Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
+1 για πρηξιμο τζακουζι το οποιο ποτε δεν εκανα κ δεν θα κανω.αν ειναι να δωσω 120 για 40 λεπτα με 1 κοπελα προτιμω να το σπασω στα 4 κ να το κανω 10λεπτα με 4 διαφορετικες κοπελες.παντως μου κοψατε τη χαρα κ τη φορα να ανεβω να την ξαναπηδηξω.ελπιζω κ η ultimate νικολ να μην αλλαξε συμπεριφορα.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
συναδελφοι εγω επισκεφτηκα και περασα με την Εμμα οπως περναω παντα!και μπορω να πω οτι ειμαι ενας στανταρ πελατης της
παραξενευομαι με την συμπεριφορα της απεναντι σε εσας που αν μη τι αλλο με 10+ φορες ειστε πολυ καλυτεροι πελατες απο εμενα..
την ειδε και αυτη...
και αυτα τα σιλικονατα βυζια που λεει οτι θα βαλει το αναφερει εδω και σχεδον 2 χρονια....μαλλον δε θα της εκαναν καλη τιμη και εχει τα νευρα της..

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση. λοιπον , εφτασα στη θεσ/νικη κατα τις 19:00, παω για νατασσα προμ.19 μου λεει η τσατσα εχουμε αλλαγη ελα σε 1 ωρα :think: κανω μια σβουρα , δεν βρηκα κατι αξιολογο, ξαναπαω για νατασσα μου λεει ο τυπος μεσα (το αφεντικο?)ελα μετα απο κανα δυο ωρες γιατι δουλευει σερι η κοπελα και να κοιμηθει 2 ωρες.παω στην εμμα ηταν ψιλοαρρωστη οποτε δεν απεδωσε το αριστα οπως αλλες φορες :tickedoff: (ισως να φταιει και το μαγαζι?αλλα αφου ειναι το ιδιο αφεντικο :think:)μετα εψαχνα τον δευτερο στοχο μου και λεω: να παω στη νατασσα ή θα ειναι κουρασμενη και δε θα αποδωσει? ή να παω στη μιρελα?τελικα πηγα στη μιρελλα και περασα σουπερ. ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ , ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΚΤΟΣ, Ε, ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ :-*
πρεπει να βρουμε αλλο στανταρακι , την ψωνησε κι αυτη

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Κι εμένα με είχε πρήξει για τζακούζι η Έμμα.
Ποιος ξέρει ίσως ξανοίχτηκε οικονομικά με καμιά επένδυση στη Ρουμανία.

Πάντως άλλη η Έμμα της Κατεχάκη κι άλλη η Έμμα της Φρίξου.
:cussing:    :cussing:  καλα ρε πουστη μ αυτο που κανει δεν τιμαει τα 30 που δινεις και παει για χοντρα,δεν την ξερει μαλλον την παροιμια οτι οποιος παει για πολλα χανει και τα λιγα

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
(Σανταλ)ομουνοβα για στενες διεισδυσης καυλα!!!!!

Συνημμένα

• pic_1021136317697432646lathen.jpg
    pic_1021136317697432646lathen.jpg
    232,2 KB · Εμφανίσεις: 32
  • pic_1021136317697442646lathen.jpg
    pic_1021136317697442646lathen.jpg
    296,6 KB · Εμφανίσεις: 49

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Συνάδελφοι αφού την κάνατε βασίλησα ( την Εμμα )δια  της σελίδας λογικό είναι να έχει έπαρση η κοπέλα, προσωπικά δεν ξέρω ποια είναι και ενδεχομένως κατά την τσάρκα-όταν και  έκανα -να την πέτυχα αλλά για να μην έχω περάσει μάλλον αδιάφορη-απαρατήρητη θα πέρασε.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Συνάδελφοι αφού την κάνατε βασίλησα ( την Εμμα )δια  της σελίδας λογικό είναι να έχει έπαρση η κοπέλα, προσωπικά δεν ξέρω ποια είναι και ενδεχομένως κατά την τσάρκα-όταν και  έκανα -να την πέτυχα αλλά για να μην έχω περάσει μάλλον αδιάφορη-απαρατήρητη θα πέρασε.
ενα μεγεθος σα την Εμμα δε γινεται να το ισοπεδωσουμε ετσι με την πρωτη μαλακια...χαλαρωστε λιγο δηλαδη.Βεβαια ηταν μαλακια της να φερθει ετσι σε τοσο τακτικο πελατη αλλα πιστευω θα βρει τους ρυθμους της

Κοιταξτε ομως τι κακο μας κανουν αυτες που μας κακομαθανε  :2funny: :2funny: Αμα δε μας κατσουν 40 λεπτα στο δωματιο και αμα δε μας δωσουν και τον κωλο τους με 30ε καθομαστε και τις μηδενιζουμε.Ας προσεχαν ομως...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Το τελικο πορισμα θα το βγαλω εγω... :coffee:
Αν την αλλη φορα δε μου κατσει στο δωματιο 40 λεπτα,αν δε μου γλειψει τον κωλο,αν δε μ'αφησει να της χωνω ασταματητα κωλοδαχτυλο,αν δε τη γαμησω οπως μου κατεβει,αν δε τη χυσω στο στομα και ολα αυτα με 30ε...ε τοτε ναι...η Εμμα παει να πει πως χαλασε :grin: :grin:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αλ, αυτά που ζητάς μόνον με 80-100 ευρώ και αν θα έχουν κέφια τσατσά-κοπέλα θα σου τα παρέχουν.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλά, δεν αμφιβάλω για τις ικανότητες διαπραγμάτευσης που μπορεί να έχεις αλλά η πείρα μου λέει πως αν δεν κουνήσεις καφετί πετσετάκι δεν τα βγάζεις πέρα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Εγω παλι, μαυρο προβατο, εχω βγαλει αρνητικο πορισμα, απ την πρωτη και μοναδικη φορα που πηγα, πολυ πριν γινει διασημη. Να αισθανομαι αδχημα??? :)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
δεν τα δινω μαν αυτα τα λεφτα...ειμαι γαμιας του 20-30 αρικου...δεν παει παραπανω.... :grin:
Δηλαδή κάτσε δεν έχεις δώσει ποτέ 80,00-100,00  ευρώπουλα για να περάσεις ένα άνετο 40λεπτο χωρίς να νιώθεις την ανάσα της τσατσάς η τα ξενέρωτα της γκόμενας.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
και εγω με την εμμα στις πρωτες 6-7 συνευρεσεις μαζι της με 30 ευρο καθομουνα 25-30 λεπτα μεσα και καναμε τα παντα ολα.μετα τις επομενες 2-3 φορες σαν να βαριοταν λιγο και ελεγε περασε η ωρα τελειωνε.....

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
προμηθεως 25: Λουίζα
Προμηθεως 19 : Σονια πιο όμορφη από ποτε
Προμηθεως  14 : Ιλονα, νέο αίμα από ουκρανια στο δωμάτιο δεν την είδα
Προμηθεως 11 : Η Νατάσα
Προμηθεως 5 : Η Ατζελα η "balabuska"
Σαπφούς 5: Δεν μπήκα,αλλά μάλλον η Μιρελλα
Σαπφους 7 : Μια αδιάφορη για μενα,ελληνίδα από τη Πάτρα
κατά δήλωση της τσατσας
Σαπφούς 8 : η αδυναμία του Αλ με νέο όνομα που δεν συγκράτησα. Λυπάμαι τις τσατσαδες που δουλεύουν μαζί της, που να βγάλουν μεροκάματο.
Σαπφούς 20 : η Βερόνικα
Πράσινο : η Μαρία, τσακωθηκα και με τη τσατσα. Πάλι εσύ μου λέει και τι Ρωτάς ποια είναι, αφού πριν λίγο ξαναπερασες. Γαμω τη γκαντεμιά μου κυκλοφορούσε ένας κλώνος μου. Άλλες 2 μετά μου είπανε τα ίδια.Άντε να τις πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Τανταλου 8Α : η Καρινα κάπως αδυνατισμενη.
Τανταλου 9 : η Τζούλια, μάλλον τσιγγανοπουλα, καλουτσικη περίπτωση.
Τανταλου 14 : Δεν μπήκα υποψιασμένος ότι θα είναι η Νασια η ξεπετα.

Στα στούντιο ήμουν σχεδόν αποφασισμένος να περάσω με τη Καρμεν. Αλλά η τσατσα αρνήθηκε τη πρόταση μου για 30αρι κι αποχώρησα ευγενικά. Μου λέει δεν ειναι  στο χέρι μου και της λέω πως δεν είναι αφού με έχεις ξαναπεράσει.μου λέει αυτό ήταν παλιότερα και για λίγο καιρό. Τα έφαγα στη μάπα τα 40αρια και δεν κατάλαβα διαφορά. Με 10 ευρώ πίνω καφεδάκι τρώω και πίνω και μπύρα. Και σιγά τη Καρμεν στη τελική.

Συνεχίζω λοιπόν τη βόλτα μου και μπαίνω στο Αν. Γεωργίου 50 όπου υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια με την Αλινα με το Καλημέρα και μπήκα και δεν το μετάνιωσα. Λεπτομέρειες σε επερχόμενη κριτική. Στα καπάκια πήγα έριξα κι ένα στη Λουιζα με 20 με  ευρω Πολύ ευδιαθετη και φιλότιμη κοπέλα, χαλάλι τα 20 ευρώ.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Προμηθεως  14 : Ιλονα, νέο αίμα από ουκρανια στο δωμάτιο δεν την είδα
Γεωργίου 50 όπου υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια με την Αλινα με το Καλημέρα και μπήκα και δεν το μετάνιωσα.
δεν χανεις και τιποτα απο την ουκρανεζα σε εμφανιση..   
περιμενω να δω την  κριτικη σου για αλινα γιατι την εχω στα υποψιν μου               

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom