Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Μηπως ο μποζανης μπερδευει την καντυ με την καρμεν.?? γιατι αντε να την πεις χοντρη (που δεν ειναι) αμα σε αρεσουν πχ οι αδυνατες ναι...αλλα κοντη.!!!?????  :think: :think:
  :new_shocked: :new_shocked: (οχι και κοντοχοντρη η καντυ  ρε μαν.....να πουμε για καρμεν οτι ειναι κοντοπουτανο με βυζαρες και τσουπωτη καπως ναι....αν και προσωπικα μ αρεσει ο σωματοτυπος της....η καντυ μια κωλαρα ειχε την εχασε κι αυτη με την απωλεια κιλων.....) παιδια με συγχωρείτε να κανω μια διορθωση λαθος ονομα αναφερομουνα στην ΚΑΡΙΝΑ και οχι ΣΤΙΝ ΚΑΝΤΥ   :s&m_1:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
paides kalipsera eimai kaimourgiosm edo mesa. xerei kaneis na mou pei  paizei sta spitia tis akolasias kanena milfoni me vuzompala kai makria mallia mexri tin mesi. kata protimisi ellinida
Μεγάλε καλησπέρα και καλός ήρθες
1.Παρακαλώ γράφε με Ελληνική διάλεκτο
2.Ελληνίδα στα στούντιο δεν θα βρεις
3.Υπάρχει μια milf που δηλώνει Ελληνίδα συνήθως πρωί στο κατάστημα Κεφαλληνίας 8
Αυτά…

karol3000

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω φιλε .Να σε ρωτησω και κατι αλλο μια μελαχρινι ελληνιδα το ονομα της ελενα με φοβερο σωμα και βυζους ψαχνω να βρω. Την εχω χασει εδω και πολυ καιρο. Δουλευε καποτε λαρισα και την τιμουσα. Τα χαρακτηριστικα της ειναι 1.75 υψος μακρια μαυρα μαλλια γυρω στα 35-40 με τσιμπουκοχειλα πεταχτω κολο και βυζι 4αρι. Εμαθα απο καποιον οτι ειναι πανω θεσσαλονικη και δουλευει στο κορδελιο. Εχει σπιτια αυτην η περιοχη?

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Λοιπόν νομίζω πως έχουν κυκλοφορήσει κάποιες ειδήσεις τύπου αρβύλα, προσωπικά μόνο την περιοχή του μύλου γνωρίζω και έχει τα σχετικά στούντιο για Κορδελιό ξέρω μόνο ταβέρνες να σου προτείνω.
Πρόσεχε τη σου λένε……..

karol3000

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδη μπορει και να μην δουλευει να εχει σταματησει?

Nhsiwths6969

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Στο Κορδελιο καλη ταβερνα ειναι το φρεσκο ψαρι αν και οχι παντα και τοσο φρεσκο.
Επισης πολυ ωραιο και φθηνο ψαροταβερνειο ηταν λιγο πιο διπλα.Cult καταστασεις και καλες τιμες.Εκλεισε αυτο φιλαρακια?Ξερει κανεις να με πει?
Για βοηθηστε λιγο τον Ζακυνθινο. :boobies:

karol3000

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιδες οποιος γνωριζει κατι για την ελενα ασ απαντησει τραβαμε μεγαλο κολημα

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
ρε παιδια τι σκατα γινεται με αυτους τους νεους στο σαιτ...μπανουνε ρωτανε για μια συγκεκριμενη για 2-3 μερες και εξαφανιζονται ...ερχονται σπερνουν υποτιθεμενα προβληματα κανουν μια και καλα αναστατωση και παλι φευγουν...
ειναι παρεα ηλιθιων???
ειναι οι ιδιες οι πουτανες κ οι 2τσαδες?
τι γινεται πια???
μου στελνουν και πμ με μαλακιες...βλεπω ο αλλος μου στελνει πμ με 0 μηνυματα στο φορουμ και ρωταει για συγκεκριμενες κοπελες και ολο μαλακιες....κατι πρεπει να γινει ρε καρντασια.....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μου στελνουν και πμ με μαλακιες...βλεπω ο αλλος μου στελνει πμ με 0 μηνυματα στο φορουμ και ρωταει για συγκεκριμενες κοπελες και ολο μαλακιες....κατι πρεπει να γινει ρε καρντασια.....
παρομοιως....μεσα στο μηνα μου στειλανε κ π.μ κ αιτηματα φιλιας 5 νεοι,ζητωντας πληροφοριες κ αναλυτικες λεπτομερειες....φιλοτιμηθηκα κ τους απαντησα...ουτε ενα ευχαριστω σε π.μ. δεν ελαβα....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
παρομοιως....μεσα στο μηνα μου στειλανε κ π.μ κ αιτηματα φιλιας 5 νεοι,ζητωντας πληροφοριες κ αναλυτικες λεπτομερειες....φιλοτιμηθηκα κ τους απαντησα...ουτε ενα ευχαριστω σε π.μ. δεν ελαβα....
εμενα με ρωταει ο αλλος αν ξερω μηπως εχει aids μια κοπελα που γαμησε προσφατα και τωρα φοβαται.Να ξερω εγω αμα εχει aids η αλλη και να του το πω κιολας  :jerking: :jerking:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εμενα με ρωταει ο αλλος αν ξερω μηπως εχει aids μια κοπελα που γαμησε προσφατα και τωρα φοβαται.Να ξερω εγω αμα εχει aids η αλλη και να του το πω κιολας  :jerking: :jerking:
σοβαρα μιλας? :2funny: :2funny:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
τι να πω ρε πουστη μου...αν ειναι οι τανες κ οι τσαδες ειναι για πολλες μπατσες.....
παρεπιπτοντως....στη βιλλα ακομα το 40ρι ισχυει ????γιατι ειδα την κυριακη το μεσημερι την αντριαννα και ι τσα δε  μμ αφησε να περασω με 30.
λεει η αντιραννα 40....
και εκανα μεταβολη κ εφυγα...αλλα τα δωματια ηταν γεματα και περιμεναν αλλοι 2-3 συναθλητες στην ουρα...αρα φταιμε κ εμεις καρντασια...
οχι 40 ευρω για 10 λεπτα...ειπαμε.....μην το ξεφτυλιζουμε....

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
κριμα...η πρωτη γκομενα που ειχα κολησει στον βαρδαρη.βαθια γλωσσοφιλα και......ψευτικα βογγητα.αλλα αξιζε με το παραπανω.
καπως ετσι φερνει σε συμπεριφορα κ η εμμα
δεν την ειχα παρει ποτε αλλα φαινοταν καυλιαρα μπορει να ξαναγυρισει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Στο Κορδελιο καλη ταβερνα ειναι το φρεσκο ψαρι αν και οχι παντα και τοσο φρεσκο.
Επισης πολυ ωραιο και φθηνο ψαροταβερνειο ηταν λιγο πιο διπλα.Cult καταστασεις και καλες τιμες.Εκλεισε αυτο φιλαρακια?Ξερει κανεις να με πει?
Για βοηθηστε λιγο τον Ζακυνθινο. :boobies:
το  μεζε μεζε;ανοικτο ειναι....καλα ρε θρεντ φαγητων και ρεστοραν γιναμε;χαχαχα

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
τι να πω ρε πουστη μου...αν ειναι οι τανες κ οι τσαδες ειναι για πολλες μπατσες.....
παρεπιπτοντως....στη βιλλα ακομα το 40ρι ισχυει ????γιατι ειδα την κυριακη το μεσημερι την αντριαννα και ι τσα δε  μμ αφησε να περασω με 30.
λεει η αντιραννα 40....
και εκανα μεταβολη κ εφυγα...αλλα τα δωματια ηταν γεματα και περιμεναν αλλοι 2-3 συναθλητες στην ουρα...αρα φταιμε κ εμεις καρντασια...
οχι 40 ευρω για 10 λεπτα...ειπαμε.....μην το ξεφτυλιζουμε....
μιλας για την αντριανα στα τριδυμα με τα σιλικονατα βυζια? δεν ισχυει φιλε το 40αρι που λες εγω χθες που πηγα με ειπε 30 μαλλον επειδη ειδε οτι ειναι γεματα τα δωματια εψαχνε για μαλακες  τα  μονο   στουντιο που παιρνουνε  40 αποσο ξερω ειναι Μινωταύρου 16  και   Φρίξου 9

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για βραδυ
λαρα στην βιλα εροτικα
αννα στην κοροβαγκου
μονικα στην κωλετη
γιασμιν στο φριξου 14
λιλη στο λαφαμ
τζουλια στο 26ης οκτ 35
εκκλησια η εβελινα
ματζαρου 14 η λινα
φριξου 15 η σανταλ
και ανδρεου γεωργιου 21 η ιζαμπελα απο το απεναντι πορτοκαλι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μιλας για την αντριανα στα τριδυμα με τα σιλικονατα βυζια? δεν ισχυει φιλε το 40αρι που λες εγω χθες που πηγα με ειπε 30 μαλλον επειδη ειδε οτι ειναι γεματα τα δωματια εψαχνε για μαλακες  τα  μονο  στουντιο που παιρνουνε  40 αποσο ξερω ειναι Μινωταύρου 16  και  Φρίξου 9
προφανως για την ισπανιδα μιλαει μαν στην βιλα εροτικα.....

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
για βραδυ
λαρα στην βιλα εροτικα
αννα στην κοροβαγκου
μονικα στην κωλετη
γιασμιν στο φριξου 14
λιλη στο λαφαμ
τζουλια στο 26ης οκτ 35
εκκλησια η εβελινα
ματζαρου 14 η λινα
αυτη η μονικα χθες που πηγα τα δωματια ηταν γεματα δεν ξερω αν αξιζει παντος εχει φουλ προγραμμα  με κωλοτρυπιδα στα 80 αλλα για μενα λογο εμφανισεις τρωει ακυρο

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Παιδια δεν ξερω τι να πω αλλα οι κοπελες που εχουμε στα μαγαζια οχι 30 δεν αξιζουν αλλα ουτε 20 και εννοω λογω εμφανισης παντα.Τι μπαζα ειναι αυτα που εχουν λετε γι αυτην την ειρηνη πηγα την ειδα απο κοντα και λεω τι ειναι τουτο να πληρωσω για να γαμησω αυτην?δηλαδη ελεος δεν με νοιζει αν κανει παπαδες στο δωματιο εχω θελω και εμφανιση και μ αρεσει που καποιοι λενε οτι ειναι και ωραια.Απο κει και περα η αφροδιτη αν βγαλεις τους πλαστικους βυζους δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο και απο φατσα χανει πολυ τα ιδια και σε αλλα μαγαζια προς μυλο μερια μιλαω ειναι κριμα τετοια ωραια μαγαζια να εχουν τετοιες κοπελες.Δεν ξερω για σας αλλα εγω σ αυτες δεν δινω ουτε ευρω πλην καποιων εξαιρεσεων.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
στο φριξου 13 ισχυει η εμμα η τζαμπα θα βγω? οχι τιποτα αν δεν ειναι εκει δεν ξερω και που να παω στα 30ε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom