωση θα έλεγα... Ίσως το απόλυτο "value bet" στα 20 ευρώ. Έχει γράψει και κριτική ο Αλ στο ίδιο μαγαζί.
Όντως θα συμφωνήσω για τη Σόνια...Με παραδέχομαι πάντως, από ένα γεια σου που είπε αμέσως τη ψυχολόγησα. Hagem λέω να τη δοκιμάσω...αν δεν σε πειράζει?
Δεν ξέρω αν είναι η Έμμανουέλα η Πατρινιά, ήταν πάντως αδύνατη, κοντή σχετικά με μακρυά μαλλιά. Κάπως αντρογυναίκα και μου έκανε επίσης και λίγο πρεζοκατάσταση.
Μια αδιευκρινίστου ηλικίας με ένα τατουάζ στη κοιλιά.
Αυτή η τζούλια είναι η ίδια με τις καλές κριτικές από το 28ης Οκτωβρίου 52?
Επισκέπτης
Πατσινε δεν με ενδιαφερει αν εχεισ γραψει 10000 μηνυματα αν εχεισ περπατησει χιλιομετρα στα μπουρδελα αν εισαι αρχηγοσ αν εχεισ 200 φιλουσ εισαι μεγαλοσ καραγκιοζησ εδω μεσα εγραψα κατι σχετικα με την Εμμα την πουτανα ντε τησ εβδομαδασ και λεσ τι μαλακιεσ γραφω.και σε ρωτω τι δεν καταλαβαινεισ ρε φιλε θεσ να γινω ποιο σαφησ η οχι
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτη η μαλακια που εγραψες και σε ποια γλωσσα την εγραψεςΠατσινε δεν με ενδιαφερει αν εχεισ γραψει 10000 μηνυματα αν εχεισ περπατησει χιλιομετρα στα μπουρδελα αν εισαι αρχηγοσ αν εχεισ 200 φιλουσ εισαι μεγαλοσ καραγκιοζησ εδω μεσα εγραψα κατι σχετικα με την Εμμα την πουτανα ντε τησ εβδομαδασ και λεσ τι μαλακιεσ γραφω.και σε ρωτω τι δεν καταλαβαινεισ ρε φιλε θεσ να γινω ποιο σαφησ η οχι
Επισκέπτης
Ρε πασα μου πεσ μου τι δεν νιωθεισ
Επισκέπτης
Στα ελληνικα το εγραψα αλλα κανεισ πωσ δεν καταλαβενεισ φιλε γιατι εισαι καραγκιοζησ
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
καταρχην ασε τους προσωπικους χαρακτηρισμους γιατι βαριεμαι να σε διαγραφω τωραΣτα ελληνικα το εγραψα αλλα κανεισ πωσ δεν καταλαβενεισ φιλε γιατι εισαι καραγκιοζησ
Δευτερον το θεμα ειναι οτι απο τοτε που εμφανιστηκες εσυ και κατι αλλοι βλακες ακομα,οταν μιλαμε για την Εμμα πεταγεται ολο και καποιος και αφηνει και ενα υπονοουμενο για επικινδυνη συμπεριφορα.Αν ξερεις κατι το λες ευθεως...αλλιως εσυ εκτιθεσαι
Και επειδη εισαι ασχετος με την μπουρδελοκατασταση της Θεσσαλονικης σε ενημερωνω οτι υπαρχουν κι αλλες που κανουν γλυφοκωλια ή που τις χυνεις στο στομα ή που τις γαμας τον κωλο ή που τις δαχτυλωνεις
Οποτε μη δειχνεις τοσο εκπληκτος για την Εμμα
Επισκέπτης
Κοιτα να σου πω κατι εγω ειμαι 46 και γαμαω πουτανεσ απο τα 16 δεν ξερω αν ησουν γεννημενοσ απο μαιρουλα με την λεπτη φωνουλα χριστινα αριστοτελουσ κλπ αυτο ομωσ δεν ειναι το ζητουμενο.αν εγω ξερω απο δακτηλιασματα χυσιμο στο στομα κλπ το θεμα ειναι οταν η γκομενα γαμηετε χωρισ καποτα και αυτη γαμιετε χαρισ καποτα και ορισμενοι το ξερετε και δεν το λετε καταλαβεσ βγαινουν καποιοι λενε βγαλαμε σπυρια στο πουτσο βγαινουν αλλοι λενε οπισμενεσ κοπελεσ ειναι αρρωστεσ. εσυ λεσ τι μαλακιεσ ειναι αυτα οχι ειναι η αληθεια η εμμα σε πολλουσ δεν βαζει προφυλακτηκο
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
ενταξει για το λες κατι θα ξερεις...Αναλαμβανεις μεγαλη ευθυνη μ'αυτο που λες,Κοιτα να σου πω κατι εγω ειμαι 46 και γαμαω πουτανεσ απο τα 16 δεν ξερω αν ησουν γεννημενοσ απο μαιρουλα με την λεπτη φωνουλα χριστινα αριστοτελουσ κλπ αυτο ομωσ δεν ειναι το ζητουμενο.αν εγω ξερω απο δακτηλιασματα χυσιμο στο στομα κλπ το θεμα ειναι οταν η γκομενα γαμηετε χωρισ καποτα και αυτη γαμιετε χαρισ καποτα και ορισμενοι το ξερετε και δεν το λετε καταλαβεσ βγαινουν καποιοι λενε βγαλαμε σπυρια στο πουτσο βγαινουν αλλοι λενε οπισμενεσ κοπελεσ ειναι αρρωστεσ. εσυ λεσ τι μαλακιεσ ειναι αυτα οχι ειναι η αληθεια η εμμα σε πολλουσ δεν βαζει προφυλακτηκο
ελπιζω να μπορεις να δικαιολογησεις αυτο μηνυμα σου αν χρειαστει να το κανεις
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
αμα δε την εξαφανισουν εντελως δε θα ησυχασουνΑρχίίίίσαμε πάλι..
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ρε φιλε,τι σχεση εχει η μικροβιακη τερμινθος κ το κονδυλωμα με την παρουσια ή οχι προφυλακτικου...αφου ειπαμε οτι το λαστιχο δεν προστατευει...κ συ αμα πας με μια τυπισα κ η αλλη ειναι μολυσμενη (με αυτα τα δυο) κ 10 καποτες να βαλεις θα τα αρπαξεις...ειδικα αν το ανοσοποιητικο σου ειναι κ πεσμενο...καποιοι λενε βγαλαμε σπυρια στο πουτσο βγαινουν αλλοι λενε οπισμενεσ κοπελεσ ειναι αρρωστεσ. εσυ λεσ τι μαλακιεσ ειναι αυτα οχι ειναι η αληθεια η εμμα σε πολλουσ δεν βαζει προφυλακτηκο
Το θρεντ ειναι καθαρα για λογους ενημερωσης... αναφερθηκα με αφορμη το ποστ ενος μελους (ο οποιος αρπαξε το παρασημο) σε ενα περιστατικο μια φορα εφαπαξ, για να εχουν τα παιδια το νου τους...απο κει κ περα δεν μπορουμε να θιγουμε ονοματα με εικασιες κ υποθεσεις.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Εγω δεν εκανα εικασιεσ και δεν εβγαλα συμπερασματα εχω προσωπικη εμπειρια μεσα στο δωματιο καταλαβεσ το συμπερασμα ειναι οτι αφου το ζητησε με εμενα γιατι να μην το κανει και με αλλουσ με αγαπησε η με ερωτευτικε δεν ειμαι φαντασιοπληκτοσ και ουτε στημενοσ
ok...κατανοητος.Απο οτι καταλαβαινω η κοπελα σου ζητησε χωρις καποτα.
Καταγραφεται στα πρακτικα το ποστ...να σαι σιγουρος οτι μας διαβαζουν πολλοι εδω περα.
ΥΓ:Εγω απλα αναφερθηκα στο θεμα των σπυριων κ τιποτα αλλο.
onepiecerullez
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κοπελα ζητησε να την πηδηξουν χωρις καποτα???τωρα πλακα μας κανεις????
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.838
- Πόντοι
- 11.585
Πως γινετε τωρα μερικα μελη που εχουν γραφτει το τελευταιο καιρο να τριγυρνανε γυρω γυρω απο το ιδιο θεμα ολοι, και ταυτοχρονα να εχουν και μια αγνοια, αυτο δεν μπωρω να το καταλαβω, καποιος εδω μεσα μαλλον μας περναει για Μαλακες...
ο ολος ντορος γινετε πιστευω οχι για να δυσφιμιστουν καποιες κοπελες, αλλα για να αποδυναμοθει αυτο το μικρο ποσοστο το οποιο ενημερωνε και ενημερωνοταν απο αυτο το θεμα...ηδη πολλα μελη δεν γραφουν οπως παλια, -μπορει να παιζει ρολο και η κριση- δεν αναφερω ονοματα, και με το τροπο τους το καταφερνουν...
Το εχω ξαναπει, ειναι πολοι εδω μεσα που εχουν δεχτει παραπανω υπηρεσιες απο κοπελες, βαζω και τον εαυτο μου μεσα, αλλα ο σωστος τροπος ειναι να μην βγεις και τα ξεστομισεις σαν καθαρος ρουφιανος, οποιος παραδειγμα γαμησε ακαποτα, το κεφαλι του θα φαει και ο επομενος που θα γαμισει ακαποτα...
ο ολος ντορος γινετε πιστευω οχι για να δυσφιμιστουν καποιες κοπελες, αλλα για να αποδυναμοθει αυτο το μικρο ποσοστο το οποιο ενημερωνε και ενημερωνοταν απο αυτο το θεμα...ηδη πολλα μελη δεν γραφουν οπως παλια, -μπορει να παιζει ρολο και η κριση- δεν αναφερω ονοματα, και με το τροπο τους το καταφερνουν...
Το εχω ξαναπει, ειναι πολοι εδω μεσα που εχουν δεχτει παραπανω υπηρεσιες απο κοπελες, βαζω και τον εαυτο μου μεσα, αλλα ο σωστος τροπος ειναι να μην βγεις και τα ξεστομισεις σαν καθαρος ρουφιανος, οποιος παραδειγμα γαμησε ακαποτα, το κεφαλι του θα φαει και ο επομενος που θα γαμισει ακαποτα...
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Από 25Δηλαδη αυτη η Λουιζα ξεκιναει απο 20 ευρω?απο ποτε εγινε αυτο ?
ξεκινάει αλλά τις κρύες και βροχερες νύχτες τσεπονουν το 20αρικο και λένε κι ευχαριστώ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις