Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
συναδελφοι εγω επισκεφτηκα και περασα με την Εμμα οπως περναω παντα!και μπορω να πω οτι ειμαι ενας στανταρ πελατης της
παραξενευομαι με την συμπεριφορα της απεναντι σε εσας που αν μη τι αλλο με 10+ φορες ειστε πολυ καλυτεροι πελατες απο εμενα..
την ειδε και αυτη...
και αυτα τα σιλικονατα βυζια που λεει οτι θα βαλει το αναφερει εδω και σχεδον 2 χρονια....μαλλον δε θα της εκαναν καλη τιμη και εχει τα νευρα της..

Ωραίος ο foibos22, με το βαμβάκι...
Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για την Έμμα... Το φάγατ το κοριτσι.
Πάντως Αλ κι εσυ παλιότερα είχες κράξει Έμμα σε μια κριτική σου (στις πολύ αρχές).
Πάντως όλα τα παραπάνω είναι φυσικά, αν λάβεις υπόψη σου ότι η Έμμα είναι μια ερασιτέχνης του χώρου.
Μπορεί να πιάσει 200% απόδοση, μπορεί και 20%. Αυτό το ρίσκο καλείσαι να πάρεις.

[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4420022#msg4420022 date=1363321638]
δεν χανεις και τιποτα απο την ουκρανεζα σε εμφανιση..    
περιμενω να δω την  κριτικη σου για αλινα γιατι την εχω στα υποψιν μου                
[/quote]

Φίλε Mpozanis φοβάμαι πως δεν θα βοηθήσει και πολύ η κριτική μου... Η κοπέλα τα έκανε σχεδόν όλα λάθος, αλλά εγώ πέρασα τέλεια.
Το παραπάνω ίσως είναι κι ο ορισμός της χημείας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι η κοπέλα έδειξε αρκέτα σημάδια ερασιτεχνισμού,
που όμως εμένα μου άρεσαν. Μου θύμησε αρκετά Έμμα η όλη φάση.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Εγω παλι, μαυρο προβατο, εχω βγαλει αρνητικο πορισμα, απ την πρωτη και μοναδικη φορα που πηγα, πολυ πριν γινει διασημη. Να αισθανομαι αδχημα??? :)
Εγω πηγα 2 φορες αλλα τελος. Εφαγα και τον παπα οτι θα παει Ρουμανια οριστικα (καποιος ειχε γραψει τοτε οτι ειναι μουσι δεν θυμαμαι ποιος). Για να περασεις καλα με την Εμμα πρεπει να εισαι ο Αλ Πατσινο.... ο ηθοποιος  :2funny:(προς αποφυγη παρεξηγησεων). Εμφανιση δεν σχολιαζω καθοτι περι ορεξεως...αλλα οσο να ναι το ζαρωμενο δερμα και η χαλαρωση με χαλανε. Τωρα για το deepthroat υπαρχει και η Τσαρινα(και χωρις εσανς γιαουρτοσκορδιου). Τωρα ποια το κανει καλυτερα ας μας πουνε οσοι την εχουν 25ποντη ;)(νομιζω την 20ποντη την εχουν και οι δυο στο χαλαρο)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Την Έμμα την πήρα 6 φορές συνολικά, 4 στην Κατεχάκη, 2 στην Φρίξου...στην Κατεχάκη πετούσε και ήταν μάλλον η καλύτερη που δούλευε εκείνη την περίοδο με αυτά που έκανε, στην Φρίξου ήταν εμφανώς πεσμένη και με άλλη ψυχολογία..βέβαια τα δωράκια υπήρχαν και εκεί, αλλά κάπου δεν υπήρχε η προηγούμενη γκάβλα. Αν συνεχίσει να έχει αυτήν την διάθεση που λέτε δύσκολο να ξαναπάω. 

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Η γνωμη μου για να περνας καλα με την Εμμα ειναι να μην την επισκεπτεσε συχνα σε κοντο χρονικο διαστημα και ασε την καπου καπου να σε βλεπει να φευγεις χωρις να περνας...στα αλλα συμφωνω με τον ζαιτσεφ...
Να μου πεις και εμενα μου πεταξε την ατακα να τελειωσω αν και ειχα να παω μαζι της μηνες...

Επισκέπτης
κανας αλλος θα μας πει γιαυτη τη πουτανα την εμμα την ιστορια του

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Να δεις που θα φτερνιζοταν ολο το βραδυ :)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
προμηθεως 25: Λουίζα
Τι εστι Λουιζα??  :idiot:
Προμηθεως 19 : Σονια πιο όμορφη από ποτε
Και πολυ ευδιαθετη χτες  ;)
Σαπφους 7 : Μια αδιάφορη για μενα,ελληνίδα από τη Πάτρα
κατά δήλωση της τσατσας
Να δεις που θα ειναι η Εμμανουελα η Πατρινια, που πολλοι την ψαχνουν...
Πράσινο : η Μαρία, τσακωθηκα και με τη τσατσα. Πάλι εσύ μου λέει και τι Ρωτάς ποια είναι, αφού πριν λίγο ξαναπερασες.
Η πιο σπαστικη τσατσα ever!!!! Aλλα, για ποια Μαρια μιλαμε???
Τανταλου 9 : η Τζούλια, μάλλον τσιγγανοπουλα, καλουτσικη περίπτωση.
Και παραπανω απο καλουτσικη  :cheesy:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Η Λουίζα αρκέτα καλή περίπτωση θα έλεγα... Ίσως το απόλυτο "value bet" στα 20 ευρώ. Έχει γράψει και κριτική ο Αλ στο ίδιο μαγαζί.

Όντως θα συμφωνήσω για τη Σόνια...Με παραδέχομαι πάντως, από ένα γεια σου που είπε αμέσως τη ψυχολόγησα. Hagem λέω να τη δοκιμάσω...αν δεν σε πειράζει? :rolleyes:

Δεν ξέρω αν είναι η Έμμανουέλα η Πατρινιά, ήταν πάντως αδύνατη, κοντή σχετικά με μακρυά μαλλιά. Κάπως αντρογυναίκα και μου έκανε επίσης και λίγο πρεζοκατάσταση.

Μια αδιευκρινίστου ηλικίας με ένα τατουάζ στη κοιλιά.

Αυτή η τζούλια είναι η ίδια με τις καλές κριτικές από το 28ης Οκτωβρίου 52?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Όντως θα συμφωνήσω για τη Σόνια...Με παραδέχομαι πάντως, από ένα γεια σου που είπε αμέσως τη ψυχολόγησα. Hagem λέω να τη δοκιμάσω...αν δεν σε πειράζει? :rolleyes:
E, μια φαγουρα στο κεφαλι την αισθανομαι, αλλα τι να κανω??  :2funny: :2funny: :2funny:
Εχει και κανα δυο πολυ κακες κριτικες παντως, μη με κυνηγας μετα  :grin:
Αυτή η τζούλια είναι η ίδια με τις καλές κριτικές από το 28ης Οκτωβρίου 52?
Οχι, καμια σχεση. Στο Προμηθεως 5 ισως βρεις κριτικες της.
Για την Μαρια στο πρασινο δεν μας ειπες...

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
Συνάδελφοι αφού την κάνατε βασίλησα ( την Εμμα )δια  της σελίδας λογικό είναι να έχει έπαρση η κοπέλα, προσωπικά δεν ξέρω ποια είναι και ενδεχομένως κατά την τσάρκα-όταν και  έκανα -να την πέτυχα αλλά για να μην έχω περάσει μάλλον αδιάφορη-απαρατήρητη θα πέρασε.

ετσι ακριβως...  εγω την εχω δει κ μου ειναι εντελως αδιαφορη!  βεβαια γουστα ειναι αυτα δε γινεται σε ολους να αρεσουν ολες!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Πάντως Αλ κι εσυ παλιότερα είχες κράξει Έμμα σε μια κριτική σου (στις πολύ αρχές).
Πάντως όλα τα παραπάνω είναι φυσικά, αν λάβεις υπόψη σου ότι η Έμμα είναι μια ερασιτέχνης του χώρου.
ναι καλα λες...."Καλη στα προκαταρκτικα,δυσκολα στα υπολοιπα" ειχα γραψει αλλα ομως με τραβηξε και ξαναπηγα

Για να περασεις καλα με την Εμμα πρεπει να εισαι ο Αλ Πατσινο.... ο ηθοποιος  :2funny:(προς αποφυγη παρεξηγησεων). Εμφανιση δεν σχολιαζω καθοτι περι ορεξεως...αλλα οσο να ναι το ζαρωμενο δερμα και η χαλαρωση με χαλανε.
σιγα το πιθηκι τον κοντο  :2funny: :2funny:
Εμφανισιακα συμφωνω πως ειναι μετρια

Παντως παιδια επιμενω...η Εμμα εχει χαρισει γουστα και απεριοριστη ωρα οσο καμια αλλη και στις καλυτερες τιμες.Την ιδια ωρα που ασημες καριολιτσες σε φτυνανε καταμουτρα και δε τους ενοιαζε καθολου,η Εμμα που ηταν και φιρμα χαριζε τετραπλασιους χρονους στο δωματιο.Μη την ισοπεδωνουμε τοσο ευκολα...

Ειναι σα να λεει καποιος δηλαδη οτι ο Ροναλντινιο πλεον δεν ξερει μπαλα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Τι εστι Λουιζα??  
η Λουιζα απορω πως ακομα δεν εχει ακουστει το ονομα της.Ισως ειναι νεα Εμμα κιολας :rolleyes:...Ομορφουλα,γλυκυτατη,ναζιαρα,χαδιαρα στα κανει ολα και δε λεει κουβεντα.Ειναι φοβερη περιπτωση

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
E, μια φαγουρα στο κεφαλι την αισθανομαι, αλλα τι να κανω??  :2funny: :2funny: :2funny:

:grin: :grin: :grin:

Για την Μαρια στο πρασινο δεν μας ειπες...
Η αδιευκρινίστου ηλικίας με ένα τατουάζ στη κοιλιά.

η Λουιζα απορω πως ακομα δεν εχει ακουστει το ονομα της.Ισως ειναι νεα Εμμα κιολας :rolleyes:...Ομορφουλα,γλυκυτατη,ναζιαρα,χαδιαρα στα κανει ολα και δε λεει κουβεντα.Ειναι φοβερη περιπτωση
:thumbsup: Απλώς τα παραπάνω που λες δεν τα βγάζει με μια 1η ανάγνωση! Στο σαλονάρισμα βγάζει μια σοβαρότητα

Παντως παιδια επιμενω...η Εμμα εχει χαρισει γουστα και απεριοριστη ωρα οσο καμια αλλη και στις καλυτερες τιμες.Την ιδια ωρα που ασημες καριολιτσες σε φτυνανε καταμουτρα και δε τους ενοιαζε καθολου,η Εμμα που ηταν και φιρμα χαριζε τετραπλασιους χρονους στο δωματιο.Μη την ισοπεδωνουμε τοσο ευκολα...

Ειναι σα να λεει καποιος δηλαδη οτι ο Ροναλντινιο πλεον δεν ξερει μπαλα
Συμφωνώ να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ο χρόνος θα δείξει. Δεν μπορείς όμως να περνάς στο δωμάτιο και να περάσεις καλά απλά αναπολώντας τις χρυσές εποχές.
Όπως λέει και μια διαφήμιση της "VistaBet" στο ραδιόφωνο, η "απόδοση μετράει".

Ούτε μπορεί κάποιος να πει ότι δεν το είχε ή ότι δεν το έχει γενικα. Είναι καταγεγραμμένες οι εμπειρίες όλων όσοι έχουμε γράψει κριτικές.
Κι ευτυχώς scripta manent!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525

ναι και χρονο εδινε και δωρακια εκανε και κανει, αυτο που με χαλαει ειναι τελευταια που θελει να ξεμπερδευει μπαμ μπαμ...
και δεν εννοω οτι ειχα βολευτει στα 30λεπτα κτλ αλλα οταν στη πρωτη σταση που με καβαλησε μου ειπε να τελειωνω κιολας ε νταξ...

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310

:thumbsup: Απλώς τα παραπάνω που λες δεν τα βγάζει με μια 1η ανάγνωση! Στο σαλονάρισμα βγάζει μια σοβαρότητα
Επιβαλεται αυτοψια λοιπον... :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Δηλαδή κάτσε δεν έχεις δώσει ποτέ 80,00-100,00  ευρώπουλα για να περάσεις ένα άνετο 40λεπτο χωρίς να νιώθεις την ανάσα της τσατσάς η τα ξενέρωτα της γκόμενας.
ναι δυστηχως τα εχω δωσει αυτα τα ποσα,τα ΄΄χρυσα΄΄ χρονια, οπου λεφτα υπηρχαν (sic).... :grin: :grin:
πλεον δεν τα δινω...μπορω να σου πω οτι εχει τυχει στα γαμησια του 20-30 αρικου να εχω περασει καλυτερα απο τις 100 αρες...επιπλεον, προσωπικα, βαριεμαι να γαμαω επι 40 συνεχομενα λεπτα...γαμαει την καρδια...οποτε αγαπητε μου ολα καμμια φορα ειναι σχετικα.

Επισκέπτης
Σχετικα με τον ντορο που γινεται γυρω απο την Εμμα και για να καταληξουμε καπου.θελω να κανω μια ερωτηση σε αυτουσ που εχουν παει  με την Εμμα τα δωρακια και τα εξτραδακια που εδινε κατα καιρουσ τα διεπουν οι δημοσια υγιεινη?για να βγαλουμε ενα συμπερασμα γιατι αλλαξε η συμπεριφορα τησ στο δωματιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom