Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (1 μέλη και 66 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Παιδια δεν ξερω τι να πω αλλα οι κοπελες που εχουμε στα μαγαζια οχι 30 δεν αξιζουν αλλα ουτε 20 και εννοω λογω εμφανισης παντα.Τι μπαζα ειναι αυτα που εχουν λετε γι αυτην την ειρηνη πηγα την ειδα απο κοντα και λεω τι ειναι τουτο να πληρωσω για να γαμησω αυτην?δηλαδη ελεος δεν με νοιζει αν κανει παπαδες στο δωματιο εχω θελω και εμφανιση και μ αρεσει που καποιοι λενε οτι ειναι και ωραια.Απο κει και περα η αφροδιτη αν βγαλεις τους πλαστικους βυζους δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο και απο φατσα χανει πολυ τα ιδια και σε αλλα μαγαζια προς μυλο μερια μιλαω ειναι κριμα τετοια ωραια μαγαζια να εχουν τετοιες κοπελες.Δεν ξερω για σας αλλα εγω σ αυτες δεν δινω ουτε ευρω πλην καποιων εξαιρεσεων.
κοιταξε ειναι και τι ψαχνει κανεις στα μπουρδελα...

Αλλος ψαχνει μοντελο,αλλος απλα να τον χωσει καπου οικονομικα, αλλος ψαχνει fuck buddy και στανταρακια να βγαζει γουστα αλλος ψαχνει υποκαταστατο γκομενας και ψευδαισθηση οτι γαμαει την ερωτευμενη μαζι του και μονο πουτανα....αβυσσος η ψυχη του μπουρδελιαρη οποτε μην εισαι απολυτος....

Μην νομιζεις παντως οτι και αθηνα πχ καποιες που κανουν παπαδες και ακουγονται στα εκει θρεντ ειναι τιποτα μοντελες....γενικα αλλο εμφανιση αλλο επιδοσεις....ειναι σαν τα αυτοκινητα....θες δερματινο σαλονι ή θες κινητηρα ;

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
στο φριξου 13 ισχυει η εμμα η τζαμπα θα βγω? οχι τιποτα αν δεν ειναι εκει δεν ξερω και που να παω στα 30ε
φιλε χθες ειτανε λογικα και σημερα κατα 90% να ειναι εκει καλο βολι  :zfuck: :zfuck:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.136
Πόντοι
11.585

of topic,
ρε gl, το τερματισες το μηχανακι που μετραει τα μυνηματα σου και γραφει πολλα.????  :2funny:
...στα ποσα σταματησε να γραφει.???  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
στο φριξου 13 ισχυει η εμμα η τζαμπα θα βγω? οχι τιποτα αν δεν ειναι εκει δεν ξερω και που να παω στα 30ε
η αννα καλες κριτικες εχει μαν....

ΎΓ καραμαν προβοκατσια τυπε για να μην με γραψει το γκινες.....

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4416830#msg4416830 date=1363201870]
φιλε χθες ειτανε λογικα και σημερα κατα 90% να ειναι εκει καλο βολι  :zfuck: :zfuck:
[/quote]

Θα περασω και ο θεος βοηθος :p

η αννα ειναι στο ιδιο ?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.136
Πόντοι
11.585

:2funny: :2funny:

Με εκανες και γελασα δυς αυτη την βδομαδα...απο βδομαδα χρωσταω τσαρκα απο ολα τα στουντιο της πολης.!
Προσεχως.!! καραμαν΄ς τσαρκινγ.!

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
36
Πόντοι
11
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4416680#msg4416680 date=1363197937]
μιλας για την αντριανα στα τριδυμα με τα σιλικονατα βυζια? δεν ισχυει φιλε το 40αρι που λες εγω χθες που πηγα με ειπε 30 μαλλον επειδη ειδε οτι ειναι γεματα τα δωματια εψαχνε για μαλακες  τα  μονο   στουντιο που παιρνουνε  40 αποσο ξερω ειναι Μινωταύρου 16  και   Φρίξου 9
[/quote]
για την αντριαννα στο φριξου 9 μιλαω κ εγω φιλε....
τωρα δεν ξερω αν ολες εκει παιρνουν 400 η μονο η αντριαννα...γιατι κατι τετοιο νομιζω πως καταλαβα....αλλα αντι να κανουμε τον μαλακα κ να μπαινουμε δε πρεπει να κανουμε μεταβολη???
τι θα πει 40 ???ειναι πολλα.και για ντεμεκ χαλαρο ..???50???δηλαδη οχι για 10 λεπτα αλλα για 15+....
ειναι απαραδεκτο...και εχουν και την ελκυστικοτατη προσφορα στις 10 επισκεψεις των 50 η μια δωρο...αλλα για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα...
δηλαδη φερε ενα 500ρικο μεσα σε 2 μηνακια και εγω θα σε αφησω να γαμησεις τσαμπα μια φορα....
οχι ρε παιδια αυτο ειναι τρελα...
αν θυμουνται οι λιγο πιο παλιοι το λαφαμ ειχε τις περιφημες καρτες οπου σε 3 ισης αξιας προγραμματα (ειτε 30 ειτε 60 ) σου εκανε ψαλιδι τα μισα στην 4η επισκεψη...αυτο μπορω να πω πως ηταν και λιγο ελκυστικο...ειδικα οταν ηταν κ η σιμονα εκει ....και πολλοι απο μας την ειχαμε στανταρακι...
αλλα αυτο το μονοπολειο που νομιζουν οτι εχουν οι βιλλες πρεπει να το σταματησουμε .....

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4416665#msg4416665 date=1363197471]
δεν την ειχα παρει ποτε αλλα φαινοταν καυλιαρα μπορει να ξαναγυρισει
[/quote]
καποιο παλικαρι ειχε πει πως βρισκετε στην κυπρο.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
καταθεση στην εμμα, θα ειναι εδω μεχρι τον ιουνιο μετα μου ελεγε για κατι πλαστικες στο στηθος. Συνολικη εικονα μετα απο 1.5μηνα στην πατριδα της ? "Ασε μας κουκλιτσα μου" 30ευρω καταθεση ειμαι τακτικος πελατης (10+καταθεσεις τον μηνα) και μου αφησε αυτο το ξεκαστε σκουπιστε τελειωσαμε. Σοσιαλ ταιμ 10~λεπτα πιπα 2~λεπτα και στην πρωτη σταση που με καβαλησε πεταει ενα το σημα να τελειωσουμε. Λεω οριστε? Γιατι τοσο γρηγορα μου αρχισε τα εχω πελατη σε τζακουζι κτλ. Μπαμ μπαμ τελειωσα και εφυγα με την απορια προς τον εαυτο μου "πεταξες η δεν πεταξες 30ευρω μαλακα οεο? " Πριν φυγει ετυχε να παω παρασκευες η σαββατα και μου ελεγε να ερχεσαι καθημερινη να περναμε πιο πολυ χρονο γιατι και τοτε τα ιδια μου εκανε σε αντιθεση με πιο παλια που καθομασταν κατι 30λεπτα μεσα. Απορω αν θα ξαναπαω  :huh: :huh: :huh:

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Προσπαθησα να βρω κατι καλο μετα απο βολτα που πραγματοποιησα στα σπιτακια αλλα ματαια,τελικα δε βρηκα αυτο που θελω,η γυναικα πρεπει να εχει και λιγα πιασιματα,δεν ειπαμε να ειναι χονδρη αλλα ουτε και οδοντογλυφιδα,δυσκολευομαι πολυ να βρω το γουστο μου αλλα ετσι και επιτευχθει θα επενδυσω ολα τα φραγκα μου εκει....ελπιζω πολυ συντομα!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.136
Πόντοι
11.585
καταθεση στην εμμα, θα ειναι εδω μεχρι τον ιουνιο μετα μου ελεγε για κατι πλαστικες στο στηθος. Συνολικη εικονα μετα απο 1.5μηνα στην πατριδα της ? "Ασε μας κουκλιτσα μου" 30ευρω καταθεση ειμαι τακτικος πελατης (10+καταθεσεις τον μηνα) και μου αφησε αυτο το ξεκαστε σκουπιστε τελειωσαμε. Σοσιαλ ταιμ 10~λεπτα πιπα 2~λεπτα και στην πρωτη σταση που με καβαλησε πεταει ενα το σημα να τελειωσουμε. Λεω οριστε? Γιατι τοσο γρηγορα μου αρχισε τα εχω πελατη σε τζακουζι κτλ. Μπαμ μπαμ τελειωσα και εφυγα με την απορια προς τον εαυτο μου "πεταξες η δεν πεταξες 30ευρω μαλακα οεο? " Πριν φυγει ετυχε να παω παρασκευες η σαββατα και μου ελεγε να ερχεσαι καθημερινη να περναμε πιο πολυ χρονο γιατι και τοτε τα ιδια μου εκανε σε αντιθεση με πιο παλια που καθομασταν κατι 30λεπτα μεσα. Απορω αν θα ξαναπαω  :huh: :huh: :huh:

...ρεσυ τα ιδια μου εκανε και εμενα, αν διαβασεις την τελευταια κριτικη μου για 2012, μιλουσαμε και χαιδευομασταν αρκετα, και μετα στο γαμιση μου πεταξε 2 φορες την ατακα πρεπει να τελειωσεις...ευτηχως δεν με επηρεασε εκεινη την στιγμη, αλλα δεν ειναι σωστο να το λες σε πελατες, ειτε αυτοι ειναι καλοι, ειτε ειναι η πρωτη φορα, ...ευτηχως τοτε καναμε καλο γαμισι...

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
τωρα δεν ξερω αν ολες εκει παιρνουν 400 η μονο η αντριαννα...γιατι κατι τετοιο νομιζω πως καταλαβα....αλλα αντι να κανουμε τον μαλακα κ να μπαινουμε δε πρεπει να κανουμε μεταβολη???
τι θα πει 40 ???ειναι πολλα.και για ντεμεκ χαλαρο ..???50???δηλαδη οχι για 10 λεπτα αλλα για 15+....
ειναι απαραδεκτο...και εχουν και την ελκυστικοτατη προσφορα στις 10 επισκεψεις των 50 η μια δωρο...αλλα για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα...
δηλαδη φερε ενα 500ρικο μεσα σε 2 μηνακια και εγω θα σε αφησω να γαμησεις τσαμπα μια φορα....
αν θυμουνται οι λιγο πιο παλιοι το λαφαμ ειχε τις περιφημες καρτες οπου σε 3 ισης αξιας προγραμματα (ειτε 30 ειτε 60 ) σου εκανε ψαλιδι τα μισα στην 4η επισκεψη...αυτο μπορω να πω πως ηταν και λιγο ελκυστικο...ειδικα οταν ηταν κ η σιμονα εκει ....και πολλοι απο μας την ειχαμε στανταρακι...
αλλα αυτο το μονοπολειο που νομιζουν οτι εχουν οι βιλλες πρεπει να το σταματησουμε .....
Δυστυχώς η αλυσιδα έχει καλη ποιότητα σε όλα τα επιπεδα και εφαρμόζει επεκτατική πολιτική. Η Αντριάνα πάντως γέμισε τις μπαταρίες της και φάνηκε στο δώματιο. Ταϋλανδη μου πε ότι χαλάρωνε

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
ρε με το που καθησε και μπηκα μεσα της, μου το πεταξε λες και την γαμουσα κανα 10λεπτο ασ πουμε και αργουσα...
ταχα επεσε το σημα που ακουσε αυτη αλλα εγω σαν κουφος ουτε καν
οποτε χανω το gfe στανταρακι μου και μενω με λαρα λαφαμ που δεν ξερω που χαθηκε, περνουσα ομορφα αλλα πρωτοβουλιες αυτη δυσκολα και νατασσα ερως που εκει παω για γαμησι μεχρι τελικης πτωσης αλλα και gfe

μου θυμησε κατι γαμιολες που δοκιμαζα σε διαφορα σπιτακι πριν 2-3χρονια οταν εκανα κατι κασκαντεριλικια και μου πιανανε τα αρχιδια λες και θα βγαζανε ζουμι αν τα ζουληξουν για να τελειωσω ζζζζζζζζζζζ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
εχει δικιο αλλα οταν θα πεινασουνε θα δεις ποσο θα πεσουνε η τιμες που θα παει καποια στιγμη θα γινουμε αθηνα στις τιμες

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
ρε με το που καθησε και μπηκα μεσα της, μου το πεταξε λες και την γαμουσα κανα 10λεπτο ασ πουμε και αργουσα...
ταχα επεσε το σημα που ακουσε αυτη αλλα εγω σαν κουφος ουτε καν
οποτε χανω το gfe στανταρακι μου και μενω με λαρα λαφαμ που δεν ξερω που χαθηκε, περνουσα ομορφα αλλα πρωτοβουλιες αυτη δυσκολα και νατασσα ερως που εκει παω για γαμησι μεχρι τελικης πτωσης αλλα και gfe

μου θυμησε κατι γαμιολες που δοκιμαζα σε διαφορα σπιτακι πριν 2-3χρονια οταν εκανα κατι κασκαντεριλικια και μου πιανανε τα αρχιδια λες και θα βγαζανε ζουμι αν τα ζουληξουν για να τελειωσω ζζζζζζζζζζζ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
καλα ρε πηγαινεις 10+ φορες το μηνα και σε κανει τετοιες παπαριες ολοι την πενευουν...  μηπως την εχει δει καπως?, εχει αλλαξει μαλλον απο τοτε που γυρισε. και αυτο ρε φιλε που γαμας την ιδια γκομενα συνεχεια  :think: :think:μπες και σε καμια αλλη  ;)

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Κι εμένα με είχε πρήξει για τζακούζι η Έμμα.
Ποιος ξέρει ίσως ξανοίχτηκε οικονομικά με καμιά επένδυση στη Ρουμανία.

Πάντως άλλη η Έμμα της Κατεχάκη κι άλλη η Έμμα της Φρίξου.

Επισκέπτης

πουτανες ολες τι περιμενεις

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
Κι εμένα με είχε πρήξει για τζακούζι η Έμμα.
Ποιος ξέρει ίσως ξανοίχτηκε οικονομικά με καμιά επένδυση στη Ρουμανία.

Πάντως άλλη η Έμμα της Κατεχάκη κι άλλη η Έμμα της Φρίξου.
ναι.... Οσο για το 10+φορες αυτα γινονταν κατεχακη και αρχες στη φριξου. Τελευταιες 2 φορες μου εκανε νουμερα με το χρονο και οχι τιποτα αλλα οταν της ειπα αντε την επομενη φορα τζακουζι μου κουνησε το κεφαλι του στυλ " αντε επιτελους". Ρε ειχα 2-3 που μου βγαζανε ετσι gfe και φιλια κτλ τωρα οπως βλεπω η εμμα μας αφησε χρονους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom