Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (1 μέλη και 51 επισκέπτες)

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά, βραδινή βάρδια σήνμερα, τι προτείνετε??

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Με περισσοτερες λεπτομερειες. Τα 10 σπυρια ηταν μολυσματικη τερμινθος. Τα δυο απο αυτα ειχαν διογκωθει και μαζεψαν πυον. Γι'αυτο πηγα αρχικα. Τα υπολοιπα ηταν μικρα και ειχαν εξαπλωθει παραδιπλα και δεν τα ειχα προσεξει ο γιατρος τα ειδε. Ομοιως και το κονδυλωμα που το αφαιρεσε. Ολα τα εβγαλε με λαβιδα και τα καυτηριασε.
Η μολυνση εγινε πριν απο περιπου ενα διμηνο οπως μου ειπε.
Ηταν στην περιοχη που το πεος ενωνεται με το σωμα.Μερος που δεν προστατευεται και πολυ καλα απο το προφυλακτικο.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
μου ειχε συμβει και μενα με την μολυσματικη τερμιθο πριν πολλα χρονια  μου τα ειχε αφαιρεσει ο δερματολογος με συριγγα τελειως τελειως ανωδυνα .το λειζερ μου ειχε πει οτι ποναει περισσοτερο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδες εχει θρεντ το φορουμ για θεματα υγειας μην οφτοπικαρουμε εδω.....

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια ακουστηκε οτι επεστρεψε η ΘΕΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΕΜΜΑ κ εσεις μιλατε ακομα για σπυρακια??ισχυει οτι γυρισε η παπαριες?

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
φιλε μου kaizoku και εγω αυτο ακουσα τελευταια οτι μαλλον γυρισε η ΕΜΜΑ και βρισκεται ΦΡΙΞΟΥ 13...αλλα πηγα τις προαλες απο εκει και ειχε μια που πρωτη φορα την εβλεπα,περιμενα να δω αλινα αλλα ουτε αυτη ηταν...ρωτησα και εγω χτες στο forum για ΕΜΜΑ αλλα σαφης και σιγουρη απαντηση δεν υπαρχει ακομα...ποιος ξερει ισως ειναι ραδιο αρβυλα...οποιος γνωριζει παιδες ας απαντηση...

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
καλησερα παλιοπαρεα....τι κανετε..???
επισκεφτηκα κυριακη μεσημερι το φριξου 14 και ηταν μια χριστινα...την οποια δεν γνωριζα εγω...με βυζαρες......αυτη ειναι η λεγομενη χριστινα μιλφ???συντομα θα ανεβασω κριτικη.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλησερα παλιοπαρεα....τι κανετε..???
επισκεφτηκα κυριακη μεσημερι το φριξου 14 και ηταν μια χριστινα...την οποια δεν γνωριζα εγω...με βυζαρες......αυτη ειναι η λεγομενη χριστινα μιλφ???συντομα θα ανεβασω κριτικη.....
αυτη ειναι η χριστινα η ρουμανα με την πολυ δυνατη συμμετοχη μεσα για την οποια πρωτοεγραψα το 2009 στην κατεχακη.....μετα περασε και απο λαφαμ κωλετη για λιγο και κατεληξε φριξου....

Κι αυτη μιλφ ειναι βεβαια αλλα ενιοτε γινεται αναφορα ως χριστινα μιλφ στην αλβανιδα που ηταν παλιοτερα κεφαλληνιας μετα κατεχακη μετα ανδρεου γεωργιου 4 λιγο στην 26ης οκτ 52 κλπ.....εκεινη εχει μεγαλυτερη ηλικια και βυζια πιο πεσμενα αν και μεγαλα....

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
παιδες εχει θρεντ το φορουμ για θεματα υγειας μην οφτοπικαρουμε εδω.....
σωστα. δωστε τα ονοματα των κοριτσιων να κλεινει το θεμα να προστατευτουμε και εμεις και να εχει νοημα και το φορουμ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σωστα. δωστε τα ονοματα των κοριτσιων να κλεινει το θεμα να προστατευτουμε και εμεις και να εχει νοημα και το φορουμ
ποιοι να τα δωσουμε;και βασει ποιων στοιχειων;

εδω φιλε ειναι θρεντ ανταλλαγης αποψεων περι αγοραιου ερωτα και κοριτσιων καθως και ενημερωση για βαρδιες

δεν ειναι γραφειο εισαγγελιας ουτε καταγγελιων του πολιτη/καταναλωτη

αν εχεις εσυ καποια στοιχεια παρεθεσε τα εν πασει περιπτωση ειδαλλως καλυτερα να μην ανακινεις διαρκως το ιδιο και το ιδιο θεμα γιατι κινδυνευεις να χαρακτηριστεις προβοκατορας....και οχι απο μενα που ειμαι ετσι κι αλλιως καλοπροαιρετος οκ; ;)

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Παιδια η Αφροδιτη που δουλευει στη κωλεττη το απλο προγραμμα το χει ακομα 40 ή το εριξε στα 30?

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
μαγκες η εμμανουελα απο φριξου γυρισε και ειναι σημερα βραδυνη  και εχει επιστρεψει και η νικολ

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
λοιπον εχουμε και λεμε μετα την βραδυνη βολτα θα πω οσα θυμαμε
26ης Οκτωβρίου 35Α  ενα ξανθο τσιμπουκι με σκυλε φατσα γυρω στα 20 δεν ειπε ονομα
26ης Οκτωβρίου 52  κλειστο
Θεοδώρου Τσουκαλά 8  στο 1ο η αντριανα  :pipa2: :pipa2: στο αλλο η εμμανουελα  :badair: :badair: :tickedoff:
Ανδρέου Γεωργίου 21  ιζαμπελα
Ανδρέου Γεωργίου 24 καρινα
Ανδρέου Γεωργίου 34  λιλη :headbang:
Ανδρέου Γεωργίου 4  νικολ το γνωστο milf ξαναγυρισε
Ανδρέου Γεωργίου 52  η ρουμανα που δουλευε στην θεση της εμμανουελας απο φριξου βραδυνη (θυμίστε μου ονομα και αν αξιζει τον εχω βαλη στο ματι)
Ανδρέου Γεωργίου 50 μια τσεχα οπως μου ανεφερε η τσατσα καινουρια ενα μελαχρινο αδυνατο με σγουρο μαλλι μακρυ φατσα μετρια
Αχελώου 10 καινουρια και εδω εχει καμπυλες και μαλλι κοντο ξανθο δεν θυμαμαι αλλα
Ι. Κωλέττη 17  μονικα αυτο που με εκανε εντυπωση οτι και τα 3 δωματια γεματα
Νικηφόρου Ουρανού 26  δεν εδωσα καν σημασια στην κοπελα κοιτουσα την τσατσα τιν μελαχρινη ρε μαγκες τι θα γινει με αυτες ειναι μουναρος πωωω  :bigdick: :bigdick:
φριξου 13 η γνωστη σε ολους κορασιδα εμμανουελα ξαναηρθε  :pipa2: :pipa2:
Φρίξου 14 Χριστίνα σανελ

Φρίξου 9 (Villa Erotica) Κάντυ θα εμπενα αλλα ενας συναθλητης που βγηκε εκεινη την ωρα και με απετρεψε :S

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
ενα γρηγορο περασμα και απο βαρδαρη
Προμηθέως 11 (& Σαπφώς)  νατασσα
Προμηθέως 14 ιολενα μαι καινουρια δεν μου αρεσε
Προμηθέως 19 Σονια
Σαπφώς 5 αλεξανδρα η ρουμανα η μελαχρινη η ψωλοφατσα  :pipa2: :pipa2:
Σαπφώς 8 μια ξανθια με μεγαλα βυζια που σε χουφτωνει και σε τραβαει στο δωματιο
Ταντάλου 14  Νασσια
Ταντάλου 8Α μπηκανε καμια 4 ατομα μαζι μου και η τσατσα η γρια  γυφτισα συνεχεια λεει οτι εχει προγραμμα η ελατε αργοτερα  :knuppel:
Ταντάλου 9 τζουλια η ρουμανα που μοιαζει με γυφτακη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4415454#msg4415454 date=1363126495]
Ανδρέου Γεωργίου 52  η ρουμανα που δουλευε στην θεση της εμμανουελας απο φριξου βραδυνη (θυμίστε μου ονομα και αν αξιζει τον εχω βαλη στο ματι)

[/quote]Αλινα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom